Το “Τούνελ” του NBA και η ανταπόκριση σε αυτό μέχρι στιγμής, Part 1: West

Posted on Nov 17 2015 - 3:00pm by The Ball Hog

Και σήμερα το Ball Hog έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στις στήλες του τον Αντώνη Μήτρου (aka “The Crossover“). Δείξτε του την αγάπη σας.

Μία mini ανασκόπηση όσων έχουμε δει αυτές τις σκάρτες τρεις εβδομάδες δράσης στον Amazing Κόσμο. Οι ομάδες παρουσιάζονται κατά αύξουσα σειρά winning percentage. Όλα τα στατιστικά δε, είναι από το basketball-reference.com, με ημερομηνία αναφοράς του άρθρου την 17η Νοεμβρίου 2015 και αριθμό αγώνων από 10 ως 12 για έκαστο franchise

Western Conference

New Orleans Pelicans (15οι, 1-9)

AlternateNOLA

14 άτομα roster, μόλις ένας ξεκίνησε και στους 8 αγώνες που έδωσαν, ο επιρρεπής στην απουσία Eric Gordon (που ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν). Τον “Unibrow” δεν ξέρω αν τον ματιάξαμε, αλλά έχει ξεκινήσει σε ρηχά για τον εαυτό του νερά και είναι μόλις 9ος στο PER με μόλις 25.5 (μόλις…). Λύσεις από τον πάγκο υπάρχουν και είναι αξιοπρεπέστατες (Toney Douglas, Ajinca και κυρίως Ishmael Smith), οι βασικοί (σ.σ.: αυτοί που είναι υγιείς κάθε φορά και ξεκινούν τους αγώνες) είναι που δεν τραβάνε πάντα. Φανερά ανέτοιμα και ταλαιπωρημένος, όμως ανεξήγητα τόσο κακός ο Asik (στα χαρτιά το perfect fit στους ψηλούς για να βγάλει μάτια ο Davis). Δύο τα παράδοξα στη Louisiana: α) η χρόνια συνεργασία του βασικού κορμού μοιάζει με μειονέκτημα και β) οι “πολυθεσίτες” περισσότερο μπερδεύουν παρά δίνουν λύσεις.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Η ομάδα χρειάζεται μία γερή ανταλλαγή που θα την αλλάξει συθέμελα. Οι μετοχές των περισσοτέρων παικτών, δυστυχώς, βρίσκονται σε limit down..

Keep an eye on

Ryan Anderson, εκεί, δηλαδή που θα έπρεπε να κοιτάνε οι μισές ομάδες στο πρωτάθλημα.

Los Angeles Lakers (14οι, 2-8)

AlternateLaL

Μαύρη μαυρίλα και φέτος και προς το παρόν απόλυτη …tranquila1)ούτε λίγο show ρε παιδί μου. Ομάδα χωρίς ξεκάθαρη ταυτότητα, παγιδευμένη ανάμεσα στο σήμερα και στο χθες (ούτε ο Ντέιβιντ Αβραμίδης δε θα έγραφε τέτοια παπαριά, τεσπα..). Το έγκλημα έγινε πρόπερσι, με τη διοίκηση να υποθηκεύει το μέλλον της ομάδας για να κάνει ακόμα πλουσιότερο το πιο μεγάλο “εγώ” στον κόσμο του μπάσκετ (life is a bitch, Kobe..). Η κατάσταση με τα συμβόλαια την τελευταία διετία είναι λίγο στριμόκωλη και δεν προσφέρεται για μεγάλα πράγματα. Για να καταλάβετε τι κατάσταση επικρατεί, ο πιο efficient παίκτης της ομάδας, γεννήθηκε και μεγάλωσε ως Ron Artest. Ο D’Angelo Russell ακόμα ψάχνεται μέσα σε μία κορεσμένη περιφερειακή γραμμή που δεν αφήνει ούτε αυτόν ούτε τον Clarkson να αναπτυχθούν ως επαγγελματίες (έγκλημα που δεν πήγαν για τον Okafor στο draft, ο Clarkson σε κάθε ευκαιρία δείχνει καλά στοιχεία). Ο Julius Randle το πολεμάει μια χαρά, όμως θα περιμένουν μέχρι του χρόνου για ακόμα περισσότερη τόνωση νέου αίματος.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Καλό ε; Ίσως άμα κόψουν τα πολλά τρίποντα, δηλαδή αν βρουν αναφορά στη ρακέτα. Δηλαδή αν βρουν κορόιδα για κάνα trade. Δηλαδή καλό καλοκαίρι.

Keep an eye on

Στο υπέροχο L.A. τους θερινούς μήνες…. Και στους books που τους είχαν στα “καλά” outsiders για την postseason, μήπως και αντιλήφθηκαν το λάθος τους. Και, αν θέλετε να γελάσετε, στον τρόπο που ο Swaggy-P πανηγυρίζει τα εύστοχα τρίποντά του (όχι αυτά), τα οποία φέτος δεν είναι καθόλου λίγα (22/48 σε 198’ συμμετοχής).

Portland Trail Blazers (13οι, 4-8)

AlternatePortland

Κι όμως είναι ακόμα εδώ (ανταγωνιστικοί, μη φανταστείτε τίποτε παραπάνω). Ο Damian Lillard καπαρώνει μία θέση στην καλύτερη 4άδα των point-guards, παίζοντας πολλές φορές κυριολεκτικά μόνος εναντίον όλων. Εντάξει, όχι ακριβώς έτσι, υπάρχει και συνοδοιπόρος. Την έκρηξη την περίμεναν πολλοί από το Meyers Leonard, μα ήρθε αρκετά εμφατικά από το C.J. McCollum (20.9 πόντους ανά αγώνα, νταξ, Top-10 pick υπήρξε, αλλά λέμε). Καμιά φοβερή ποιότητα σαν roster δεν έχουν (ειδικά στις θέσεις των πλαγίων). Ακόμα κι έτσι, στη frontcourt μάζεψαν φιλότιμους εργάτες, σε τέτοιο βαθμό που μπορώ να πω ότι απέχουν έναν καλό Vonleh μακριά από τις υψηλές θέσεις της Δύσης (ας ελπίσουμε ότι δεν πρόκειται για ακόμη ένα draft-bust των Hornets).

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Αμέ! Αυτό μπορούν, αυτό παίζουν και βρίσκονται και σε rebuilding mode. Την postseason θα την δουν από τον καναπέ, βεβαίως βεβαίως.

Keep an eye on

Al Farouq Aminu. Γιατί είναι ένας τίμιος combo-forward με βελτιωμένο σουτ από μακριά (θέλει πολύ δουλειά ακόμα). Γιατί, Ελληνάρες μου, στη Βενεζουέλα δε μας απέκλεισαν “ιθαγενείς” και “Μάο-Μάο”, αλλά κανονικοί παίκτες.

Sacramento Kings (12οι, 4-7)

AlternateKings

Τα ίδια Παντελίδη μου, τα ίδια Παντελή μου. Να πω ότι δεν ήξερε που έμπλεκε ο Karl..; Ίσως πόνταρε σε έξωση του DeMarcus Cousins, που ζήλεψε τα trends της εποχής και θέλει να παίζει σαν power forward. Ο καλύτερος αμυντικός της -κακής αμυντικά- ομάδας από την California, λέγεται Rajon Rondo και παραμένει το πρόβλημα και όχι η λύση (όσα triple-doubles και να κάνει). Κακή στελέχωση στη frontline (υποτίθεται για να νιώσει πιο άνετα ο “Boogie”), ειδικά για το είδος του μπάσκετ που θέλει να παίξει ο coach.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Υπάρχει star παίκτης ονόματι Rudy Gay; Αν ναι, περιμένουμε να τον δούμε. Χωρίς αυτόν δεν βλέπω μέλλον υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Keep an eye on

Ο Willie Cauley-Stein κερδίζει στα σημεία τη μάχη με τον Κώστα Κουφό στη θέση ‘5’ και μας δείχνει από νωρίς το αμυντικό του potential.

Houston Rockets (11οι, 4-7)

rockets logo small

Εμφανής βελτίωση στο τρίποντο σε σχέση με πέρυσι, ένα από τα ελάχιστα θετικά σημεία που κρατάμε από το ξεκίνημά τους. Φως φανάρι η ανάγκη να έρχεται από τον πάγκο ο Ty Lawson, μπας και βρεθεί χημεία. Ή τουλάχιστον, ας παίζει κυρίως ο Beverley δίπλα στο Harden. Τώρα που ανέφερα τον “Μούσια”: θερμή παράκληση του μπασκετικού κόσμου να παρατήσει τα σελεμπριτιλίκια και να εκμεταλλευτεί μία από τις πιο φορμαρισμένες γραμμές center στο πρωτάθλημα (για τον χρόνο που αγωνίζεται, ο Clint Capela κάνει όργια).

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Στα χαρτιά είναι contenders, εν αναμονή του Motiejunas ώστε να ισχυροποιηθούν κι άλλο. Στην πράξη, όσο οι Harden & Lawson σουτάρουν στο γάμο του καραγκιόζη, δεν θα δούνε προκοπή.

Keep an eye on

Marcus Thornton, πίπολ! Ω ναι!

Minnesota Timberwolves (10οι, 4-6)

AlternateMinessota

Back-to-back νο-1 draft picks (πίσω από το καταπληκτικό ντεμπούτο του φετινού, κρύβονται τα μέτρια ποσοστά του περσινού) και, παρότι δεν τους έκατσε σαν παίκτης περιωπής ο Bennett για να τριτώσει το κακό, δείχνουν να έχουν πετύχει το απόλυτο στον τομέα “γρήγορο rebuilding”. Ανέλπιστα, μία από τις πιο γεμάτες ομάδες του NBA (με αυτόν το LaVine πώς να μην νιώθουν γεμάτοι). Ερωτηματικό η υγεία, ειδικά για το Ricky Rubio (δεν το βλέπω, ήδη το δεξί του γόνατο μας κάνει νερά), που είναι και φέτος κομβικός. Το πώς θα εκμεταλλευτούν στην αγορά το “junk” ομόλογο που λέγεται Nikola Pekovic (δε νομίζω πως κανένας περιμένει από αυτόν μεγαλεία ή συνέπεια, όπως άλλοτε) θα παίξει τεράστιο ρόλο για το μέλλον του franchise (αν τα καταφέρουν, sky is the limit).

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Δε θα μπουν στα playoffs, ειδικά από τη στιγμή που οι παλιοσειρές τους (Garnett, Andre Miller, Prince) δε δείχνουν να τραβάνε, όμως έχουν όλο το μέλλον με το μέρος τους και ήδη έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Keep an eye on

Nemanja Bjelica. Μετά από καιρό εμφανίστηκε Σέρβος με αξιώσεις στη λίγκα. Κατά την pre-season ετοίμαζα ένα άρθρο (που ποτέ δεν δημοσίευσα…) σχετικά με το πόσο δύσκολη θα είναι η μετάβαση του πρώην παίκτη της Fenerbahce στην Αμερική. Ούτε ένα μήνα μετά ήδη με διαψεύδει.

Denver Nuggets (9οι, 5-5)

AlternateDenver

Είσαι high-school φαινόμενο και σε θέλουν στο NBA, αλλά δεν επιτρέπεται να πας ακόμα. Τι κάνεις; α) πας σε κολλέγιο, αποκτώντας, εκτός των άλλων, σπουδαίες προσλαμβάνουσες για τη ζωή σου ή β) πας στην Ευρώπη που είναι επαγγελματίες και το ξέρουν το άθλημα. Ε, ο Mudiay πήγε στην Κίνα να βγάλει μεροκάματο και τώρα χρειάζεται χρόνο μέχρι να μάθει να παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Κομβική η απουσία του Wilson Chandler, ενδέχεται να βγάλει κόσμο στην επιφάνεια (πχ Will Barton & Gary Harris, ο δεύτερος είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες φέτος στο πρωτάθλημα). Μεγάλο roster με κάμποσους ρολίστες και φέτος στο Denver, δύσκολα θα αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όλο και κάποια ματς θα χάσει ο Gallinari.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Δε νομίζω να τρελαίνονται να το βρουν και οι ίδιοι, τουλάχιστον για φέτος. Έχουν κάμποσους παίκτες των οποίων οι μετοχές θα ανέβουν (τύπου Lauvergne και όχι Παπανικολάου).

Keep an eye on

“Manimal”. Τρομερό ξεκίνημα από τον underperformer τα τελευταία χρόνια Kenneth Faried. He is back! Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένω και την επιστροφή του Nurkic (δεν έχω ακόμα υψηλές απαιτήσεις).

Memphis Grizzlies (8οι, 6-6)

AlternateMemphis

Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος στο True-Shooting % και εν πολλοίς για αυτό ευθύνεται η αναποτελεσματικότητα από τη γραμμή των 7.25 (κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια). Ακόμα και για κάποιον που μισεί το franchise, η εικόνα στην άμυνα είναι ανεξήγητη. Μην περιμένετε να διορθωθεί η κατάσταση με το νεοαποκτηθέντα Mario Chalmers. Ο Marc Gasol υποτίθεται ότι ήταν ξεκούραστος για τη φετινή σεζόν, όμως προς το παρόν, είναι μακριά από τον All-Star εαυτό του (για best big-man alive δεν το συζητάμε καν…). Από κοντά και ο “υποτιμημένος” Mike Conley (το διαβάζαμε σχεδόν σε κάθε πρόταση που τον συνόδευε μέχρι που έφτασε να είναι υπερτιμημένος). Πολύ χαμηλά στην κατάταξη, μιας και ο Jeff Green (ο υποτιθέμενος χαμένος κρίκος στην αλυσίδα με τις επιτυχίες) κάνει τη χειρότερη χρονιά της καριέρας του.  Let’s call it a career for Vince Carter.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Οι Grizzlies είναι ρε παιδιά, αλίμονο. Αν ισχύει και για αυτούς ότι για τους “Πελεκάνους”, ότι, δηλαδή, πρέπει να αλλάξουν τη συνταγή, ζήτω που καήκαμε. Θα ανέβουν η αμυντικές επιδόσεις σε κάποια φάση, λογικά θα τους δούμε στα playoffs. Να ‘ναι καλά ο Randolph, δηλαδή…

Keep an eye on

Brandan Wright. Οι τελευταίοι που τον “σνόμπαραν” ελαφρά τη καρδία, το πλήρωσαν άσχημα.

Utah Jazz (7οι, 5-5)

AlternateUtah

Όσο μπορούν και υποχρεώνουν τους αντιπάλους τους στο να ακολουθούν το χαμηλότατο pace τους, είναι σε καλό δρόμο για μία θέση στα playoffs (και ναι, κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα). Αργό μπάσκετ σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό defensive rating, ότι επιδίωκαν εξαρχής δηλαδή (και με εξαιρετική επιτυχία από τα 7.25, παρακαλώ). Ο φουριόζος Burks είναι η ανέλπιστη βοήθεια στον Gordon Hayward, που ακόμα ψάχνεται (και δε θυμίζει τον All-Star caliber περσινό εαυτό του). Εκτός κλίματος ο Raul Neto, που μπήκε από την αρχή στα βαθιά εν τη απουσία του Exum, ευεργετικός, όμως, ο πάγκος για τον Trey Burke. Όλα αυτά στο point, τη θέση που πονάνε οι «Μορμόνοι». Όλο και κάποιο upgrade θα υπάρχει για backup center στη θέση του Pleiss (και κάποιου Jeff Withey).

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Φυσικά. Πλέον δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν και εξαρτάται από τους ίδιους το αν θα αποκτήσουν πνεύμα νικητή.

Keep an eye on

Rudy Gobert. Οι μισοί αντίπαλοί του τον περιμένουν στη γωνία, ακόμα δεν οργίασε (επιθετικά, κυρίως, αμυντικά δεν περνάει τίποτα). Αναμένεται ξέσπασμα (πάντως, υποψήφιος από το πουθενά υποψήφιος για Αμυντικός της Χρονιάς είναι ο Favors).

Oklahoma City Thunder (6οι, 6-5)

AlternateOKC

Όταν έχεις 2 από τους καλύτερους 5 παίκτες στον πλανήτη στη διάθεσή σου, είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Τι εννοείτε “δεν πάει ακριβώς έτσι”; Παραδόξως μεταξύ των δύο υπάρχει τρομερή χημεία κι ας είναι το μπάσκετ που παίζει η ομάδα ότι χειρότερο από τεχνικής άποψης. Και το κυριότερο: δε χαραμίζουν προσπάθειες, σουτάρουν καταπληκτικά. Ο 6ος παίκτης της σεζόν μέχρι τώρα είναι Τούρκος και λέγεται Enes Kanter (αυτό κι αν ήρθε από το πουθενά). Θεωρώ πως βρίσκονται έναν defensive stopper 2-guard μακριά από την απόλυτη στελέχωση για αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν (το παλεύει, πάντως, ο Roberson).

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Υπάρχει, αλλά μόνο για φέτος. Ή τώρα ή ποτέ και για αυτούς, ειδάλλως πάει ο Durant και χωρίς ανταλλάγματα.

Keep an eye on

Στον efficient Dion Waiters τα βλέμματα, για όσο καιρό κρατήσει το φαινόμενο.

Los Angeles Clippers (5οι, 6-4)

Alternate Clippers

Τώρα ή ποτέ. Χωρίς δικαιολογία για αποτυχία η «καλή ομάδα» του LA. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να προεξοφλήσει καλύτερη θέση από την 4η σε αυτή τη Δύση. Σύνολο με περιορισμένη εμβέλεια, αφού λείπουν οι επιλογές σε catch ‘n’ shoot καταστάσεις. Εν τω μεταξύ, ούτε στην περιφερειακή άμυνα έχουν προοπτική για σπουδαίες διακρίσεις. Ο Griffin είναι άνετα top-4/5 παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όμως εκτιμώ πως για να ανέβουν level θα χρειαστεί να βάλουν κι άλλο κόσμο στο παιχνίδι, καθώς ως τώρα παρουσιάζουν σχεδόν one-man-show και, μάλιστα, χωρίς το show να σε αφήνει και με το στόμα ανοιχτό. Είναι κι εκείνη η ρημάδα η υπόσχεση στον Jordan και στον αυξημένο του ρόλο στις επιθέσεις της ομάδας…

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Αν πάρει μπρος ο Paul και ξαναπάρει την ομάδα στα δικά του χέρια, πιστεύω πως θα τρομάξει πολύς κόσμος.

Keep an eye on

J.J. Redick. Ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί το κάτι διαφορετικό, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή που θα φέρει τον Pierce στο προσκήνιο.

Phoenix Suns (4οι, 6-4)

AlternatePhoenix

Η δυαρχία στον “άσσο” δεν πάει άσχημα (όπως πήγε, καλή ώρα, η τριαρχία πέρυσι), το θέμα είναι πόσους “άσσους” έχει ακόμα στο “μανίκι” του ο Hornacek.. Επίσης, είναι αμαρτία να παίζεις μονίμως με 2 και να μην είσαι η πλέον δημιουργική ομάδα (προτελευταίοι σε Ast%, 2οι Tov%) Η πουστιά στους Morris-bros, που δέχθηκαν χαμηλότερες απολαβές για να παίξουν παρέα, έχει κάνει ψιλομπάχαλο την ομάδα και θα δούμε τι θα στοιχίσει αυτό βραχυπρόθεσμα (σε βάθος χρόνου προβλέπω νέο ανακάτεμα της τράπουλας). Όσο μένουν υγιείς θα ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ο πάντα σοβαρός Tyson Chandler αποτελεί τεράστια υπεραξία, που, εκτός του οικονομικού σκέλους, πάει πίσω και την εξέλιξη του Alex Len (μια χαρά per-minute παίκτης ο Ουκρανός).

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Ήλιος χωρίς φως γίνεται; Να δούμε πού το πάνε για φέτος, τι προσδοκίες υπάρχουν και βλέπουμε. Προς το παρόν είναι ανταγωνιστικότεροι του αναμενομένου.

Keep an eye on

TJ Warren, δεν αποκλείεται σε λίγες εβδομάδες να τον δούμε και starter.

Dallas Mavericks (3οι, 7-4)

AlternateDallas

Εδώ κι αν θα διαβάσετε κοινοτυπίες. Λάθος ο πακτωλός χρημάτων στον Matthews, μέγα ζήτημα η υγεία των παικτών (που μόνο δεδομένη δεν είναι), το timing για τον κορυφαίο Ευρωπαίο ever δεν είναι το ιδανικό για ένα μεγάλο αντίο. Ακόμα κι έτσι, ο Γερμανός δεν το παρατάει, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι, και τους κάνει πλάκα. Χαλαρά στους top-15 performers στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ομάδα σοβαρότατη (με χαμηλό ταβάνι) με αρκετά ευρωπαϊκό rotation, πράγμα ασυνήθιστο στο NBA. Αν ψάχνουμε τον πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν σε απόλυτους αριθμούς, ίσως τον βρούμε στο πρόσωπο του Dwight Powell.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Οι Τεξανοί βρίσκονται εν αναμονή του Parsons, ενώ ήδη επιδεικνύουν αξιόλογα στοιχεία για τα μέτρα τους. Τεράστια επιτυχία ενδεχόμενη πρόκριση στην postseason.

Keep an eye on

Στον Nowitzki, guys, δεν αργεί η ώρα που θα σταματήσει. Ας τον χορτάσουμε.

San Antonio Spurs (2οι, 8-2)

AlternateSpurs

Η μόνη ομάδα από τις 30 που δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Κι όμως είναι ακόμα εδώ, και για πολλούς με προοπτική να εμφανιστεί καλύτερη από ποτέ. Μόνο ο καλός Danny Green απουσιάζει από την τέλεια ομάδα που ηγείται ο Kawhi Leonard. Κάθε play μπροστά και πίσω είναι σεμινάριο.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Respect και μόνο που είναι εδώ που είναι. Και φέτος θα το πάνε μέχρι τέλους. Το rotation στη θεωρία βγαίνει μια χαρά, αλλά στα δικά μου μάτια θα χρειαστούν έναν αξιόμαχο center από τον πάγκο (για να δούμε πόσο μπορεί να σταθεί στο ύψος του ο Marjanovic).

Keep an eye on

Manu Ginobili στο τελευταίο (μάλλον) ταγκό του. Μαθήματα για όλη τη λίγκα οι φετινές εμφανίσεις του Αργεντίνου. Τον άλλο από τις Παρθένες Νήσους δεν τον αναφέρω, τα ρομπότ δεν έχουν θέση σε αυτήν την ενότητα.

Golden State Warriors (1οι και καλύτεροι, 11-0)

AtlernateWarriors

Versatility. Πέραν όλων των άλλων, πρόκειται για τη Λερναία Ύδρα του σύγχρονου μπάσκετ (μέχρι και ο Popovich ντρέπεται να τους κοιτάει κατάματα). Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκαν ανέλπιστα χωρίς τραυματισμούς και πήραν τον τίτλο του πρωταθλητή. Φέτος ξεκίνησαν χωρίς τον Bogut, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Η ομάδα που θέλουν να κερδίσουν όλοι (σφυράτε μου μόλις γίνει). Ο Curry είναι ο …Neo στο Matrix Reloaded. Με το που κατάλαβε ότι αυτός είναι ”Ο Εκλεκτός”, κάνει πλάκα σε όλους, ξεφτιλίζει το ίδιο το άθλημα.

Φως στο τούνελ υπάρχει;

Για τους αντιπάλους τους δεν το βλέπω… Πάντως, μιας και αναφέρθηκα σε τραυματισμούς, κυκλοφορούν και πιο γεμάτα σύνολα.

Keep an eye on

Βάζετε το ΝΒΑ 2Κ16 σε easy mode και ξεκινάτε να παίζετε. Εναλλακτικά παρακολουθείτε έναν αγώνα στην Oracle Arena.