Quantum Hog: Στους Bulls του ’96 απαιτεί να ανταλλαχθεί ο Carmelo Anthony

Posted on Aug 6 2017 - 3:16pm by Stavros Marinos

Quantum Hog: Νέα από μια παράλληλη πραγματικότητα

Με τους προβολείς να πέφτουν πάνω στον Kyrie Irving πλέον -και τις περισσότερες υποψήφιες ομάδες για πρωταθλητισμό να μην ενδιαφέρονται για την απόκτησή του- ο Carmelo δήλωσε πως θα άρει το no-trade clause μόνο αν ανταλλαχθεί στους Chicago Bulls του 1996. Ήδη το front office των Knicks συνέστησε επιστημονική ομάδα για την δημιουργία Μηχανής του Χρόνου. Λέγεται πως ο Scott Perry (GM των Knicks), έχει ήδη ξεκινήσει μαραθώνιο Dr. Who, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου μελετάνε ενδελεχώς ταινίες σαν το Interstellar, την τριλογία Back to the Future, αλλά και όλα τα Terminator.

Σοβαρά ερωτήματα έχουν αναδυθεί, με τους κορυφαίους τεχνικούς της CBA να αναρωτιούνται αν και πως θα αναπροσαρμοστεί ο μισθός, αλλά και ποιοι παίκτες θα αναγκαστούν να μεταφερθούν στο 2017. Ακόμα κι ο Stephen Hawking δεν δίστασε να εκφράσει φόβο για την ενδεχόμενη συνύπαρξη του 33χρονου Carmelo με τον 12χρονο εαυτό του: Θα συναντηθούν στο δικό μας timeline ή δημιουργείται κάποιο παράλληλο; Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος αλλαγής της δικής μας πραγματικότητας; Αν όντως αλλάξει, θα το συνειδητοποιήσουμε ή θα σβηστεί η μνήμη μας; Μήπως έχει ήδη γίνει κάτι τέτοιο κι ο Scottie Pippen είναι σύγχρονος παίχτης που μεταφέρθηκε στα ’90s εδώ και χρόνια, ενώ ο Carmelo ουσιαστικά τώρα θέλει να επιστρέψει στην κανονική του εποχή, διότι απέτυχε να κερδίσει κούπα; O LeBron έχει έρθει από το μέλλον;

Πολλά τα ερωτήματα, που μόνο οι New York Knicks θα μπορούσαν να εγείρουν.

The following two tabs change content below.
Αιρετικός Βουδιστής, θεοσεβούμενος αθεόφοβος, σκληροπυρηνικός συνομωσιολόγος, vegan αστρολόγος, αντικοινωνικός κοινωνιολόγος, πιστεύει στους εξωγήινους. Έχει περάσει περισσότερες ώρες ξύπνιος τη νύχτα βλέποντας NBA απ’ότι στο φως του ήλιου. Εμμονικός Fantasy Commissioner από το 2002, στις πιο «βαθιές» λίγκες του πλανήτη. Αν έπαιζε στο NBA, θα έστηνε αγώνες για να κερδίσει η ομάδα του στο fantasy. ΝΒΑ blogger από το 2007. Ακόμα πιστεύει πως ο Donté Greene θα γίνει All-Star.

3 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. Soulis Rallidis August 6, 2017 at 21:20 -

    Πολύ καλό trade θα ήταν αυτό και θα προκαλούσε αίσθηση μόνο που η CBA του 2098 αναφέρει ρητά πως η χρήση time machine σε οποιαδήποτε εποχή είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον επιτρέπεται μόνο από ομάδες που δεν είναι πάνω από το όριο του salary cap, οπότε νομίζω δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν οι Knicks. Κρίμα..
    :p

    Όμως μια καλή ανταλλαγή για το παρόν ίσως να ήταν αυτή:
    https://uploads.disquscdn.com/images/f71c498b74cdb819a58401be0cc4e67f89d0aaa71115d07a8946b77d110b0e91.jpg

    Πιστεύετε ότι συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους; (προσθέστε και τα μελλοντικά picks της αρεσκείας σας πριν απαντήσετε!)

    • Dimosthenis Kyriakidis August 7, 2017 at 15:07 -

      Δίνεις Beverley, Williams, Dekker & Harrel, παίρνεις Chris Paul.
      Δίνεις Anderson, Ariza, Capela, παίρνεις Carmelo Anthony.

      Στο πρώτο ήδη κλεισμένο deal έδωσες κάποιες άξιες μονάδες αλλά πήρες έναν παίκτη εγγύηση και αξιότατο με τρομερό μπασκετικό IQ (Bev ο μόνος βασικός).
      Στο δεύτερο δίνεις περισσότερο “πενταδάτους” παίκτες για να πάρεις έναν παίκτη που – προσωπικά θεωρώ – δεν αξίζει να συγκαταλέγεται στο επίπεδο που τοποθετείται αυτή την περίοδο καθώς αμφιβάλλω αν θα είναι σταθερός ΚΑΙ σοβαρός για να βοηθήσει τους Χιούστον + αποψιλώνεις την ομαδα καθιστώντας την εντελώς αδύναμη την ομάδα στις υπόλοιπες θέσεις.

      Ποιοι θα είναι οι 7+ βασικοί παίκτες του rotation δλδ;
      Harden – Paul – Anthony – Gordon – Qi – Tucker – Χάος;

      Θα ξηγηθεί Washington και όποτε ξεκουράζονται οι βασικοί θα πέφτουν καρπαζιές;
      Δε βγαίνουν τα κουκιά.
      Δε μου φαίνεται φρόνιμο να κινηθούν για κάτι τετοιο οι Χιούστον 🙂

      • Soulis Rallidis August 7, 2017 at 16:42 -

        Έχεις δίκιο σε αυτά που λες καθώς και μένα στο παραπάνω Trade μου φαίνεται ότι oi πιο ριγμένοι από όλους είναι οι houston.
        Απλά μετά σκέφτηκα τα εξής:
        Καταρχάς ο Carmelo θέλει μόνο Houston και δεν πάει πουθενά αλλού, έπειτα από την στιγμή που και πέρυσι ο Νταντόνι χρησιμοποιούσε 8-9 παίχτες στο rotation, πάνω κάτω τους ίδιους θα έχει και φέτος:
        Paul, Harden, Tucker, Antony, Nene, Gordon, Luc Mbah a Moute, Tarik Black και Qi. (και οι Onuaku, Τroy Williams, Tavares και Demetrius Jackson μόνο και αποκλειστικά για garbage time)
        Αλλά και πάλι δεν είχα προσέξει ότι στο espn trade machine δίνει -9 νίκες για τους Rockets άρα όντως όπως σωστά επισημαίνεις δε βγαίνουν τα κουκιά και δύσκολα έως αδύνατον να κινηθούν για κάτι τέτοιο οι Χιούστον.
        Τελικά μπορεί και ο καρμέλο και ο ιρβινγκ να παραμείνουν στις ομάδες τους καθώς γενικά δεν βγαινουν τα trades τους αυτήν την εποχή..