Quantum Hog: Μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στο L.A. ζήτησε ο Magic Johnson

Posted on Aug 16 2017 - 6:31pm by Stavros Marinos

Quantum Hog: Νέα από μια παράλληλη πραγματικότητα

Μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη του Los Angeles, μεταφορά του Mission Control Center της NASA από το Houston στο Hollywood, μετακόμιση του Αγάλματος της Ελευθερίας και του Πύργου του Άιφελ στη Venice Beach, και σταδιακή μετατροπή όλων των αρχαίων μνημείων του κόσμου σε πάρκα της Disneyland. Όλα τα παραπάνω ζήτησε με σοβαρό ύφος ο πρόεδρος των Lakers, Magic Johnson, όταν ρωτήθηκε γιατί ο Lonzo Ball τοποθετήθηκε στο κέντρο της φωτογράφησης των φετινών rookies με την μπάλα στα χέρια, αντί του Markelle Fultz των 76ers, που επιλέχθηκε στο #1 του draft.

Προφανής η αμηχανία του Markelle Fultz για το παράλογο της κατάστασης, που κρατάει τα χέρια του σαν να βρίσκεται Κυριακή πρωί σε εκκλησία.

Όχι μόνο δεν δικαιολόγησε την -για λόγους marketing- παράλογη φωτογράφηση, αλλά υποστήριξε πως το salary cap πρέπει να καταργηθεί για τους Lakers, διότι “ο κόσμος είναι καλύτερος χάρη σε αυτούς”. Στη συνέχεια αυτοπροτάθηκε για τη θέση του προέδρου των  Ηνωμένων Εθνών, αφού αποσυρθεί από την ομάδα μετά τα 80 του, με σκοπό να φέρει την παγκόσμια ειρήνη, αφού όμως κατακτήσει πρώτα δέκα συνεχόμενους τίτλους.

Τις άνωθεν δηλώσεις, δεν άφησε ασχολίαστες ο άλλοτε βασικός center του L.A., Robert Sacre, ο οποίος εκνευρισμένα είπε πως κανείς δεν του πρότεινε να βρεθεί στο κέντρο της φωτογράφησης στο rookie photo shoot το 2012, και δεν τον απασχολεί το γεγονός ότι επιλέχθηκε στο #60. Τέλος, έφυγε αγανακτισμένα λέγοντας “Sacre out“.

The following two tabs change content below.
Αιρετικός Βουδιστής, θεοσεβούμενος αθεόφοβος, σκληροπυρηνικός συνομωσιολόγος, vegan αστρολόγος, αντικοινωνικός κοινωνιολόγος, πιστεύει στους εξωγήινους. Έχει περάσει περισσότερες ώρες ξύπνιος τη νύχτα βλέποντας NBA απ’ότι στο φως του ήλιου. Εμμονικός Fantasy Commissioner από το 2002, στις πιο «βαθιές» λίγκες του πλανήτη. Αν έπαιζε στο NBA, θα έστηνε αγώνες για να κερδίσει η ομάδα του στο fantasy. ΝΒΑ blogger από το 2007. Ακόμα πιστεύει πως ο Donté Greene θα γίνει All-Star.