The Bal Hog’s 2016-17 NBA Fantasy Leagues

Posted on Oct 25 2016 - 5:40pm by The Ball Hog

Το TheBallHog.net, αποτελεί δημιούργημα μιας παρέας που πρωτοσυναντήθηκε στα διαδικτυακά, fantasy-ακά γήπεδα του ΝΒΑ κι ύστερα βρέθηκε και στα πραγματικά, ανοιχτά γηπεδάκια διάφορων πόλεων της χώρας. Και καθώς η όλη εμπειρία, της διάδρασης, του παιχνιδιού, των διαπροσωπικών σχέσεων, που αναπτύχθηκαν μέσα και γύρω από αυτό ήταν τόσο έντονη και ευχάριστη για εμάς τους ίδιους, το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να σας προσκαλέσουμε κι εσάς σε αυτή τη διαδικασία, σε αυτό το παιχνίδι.

11892120_10206526362054500_8801553225789554241_n

Όπως πέρσι, λοιπόν, έτσι και φέτος, τα προσκλητήρια ήταν ανοιχτά και στάλθηκαν από το καλοκαίρι μέσα από άρθρα του Ball Hog για το fantasy και κοντά 100 εξ υμών ανταποκριθήκατε σε αυτά και ήρθαν κι ήρθατε για να γίνουμε όλοι μαζί μέρος της μεγαλύτερης ελληνικής ΝΒΑ Fantasy κοινότητας. Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα και την καθεμία από εσάς.

Ιδιαίτερη αναφορά, ωστόσο, θα μας επιτρέψετε να κάνουμε στους αδερφικούς φίλους της Locked Out League, που με χαρά προσφέρθηκαν να καλύψουν τα όποια κενά σε λίγκες δημιουργήθηκαν την τελευταία στιγμή.

Προσδοκία και ελπίδα μας είναι να καταφέρουμε να σας εντάξουμε στον παράλληλο, αλλά εξίσου μαγικό κόσμο, του ΝΒΑ, αυτόν του ΝΒΑ Fantasy, και να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και απολαυστικό χόμπυ με αυτό το παιχνίδι. Ιδανικός σκοπός της όλης διαδικασίας είναι η ανάπτυξη μιας ελληνικής ΝΒΑ Fantasy κοινότητας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων γύρω από το παιχνίδι, στρατηγικών, αλλά κυρίως πλάκας, γέλιου και ευχάριστης διάθεσης. Για την καλύτερη επίτευξη αυτού του σκοπού δημιουργήσαμε και το αντίστοιχο facebook group, το The Greek NBA Fantasy Community, powered by The Ball Hog, όπου καλούμε όλους τους φίλους του fantasy να έλθουν για την μεταξύ μας διάδραση και διασκέδαση.

Σαν Ball Hog έχουμε σκοπό τη δημιουργία μιας εβδομαδιαίας στήλης fantasy, με γνώμες και tips για παίχτες που καλό θα είναι να βρίσκονται στα rosters, και δη στη 10άδα σας, κάθε εβδομάδα, αλλά και παίχτες που καλό θα είναι να παίρνουν ανάσες στον πάγκο τους, μαζί με όλους εκείνους τους λόγους και τα στοιχεία αναφορικά με τον λόγο που πιστεύουμε το καθετί. Η στήλη θα είναι εβδομαδιαία και, εύλογα, θα δημοσιεύεται κάθε Δευτέρα, μέρα οριστικοποίησης των ρόστερ για τις εβδομαδιαίες λίγκες.

Η σεζόν του NBA, κανονική, αλλά και fantasyακή, ξεκινά απόψε, και ελπίζουμε να τις παρακολουθήσουμε αμφότερες παρέα, με γέλιο, (καλοπροαίρετο) πείραγμα και πάμπολλα trades!

Καλή σεζόν να έχουμε!

Οι λίγκες που φέτος θα τρέξουν υπό την αιγίδα του Ball Hog για την ΝΒΑ (fantasy) season 2016-17 είναι οι ακόλουθες:

Amadeus League

mkeybb

The Big Dipper League

Grunge Blue-burst Background Texture

White Chocolate League

Grunge Blue-burst Background Texture

Kim Yong Un League

kim-jung-un

World B.Free League

Grunge Blue-burst Background Texture

The T-Mac League

Grunge Blue-burst Background Texture

The Big Fundamental League

The Dream Shake League

Grunge Blue-burst Background Texture

Vincanity League

vinsanity

The Triple Threat League

the-triple-threat

Kavs Assosiation

kavs-association

Locked Out League

Στην τελευταία και τιμητική θέση η λίγκα που αν δεν είχε υπάρξει, δεν θα υπήρχε και το Ball Hog (αν αυτό είναι καλό ή κακό θα το αποφασίσετε εσείς).

LOL