Quantum Hog: Εξαρθρώθηκε σπείρα NBA Fantasy

Posted on Sep 19 2017 - 10:20am by Stavros Marinos
Quantum Hog: Νέα από μια παράλληλη πραγματικότητα
Εξαρθρώθηκε σπείρα NBA Fantasy

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Fantasy Εγκλήματος στα νότια προάστια Αθηνών. Η εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιείται στη δημιουργία πάσης φύσεως fantasy λιγκών με σκοπό τον εθισμό αφελών συμμετεχόντων  και τη χειραγώγηση αποτελεσμάτων. Αστυνομικοί εισέβαλλαν σε πολλαπλές τοποθεσίες, όπου και βρέθηκαν υπολογιστές με εξαιρετικά προηγμένο λογισμικό. Κατασχέθηκαν κινητά, laptops, καθώς και πολύπλοκα σχέδια για κατασκευή ενός Μεγάλου Επιταχυντή Σωματιδίων παρεμφερή με τον CERN. Πρώτες ενδείξεις μαρτυρούν πως ενδεχόμενη ολοκλήρωσή του θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλέψεις με ακρίβεια δεκαδικού σε κάθε στατιστική κατηγορία, καθιστώντας τον κάτοχό του, αιώνιο πρωταθλητή.

Η ομάδα Δίωξης Fantasy ήρθε αντιμέτωπη με αποτρόπαιες εικόνες. Εθισμένοι βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση εντός των κτιρίων. Κάποιοι ήταν αναίσθητοι στα πατώματα με εκτυπωμένα projected στατιστικά για τη νέα σεζόν πεταμένα γύρω τους. Άλλοι περπάταγαν σαν υπνωτισμένοι ψελλίζοντας άναρθρα “Butler ή Klay Thompson, Gobert ή Whiteside;”. Νεαρός σε προχωρημένη κατάσταση εθισμού που μεταφέρθηκε άμεσα στην εντατική, ακούστηκε στο φορείο να μουρμουράει “Η Atlanta παιδιά, δεν έχει PF, ποιος θα ξεκινάει ρε παιδιά;“. Η νοσοκόμα εντός του ασθενοφόρου τον καθησύχασε πιάνοντας του το μέτωπο λέγοντας “Μην ανησυχείς, πήραν Ilyasova φέτος“. Κάτι που εξώθησε τον νεαρό σε έντονο σατανικό γέλιο, που μετατράπηκε σε σπαραγμό πριν χάσει εντελώς τις αισθήσεις του.

Παρά τις σημαντικές κατασχέσεις και τη σύλληψη υπόπτων, ο βασικός κομισάριος και κάποιοι συνεργάτες του διέφυγαν, εμφανώς όμως αποδυναμωμένοι πλέον. Φήμες που δεν επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ., αναφέρουν πως βρέθηκε γραπτό σημείωμα “Κουφ*λες δεν θα με πιάσετε ποτέ” με υπογραφή “Η Παράγκα”. Ενώ οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση, έλαβαν αμέσως μετά email με πρόσκληση για 12άρα λίγκα στη Yahoo με τίτλο “Μόνο για 12άρες στο Yahoo είστε, άσχετοι“.

 

 

The following two tabs change content below.
Αιρετικός Βουδιστής, θεοσεβούμενος αθεόφοβος, σκληροπυρηνικός συνομωσιολόγος, vegan αστρολόγος, αντικοινωνικός κοινωνιολόγος, πιστεύει στους εξωγήινους. Έχει περάσει περισσότερες ώρες ξύπνιος τη νύχτα βλέποντας NBA απ’ότι στο φως του ήλιου. Εμμονικός Fantasy Commissioner από το 2002, στις πιο «βαθιές» λίγκες του πλανήτη. Αν έπαιζε στο NBA, θα έστηνε αγώνες για να κερδίσει η ομάδα του στο fantasy. ΝΒΑ blogger από το 2007. Ακόμα πιστεύει πως ο Donté Greene θα γίνει All-Star.