Euroleague: Top 16 Team Rankings – Group F

Posted on Jan 2 2015 - 4:00pm by Petros Kaounis

Η φάση των ομίλων της Euroleague έφτασε στο τέλος της και δύο μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2014, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη φάση του Top 16. Κάθε χρόνο, η φάση των ομίλων λειτουργεί σαν εισαγωγή για το σοβαρό κομμάτι που έρχεται τέτοια εποχή. Συνήθως δεν προσφέρεται για εκπλήξεις, καθώς μόνο 2 ομάδες από τις 6 του κάθε Group μένουν εκτός του Top 16, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να σχηματίσουμε μια άποψη για την αγωνιστική εικόνα των ομάδων που θα συνεχίσουν.

Φέτος είχαμε κάποιες ομάδες που απογοήτευσαν με την παρουσία τους και θα συνεχίσουν στο Eurocup (θετικό βήμα πως οι δύο διοργανώσεις απέκτησαν σύνδεση με αυτόν τον τρόπο) και ομάδες που κάνανε την έκπληξη και θα συνεχίσουν στο Top 16. Στο πρώτο κομμάτι ανήκουν οι: Unics Kazan, FC Bayern Munich και Valencia Basket ενώ στο δεύτερο ανήκουν οι: Zalgiris Kaunas, ALBA Berlin και Crvena Zvezda Telekom Belgrade. Στο σημερινό άρθρο, θα δούμε από ποιο σημείο ξεκινάει κάθε ομάδα στη φάση του Top 16, τις εντυπώσεις από την μέχρι τώρα αγωνιστική της παρουσία και μια πρώτη εκτίμηση για την απόδοση της.

Euroleague

Group F

665 (1)

CSKA Moscow: Η CSKA ήταν η μοναδική ομάδα που τελείωσε αήττητη τη φάση των ομίλων, με record 10-0. Είχε την καλύτερη επίθεση, την τέταρτη καλύτερη άμυνα και την καλύτερη συνολική διαφορά (+165) από τις 32 ομάδες που πήραν μέρος στην πρώτη φάση. Ο Δημήτρης Ιτούδης ψηφίστηκε ως ο καλύτερος head coach από τους συναδέλφους του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στην πρώτη φάση της Euroleague. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη CSKA ως το απόλυτο φαβορί για τη φετινή Euroleague, αλλά τόσο η προϊστορία, όσο και η δομή της διοργάνωσης, έχουν δείξει πως μέχρι το τέλος μπορούν να γίνουν ανατροπές. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα του Ολυμπιακού της περασμένης season, που ολοκλήρωσε την πρώτη φάση αήττητος αλλά στο Top 16 βρέθηκε στην 3η θέση του ομίλου του, γιατί η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων είναι μεγάλη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως στη Euroleague, Γενάρη μήνα δεν σήκωσε κανείς το τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, για να καταλάβει κάποιος τί ρυθμό μπορεί να πιάσει η φετινή CSKA, αξίζει να δει το τελευταίο δεκάλεπτο του εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Limoges και την ανατροπή με σερί 25-2 με τον Teodosic να πραγματοποιεί μία από αυτές τις εμφανίσεις που τον κάνανε γνωστό για την αξία του.

Παίκτης-βαρόμετρο σε μια ομάδα που τέσσερις παίκτες της ολοκληρώσανε την πρώτη φάση με ατομικά rankings του 15 και άνω (Sonny Weems, Nando De Colo, Andrey Voronthevich και Sasha Kaun) δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένας πέμπτος παίκτης. Ο μοναδικός παίκτης που τελείωσε με ατομικό ranking 20,6 , έστω και σε 5 παιχνίδια. Ο Milos Teodosic είχε στη φάση των ομίλων 17,4 πόντους και 8,4 assists ανά παιχνίδι με 68,4% ποσοστό ευστοχίας σε FG και 44,2% στα τρίποντα. Το φετινό roster της CSKA έχει τέτοια ποιότητα και βάθος, που δεν φάνηκε η απουσία του οργανωτή της στα μισά και πλέον παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Εκτίμηση μας είναι πως οι Ρώσοι θα κατακτήσουν την πρώτη θέση του Group F και θα περιμένουν να δουν τον αντίπαλο τους στα playoffs. Σίγουρα έχουν πιο δυνατά παιχνίδια να δώσουν απ’ότι στην προηγούμενη φάση της Euroleague (από δύο φορές ταξίδι σε Τουρκία και Ισπανία και μία επίσκεψη στην Ελλάδα) και είναι δεδομένο πως θα κάνουν κάποια ήττα. Ίσως προς το τέλος του Top 16, που θα έχουν κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου και θα μπορούν να ρίξουν το ρυθμό τους. Το θέμα είναι ποιος από τους αντιπάλους της θα το εκμεταλλευτεί.

665

Anadolu Efes Istanbul: Η ομάδα του Dusan Ivkovic ξεκινάει τη φάση του Top 16 προερχόμενη από νίκη απέναντι στη Fenerbahce του Zelimir Obradovic για την τουρκική λίγκα. Η Efes στον πρώτο γύρο τερμάτισε πίσω από τη Real στο Group A, με 6-4 record. Εκτός από τις δύο ήττες απέναντι στη Real, έχασε και από τις Zalgiris και Nizhny, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Είχε την καλύτερα άμυνα ανάμεσα στις 32 ομάδες, με το χαρακτηριστικό physical game της φιλοσοφίας του Dusan Ivkovic και με τα πολλά pick ‘n’ roll στην επίθεση. Ενισχύθηκε σημαντικά με τον Γάλλο Point Guard, Thomas Heurtel από την Kutxa. Με αυτή την κίνηση θα στοχεύσει τόσο στο να πάρει score και από τη θέση 1, όσο και στο να έχει τον Matt Janning σε περισσότερο εκτελεστικό ρόλο. Ο Thomas Huertel είχε 9,3 πόντους και 6,5 assists ανά παιχνίδι στην πρώτη φάση της Euroleague και ταιριάζει για τον ρόλο του οργανωτή στην ομάδα του Dusan Ivkovic.

Παίκτες-βαρόμετρα για την Efes είναι δύο και όχι ένας. Είναι τόσο ο Dario Saric, με την εκρηκτικότητα που βγάζει στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, όσο και ο Milko Bjelica, που είναι η επιθετική αιχμή της ομάδας απέναντι τις κλειστές άμυνες και κύριος εκφραστής των μεγάλων σε διάρκεια επιθέσεων που εκτελεί η Efes. Στην πρώτη φάση ο Dario Saric έχει 11,8 points, 6,2 rebs και 3 assists ανά παιχνίδι με 54,5% ευστοχία στα FG. Φαίνεται πως η παραμονή του παίκτη στην Ευρώπη, για να παίξει υπό τις οδηγίες του Ivkovic, μόνο καλό του έχει κάνει, βοηθώντας τον στο να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το πολυδιάστατο παιχνίδι του. Από την άλλη, ο Milko Bjelica έχει αποδείξει εδώ και χρόνια την αξία του, και στον πρώτο γύρο της Euroleague είχε 10,1 πόντους μέσο όρο με 54,2% ευστοχία στα τρίποντα. Είναι ιδανικός στο να εκτελεί απέναντι σε κλειστές άμυνες, όταν ο χρόνος επίθεσης αρχίζει να τελειώνει.

Εκτίμηση μας είναι πως η Efes, με όπλο τη δυνατή άμυνα της, θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση ώστε να πάει με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Εκτός από το αήττητο στην έδρα της, θα προσπαθήσει να κλέψει και κάποιο από τα εκτός έδρας παιχνίδια της με ισάξιους αντιπάλους (Fenerbahce, Ολυμπιακός, CSKA) ποντάροντας σε χαμηλό score και επιβολή αργού ρυθμού.

665 (2)

Ολυμπιακός: Αυτό που πρέπει να σημειώνουμε κάθε φορά που μιλάμε για τον φετινό Ολυμπιακό είναι πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να παίξει ούτε ένα παιχνίδι με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Αυτή τη φορά θα λείπει ο Δημήτρης Αγραβάνης, που θα χάσει σχεδόν όλο το Top 16. Ο forward του Ολυμπιακού βρήκε αρκετά λεπτά συμμετοχής στην πρώτη φάση, συνέπεια του τραυματισμού του Γιώργου Πρίντεζη, και είχε 5,6 πόντους και 3,8 rebs μέσο όρο με 65,5% ευστοχία στα σουτ. Το κομμάτι όμως που είχε δώσει περισσότερες λύσεις ήταν το αμυντικό, τόσο με τη δύναμή του πάνω στα μαρκαρίσματα, όσο και στα αμυντικά rebounds, κομμάτι του παιχνιδιού που ”πονάει” ιδιαίτερα ο φετινός Ολυμπιακός. Η λογική λέει πως ο Ολυμπιακός θα φροντίσει να ενισχυθεί στις θέσεις των ψηλών, με προτίμηση σε κάποιον παίκτη που θα μπορεί να πάρει λεπτά και στη θέση του center. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τέτοια εποχή ελεύθερο παίκτη που να ταιριάζει με την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και να έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνεις, αλλά μόνο με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Brent Petway στη θέση 4, θα έχει πρόβλημα.

Μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στη θέση του head coach, ο Ολυμπιακός άρχισε να παρουσιάζει ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, με διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία. Πιεστική άμυνα πάνω στη μπάλα, μερικές φορές και σε όλο το μήκος του γηπέδου, μεγάλες σε διάρκεια επιθέσεις, με στόχο την έξτρα πάσα για ελεύθερο shoot ή πάσα στον παίκτη που κόβει από τη weak side, λιγότερα pick ‘n’ rolls με τελικό αποδέκτη τον center, πιο δυνατή άμυνα και περισσότερες επιθέσεις μέσα από τη ρακέτα. Ο Ολυμπιακός έκανε μόνο δύο ήττες στον πρώτο γύρο και αυτές εκτός έδρας απέναντι σε Kutxa και Galatasaray. Ειδικά απέναντι στους Τούρκους παρουσιάστηκε υπερβολικά χαλαρός, μιας και είχε ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση του Group D. Στόχος του Ολυμπιακού αποτελεί το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο Group E. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να διατηρήσει το αήττητο στο ΣΕΦ, ακόμα και στα παιχνίδια με CSKA και Efes, και να κατακτήσει νίκες σε Τουρκία και Ισπανία. Γι’αυτό και το πρώτο παιχνίδι με την Malaga στην Ισπανία είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, γιατί είναι από τις έδρες που μπορεί να πετύχει νίκη.

Παίκτης-βαρόμετρο στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως θα είναι για όσο παίζει ο Βασίλης Σπανούλης. Φέτος τον βλέπουμε στον ίδιο ρόλο με πέρυσι αλλά με περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι του. Στην πρώτη φάση είχε 17,5 πόντους με 5,3 assists ανά παιχνίδι και η μπάλα πάντα κατέληγε στα χέρια του όταν το παιχνίδι δυσκόλευε. Το διαφορετικό φέτος είναι πως, με τις μεγάλες σε διάρκεια επιθέσεις που επιλέγει ο head coach του Ολυμπιακού, και με το καλό passing game, το τελικό shoot δεν είναι πάντα ένα μακρινό shoot από τον αρχηγό του Ολυμπιακού στη λήξη του χρόνου, αλλά κάποια πάσα στη γωνία για shoot ή πάσα στην πλάτη της άμυνας στον παίκτη που κόβει από τη weak side. Στο Top 16 θα υπάρχει και η επιλογή του Γιώργου Πρίντεζη για ποστάρισμα στο τέλος της επίθεσης, στοιχείο που δεν υπήρχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της απουσίας του.

Εκτίμηση μας είναι πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τη Fenerbahce για την τρίτη θέση του Group F και όλα θα κριθούν στις διαφορές που θα καταφέρει να πάρει ή να καλύψει στο ΣΕΦ. Πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να θεωρηθεί πως δεν θα έχει κάποιον ”εμφύλιο” φέτος στο πρόγραμμα του ενώ Malaga-Kutxa και Fenerbahce-Efes θα έχουν από δύο παιχνίδια η κάθε μία, παιχνίδια στα οπόια όλα θα είναι ανοιχτά. Χαρακτηριστικό τέτοιων αγώνων είναι και το πόσο καταστροφική ήταν η ήττα από τον Παναθηναϊκό για τη ψυχολογία της ομάδας του Ολυμπιακού στο τέλος του περυσινού πρώτου γύρου στο Top 16 της Euroleague.

665 (3)

Fenerbahce Ulker Istanbul: Η Fenerbahce αντιμετώπισε κάποια αγωνιστικά προβλήματα στο πρώτο μισό της φάσης των ομίλων αλλά με ένα record 6-0 και 8-2 συνολικά, κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Group C. Είχε την τέταρτη καλύτερη επίθεση, αλλά στην άμυνα φάνηκαν τα πολλά κενά που έχει ως σύνολο. Ενισχύθηκε σημαντικά στη θέση του Point Guard με την απόκτηση του έμπειρου Νίκου Ζήση, ο οποίος θα την βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι και στην περιφερειακή της άμυνα. Φέτος ο Έλληνας Point Guard είχε 7,2 πόντους και 3,6 assists με την Unics στην πρώτη φάση της Euroleague και μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό style παιχνιδιού από τον Richard Hickman.

Παίκτες-βαρόμετρο για τη Fener είναι οι Andrew Goudelock και Nemanja Bjelica. Ο πρώτος με το περιφερειακό του shoot μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε άμυνα αν είναι στη μέρα του και ο δεύτερος λειτουργεί άψογα σαν point forward, όντας ενδεχομένως ο καλύτερος σε αυτό το ρόλο στην Ευρώπη. Ο Goudelock τελείωσε την πρώτη φάση με 16,9 πόντους ανά παιχνίδι με 47,3% ευστοχία στα τρίποντα και ο Bjelica με 11,8 πόντους ανά παιχνίδι με 64,2% στα FG.

Εκτίμηση μας είναι πως η Fenerbahce θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση του Group F. Το αρνητικό στο Top 16 για τη Fenerbahce είναι πως θα παίξει δύο παιχνίδια απέναντι στην Efes, από την οποία και έχασε εύκολα στο παιχνίδι για την τουρκική λίγκα, και ένα ταξίδι στην Ελλάδα, που έχει υποστεί μεγάλες ήττες τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφτηκε τη χώρα. Πρόκειται για όμιλο με μεγάλη πιθανότητα 3-4 ομάδες να ισοβαθμήσουν, επομένως θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι διαφορές στα μεταξύ τους παιχνίδια και η Fenerbahce έχει δείξει πως στην κακή της μέρα, μπορεί να υποστεί μεγάλες ήττες.

665 (4)

Unicaja Malaga: Η Malaga παρουσίασε ένα δυνατό σύνολο, με καλή ομαδική δουλειά στην πρώτη φάση της Euroleague και έδειξε πως είναι επικίνδυνη ομάδα, όχι μόνο στην έδρα της, αλλά και εκτός. Πάλεψε όλα τα παιχνίδια που έδωσε και αξιοσημείωτο είναι πως δεν έχασε ποτέ με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων. Στηρίζεται αρκετά στο περιφερειακό της shoot, αλλά έχει μεγάλες αδυναμίες κοντά στο καλάθι, ειδικά στην άμυνα. Στην ισπανική λίγκα φέτος είναι πρώτη, με δύο νίκες διαφορά, από Barcelona και Real και φαίνεται η καλή δουλειά που έχει κάνει ο Joan Plaza. Έχει μόνο τρεις Ισπανούς στο roster της αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει την ομοιογένεια της ως ομάδα.

Παίκτης-βαρόμετρο στη Malaga είναι ο Ryan Toolson. Με 4,5 προσπάθειες για τρίποντο μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι και 47,6% ευστοχία, είναι ο βασικός εκφραστής του επιθετικού παιχνιδιού της Malaga φέτος. Έχει 13 πόντους και 3 assists ανά παιχνίδι και μοιράζεται με τον Jayson Granger το οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Εκτίμηση μας είναι πως λόγω καλύτερου συνόλου, η Malaga θα είναι πιο πάνω από την Kutxa στην τελική κατάταξη του Group F και πως θα προσπαθήσει να πετύχει την πρόκριση στα playoffs διεκδικώντας, πιθανότερα σε κάποια ισοβαθμία, την τέταρτη θέση.

665 (5)

EA7 Emporio Armani Milano: Η Armani Milano δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση για το Top 16 και γενικότερα παρουσίασε μια αγωνιστική εικόνα πολύ χαμηλότερη της αναμενόμενης, αλλά και της αντίστοιχης περυσινής. Στόχος της είναι το να τρέξει το γήπεδο και να βρει πολλά ανοιχτές προσπάθειες, μιας και φέτος παίζει πολύ με το περιφερειακό shoot. Απέναντι σε ομάδες με καλές περιφερειακές άμυνες αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και σε παιχνίδια όπως αυτά με τον Παναθηναϊκό και τη Barcelona εκτός έδρας, δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο παιχνίδι. Έχει περιορισμένες αγωνιστικές δυνατότητες φέτος, αλλά σε μια καλή της μέρα μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε παιχνίδι εντός ή εκτός.

Παίκτης-βαρόμετρο για την Armani Milano είναι ο Daniel Hackett. Παίρνει τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του και πολλά isolation plays είναι στημένα πάνω του. Παίκτης που στη μέρα του μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα στο ένας προς έναν, αλλά, λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του, πολλές φορές βγαίνει εκτός ρυθμού όταν αντιμετωπίζεται με δυνατή και επιθετική ατομική άμυνα. Φέτος στην πρώτη φάση της Euroleague είχε 13,2 πόντους με 4,9 assists ανά παιχνίδι και 40,5% ευστοχία στα τρίποντα.

Εκτίμηση μας είναι πως η Armani Milano θα διεκδικήσει την έκτη θέση του Group F με βασικό αντίπαλο την αποδυναμωμένη Kutxa. Πιθανό να κάνει ζημιά σε κάποιον από τους 4 ισχυρούς του Group F στην έδρα της, αλλά η μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της δεν έχει δείξει πως μπορεί να κάνει και φέτος την υπέρβαση και να βρεθεί στα playoffs.

665 (6)

Laboral Kutxa Vitoria: Η Kutxa θα παρουσιαστεί αρκετά αποδυναμωμένη στο Top 16, καθώς έχασε τον καλύτερο της παίκτης για την πρώτη φάση, τον Thomas Huertel, τον οποίο μάλιστα θα βρει απέναντί της, καθώς πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία και την Efes. Επιπλέον, έχασε και τους Sasha Vujacic και Lamont Hamilton, ενώ ενισχύθηκε με τον guard Ben Hansbrough που αγωνιζόταν στη D-League του ΝΒΑ. Στην πρώτη φάση της Euroleague χρειάστηκε να κάνει 3 νίκες σερί για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα και να προκριθεί ως τρίτη, με την ήττα στο Βελιγράδι την τελευταία αγωνιστική να της στερεί τη δεύτερη θέση. Το κενό του Huertel είναι σημαντικό και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να το αναπληρώσει αγωνιστικά για να έχει κάποιες ελπίδες για τα playoffs. Της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και προσπαθεί να βρει τον αντίπαλο απροετοίμαστο με καλό transition game.

Παίκτης-βαρόμετρο για την Kutxa στην πρώτη φάση της Euroleague ήταν ο Huertel, όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω. Τώρα το βάρος θα πέσει στον έμπειρο Fernando San Emeterio, ο οποίος αναμένεται να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής και να προσπαθήσει να ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας του. Στα πρώτα 10 παιχνίδια της φετινής Euroleague, είχε 10,6 πόντους με 60,5% ευστοχία στα FG.

Εκτίμηση μας είναι πως η Kutxa θα παλέψει όλα τα παιχνίδια της, αλλά δεν θα είναι στο επίπεδο της πρώτης φάσης. Είναι εμφανώς αποδυναμωμένη, και δύσκολα θα καταφέρει να πλασαριστεί ψηλότερα από την 5η θέση του Group F. Στα δύο παιχνίδια με τη Malaga θα φανεί αν μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω από την 6η-7η θέση για φέτος.

665 (7)

BC Nizhny Novgorod: Η Nizhny πήρε την πρόκριση για το Top 16 κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό, κερδίζοντας την Unics Kazan σε ένα παιχνίδι που όποιος έχανε θα συνέχιζε στο Eurocup. Τον βασικό της στόχο τον πέτυχε με την πρόκριση στο Top 16 και θα παίξει χωρίς άγχος τα 14 παιχνίδια του γύρου. Και ομάδα χωρίς άγχος, σε συνδυασμό με μια έδρα με χαμηλές θερμοκρασίες και δύσκολο ταξίδι για να φτάσεις, είναι ικανή να προκαλέσει εκπλήξεις εκτός προγράμματος στους ισχυρούς του Group F. Είναι ομάδα με αμυντική φιλοσοφία περισσότερο, που της αρέσει να παίζει σε αργό ρυθμό. Έχει τέσσερις παίκτες που είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ομάδας, αλλά υστερεί πάρα πολύ σε βάθος. Ουσιαστικά στηρίζεται σε ένα σύνολο 7-8 παικτών, αριθμός μικρός για αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Παίκτης-βαρόμετρο είναι ο Taylor Rochestie που τελείωσε την πρώτη φάση με ατομικό ranking 20. Είχε 20 πόντους και 5,6 assists ανά παιχνίδι με 50% ευστοχία στα τρίποντα. Είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού της Nizhny αλλά και ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της.

Εκτίμηση μας είναι πως η Nizhny θα παλέψει για ό,τι καλύτερο μπορέσει να πετύχει, με βασικό της όπλο την έδρα της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ομάδες από το Group F που θα κάνουν εύκολες νίκες μέσα στη Ρωσία. Δύσκολα θα ανέβει ψηλότερα από τις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου.

The following two tabs change content below.

Petros Kaounis

Πρωταθλητής LOL Fantasy League 2014-15 ενάντια σε κάθε λογική. H απαγόρευση του hand-checking σκότωσε μια πολλά υποσχόμενη μπασκετική καριέρα. Βλέποντας τα όνειρά του να γίνονται συντρίμμια, το έριξε στα βιβλία. Όταν τα άλλα παιδάκια προσπαθούσαν να αντιγράψουν στα τσιμέντα τις φιγούρες του MJ, αυτός αντέγραφε τις αγκωνιές του Bill Laimbeer. Από οικονομολόγος κατέληξε συντάκτης στη μεγαλύτερη μπασκετική ιστοσελίδα του κόσμου (www.theballhog.net), με μοναδικό του στόχο να φάει την έδρα του Zach Lowe. Αγαπημένη του Pick Up Line: «Ώστε δεν πρόλαβες τον Γκάλη με σορτσάκι,ε;; Ενδιαφέρον…».

2 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. Zoys January 6, 2015 at 12:05 -

    Μια μικρή διόρθωση: η Efes έχει κάνει μια νίκη επί της Real στην Τουρκία.

    • Petros Kaounis January 6, 2015 at 17:09 -

      Fixed.Thanx 🙂