The Ball Hog’s 2017-18 NBA Previews: Oklahoma City Thunder

Posted on Sep 30 2017 - 6:02pm by Giannis Chatsios

Η πρώτη σεζόν στην Oklahoma χωρίς τον Kevin Durant αφιερώθηκε στο να βγάλει τα απωθημένα του ο Russell Westbrook. Και το έκανε, με μέσους όρους triple-double για μια ολόκληρη σεζόν. Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να είναι εφικτό. Η δυναστική παρουσία του Westbrook τους έφερε και πάλι κοντά στις 50 νίκες, και φέτος ετοιμάζονται να ξαναπεράσουν την άτυπη αυτή μπάρα αλλά και τον πρώτο γύρο των Playoffs και φέτος μπαίνουν all-in ελπίζοντας στο θαύμα…

Fear and Loathing in OKC

thunder westbrook

Κάπως έτσι μπορεί να συνοψιστεί η σεζόν 2016-17 για την ομάδα του Billy Donovan. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω, και ο Westbrook δεν άφησε τίποτα να βρεθεί στο διάβα του στον δρόμο για μια ιστορική σεζόν που τον είδε όχι μόνο να έχει μέσο όρο triple double, αλλά να κάνει και ρεκόρ πετυχαίνοντας 42 από δαύτα, παραπάνω δηλαδή από τα μισά παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε. Σημαντικό ήταν και το midseason trade που έφερε στην Oklahoma έναν αξιόπιστο, σουτέρ στο πρόσωπο του McDermott, και ένα pick δεύτερου γύρου για την επόμενη χρονιά1)Και μαντέψτε τι έγιναν αυτά στο τέλος του Αυγούστου!. Το joyride του Westbrook, που παρέλαβε το βραβείο του MVP σαν άλλος Raoul Duke, έλαβε τέλος και οι Thunder ετοιμάζονται για μια χρονιά που θα αποτελέσει το pitch τους για να παραμείνει αυτός ο μανιακός μια ζωή στην πόλη.

Καλοκαιρινός σχεδιασμός

Η αποστολή του σχεδιασμού, λοιπόν, της Oklahoma είχε σαφή κωδική ονομασία: “Να είναι χαρούμενος ο Russell”. Πλέον είναι η εικόνα του franchise και πρέπει να μείνει εδώ για πάντα, κάτι που πραγματοποιήθηκε όσο γραφόταν αυτό το κείμενο, υπογράφοντας το ακριβότερο extension μέχρι σήμερα, $207 ψωροεκατομμύρια για πέντε χρόνια.

Η αποστολή χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Φάση πρώτη

Σε αυτό το κλίμα έφεραν στην πόλη τoν σεσημασμένο αλτρουιστή συμπαίκτη Patrick Patterson για να σκρινάρει και να περιμένει στη γωνία μέχρι τελικής πτώσεως και τον Raymond Felton καθώς, παρά τα διαφορετικά φαινόμενα, ο Westbrook είναι άνθρωπος και κάπου φαίνεται να σκάει παίζοντας στα κόκκινα για 35 λεπτά το παιχνίδι (kudos στον Donovan που κράτησε σε φυσιολογικά επίπεδα τα λεπτά του), καθώς πρέπει να οικοδομήσει μια διαφορά που θα καταρρεύσει εν τη απουσία του.

A, ναι, έφεραν και τον Paul George σε αντάλλαγμα του Victor Oladipo και του Domantas Sabonis, που όσο μέλλον κι αν έχει, δεν αποτελούσε καλό fit στην τωρινή ενσάρκωση των Thunder. Καλούτσικο deal νομίζω…

Παρελθόν αποτέλεσε ο Norris Cole, αν υποθέσουμε ότι υπήρξε κάποτε παρόν, και ο Taj Gibson, ο οποίος φάνηκε να κολλάει εξαιρετικά, αλλά προτίμησε να ξανασυνεργαστεί με τους Thibodeau, Butler, βορειότερα, στη Minnesota.

Ο Presti έδρασε νωρίς και χωρίς να ανοίξει μύτη και θωράκισε τους Thunder για τη νέα σεζόν.

Φάση Δεύτερη

Τα πιόνια έχουν μετακινηθεί, τα λεφτά στερέψει, και ο αχός έχει καταλαγιάσει. Τα μόνα ερωτηματικά παραμένουν ο Carmelo Anthony και ο Dwyane Wade, και όπως όλα δείχνουν η αρχή της σεζόν θα τους βρει σε Νέα Υόρκη και Chicago αντίστοιχα. Οι Rockets δεν έχουν ανταλλάγματα, οι Cavaliers το ίδιο, το no-trade clause μοιάζει με χειροπέδες στα χέρια του Scott Perry, ενώ το Portland που βγαίνει στον αφρό δεν πείθει κανέναν.

Σαν ελλοχεύουσα οχιά, ο Sam Presti, ο οποίος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όλο το καλοκαίρι, χωρίς να συμμετέχει στον χορό φημολογίας και εντυπώσεων, λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη της σεζόν, κάνει την κίνησή του και ο κοσμοπολίτης και κοινωνικά ενεργός Carmelo Anthony μετακομίζει στους βλάχους της Oklahoma. Πως; Τα ανταλλάγματα; Πενιχρά. Ο Enes Kanter και το ευμεγέθες συμβόλαιό του, ο Doug McDermott, που δεν πρόλαβε να πιάσει άρωμα Oklahoma, και ένα pick δευτέρου γύρου. Τόσο απλά και τόσο όμορφα.

Οι 24 πόντοι ανά 36′ του Kanter μπορεί να λείψουν, το ίδιο και η προσωπικότητά του, που είχε προλάβει να δεθεί με το κοινό της πόλης, αλλά δεν το συζητάμε. Ο Presti κέρδισε το σημαντικότερο καλοκαίρι της ιστορίας των Thunder, και το στοίχημα που ήταν η ανανέωση του Westbrook.

Μήπως τελικά η κωδική ονομασία της offseason ήταν “Βρε λες;;”;

Oklahoma City Depth Chart

oklahoma depth

Υπερατού

oklahoma george rw

Η συνύπαρξη Westbrook και George φέρνει στην Oklahoma όχι μόνο δύο θαύματα της φύσης, αλλά και δύο top-10 ή top-20 NBAers στο peak της καριέρας τους. Small market είπατε; Θα τα πούμε παρακάτω. Οι δύο Καλιφορνέζοι μοιάζουν να κολλάνε όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σαν προσωπικότητες, και ο Russell Westbrook, το ίδιο celebrity και εραστής της δημοσιότητας όσο θέλει να είναι και ο George, μπορεί να του δείξει τον δρόμο να συνδυάσει την εξωγηπεδική παρουσία με την ασίγαστη δίψα για βελτίωση και επιτυχία. Σε αυτούς προστέθηκε απροσδόκητα και η εκρηκτική περσόνα του Carmelo Anthony, που άφησε τη γενέτειρά του και την πόλη που πήγε ως μεσσίας, για τους αγρούς της Oklahoma.

Μπορεί να είναι μόνο στα χαρτιά, μα μου φαίνεται παραδεισένιο ταίριασμα. Ο Russell Westbrook έχει άλλον έναν παίκτη που μπορεί να φτιάξει, όχι μόνο τη φάση του, αλλά και παιχνίδι γενικότερα, χωρίς όμως να είναι ball-dominant, ο Paul George βρίσκει έναν Pippenικό ρόλο, καθώς κατά διαστήματα έμοιαζε να μην απολαμβάνει το αδιαφιλονίκητο #1 στην Indiana, και τα δύο μοιραία ελαττώματα του Westbrook, η συγκέντρωσή στην άμυνα και το μακρινό ρημπ… εχμ σουτ, βρίσκουν το τέλειο αντίβαρο στο νέο παιχνίδι του Billy Donovan. Και αν ο PG13 ήταν miscast σαν πρώτη επιλογή λόγω αγωνιστικής φιλοσοφίας, ο Carmelo δεν είναι πια τέτοιος λόγω ηλικίας και εξέλιξης. Και δεν βλέπω κανένα λόγο να μην κολλήσει κι αυτός ιδανικά σε αυτή την Oklahoma, καθώς η έλευσή του ξεκλειδώνει πάρα πολλές πεντάδες για τον Billy Donovan, και αναιρεί πλέον στο 100% το πρόβλημα που είχε η ομάδα μετά τον Harden, αυτό της κατάρρευσης όταν έλειπαν και οι δύο stars από το παρκέ, αφού ο Ibaka δεν μπορούσε να κουβαλήσει πεντάδες, όντας αλλεργικός σε οτιδήποτε δεν λέγεται “catch and shoot”. Πλέον δεν βλέπω πως θα υπάρχει lineup χωρίς κανέναν από τους τρεις all-stars, κι έτσι θα μπορούν PG και Melo να κάνουν το κομμάτι τους, και να μην φτάσει πάλι ο Westbrook στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

Ανοίγει λοιπόν και ο δρόμος για να παίζουν τέσσερις εναντίον πέντε στην επίθεση και ο Andre Roberson να κάθεται άμυνα για να μην μπλέκεται στα πόδια τους και να μην υπάρχει πρόβλημα στην transition άμυνα, καθώς Adams και Melo θα κυριαρχούν στα επιθετικά rebounds, ενώ ο Westbrook παραδοσιακά θα τσιλάρει βλέποντας την κατάληξη της φάσης. Πιθανότατα δεν θα δούμε, βέβαια, το break out του Adams, αλλά θα έχει το πιο άκοπο σκοράρισμα της μέχρι τώρα καριέρας του, και – καλώς εχόντων των πραγμάτων – όσα touches χρειάζεται για να ψήνεται για την άμυνα.

Όπως και πέρσι, είναι μια από της ψηλότερες και αθλητικότερες ομάδες της λίγκας. Με τον Paul George μπορούν να βελτιώσουν το transition scoring τους, ενώ πιθανότατα θα παραμείνουν η καλύτεροι rebounders της λίγκας, δύο χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν πιθανότατα και τη μορφολογία του παιχνιδιού τους.

Panic Button (ή μήπως όχι;)

Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ότι ο Paul George αποτελεί απλά ένα δανεικό εργαλείο για μια χρονιά, καθώς είναι δεδηλωμένη η βούλησή του να πάει στους Lakers, που μάλιστα “τιμωρήθηκαν” με το “αστρονομικό” (γι’ αυτούς) ποσό των $ 500 χιλιάδων για παραβίαση των κανόνων περί tampering. Το ίδιο ίσως και για τον Carmelo. Πράγματι, όπως όλα δείχνουν, οι Thunder δεν θα χτίσουν πάνω σε έναν κορμό Westbrook-George(-Melo).

Αλλά:

  • Οι κινήσεις του Sam Presti αποτελούν την απτή δήλωση προς τον superstar του ότι θα κάνει τα πάντα για να στήσει γύρω του μια ανταγωνιστική ομάδα, αδιαφορώντας για τα περί small market, βαρετής πόλης και τα σχετικά.
  • Διασφαλίζει άλλη μια επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα, που θα βρεθεί και πάλι άνετα στα playoffs, όντας ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises επί των ημερών του.
  • Ακόμα κι αν ο George αποχωρήσει, έχει αφαιρεθεί από τα βιβλία της ομάδας ένα συμβόλαιο που μάλλον βάρος ήταν παρά βοήθεια, αυτό του Victor Oladipo και τα $ 21 εκατ. τον χρόνο που του οφείλονταν. Το ίδιο και με τις περιπτώσεις Melo – Kanter.
  • Αν υποθέσουμε ότι ο Russell Westbrook είναι βελτιωμένος σε σχέση με δύο-τρία χρόνια πριν, δεδομένου ότι και χωρίς τον Kevin Durant οι Thunder πάλεψαν στον πρώτο γύρο με τους Rockets, και αν επίσης υποθέσουμε ότι Westbrook+George=0,8(Westbrook+Durant) και το supporting cast μάλλον βελτιωμένο, οι τελικοί περιφέρειας δεν είναι έξω από τη σφαίρα των πιθανοτήτων. Η προσθήκη του Carmelo Anthony αφήνει ανοιχτό το παράθυρο να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη από τις μέρες του Durant. Και καλές οι δηλώσεις και τα παιδικά όνειρα, αλλά αν είσαι ο Paul George, πόσο εύκολα φεύγεις από μια ομάδα που μόνο να βελτιωθεί μπορεί και έχει πιθανώς χώρο για άλλον έναν star; Στο κάτω κάτω, έχει player option για άλλον έναν χρόνο, δεν είπαμε να συνταξιοδοτηθεί στη γη των Cherokee.

Η ρετσινιά του Carmelo Anthony ως ball-stopper βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά δεν βλέπω πώς θα είναι πρόβλημα σε ένα σύνολο που, ούτως ή άλλως, δεν φημίζεται για το ball-movement και την κίνηση χωρίς την μπάλα. Οι τρεις stars της ομάδας βρίσκονταν όλοι από τη θέση #11 και πάνω σε isolation κατοχές, αλλά αυτό είχε περισσότερο να κάνει με το γεγονός ότι όλοι τους ήταν η πρώτη επιλογή στις ομάδες τους, ομάδες που δεν ήταν ακριβώς λειτουργικές.

Εκτός αυτού έχει παίξει το εξής tweet, που αναφέρει ότι οι Thunder μάζεψαν τρεις από τους τέσσερις χειρότερους clutch scorers:

Ε, λοιπόν, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο θα είναι εξαιρετικοί – κατά τη γνώμη μου – στο τέλος των παιχνιδιών. Και οι τρεις έχουν άσχημα ποσοστά σε πολλές προσπάθειες, ακριβώς επειδή οι πάντες ήξεραν ότι η μπάλα θα πάει σε αυτούς και η άμυνα έκλεινε πάνω τους. Τώρα είναι και οι τρεις στην ίδια ομάδα, και μπορούν να χτυπήσουν είτε με σουτ, είτε με drive, είτε από το post. Άμυνες, καλή τύχη ρε.

Εκτός των τεσσάρων γραμμών

Μαζί με το Chicago και τη Νέα Υόρκη, και στην OKC έχουμε να κάνουμε με έναν προπονητή που δεν μπορεί να κριθεί απόλυτα για το κοουτσάρισμά του λόγω εξαιρετικών καταστάσεων. Όπως το front office των Bulls σαμποτάρισε χυδαία τον νεαρό προπονητή του, όπως ο Phil Jackson ευνούχισε σε έναν βαθμό τον Jeff Hornacek, έτσι κι ο Billy Donovan έχει βρεθεί σε μια δίνη που πρέπει να κρατάει ευχαριστημένους τους/τον star της ομάδας, με τον ίδιο στο μάτι του κυκλώνα.

Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, φέτος είναι κρίσιμη χρονιά γι’ αυτόν, καθώς είναι η μεγάλη του ευκαιρία να δείξει τη δουλειά του και να οδηγήσει τους Thunder σε επιτυχίες, χωρίς την άτυπη μάχη για το #1 του franchise και με τα απωθημένα του Westbrook να ανήκουν στο παρελθόν.

Όσο για τον Sam Presti, τι να πούμε; Να του κρατάμε μια ζωή μανιάτικο το trade του Harden; Δεν θα μακροημέρευε ποτέ δίπλα στον Westbrook, η πραγματικότητά δεν λειτουργεί σαν το 2Κ. Ο άνθρωπος είναι ιδιοφυΐα και κρατάει ένα small market franchise στα υψηλά κλιμάκια με μαεστρική διαχείριση και σχετική άνεση, και είναι μάστορας του draft. Το φετινό καλοκαίρι θα πρέπει να το βάλει σε χρυσό πλαίσιο στο βιογραφικό του. Στην πιο κομβική off-season για το franchise της Oklahoma, με την προοπτική της ολοκληρωτικής διάλυσης να επικρεμαται από πάνω του, όχι μόνο δεν κινήθηκε φοβικά, αλλά διεκδίκησε -και κατέκτησε- περισσότερα από ό,τι ίσως του αναλογούσαν, κινούμενος με φοβερό timing και πατώντας στην καρωτίδα GMs εγκλωβισμένων στις καταστάσεις που δημιούργησαν τα τερτίπια των παικτών τους. Κατάφερε να πείσει δύο stars, οι οποίοι απολαμβάνουν το μπάσκετ όσο και το σταριλίκι, να έρθουν στην αγροικία του, έφερε την ομάδα όσο πιο κοντά γίνεται στη διεκδίκηση του τίτλου -στα χαρτιά τουλάχιστον- , και αυτό το κατάφερε χωρίς να χάσει ούτε ένα θεμελιώδες κομμάτι του μέλλοντος, ενώ ταυτόχρονα ξεφορτώθηκε και τα δύο συμβόλαια-αγκάθια που κατοικοέδρευαν στα βιβλία της ομάδας. Ακόμη κι αν Melo και George αποχωρήσουν το καλοκαίρι – που, εδώ που τα λέμε, έχουν αμφότεροι player options το καλοκαίρι, αν οι Thunder είναι έστω ανταγωνιστικοί στους τελικούς της Δύσης, γιατί να μην πάνε για μια ακόμα προσπάθεια; Έχουν κλειδωμένο έναν από τους καλύτερους νέους center, έχουν τα picks τους, και ο Presti έχει πιστοποιήσει ότι μπορεί να κάνει το κρίσιμο deal όταν πρέπει, ακόμα κι αν δεν έχει από πίσω του την αγορά της Νέας Υόρκης ή του L.A. . Give that man a medal.

X-Factor

Εντάξει, τα λέγαμε πέρσι στα playoffs για τον Jerami Grant, αλλά μάλλον είναι μια καλή λύση για συγκεκριμένα match-ups, παρά μια σοβαρή επιλογή για ολόκληρη τη σεζόν και για το μέλλον. Ακόμα κι έτσι, είναι από τις ελάχιστες μεταβλητές του ρόστερ των Thunder, οι οποίοι διψάνε για εσωτερική βελτίωση, είτε για να βρουν νέα κομμάτια του κορμού, είτε για trade assets. Ο forward των Thunder έδειξε πέρσι πιο “μπασκετμπολίστας” και παρέμεινε ψηλά στα blocks χωρίς να πηδάει σαν ηλίθιος σε κάθε φάση, ενώ το 38% έστω και σε σχετικά λίγες προσπάθειες στα τρίποντα είναι ένα ελπιδοφόρο δείγμα. Μετά και την αποχώρηση του Kanter, ο μόνος center πίσω από τον Adams είναι ο άγουρος Dakari Johnson. Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε τον Jerami σαν small-ball center;

Keep an eye on

Είπαμε, οι Thunder δεν διαθέτουν καμιά πλειάδα από στοιχήματα και επενδύσεις. Για την ακρίβεια μόνο μια υπάρχει ακόμα. O Josh Huestis επελέγη στο draft του 2014 με την 29η επιλογή, αλλά δεν υπέγραψε κατ’ ευθείαν το rookie deal του, περιμένοντας μια χρονιά παίζοντας στην D-League (πλέον G-League), δεν εμφανίστηκε παρά ελάχιστα με τη φανέλα των Thunder την επόμενη διετία, ενώ στην D-League είναι σταθερός χωρίς να ξεχωρίζει. Έχει εξαιρετικό κορμί, αλλά το σουτ του δεν έχει βελτιωθεί όσο περίμεναν. Ανάμεσα σε έναν σωρό παίκτες στα φτερά είναι η ώρα φέτος, στα 25 του πια, να αρπάξει όποια ευκαιρία του δοθεί. Αλλιώς μπορεί να μην έχει την πιο μακριά καριέρα στο NBA, αλλά θα έχει σίγουρα την πιο μακριά σελίδα στο basketball reference. Αντιγράφω:

Transactions

June 26, 2014: Drafted by the Oklahoma City Thunder in the 1st round (29th pick) of the 2014 NBA Draft.

July 30, 2015: Signed a multi-year contract with the Oklahoma City Thunder

November 13, 2015: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 15, 2015: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 18, 2015: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 22, 2015: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 24, 2015: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 25, 2015: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 30, 2015: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 6, 2015: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 12, 2015: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 13, 2015: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 15, 2015: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 16, 2015: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 20, 2015: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 21, 2015: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

January 5, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

January 8, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

January 22, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

January 26, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

February 26, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

February 27, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 4, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 7, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 10, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 12, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 14, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 22, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 25, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 26, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 31, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

April 2, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 5, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 5, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 8, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 8, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 11, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 12, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 15, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 16, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

November 29, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 3, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 4, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 18, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 20, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 21, 2016: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

December 27, 2016: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

January 17, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

January 26, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

January 27, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

February 2, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

February 5, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

February 25, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

February 26, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

February 27, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 8, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 18, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 19, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

March 23, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

April 11, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

April 13, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

April 14, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

April 15, 2017: Assigned to the Oklahoma City Blue of the D-League.

April 20, 2017: Recalled from the Oklahoma City Blue of the D-League.

Αλλεργία στις δεσμεύσεις, Sam;

Μαντάμ Ζαΐρα

Ξέρετε κάτι; Όλο αναλύσεις και μετρημένες θέσεις. Ας μιλήσει λίγο η καρδιά: Oklahoma City Thunder, 2017 NBA finalists. Έτσι γιατί πρέπει να δικαιωθούν και κάποιες καριέρες!

The following two tabs change content below.
Ήταν και για πάντα θα είναι ο πρώτος πρωταθλητής της fantasy league που έφερε τους συντάκτες του Ballhog κοντά, και αυτός είναι ένας τίτλος που κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει.Όχι τυχαία. Παρακολουθεί live τους περισσότερους αγώνες, διαβάζει τα πάντα γυρω από το ΝΒΑ και το μπάσκετ γενικότερα, μπορεί να περιγράψει τον μηχανισμό του σουτ κάθε παίκτη και θυμάται στατιστικά και πληροφορίες αγώνων περασμένων δεκαετιών, σαν μία σωστή κινητή εγκυκλοπαίδεια του μπάσκετ που είναι. Παλαιότερα τα εξηγούσε στο δικό του blog, τώρα τα εξηγεί στο Ballhog. Τα απαιτητικά ωράρια του ΝΒΑ δεν τον αφήνουν να ασχοληθεί με την Νομική την οποία έχει τελειώσει. Προλαβαίνει όμως να παίζει μπασκετάκι κάθε απόγευμα στα γήπεδα των Αμπελοκήπων,με ένα απαράμιλλο στυλ όπου ο ίδιος πιστεύει ότι μοιάζει στον Ginobili. Δεν μοιάζει, αλλά δεν του το λέμε για να μην τον πληγώσουμε.

References
1 Και μαντέψτε τι έγιναν αυτά στο τέλος του Αυγούστου!