BallHog’s Roundtable: All-Star Weekend Edition

Posted on Feb 17 2017 - 6:03pm by The Ball Hog

Με το All-Star Game της Νέας Ορλεάνης να είναι το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, όσοι συντάκτες του Ball Hog βρίσκονταν προχτές στα γραφεία δεν θα μπορούσαν παρά να αφήσουν για λίγο τις έτερες υποχρεώσεις τους, να πάρουν τα τσάγια τους και να καθίσουν στην στρογγυλή τράπεζα της αίθουσας συνεδριάσεων και να ανοίξουν μία σχετική κουβέντα.
Roundtable

1) Ποιος από τους ΝΒΑers που θα ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Ορλεάνη για να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε event πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάτσει στα αυγά του;

Gus Χρυσοχού: Μου κακοφαίνεται η παρουσία των Kemba Walker και Nick Young στα τρίποντα. Ο μεν πρώτος σουτάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του (μέχρι στιγμής) με λίγο πάνω από το 40% και ο δεύτερος… βασικά ο δεύτερος έχει κάνει αυτό:

Νομίζω πως οδεύουμε ολοταχώς για τελικό Kyrie-Klay.

Άρης Τόλιος: Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, αλλά σίγουρα υπήρχαν καλύτερες και πιο “τουριστικές” επιλογές από τους Glenn Robinson III και Derrick Jones Jr. Προφανώς, ο διαγωνισμός είναι κομμένος και ραμμένος για να το πάρει ο Aaron Gordon, ενώ και ο DAJ θα έχει πλάκα αφού μάλλον θα αντιγράψει το σχήμα “Nash-Stoudemire” στο διαγωνισμό του 2005 – όπου Nash βάλτε CP3. Μέχρι εδώ καλά: ωστόσο, η αίγλη του θεσμού άρχισε να καταδικάζεται κάθε φορά που ένας Brent Barry ή Fred Jones κέρδιζε τον διαγωνισμό μέχρι να τον σώσει κάποιος mega-star. Και επιπλέον, τι “III” και “Jr.” μου λέτε; Είναι δυνατόν;

Δημήτρης Μαντζούκας: Ενστικτωδώς θα απαντούσα DeAndre Jordan, καθώς δυσκολεύομαι ακόμα να διαχειριστώ την τεράστια αντίφαση που υπάρχει ανάμεσα στην χρησιμότητα του μέσα στο γήπεδο και στο ταλέντο του στο άθλημα. Ίσως η πρόσκληση του να είναι σύμβολο της αναγνώρισης της εργατιάς στον λαμπερό κόσμο του ΝΒΑ, οπότε θα το προσπεράσω και θα πω το προφανές. O Carmelo δεν είναι καν ο καλύτερος παίκτης σε μια ομάδα που δεν μπορεί καν να μπει playoffs.

Koσμάς Καψάλης: Φέτος δεν υπάρχουν τρανταχτές διαφωνίες και αδικίες, αλλά νομίζω αν δεν πήγαινε ο Millsap από τη μια και ο Klay Thompson από την άλλη δεν θα υπήρχαν και πολύ μεγάλες διαμαρτυρίες. Παίκτες όπως ο Lillard, o Gobert κι ο Embiid, άξιζαν την κλήση.

Νίκος Ραδικόπουλος: Ποιος Carmelo ρε παιδιά τώρα, αλήθεια;

Πέτρος Καούνης: Από τα ονόματα που θα λάβουν μέρος φέτος, δεν ξεχωρίζει κάποιος που θα προτιμούσαμε να μείνει σπίτι του για το 3μερο. Ακόμα και ο Derrick Jones, με τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, έχει δικαίωμα στο όνειρο και έχει τα προσόντα να κάνει τη διαφορά στον διαγωνισμό των καρφωμάτων.

Δημήτρης Μαυράκης: Είναι σκανδαλώδες που μένει εκτός ο Bradley Beal. Eπίσης έτσι όπως δημιουργήθηκαν τα roster ίσως έπρεπε για λόγους συμμετρίας η Δύση να είχε έναν ψηλό λιγότερο, αλλά τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος να δούμε τον DeAndre στον διαγωνισμό καρφωμάτων, οπότε χαλάλι. Μιλώντας για καρφώματα είμαστε βέβαια πως ο Glenn Robinson III είναι η ιδανική τέταρτη επιλογή; Και τέσσερις φαντάζουν λίγοι, από την στιγμή που κάλεσαν τον Derrick Jones Jr. που ουσιαστικά δεν είναι παίκτης ΝΒΑ δεν θα μπορούσαν να καλέσουν και τον νικητή καρφωμάτων της D-League και κάναν πιτσιρικά από το κολέγιο έτσι για το μπούγιο;

Γιάννης Χάτσιος: Kevin Hart, το νου σου, το roster του celebrity game είναι συγκλονιστικό. Μην πεταχτείς πάλι στη μέση προσπαθώντας να κάνεις προσωπικό show και φέρνοντας τους πάντες σε αμηχανία. Κατά τα άλλα εγώ έκανα μια τράμπα DeAndre με Jokic ή Towns, αλλά δεν έχω και τρομερό πρόβλημα.

all star starters

2) Από την άλλη, δεν θα μπορούσαμε να μην επιδοθούμε στην αγαπημένη ασχολία όλων. Την all-starική γκρίνια. Ποιος αδικήθηκε από το Κυριακάτικο παιχνίδι και ποιον θα θέλατε να δείτε σε οποιοδήποτε διαγωνισμό του τριημέρου;

Κοσμάς Καψάλης: Larry Nance Jr. στο διαγωνισμό καρφωμάτων, διάολε… Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και το ότι Thomas και Westbrook θα έρθουν από τον πάγκο.

Νίκος Ραδικόπουλος: Με κάλυψε ο Κοσμάς απόλυτα. Και για να συμφωνήσω ακόμα περισσότερο μαζί με τον Κοσμά -στην προηγούμενη απάντησή του-, να προσθέσω πως κι εγώ θαρρώ πως ο φετινός Gobert έπρεπε να έχει τη θέση του DeAndre κατ’ εμέ.

Gus Χρυσοχού: Μιλώντας για επιλογές All-Star, είναι αστείο το ότι ο Damian Lillard είναι εκτός. Το όλο θέμα δεν είναι ανταγωνιστικό, γίνεται για το show. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την παρουσία του Draymond Green στο ρόστερ. Εκτός αν θα μετρήσουν από φέτος στην στατιστική το πόσες φορές θα κλωτσήσει τους αντιπάλους. Αν είναι έτσι, πάω πάσο.

Δημήτρης Μαντζούκας: Η κακή χρονιά των Blazers σε σχέση με τις απαιτήσεις που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει, αλλά και η άνοδος του C.J. McCollum καθιστούν την μη επιλογή Lillard υπερασπίσιμη αν εξεταστεί πάνω στην συγκυρία, ωστόσο γεγονός παραμένει ότι είναι εντελώς παράλογο ο Lillard, με την συνολική του καριέρα ως τώρα, να έχει κληθεί μόνο σε ένα All Star Game και αυτό ως αντικαταστάτης τελευταία στιγμή. Αν μιλήσουμε καθαρά για τις φετινές επιδόσεις, μου κάνει εντύπωση το πόσο εκτός κουβέντας έχει μείνει ο Mike Conley, ο οποίος μετά την υπογραφή του τεράστιου συμβολαίου έχασε το hype του διαχρονικά – πιο – υποτιμημένου – παίκτη, με αποτέλεσμα τώρα πλέον να υποτιμάται κανονικά και με τον νόμο, και να μην το παίρνουμε καν είδηση.

Άρης Τόλιος: Έχουμε και λέμε: συμφωνώ για τον Larry Nance Jr. στο διαγωνισμό καρφωμάτων και τον CJ McCollum στο ASG και προσθέτω Brook Lopez – Marc Gasol στο διαγωνισμό τριπόντων (ναι, ναι, ναι!), ενώ με τον Carmelo δεν έχω πρόβλημα – ίσα ίσα, είναι προφανές το homage του Stevens για αυτόν για αυτά που τραβάει στη ΝΥ ή/και το μεταγραφικό κορτάρισμα που του κάνει. #satanikos

Πέτρος Καούνης: Η αδικία απέναντι στον Zaza αποτελεί σκάνδαλο. Δεν ξέρω ποιόν τρόπο ανακάλυψε ο Adam Silver ώστε να μείνει εκτός All Star ο Γεωργιανός γίγαντας, αλλά δεν θα του το συγχωρήσουμε ποτέ. Άλλαξε τον τρόπο ψηφοφορίας και καλά για να γίνει πιο δίκαιος από πέρυσι, που ο Zaza και πάλι ήταν στα όρια της συμμετοχής. Αφού είδε πως δεν του βγήκε ούτε αυτό φέτος, έκανε τα μαγικά του για να αφήσει έξω τον παίκτη και να μεγαλώσει το μίσος μας εναντίον του.

Γιάννης Χάτσιος: Μου λείπει ένας κοντός dunker στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όποιος κι αν ήταν αυτός. Το ίδιο και ο Doug McDermott στα τρίποντα. Και θα έβαζα και τον Tyler Ulis στο skills challenge. Αυτά πάνω κάτω.

Δημήτρης Μαυράκης: Στο κυρίως πιάτο ο παίκτης που λείπει σύμφωνα με την συνεισφορά του είναι ο Rudy Gobert και για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να είχε πάρει τη θέση του DeAndre Jordan. Εφόσον έπρεπε να εκπροσωπηθούν οι Clippers, ίσως θα ήταν πρέπον να ψηφιστεί ο Chris Paul και μετά να κάνουν οι προπονητές την υπέρβαση και να καλέσουν τιμής ένεκεν για να τον αντικαταστήσει τον Jamal Crawford! Α, και μιλώντας για Clippers με ποια λογική λείπει ο J.J. Redick από το διαγωνισμό τριπόντων;

Αποτέλεσμα εικόνας για 2017 all star reserves

3) Τελικά βέβαια, άσχετα με το τι πιστεύουμε εμείς, αυτοί που θα βρίσκονται στην Louisiana δεν αλλάζουν. Τι λέτε λοιπόν να ποντάρουμε ο καθένας μας στον νικητή κάθε δραστηριότητας;

Πέτρος Καούνης:

USA vs World και Rising Stars MVP: World Team και το βραβείο στον Nicola Jokic. Εκτός και αν πάρει φωτιά ο Booker και τα βάζει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Skills Challenge Champ: Οι ψηλοί θα συνεχίσουν την παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι και θα ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι στους κοντούς, χάρη στον Kristaps Porzingis. Με αγωνία περιμένουμε τον Boogie να ξεσπάει στη σαμπρέλα μετά από την τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια στο να περάσει τη μπάλα από μέσα της.

3-Point Champ: Θα ξεκινήσει αργά και διστακτικά. Θα ανεβάσει ρυθμό ώστε να περάσει στον τελικό απέναντι στον κάτοχο του βραβείου Klay και εκεί θα πάρει φωτιά. Ο CJ McCollum θα είναι ο νικητής του πιο ωραίου διαγωνισμού τριπόντων που θα έχουμε δει σε All Star Weekend.

Slam Dunk Champ: Όπως ανέφερα και πριν, η απουσία του LaVine θα μας στερήσει έναν τρίτο σερί θεαματικό διαγωνισμό καρφωμάτων. Θα είναι ένα πισωγύρισμα για το διαγωνισμό, καθώς αυτό το ζευγάρι είχε καταφέρει να του δώσει ξανά ενδιαφέρον, μετά από χρόνια. Ο Gordon θα πάρει το βραβείο, που ίσως και να του στέρησαν πέρυσι, αλλά στον τελικό θα βρει απέναντι του τον περαστικό από το τριήμερο, Derrick Jones. Έχει τα αθλητικά προσόντα για να φτάσει στον τελικό ο μικρός αλλά μέχρι εκεί. Με αγωνία περιμένουμε τον DeAndre να καρφώνει με alley oop, που θα του βγάλει ο CP3, κοστουμαρισμένος από την πάνω εξέδρα.

East vs West και ASG MVP: Σύμφωνα με τον Bill Simmons, είμαστε 3-4 χρόνια μακριά από το να σταματήσουμε να μετράμε σκορ σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ λέω να το ξεκινήσω από φέτος. Όσο για τον MVP? Μα φυσικά THE GREEK FREAK!

Βλέπω το όραμα και τρέμω. Το επόμενο πρωί, γύρω στις 6 που θα τελειώσει το All Star Game και θα ανακοινωθεί το βραβείο, χιλιάδες κόσμος στην Ομόνοια με κόρνες, σημαίες και φουστανέλες. Επίσημη αργία του κράτους ώστε το πανηγύρι να κρατήσει κανά 3μερο και να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να το πάρει πρέφα κανείς. Θα επανέλθουν στην μόδα και τα μπλουζάκια με τη σημαία με στρασάκια που είχαν βγει στην αγορά μαζικότατα μετά τη νίκη της Παπαρίζου στην Eurovision (Πρέπει να βρω και το δικό μου τώρα που το θυμηθήκα). Τηλεπαράθυρα στα κανάλια με Δανίκα να μιλάει για το βρακί που δείξαμε για να πάρουμε το βραβείο, όταν έφτιαχνε ο Giannis το σορτσάκι του στις βολές και τον Γιακουμάτο να μιλάει για εθνική ντροπή παρά του βραβείου, λόγω ενός χαμένου καρφώματος.

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Για ακόμη μια χρονιά το cast των Starters δεν καλέστηκε να συμμετάσχει στο celebrity game, οπότε και εγώ θα συνεχίσω να το σαμποτάρω.

Κοσμάς Καψάλης:

USA vs World και Rising Stars MVP: Joel Embiid θυμήσου, ο Κοσμάς είναι μαζί σου1)Εκ της σύνταξης: μέχρι να κατέβει ο Κοσμάς στην Αθήνα, ο Embiid είχε αποσυρθεί από το διήμερο και τη θέση του θα πάρει ο Álex Abrines. Θα βάλουμε εκεί την ψήφο του Κοσμά και θα περιμένουμε να το καταλάβει αύριο και να ξεραθούμε στο γέλιο.

Skills Challenge Champ: Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι γεμάτος με αδυναμίες (JoJo, Boogie, Booker, Isaiah, Wall), αλλά Joel θυμήσου, ο Κοσμάς είναι μαζί σου2)Εκ της σύνταξης: εδώ θα βάλουμε τον Nikola Jokić που αντικατέστησε τον JoJo. Τον αγαπάμε τον Κοσμά.

3-Point Champ: Klay Thompson, αλλά ας τα φέρει έτσι η μοίρα και σε ένα θεσμό με τα ονόματα του Bird, του Peja, του Dirk και των Splash να μπει εκείνο του Swaggy-P…

Slam Dunk Champ: Αν ο Derrick Jones εκτός από τα ελατήρια που δείχνει πως έχει, δεν αποδειχθεί το ίδιο ευφάνταστος με τον Aaron Gordon, ο φετινός διαγωνισμός θα είναι μάλλον αρκετά βαρετός και προβλέψιμος.. Επίσης (μακάρι να μας διαψεύσει ο DeAndre) αλλά ας σταματήσει η πλάκα να καλούν κάθε φορά τον center με τα περισσότερα καρφώματα. Δύσκολα να ξαναβγεί Superman. Κι ας είμαστε πάλι στη Νέα Ορλεάνη.

East vs West και ASG MVP: Πεντάδα με τους τέσσερις Warriors και τον Westbrook και καθόμαστε αναπαυτικά. Κατά τα άλλα, νίκη της Δύσης με τον Cousins MVP είναι αρκετά πιθανό σενάριο στο μυαλό μου.

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Αν έχουν κέφι, Baron Davis από τη μία και Jason Williams από την άλλη θα χαρίσουν κάμποσες ωραίες φάσεις και πάσες τις οποίες πιθανότατα θα φάνε στα μούτρα οι υπόλοιποι celebrities. Θα τρίξει το παρκέ και στην είσοδο του τεράστιου Oscar Schmidt.

Δημήτρης Μαυράκης: 

USA vs World και Rising Stars MVP: Ο υπόλοιπος πλανήτης κατεβαίνει με τον Jokić στο point που αποτελεί αρκετό λόγο για να μας κρατήσει μπροστά στις οθόνες μας, αλλά σε τόσο χαλαρό παιχνίδι μάλλον οι γιάνκηδες θα τους τρέξουν και το MVP θα το πάρει ο γηραιότερος όλων Jonathon Simmons ως αυτός που χρειάζεται περισσότερο από όλους την όποια προβολή.

Skills Challenge Champ: Από τις αρχές Δεκέμβρη βλέπουμε το peak του John Wall, δεν θα ήθελα να ποντάρω απέναντί του.

3-Point Champ: Ο πιο αγνός σουτέρ από τους συμμετέχοντες είναι ξεκάθαρα ο Klay. Οι υπόλοιποι είναι λιγότερο σταθεροί catch’n’shoot ειδικά τώρα που έχει ντεφορμαριστεί ο Eric Gordon.

Slam Dunk Champ: Από την στιγμή που το ΝΒΑ κάλεσε έναν παίκτη που είχε μέχρι εκείνη την στιγμή μόλις πέντε λεπτά συμμετοχής, τότε αυτό και μόνο πρέπει να σημαίνει πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Και το YouTube μπορεί να το επιβεβαιώσει. Derrick Jones Jr.

East vs West και ASG MVP: Σε ένα φιλικό παιχνίδι είναι σοφό να ποντάρεις σε εκείνον που δεν βλέπει φίλους μέσα στο παρκέ. Ο Russ δεν χαλαρώνει ποτέ και προβλέπω μάλιστα τους συμπαίκτες του στη Δύση να του παραχωρήσουν το MVP για να τον εξευμενίσουν.

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Η πιο ξεκάθαρη απάντηση της βραδιάς. Ο Brandon Armstrong το κατέχει και είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει το απολαυστικότερο σώου του τριημέρου, αλλά θα βρει απέναντί του τον Master P, ο οποίος στο ζενίθ της No Limit Records διεκδικούσε θέση στο τελικό roster των Raptors επί ίσοις όροις με τους επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, προκαλώντας μάλιστα την μήνη του συμπαίκτη του Charles Oakley.

Αποτέλεσμα εικόνας για 2017 all star reserves

Νίκος Ραδικόπουλος:

USA vs World και Rising Stars MVP: Οι Γιούγκοι θα μας εντυπωσιάσουν πιστεύω.

Skills Challenge Champ: Jokić, ξεκάθαρα.

3-Point Champ: Irving.

Slam Dunk Champ: Ε, το χρωστάει η μοίρα στον Aaron Gordon νομίζω.

East vs West και ASG MVP: West και Westbeast. Triple double κι εδώ. Εκτός κι αν οι Dubs δώσουν ραβασάκι στον Kerr να τον βάλει λιγότερο… Σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε γέλια!

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Παιδιά δεν έχω ιδέα καν ποιοι θα παίξουν σε αυτό! Και δεν με απασχολεί καν να μάθω.

Άρης Τόλιος:

USA vs World και Rising Stars MVP: Νομίζω πως στη “μάχη των μονόκερων”, ο KAT θα κερδίσει τους Porzingis-Jokic, ειδικά από τη στιγμή που θα λείψει ο Embiid. Επίσης, πρώτος σκόρερ του αγώνα θα είναι ο Booker, αφού είναι απίστευτα άδεια η Team USA, πέραν των – λογικά βασικών – Russell-Brogdon-Booker-Turner-KAT.

Skills Challenge Champ: Σκοτίστηκα Μετά από έντονο προβληματισμό, διαλέγω Isaiah Thomas.

3-Point Champ: CJ McCollum με κωλοδάχτυλο προς τους εκλέκτορες του ASG.

Slam Dunk Champ: Aaron Gordon, αφού η Ιστορία επαναλαμβάνεται – όπου LaVine, Jordan και όπου Gordon, Wilkins.

East vs West και ASG MVP: Επειδή μου αρέσουν τα happy endings αλλά και τα τρολλαρίσματα, εξ ημισείας KD-Russ.

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Η Τeam East έχει ΚΑΙ Win Butler ΚΑΙ Oscar Schmidt;;;;; Ιδανικά, Oscar με λόγο γραμμένο από τον Win Butler, να μιλάει για το πως διαλύθηκε η Βραζιλία κοινωνικά από το Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Α ναι, και στη θέση της απαράδεκτης Sage Steele, η Gisele Bündchen. Αλλά επειδή όταν τη σκέφτομαι, σκέφτομαι τον Tom Brady, τότε Win Butler! Είχε πει ότι θα αποσυρθεί, αλλά το περσινό σκηνικό τον έκανε να επιστρέψει πιο δυνατός! Πάμε ρε παιχταρά!!!

Γιάννης Χάτσιος: 

USA vs World και Rising Stars MVP: Η world team μου μοιάζει πιο ταλαντούχα και με περισσότερα να αποδείξει. O Jokić θα βγάλει 5-6 highlights για την πλάκα του, περιμένω δυνατή εμφάνιση από Saric, αλλά νομίζω πως το MVP θα πάρει ο Emmanuel Mudiay για να βγάλει τα σπασμένα της κακής χρονιάς που διανύει.

Skills Challenge Champ: Αν δεν βαριέται, ο Isaiah Thomas μπορεί να κοντραριστεί μόνο από τον John Wall.

3-Point Champ: Στο μυαλό μου ο Eric Gordon φαντάζει η καλύτερη επιλογή, αλλά νομίζω είναι περισσότερο σουτέρ ρυθμού, και δεν ξέρω κατά πόσον θα ανταποκριθεί στον διαγωνισμό. Σουτέρ ρυθμού είναι και ο Lowry αλλά για κάποιον λόγο τον “βλέπω” περισσότερο. Πάμε με Καναδά λοιπόν.

Slam Dunk Champ: Ήρθε η ώρα ο Jeremy Evans να πάψει να είναι ο πιο obscure Slam Dunk Champion. Derrick φέρ’ το στο Phoenix.

East vs West και ASG MVP: Η λογική λέει πως ο Russell θα σκυλιάσει που έμεινε εκτός πεντάδας, αλλά θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην άνοδο του Kyrie προς το superstardom. Παρεμπιπτόντως, η Ανατολή είναι συγκλονιστικά πιο κοντή.

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Ποια ποζεριά; Το φετινό celebrity game παίζει να είναι το πιο ενδιαφέρον event του τριημέρου. Jason Williams και Baron Davis απέναντι; Oscar Schmidt (χρόνια πολλά κιόλας!) να ξορκίζει τον καρκίνο με τρίποντα; Mark Cuban; Αλλά περισσότερο από όλους θέλω να δω τον MVP του παιχνιδιού, τον καταπληκτικό Brandon Armstrong να κάνει καραγκιοζιλίκια απέναντι στους πρώην NBAers, και, σίγουρα, θα έχει βέλη στη φαρέτρα του.

Δημήτρης Μαντζούκας:

USA vs World και Rising Stars MVP: Nikola Jokić, με triple double.

Skills Challenge Champ: O John Wall

3-Point Champ: O καλύτερος σουτέρ που συμμετέχει στον διαγωνισμό, ο Klay Thompson.

Slam Dunk Champ: Νομίζω ότι αν και ο Derrick Jones προβλέπεται συγκλονιστικός, και παρά το ότι ο Aaron Gordon προέρχεται από τραυματισμό, το περσινό θέαμα δύσκολα θα ξεχαστεί, και θα πρέπει να επέλθει μια κάθαρση στις ψυχές όλων μας που είδαμε τα περσινά του κατορθώματα να μένουν δίχως αναγνώριση.

East vs West και ASG MVP: Εντελώς αδιάφορο, θα πω Harden χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω.

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Ο Jason Williams είναι ένα All Star Game μόνος του.

Gus Χρυσοχού:

USA vs World και Rising Stars MVP: Στην περίοδο που διανύουμε, οποιαδήποτε πρόβλεψη εναντίον του Joel Embiid μοιάζει χαμένη. Εύχομαι να πάρει το MVP ώστε να κερδίσει ακόμα περισσότερους πόντους στο κυνήγι της Rihanna. ΥΓ: Κάργια, το παιδί λιώνει3)Εκ της σύνταξης: Δώστε Álex Abrines στον κύριο για να μάθει να πιάνει στο στόμα του την RiRi.

Skills Challenge Champ: John Wall, βγάλε τον streetballer που έχεις από μέσα σου και δείξε σε όλους τι σημαίνει ball handling skillz.

3-Point Champ: Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα το πάρει ο Young, Κοσμά. Από “Swaggy P” θα το κάνει “Swaggy 3p” και θα έχει και δίκιο. Τέλος πάντων, θέλω να δω τον Kyrie να το παίρνει για δεύτερη φορά και να “πιάνει” σε κατακτήσεις Peja, Hornacek, Price και Kapono. Μετά σειρά θα έχουν Bird και Hodges.

Slam Dunk Champ: Χωρίς μεγάλη συζήτηση, ο Aaron Gordon θα διορθώσει την περσινή αδικία. Ο διαγωνισμός είναι his to lose.

East vs West και ASG MVP: Τον Westbrook που θα έρθει από τον πάγκο και θα πάρει 50 σουτ. Θα μπει λίγο και το εγωιστικό “με τέτοια νούμερα και δεν είμαι βασικός;” και θα επιδοθεί… βασικά σε αυτά που κάνει καθημερινά. MVP με triple-double, λοιπόν. 

Υ.Γ. Celebrity Game (έτσι για την ποζεριά): Θα χαρώ να δω οποιονδήποτε άλλο πέρα του Kevin Hart. Νισάφι πχια!

cover

References
1 Εκ της σύνταξης: μέχρι να κατέβει ο Κοσμάς στην Αθήνα, ο Embiid είχε αποσυρθεί από το διήμερο και τη θέση του θα πάρει ο Álex Abrines. Θα βάλουμε εκεί την ψήφο του Κοσμά και θα περιμένουμε να το καταλάβει αύριο και να ξεραθούμε στο γέλιο
2 Εκ της σύνταξης: εδώ θα βάλουμε τον Nikola Jokić που αντικατέστησε τον JoJo. Τον αγαπάμε τον Κοσμά
3 Εκ της σύνταξης: Δώστε Álex Abrines στον κύριο για να μάθει να πιάνει στο στόμα του την RiRi