Ανασκόπηση στις Αρχικές Προβλέψεις των Συντακτών του Ball Hog για τη σεζόν 2016-17

Posted on Aug 1 2017 - 11:30am by The Ball Hog

Τελειώνοντας την καταγραφή της συζήτησης που έγινε πρόσφατα στην στρογγυλή τράπεζα των γραφείων του Ball Hog, και αφού σχολιάσαμε τα πεπραγμένα της σεζόν 2016-17 και δώσαμε και τα βατομουράκια μας, ήρθε η ώρα του δικού μας απολογισμού. 

Ξεκινώντας, λοιπόν, η σεζόν αποπειραθήκαμε κι εμείς σαν ομάδα να κάνουμε τις προβλέψεις μας για τη χρονιά που τότε θα ξεκινούσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τις δημοσιεύσαμε κιόλας! Υπήρξαν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά μια παταγώδης αποτυχία έχει, όπως και να το κάνουμε, περισσότερη πλάκα από μια σχετική επιτυχία. Πατώντας στα δύο αρχικά roundtables των προβλέψεων μας (μπορείτε να τις βρείτε εδώ κι εδώ) ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουμε γι’ αυτά που γράψαμε πάνω στο μεθύσι της χαράς μας για το ξεκίνημα της χρονιάς.

Roundtable

1. Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε την ομάδα-έκπληξη της χρονιάς. Για πάμε:

Γιάννης Χάτσιος (Είχε απαντήσει: Denver Nuggets)Κουλ μωρέ, δεν μπήκαν στα playoffs αλλά έπαιξαν μπασκετάρα, βρήκαν franchise player, Harris και Murray θα είναι τα διπλά r που θα μας απασχολήσουν για πολλά χρόνια καθώς θα τρέχουν για χρόνια δίπλα στον Jokic, και έπαιζαν 30′ με τον Nelson.

Πέτρος Καούνης (Είχε απαντήσει: Utah Jazz): Πέμπτη θέση σε αυτή τη Δύση και απέκλεισαν τους Clippers στον πρώτο γύρο των playoffs, στα επτά παιχνίδια. Not bad at all

Gus Χρυσοχού (Είχε απαντήσει: Orlando Magic): Είδα στον ερχομό του Frank Vogel ότι θα έφερνε ένα νέο αγωνιστικό look στην ομάδα. Είδα τον Ibaka να κατηφορίζει στη νότια ακτή και πίστεψα πως θα κάνει ένα φονικό frontcourt δίδυμο με τον Vucevic, είδα πολλές assists από τον Elfrid Payton, είδα να χρωστάει η τύχη και η μοίρα μια καλή χρονιά στον Jodie Meeks. Γενικά είδα πολλά όνειρα θερινής νυκτός…

Λουκάς Μοσχούλας (Είχε απαντήσει: Orlando Magic)Η συμπάθεια μου στον Frank Vogel με αποπροσανατόλισε, δεν με άφησε να δω ότι η ομάδα των Magic θέλει αρκετή δουλειά για να γίνει ομάδα. Και ότι η προσθήκη του Biyombo ήταν το λιγότερο υπερβολική, κυρίως για τα λεφτά που ξοδεύτηκαν.

Δημήτρης Μαυράκης (Είχε απαντήσει: Denver Nuggets)H δευτερη καλύτερη επίθεση του ΝΒΑ αποτέλεσε μία από τις πιο ηδονικές στη θέαση ομάδες κιέπεσε μονάχα θύμα του αποτυχημένου αρχικού πειράματος με τους Βαλκάνιους Center και της στατικότητας του Mudiay. Και φέτος με τον Milsap θα είναι απόλαυση.

Κοσμάς Καψάλης (Είχε απαντήσει: Denver Nuggets)Δεν νοιώθω πολύ προδομένος με την επιλογή μου. Τους είδα, μου άρεσαν και το δεύτερο μισό της χρονιάς τους ήταν σίγουρα εντυπωσιακό.

Νίκος Ραδικόπουλος (Είχε απαντήσει: Los Angeles Lakers)Ελάτε, πείτε αλήθεια. Όταν στα πρώτα 20 παιχνίδια της σεζόν ήταν στο 10-10 το είχατε πιστέψει κι έσεις, μην πείτε όχι! Ε, μετά έπρεπε να tankάρουν για να κρατήσουν το pick τους γιατί ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμο. (Ναι, προφανώς κι ήταν κακή επιλογή…)

Σταύρος Μαρίνος (Είχε απαντήσει: Utah Jazz περίπου): Οι Jazz μπήκαν στα playoffs δεν το λες και δεν ήταν έκπληξη. Αλλά το στανταράκι επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με το #5 seed.

Δημήτρης Μαντζούκας (Είχε απαντήσει: Detroit Pistons): Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι συνέβη και βραχυκύκλωσε έτσι αυτή η ομάδα. Πλέον ο μοναδικός Stan που εμπιστεύομαι λέγεται Stan Marsh και κατοικεί στο Southpark, USA.

Άρης Τόλιος (Είχε απαντήσει Milwaukee Bucks): Εντάξει, νομίζω πως νιώθω δικαιωμένος. Τι; Υπάρχει κάποιος που θεωρεί πως αν είχαν τον Jabari Parker στην postseason και τον Middleton πιο νωρίς, δεν θα μπορούσαν να είναι στα ημιτελικά της Ανατολής; Σίγουρα, από τις εκπλήξεις της χρονιάς…

2. Προσπερνάμε την πρόβλεψη για τις ομάδες του Τελικού που είναι σαν να μην έγινε και πάμε στον MVP. Πέρσι ο Curry πήρε όλες τις ψήφους της λίγκας και καμία στο BallHog. Πως τα πήγαμε φέτος;

Γιάννης Χάτσιος (Είχε απαντήσει: James Harden): Όλα καλά κι εδώ, κάποιος μπορεί να πει με σιγουριά ποιος άξιζε το βραβείο του MVP ανάμεσα σε δύο τρελούς. Εγώ απαντάω ότι δεν μπαίνεις ποτέ ανάμεσα σε δύο τρελούς.

Πέτρος Καούνης (Είχε απαντήσει: LeBron James)Καθιερώνεται ως παράδοση το να μην ψηφίζει κανείς από τους δέκα τον πραγματικό MVP της χρονιάς. Εγώ το γράφω από τώρα πως για του χρόνου θα ψηφίσω τον Giannis.

Gus Χρυσοχού (Είχε απαντήσει: James Harden)Είναι εντυπωσιακό πάντως που κανείς δεν έδωσε ψήφο (ή δεν ήθελε να δώσει εν πάσει περιπτώσει) στον Westbrook. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια τρόπον τινά δικαίωση της επιλογής μιας και μεταξύ του Brodie και του μούσια ήταν η τελική επιλογή. Αν ο Harden κυνηγούσε λίγα ακόμα rebounds, ίσως η ιστορία να γραφόταν διαφορετικά.

Λουκάς Μοσχούλας (Είχε απαντήσει: Paul George)Μάλλον το μυαλό του George ήταν σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη χρονιά, καθώς φαίνεται να είχε αποφασίσει ότι δεν θα ανανεώσει με τους Pacers. Καλύτερα νούμερα σε FG%, 3p%, Ft%, πόντους και λάθη, πεσμένα νούμερα σε rebounds, assists και κλεψίματα. Γενικά μία καλή χρονιά, αλλά όχι για MVP.

Δημήτρης Μαυράκης (Είχε απαντήσει: James Harden)Αυτός ήταν ο MVP, αλλά το βραβείο δώθηκε αλλού λόγω του οίκτου που νοιώθαμε που ο Westbrook αγωνιζόταν με συμπαίκτη τον Kyle Singler. Αδικία για τον Harden, αλλά απόδειξη της ανθρωπιάς του ΝΒΑ.

Κοσμάς Καψάλης (Είχε απαντήσει: Kevin Durant)Τα νούμερα του Durant θα το δικαιολογούσαν σε άλλες περιπτώσεις, αλλά φέτος οι Westbrook/Harden έπαιζαν κυριολεκτικά και μεταφορικά μόνοι τους. Όλοι πιστεύαμε στο triple-double season του RW1)Αν και φάνηκε στην πράξη πόσο αδιανόητα δύσκολο είναι να κρατηθεί σε μια χρονιά., αλλά προσωπικά πίστευα ότι θα χρειαζόταν και παρουσία στην τετράδα της Δύσης για τους OKC σαν προαπαιτούμενο. Τελικά το πήρε κι από την έκτη θέση.

Νίκος Ραδικόπουλος (Είχε απαντήσει Kawhi Leonard)Πολύ σωστή επιλογή. Αυτός ήταν ο πραγματικός MVP της σεζόν2)Με όλα τα επιχειρήματα που ο Zach Lowe παραθέτει εδώ.. Του χρόνου και επίσημα.

Σταύρος Μαρίνος (Είχε απαντήσει: LeBron James): To ότι το LeBron James Award δόθηκε σε άλλον παίχτη, δεν σημαίνει ότι η πρόβλεψη ήταν λάθος.

Δημήτρης Μαντζούκας (Είχε απαντήσει James Harden): I stand by my choice.

Άρης Τόλιος (Είχε απαντήσει Paul George): ΟΚ, in my defense, ο PG13 ήταν όντως πολύ καλός φέτος και έσυρε το κουφάρι των απογοητευτικών Pacers στην postseason. Φυσικά, όταν απαντούσα τότε παλιά, δεν είχα στο μυαλό μου ότι φέτος θα ήταν η χρονιά των τεράτων και των μονόκερων. Επίσης, είναι πλέον και συμπαίκτης του MVP, οπότε κάπως μετράει κι αυτό… Τι; Όχι; Ε καλά, τότε μάλλον απλώς ήθελα να δώσω ψαγμένη απάντηση.

3. Most Improved Player. Εδώ υπήρξε μία επιτυχία και όπως πάντα αρκετά γέλια.

Γιάννης Χάτσιος (Είχε απαντήσει: Terrence Jones): Ποτέ όμως…

Κοσμάς Καψάλης (Είχε απαντήσει: Γιάννης Αντετοκούνμπο)Ευχαριστώ!

Πέτρος Καούνης (Είχε απαντήσει: Harrison Barnes)Τα νούμερα του ήταν για MIP αλλά η ομάδα του ήταν για κλωτσιές. Επίσης το συμβόλαιο του είναι case study για το το να μην κάνει ένας GM.

Gus Χρυσοχού (Είχε απαντήσει: Alex Len)Εντάξει κύριοι, μια φορά ήπιαμε τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και παρασυρθήκαμε, ας μην το κάνουμε θέμα. Στην κάπως πιο σοβαρή απάντηση, πέρυσι το καλοκαίρι διαβάζαμε πολλά για την πολύ περισσότερη συμμετοχή του Ουκρανού στα ματς των Suns. Με τον Chandler να κάνει το veteran tour του φάνηκε μια καλή επιλογή. (Κάπως πρέπει να το σώσω). Standing ovation στον Κοσμά πάντως.

Λουκάς Μοσχούλας (Είχε απαντήσει: Harrison Barnes)Δεν θα πω πολλά, απλά παραθέτω τα νούμερα. Σωστή η σκέψη, ήθελα λίγη περισσότερη προσπάθεια από τον Harrison.

Πηγή: Basketball Reference

Nίκος Ραδικόπουλος (Είχε απαντήσει: D’Angelo Russell): Αναγκάστηκα να ανοίξω το roundtable των προβλέψεων για να επιβεβαιώσω πως είχα απαντήσει Russell. Είχα όντως. Φαντάζομαι θεωρούσα πως είχε τόσο θαφτεί στο Farewell Kobe Tour που θα έδειχνε τις πραγματικές του δυνατότητες. Ίσως και να τις έδειξε. Αν ναι, ε, δεν έφταναν… 

Μήτσος Μαυράκης (Είχε απαντήσει: Clint Capela)Είχα απαντήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Ελβετό. Και με τον Chris Paul να γίνεται συμπαίκτης του το center των Rockets θα είναι η απάντησή μου και του χρόνου. αρκεί να βελτιώσει ελαφρά τη φυσική του κατάσταση για να αντέχει να παίζει πάνω από 30 λεπτά.

Δημήτρης Μαντζούκας: (Είχε  απαντήσει: Αaron Gordon/Dennis Schroder): Πρέπει να σταματήσω να κρύβω τις επιθυμίες μου μέσα στις προβλέψεις. Καλά τα πήγαν τα παιδιά πάντως. Μάλλον θα τους ξαναπώ του χρόνου για το ίδιο βραβείο.

Σταύρος Μαρίνος (Είχε απαντήσει: Josh Richardson/T.J. Warren): Η απόδοση του Richardson βελτιώθηκε από το 7-2, στο 10-3-3. Αντίστοιχα ο Warren ανέβηκε από το 11-3 στο 15-5. Θα κοιμηθώ το βράδυ ήσυχος.

Άρης Τόλιος: (Είχε απαντήσει Devin Booker): Στις 24 Μαρτίου, ο Devin Booker έγινε ο έκτος παίκτης στην Ιστορία που σκόραρε τουλάχιστον 70 πόντους και ο νεαρότερος, στην ηλικία των 20, που σκόραρε τουλάχιστον 60. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στις νοθείες του ελληνοαμερικάνικου λόμπι.

4. To βραβείο που μαζεύονται υπογραφές να ονομαστεί σε Jamal Crawford Award. Πάντα είναι υποψήφιος, κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τον ψηφίσει πλέον3)Εκτός του Πέτρου. Too mainstream. Κατά τα άλλα;

Γιάννης Χάτσιος (Είχε απαντήσει: Doug McDermott): Τουλάχιστον δεν είπα Al Jefferson.

Πέτρος Καούνης (Είχε απαντήσει: Jamal Crawford)Το βραβείο το πήρε και φέτος ο Jamal όσο και να προσπαθούν να σας πείσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και το βοθροκάναλα για το αντίθετο.

Gus Χρυσοχού (Είχε απαντήσει: Tobias Harris)O Stan Van Gundy έκανε πράξη μεν την αναγγελία του ότι ο Harris θα έρχεται από τον πάγκο, αλλά όχι σε τόσα ματς ώστε να θεωρηθεί 6th man4)48 ματς βασικός. Τζογάραμε, χάσαμε.

Λουκάς Μοσχούλας (Είχε απαντήσει: Al Jefferson)Εντάξει, μεγάλη πατάτα. Ομολογώ ότι κάνοντας το preview των Pacers, υπερεκτίμησα τις δυνατότητες του γερο-Jefferson. Σταυρώστε με.

Δημήτρης Μαυράκης (Είχε απαντήσει: Eric Gordon)Εντάξει , ήταν συγκλονιστικά εύκολο. In Mike D’Antoni We Trust

Κοσμάς Καψάλης (Είχε απαντήσει: Knight, Bledsoe, Booker)Πίστευα ότι όποιος από τους τρεις ερχόταν από τον πάγκο, το’χε. Τελικά ο Knight φέτος δεν ερχόταν ούτε από την εξέδρα από μια φάση κι έπειτα.

Nίκος Ραδικόπουλος (Είχε απαντήσει: Seth Curry): Long shot κι αυτό. Τίμιο, όμως, θαρρώ. Δεν είχε κακή χρονιά.

Σταύρος Μαρίνος (Είχε απαντήσει: Eric Gordon): 

Δημήτρης Μαντζούκας (είχε απαντήσει: Brandon Knight): ΝΕ ΤΙ; Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε τι θα είχε γίνει αν έπαιζε κανονικά. Σίγουρα δε θα έπαιρνε το βραβείο, αλλά μάλλον θα έδειχνα λιγότερο ηλίθιος.

Άρης Τόλιος: (Είχε απαντήσει: Kyle Anderson): Για κάποιον λόγο, δεν σας φαίνεται λογικό να καταλήγει μόνιμα το βραβείο σε κάποιον αναπληρωματικό των Spurs; Δεν θα ήταν ωραία ιδέα να πάρει το βραβείο του «έκτου παίκτου» όλος ο πάγκος των «σπιρουνιών», όπως κάποτε πήρε τον «Παίκτη του Μήνα» η πεντάδα των Hawks; Διάολε, ταιριάζει τόσο το βραβείο στους Spurs5)παρότι μόνο ο Ginobili το έχει σηκώσει, που θα μπορούσαν τιμητικά να το παίρνουν και βασικοί! Δυστυχώς, όμως, ειδικά ο Kyle Anderson φέτος δεν έκανε το μπαμ που περίμενα, αφού είδε τη σκόνη των Simmons, Ginobili, Mills, Lee, Dedmon, ενίοτε ακόμα και του Dejounte Murray στον πάγκο. Mea culpa ξεκάθαρα.

6. Οι περισσότεροι πιστέψαμε ότι δεν θα το έπαιρνε τρίτη σερί χρονιά ο Kawhi. Για την ακρίβεια δεν το πίστεψε ούτε ο Νίκος, οπότε τι άλλο να πει κάποιος. 

Γιάννης Χάτσιος (Είχε απαντήσει: Draymond Green)Ε, καιρός δεν ήτανε; Για άλλη μια φορά ο τύπος ήταν μπαμπούλας για σφίχτες άνω των δύο μέτρων αλλά και τεχνίτες μικρότερου ύψους.

Πέτρος Καούνης (Είχε απαντήσει: Draymond Green)Νιώθω σαν να έκλεψα εκκλησία.

Gus Χρυσοχού (Είχε απαντήσει: Hassan Whiteside)Χωρίς τον Bosh, ο Whiteside έπαιρνε σαφή ρόλο ως ο main man στην άμυνα των Heat. Προφανώς έκανε καλή χρονιά ως πυλώνας της αμυντικής λειτουργίας του Miami, αλλά αυτό δεν έφτανε.

Λουκάς Μοσχούλας (Είχε απαντήσει: Giannis Antetokounmpo)Θα υπερασπιστώ την επιλογή μου. Δεν ήταν κακή, άλλωστε ο Γιάννης είναι ίσως ο επόμενος MVP που θα μπορέσει να συνδυάσει και το συγκεκριμένο βραβείο. Αναμένουμε.

Δημήτρης Μαυράκης (Είχε απαντήσει: Avery Bradley)Διαχρονικά υποτιμημένος. Ψήνομαι να τον ψηφίσω και του χρόνου που με την άμυνα των Celtics να έχει καταρρεύσει θα φανεί η αξία του. Αλλά τι λέω, αφού κανείς δεν πρόκειται να κάτσει να δει τους Pistons.

Κοσμάς Καψάλης (Είχε απαντήσει: Hassan Whiteside)Αλήθεια φάνταζε λογικό μετά από μια χρονιά με 3,7 τάπες σε 29 λεπτά συμμετοχής και μπαίνοντας σε μια χρονιά που θα είχε αυξημένο ρόλο.

Νίκος Ραδικόπουλος (Είχε απαντήσει: Hassan Whiteside)Ο Whiteside φέτος πρώτη χρονιά έπαιξε ικανοποιητική άμυνα θέσης και δεν κυνήγαγε τα blocks σαν τραγί. Αλλά αυτό απέχει τεράστια απόσταση από το να γίνει “Αμυντικός της Χρονιάς”… Πρέπει να ήπια πάρα πολύ πέρσι το καλοκαίρι τελικά…

Άρης Τόλιος: (Είχε απαντήσει: Hassan Whiteside): Παρασύρθηκα κι εγώ από τη μοιρολατρία της preseason για τους Heat και θεώρησα ότι φέτος αυτός θα ήταν το Α και το Ω της ομάδας, οπότε εύλογα και ισχυρό φαβορί για το DPoY. Διαψεύστηκα ευχάριστα, αλλά ότι ο Whiteside θα έπεφτε σε Pat Ewing effect δεν το περίμενα…

Σταύρος Μαρίνος (Είχε απαντήσει: Rudy Gobert): Δεύτερος σε ψήφους, αλλά δικαιολογημένα δεν μπόρεσε να υπερνικήσει τον αντιπαθητικό, αυτάρεσκο, υπέρ-διαφημισμένο Green, που πανηγυρίζει αλαζονικά το παραμικρό block.

Δημήτρης Μαντζούκας (Είχε απαντήσει: DeAndre Jordan, αλλά μάλλον Kawhi Leonard): Εντάξει, εδώ υπάρχει αδικία, γιατί εδώ και τρία χρόνια φωνάζω ότι ο Draymond Green είναι μια κλάση πάνω από όλους τους άλλους, και οι απαντήσεις μου φέτος ήταν εντελώς προβοκατόρικες για να καταδείξουν την αστοχία των προηγούμενων απονομών. Όχι, προφανώς και δεν άξιζε το βραβείο ο Kawhi Leonard, ούτε τα προηγούμενα χρόνια.

7. Το rookie της χρονιάς δεν θα έβρισκαν ούτε και οι φανατικοί οπαδοί των Bucks σε Βαλκάνια και Wisconsin. Να δούμε τι είχαμε προβλέψει;

Γιάννης Χάτσιος (Είχε απαντήσει: Buddy Hield )Όπως πήγε η χρονιά, και δεδομένου του γεγονότος πως συνήθως το βραβείο πάει στον highest scoring rookie, o Buddy θα το είχε πάρει αν ξεκινούσε στο Sacramento. Απραγματοποίητο αν όμως, και ο Malcolm Brogdon ήταν πραγματικά εξαιρετικός για rookie, ακόμα κι αν δεν γέμιζε τα κουτάκια που συνήθως αναλογούν στο βραβείο.

Πέτρος Καούνης (Είχε απαντήσει: Joel Embiid)Ο πραγματικός rookie της χρονιάς, αν είχε καταφέρει να παίξει σε καμιά εικοσαριά παιχνίδια παραπάνω.

Gus Χρυσοχού (Είχε απαντήσει: Buddy Hield)Το περιβάλλον στη Νέα Ορλεάνη έμοιαζε ιδανικό για τον rookie στις αρχές της περασμένης σεζόν και έγινε ακόμα ιδανικότερο από την στιγμή που πήγε στο Sacramento. Μια χαρά χρονιά έκανε ο Buddy Love και τα νούμερά του το αποδεικνύουν και μια χαρά ήταν η επιλογή μου. Απλά για επιλογή στο #36, ο Brogdon έκανε επίσης εξαιρετική χρονιά.

Λουκάς Μοσχούλας (Είχε απαντήσει: Brandon Ingram)Ηθικό δίδαγμα της συγκεκριμένης επιλογής, “δεν επιλέγουμε παίχτη για βραβείο ανάλογα με το τι έχουμε επιλέξει στο draft της fantasy λίγκας”.

Δημήτρης Μαυράκης (Είχε απαντήσει: Patrick McCaw & Jamal Murray)Με την συμμετοχή του Patrick McCaw στο έκτο παιχνίδι των Τελικών δικαιώθηκε πανηγυρικά σε σημείο που θεωρώ δεδομένη τη φετινή μου ψήφο για τον Jordan Bell. Και αφού πήγα για την έκπληξη στο δεύτερο γύρο γιατί δεν είπα τον Malcolm Brogdon; Ε, μάλλον γιατί περίμενα πως οι Bucks θα ήταν μια από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ! Ο Jamal Murray ήταν όαση ταλέντου στην rookie class.

Κοσμάς Καψάλης (Είχε απαντήσει: Jamal Murray)Αλήθεια, αυτόν είχα απαντήσει. Εξακολουθώ να πιστεύω πως θα κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Αν και όλοι ξέραμε ποιος ήταν πραγματικά ο καλύτερος rookie -γκμουχ, Embiid, γκμουχ-.

Νίκος Ραδικόπουλος (Είχε απαντήσει: Dario Saric)Όλοι αυτόν δεν περιμέναμε να κερδίσει το βραβείο μετά τον τραυματισμό του Embiid;

Άρης Τόλιος: (Είχε απαντήσει: Buddy Hield): Παρασύρθηκα από το hype, αλλά τουλάχιστον μετά το trade του ο Hield έδειξε ότι είχε τη δυνατότητα και το ταλέντο να κυνηγήσει επί ίσοις όροις μια τέτοια διάκριση.

Σταύρος Μαρίνος (Είχε απαντήσει: Kris Dunn): Ελάτε, παραδεχτείτε το! Όλοι το ίδιο λέγαμε προφορικά τον περασμένο Οκτώβρη, κι απλά οι άλλοι είπατε κάποιον άλλον για τον πλουραλισμό!

Δημήτρης Μαντζούκας (Είχε απαντήσει: Kris Dunn): Εντάξει, ήταν μια πολύ κακή χρονιά σε προβλέψεις, αλλά ήταν η πρώτη κακή. Από του χρόνου θα επανέλθω στις μεγάλες εμφανίσεις, όπως και ο Kris Dunn.

cover

References
1 Αν και φάνηκε στην πράξη πόσο αδιανόητα δύσκολο είναι να κρατηθεί σε μια χρονιά.
2 Με όλα τα επιχειρήματα που ο Zach Lowe παραθέτει εδώ.
3 Εκτός του Πέτρου
4 48 ματς βασικός
5 παρότι μόνο ο Ginobili το έχει σηκώσει