Fantastic Beasts and Where to Find Them vol. 2

Posted on Oct 30 2017 - 7:17pm by Dimitris Mantzoukas

Όπως κάθε Δευτέρα, ένα νέο match up ξεκινάει στις fantasy λίγκες μας, και ένα σωρό νέα ερωτήματα έρχονται για να μας προκαλέσουν πονοκέφαλο σχετικά με το ποιους παίκτες πρέπει να στοχεύσουμε από τη λίστα των free agents, σε ποιους πρέπει να κουνήσουμε μαντήλι, ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες τους, ποιους να ξεκινήσουμε, αλλά και ποιους να αφήσουμε να πάρουν δυνάμεις στον φαντασιακό μας πάγκο. Δυστυχώς, αυτά είναι ερωτήματα που μέσα σε όλη την τυχαιότητα και την απροβλεπτότητα που διαπνέει το παιχνίδι του fantasy, δεν επιδέχονται προγενέστερης σωστής απάντησης. Ευτυχώς, όμως, το Ball Hog έρχεται να προσπαθήσει να σπάσει αυτήν την τυχαιότητα, καταφεύγοντας σε επιστημονικές αναλύσεις, που στο τέλος θα αποδειχθούν λάθος, αλλά θα έχουμε περάσει καλά προσπαθώντας να καταλάβουμε το γιατί.

Υψηλές Πτήσεις

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει σχετικά καλός, υπάρχουν και σχετικά νούμερα, αποδείξεις και ονόματα. Κάτι θα έχει πάρει το αυτί σας φανταζόμαστε.

O DeMarcus Cousins, που βρισκόταν και την προηγούμενη βδομάδα σε αυτή την στήλη, κανονικά θα παραλειπόταν για να υπάρχει και μια ανανέωση, αλλά το παιχνίδι του κόντρα στο Sacramento, με 41 πόντους και 23 rebounds, παραείναι καλό για να μείνει έξω. O Cousins βγάζει αυτή την στιγμή στατιστικά εφάμιλλα με του Γιάννη, παίζοντας οι δυο τους ένα επίπεδο πάνω από όλους τους άλλους.

Ο Aaron Gordon επέστρεψε από τον μικροτραυματισμό του στο παιχνίδι με το Brooklyn, αλλά οι Nets μάλλον θα προτιμούσαν να χάσει άλλο ένα παιχνίδι τουλάχιστον. 41 πόντοι με 12 rebounds ήταν ο απολογισμός του, ένας απολογισμός που δεν άφησε πολλά περιθώρια νίκης στην ομάδα του Atkinson, και μάλλον αποτελεί προοίμιο των ορέξεων του για φέτος. Ταυτόχρονα, χτες έκανε κι αυτό και μπήκε ακόμα περισσότερο στην καρδιά μου. “Άκυρο ψαρά” στον Malik Monk, που τουλάχιστον πήρε ένα πολύτιμο μάθημα για τη συνέχεια.

O Khris Middleton επιτέλους ξεμπούκωσε και φλέρταρε με το triple double σε μια πειστική εμφάνιση κόντρα στους Hawks, έχοντας 27 πόντους, εννέα assists, και εφτά rebounds. Στοίχημα πλέον για αυτόν να αρχίσει να βγάζει αντίστοιχα νούμερα και σε πιο απαιτητικά παιχνίδια, γιατί ο Γιάννης μοιάζει αρκετά μόνος του.

Ποιος είσαι εσύ και τι έχεις κάνει στον Jeremy Lamb; Ο παίκτης των Hornets ήταν πάντα ένας εξαιρετικός σκόρερ, άλλωστε γι΄αυτό είχε ντραφταριστεί τόσο ψηλά το 2012, και γι’ αυτό ήταν και το βασικό αντάλλαγμα για να πάει ο James Harden στο Houston, χωρίς φυσικά ποτέ να δικαιώσει αυτές τις προσδοκίες. Πολύς καιρός πέρασε από τότε, και ο Lamb, αν και παρέμεινε ένας χαρισματικός σκόρερ, είχε δύο βασικά προβλήματα: σκόραρε (πράγμα αρκετά φυσιολογικό για έναν χαρισματικό σκόρερ, μην επαναλαμβανόμαστε), αλλά όχι με συνέπεια, ακροβατώντας ανάμεσα σε πειστικές εμφανίσεις και πειστικές εξαφανίσεις από το παρκέ. Επίσης δεν έπαιζε άμυνα. Φέτος παρουσιάζεται βελτιωμένος, όντας τρομακτικά συνεπής, έχοντας τον τίτλο του δεύτερου καλύτερου σκόρερ της Charlotte, και παίζοντας και άμυνα αν τύχει. Περιμένοντας τον Batum, ανησυχούμε για τα λεπτά του, ωστόσο οι 17,2 πόντοι και το 45,1% με το οποίο σουτάρει μας αρκούν για να τον θεωρήσουμε μια αξιόπιστη επένδυση.

Χαμηλές Πτήσεις

O Kyle Lowry μπορεί να έγραψε το πρώτο του triple double, αλλά αφενός ήταν κόντρα στους Lakers, αφετέρου ακόμα κι αυτό ήταν με μία γραμμή 11/10/12. Στη σεζόν ως τώρα έχει τον απογοητευτικό μέσο όρο των 12,4 πόντων, σουτάροντας μόλις με 35,5%, ενώ πέρσι σούταρε με 46,4%. Καθόλου καλά για τον δεύτερο ηγέτη των Raptors, ο οποίος έχει μπει εξαιρετικά νωθρά φέτος. Η έλλειψη σταθερής επιθετικής εναλλακτικής μας κάνει να μην ανησυχούμε ακόμα, αλλά λίγο το ότι μεγαλώνει, λίγο το ότι επί της αρχής δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους Καναδούς, δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι.

Παίζοντας κόντρα στην Νέα Υόρκη, και χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει κάποιον αμυντικό ογκόλιθο, περιμέναμε κάτι καλύτερο από έξι μόλις πόντους από τον Dwyane Wade. Κι αυτός έχει ξεκινήσει πολύ νωχελικά, με μόλις 8,2 πόντους και 3,8 assists, ωστόσο έχουμε την ελπίδα ότι ξέρει το σώμα του, και απλά περιμένει να προχωρήσει η σεζόν για να φορτσάρει. Δεν αργεί πάντως η στιγμή που θα δει το όνομα του κάτω από την εικόνα της Ντένης Μαρκορά αν συνεχίσει έτσι.

Ο D.J. Augustin ήταν κομβικός για τους Magic αυτήν την περίοδο που ο Elfrid Payton έλειπε με μυικό πρόβλημα, και μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι σε αυτήν ακριβώς την παρουσία οφείλεται η τρελή πορεία του Orlando στις αρχές του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι κόντρα στην Charlotte πάντως, κατάφερε να δώσει πέντε assists, και πέραν τούτου ουδέν. Μηδενικά παντού, εκτός από τις άστοχες προσπάθειες, από τις οποίες είχε επτά. Μπορεί και καλύτερα.

Η γωνιά του Embiid

Ποιος καλύτερος για να γεμίσει αυτή τη γωνιά – νοσοκομείο, από το εκάστοτε πρώτο pick των Sixers; Τιμώντας την παράδοση που θέλει τους rookies της ομάδας να μην βλέπουν παρκέ τον πρώτο χρόνο τους, ο Markelle Fultz βγήκε “out indefinitely” μέχρι να βρεθεί τι ακριβώς συμβαίνει στον ώμο του και δεν μπορεί να σουτάρει. Αυτό φυσικά δεν θα εμποδίσει τον Άρη Τόλιο να γράφει άρθρα τύπου “Τι μας κρύβουν“.

Σύμφωνα με τον Erik Spoelstra, είναι αρκετά απίθανο να δούμε τον Hassan Whiteside να επιστρέφει σήμερα το βράδυ. Με δεδομένο ότι αρκετοί ήδη είχαν αφήσει μέσα τον παίκτη την εβδομάδα που μας πέρασε, με τα σάλια να τρέχουν από το 26 pts/22 rebs της Δευτέρας, ο εκνευρισμός θα μεγαλώσει πλέον αισθητά, καθώς οι Heat έχουν τέσσερα παιχνίδια αυτή την βδομάδα. Ο Kelly Olynyk είναι ο μόνος ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει κάτι από όλη αυτή την κατάσταση, καθώς ούτε ο Bam Adebayo, ούτε ο Jordan Mickey κατόρθωσαν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

O Richaun Holmes που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα λόγω τραυματισμού, πιθανότατα επιστρέφει αυτή την Παρασκευή κόντρα στους Pacers. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μπεις στις δεκάδες, αλλά σίγουρα έχει νόημα να αποκτηθεί στις πιο βαθιές λίγκες, καθώς είναι αρκετά πιθανό να ξεπεράσει τον Amir Johnson στην ιεραρχία και να βρεθεί δεύτερος ψηλός πίσω από τον Embiid, το οποίο σημαίνει πρώτος ψηλός τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα.

Ο Juan Hernangomez θα λείψει πάνω από έναν μήνα έχοντας πάθει λοιμώδη μονοπυρήνωση. Μικρό παιδί είναι, λογικό είναι, τουλάχιστον δεν είναι τραυματισμός που θα τον επηρεάσει στο μέλλον.

Ο Jonas Valanciunas είχε πιθανότητες να αγωνιστεί και την Παρασκευή που μας πέρασε, οπότε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξαναμπεί επιτέλους στο αγωνιστικό πλάνο για το παιχνίδι με τους Blazers σήμερα το βράδυ. Αυτό πιθανότατα σημαίνει και το άδοξο τέλος ενός πολλά υποσχόμενου σερί δύο αγώνων για τον Pascal Siakam, ο οποίος μας άφησε να αναρωτιόμαστε αν πρέπει να αρχίσει να κλέβει λεπτά σταθερά από τον Λιθουανό, αλλά και τον Lucas Nogueira, ο οποίος επιστρέφει εξίσου σύντομα, μάλλον προς το τέλος της επόμενης βδομάδας.

Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Wayne Selden, κυνηγήστε τον στις βαθιές λίγκες.

ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΩ????!!!??

Θα είναι η φετινή σεζόν άλλη μία σεζόν που θα περάσω παρακαλώντας τον Norman Powell να πάρει μπροστά και να παίξει όπως μπορεί; Μήπως τελικά δεν μπορεί; Μήπως όλα τα όνειρα που έκανα για εκείνον θα μείνουν όνειρα; Μήπως θα είναι μια ζωή ένας δευτερο-τρίτος ρολίστας; Αν εξαιρέσουμε το ενθαρρυντικό του ντεμπούτο, στα επόμενα παιχνίδια κινείται στην αφάνεια, πετυχαίνοντας περίπου 3,2 πόντους μ.ο. και χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερα στους υπόλοιπους τομείς, πέρα από τα κλεψίματα που είναι πάντα τίμιος. Ο O.G. Anunoby παίρνει λεπτά και ανεβαίνει, ενώ ο C.J. Miles είναι ο C.J. Miles, σουτάρει ασταμάτητα και πετυχαίνει έναν αξιοπρεπή αριθμό τριπόντων ώστε να είναι απαραίτητος στο Toronto. Το βασικό πρόβλημα του Powell είναι ότι είναι πολύ, πολύ άστοχος. Ως βασική αρχή στο fantasy έχω ότι παίκτες που είναι καλοί επί της αρχής, αλλά άστοχοι, κάποια στιγμή θα τα βάλουν, ωστόσο για τον Powell δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Υπομονή σε κάθε περίπτωση, καθώς θυμόμαστε ότι και πέρσι είχε ξεκινήσει άσχημα και φόρτσαρε στην συνέχεια.

Ο Μichael Kidd-Gilchrist επέστρεψε στους Hornets αλλά είναι ακόμα αρκετά αναιμικός. Τα λίγα λεπτά συμμετοχής του οφείλονταν στο minute restriction που είχε από τους ανθρώπους της ομάδας για να ενσωματωθεί σταδιακά στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο χρόνος του ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, και η απόδοση του επίσης. Περισσότερο ανησυχητικό θα είναι αν δεν καταφέρει μέσα στα επόμενα παιχνίδια να υπερκεράσει σε απόδοση τους Dwayne Bacon και Τreveon Graham σε τέτοιο βαθμό ώστε όταν επιστρέψει ο Nicolas Batum, να τους καταπιεί το μαύρο σκοτάδι του πάγκου. Αν οι μικροί μείνουν στο rotation, σε συνδυασμό με τα λεπτά που έχει εξασφαλίσει ο Malik Monk, και κυρίως με την καταπληκτική αποτελεσματικότητα που δείχνει ο Jeremy Lamb, ο Kidd-Gilchrist θα ψάχνει για ομάδα στο deadline.

Τρία συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία σκόραρε από πέντε πόντους. Συνολικά, 7,3 πόντοι μ.ο. στην σεζόν. Τρία rebounds, μία assist, ένα κλέψιμο οι υπόλοιποι μέσοι όροι του. Κάτι δεν πάει καλά με τον Jae Crowder. Ο Tyronn Lue πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο ότι φοβάται να διεκδικήσει προσπάθειες και ρόλο από τον LeBron James. Όταν χρειαστούμε την γνώμη κάποιου τρίτου, άσχετου με την ομάδα, και τη λειτουργία της, θα ρωτήσουμε και τον Tyronn Lue, ως τότε όμως πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να υπήρχε στο Cleveland κάποιος προπονητής σαν τον Brad Stevens που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί έναν παίκτη όπως ο Crowder, ο οποίος δεν μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για τον εαυτό του αλλά είναι καταπληκτικός στο να τις τελειώνει σε όλα τα σημεία του γηπέδου. H ελπίδα πάντως δεν χάνεται για τον Crowder, γιατί ο James δεν χρειάζεται συστήματα για να τον βγάζει ελεύθερο, οπότε θεωρώ βέβαιο ότι επίκειται αύξηση των αριθμών του συμπαθούς Jae, ωστόσο νομίζω ότι είναι ασφαλές να υποστηρίξουμε ότι ο Crowder σε αυτήν την ομάδα, και με αυτήν την μεθοδολογία επίθεσης, υπό τις οδηγίες του Lue, έχει ταβάνι αρκετά μικρότερο από αυτό που είχε στους Celtics. Πανικοβληθείτε ελεύθερα.

“Πούλα και φύγαμε για Βραζιλία”

Η ιδέα ότι ο Mike James μπορεί να αποτελέσει στα σοβαρά τον βασικό point guard ομάδας ΝΒΑ είναι το δεύτερο πιο αστείο πράγμα που κυκλοφόρησε στο παγκόσμιο internet αυτήν την εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της ΑΡΙΣ που “εναντιώνεται στον σεξισμό”. Το αντεπιχείρημα ότι οι Suns δεν αποτελούν ομάδα ΝΒΑ δεν λαμβάνεται υπόψιν, αν και αντικειμενικά βάσιμο. Δεν θα επικαλεστώ τα 3/18 σουτ του στους δύο τελευταίους αγώνες, θα επικαλεστώ απλά την κοινή λογική. Περιμένετε να κάνει ένα ακόμα καλό παιχνίδι και δώστε τον στον πιο φανατικό νοσταλγό του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αν μπορείτε να του υποσχεθείτε και τα δικαιώματα του Νικ Καλάθη για όταν επιστρέψει στο ΝΒΑ, ακόμα καλύτερα.

Είδαμε πιο πάνω ότι ο Kyle Lowry έχει ξεκινήσει αρκετά πεσμένα την χρονιά. Μάλλον είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να τον αρπάξετε από κάποιον απογοητευμένο ιδιοκτήτη έναντι χαμηλού αντιτίμου. Πιθανότατα δεν θα τα καταφέρετε, και δεν αξίζει να δώσετε αντίτιμο αντίστοιχο της πραγματικής αξίας του παίκτη, αλλά κάθε λίγκα έχει τον τύπο που στα πρώτα άσχημα αποτελέσματα πανικοβάλλεται και καταφεύγει σε μαλακίες. Μην είστε αυτός ο τύπος, αλλά κάντε μια προσπάθεια να τον εντοπίσετε.

Thinking Ahead

Κεφάλαιο Jahlil Okafor. Θα μπορούσε να μπει σε αρκετές από τις παραπάνω ενότητες, ωστόσο ας το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και χωρίς ταμπέλες πανικού και χαμηλών πτήσεων που θα μπορούσαν να μας προκαταβάλουν. Ότι θεωρείται ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης της frontline των Sixers ήταν γνωστό, οπότε δεν εκπλησσόμαστε για τα DNP που συγκεντρώνει στην αρχή της χρονιάς. Το πόσο άδικο είναι αυτό, και το πόσο λανθασμένα έχει χρησιμοποιήσει η οικογένεια Collangelo το χαρτί Okafor είναι υποκειμενικό, ωστόσο δεν κρύβω ότι το θεωρώ λόγο απόλυσης, και δεν το λέω οπαδικά1)δεν είμαι οπαδός των Sixers, είμαι όμως οπαδός του Sam Hinkie.

Η σκληρή πραγματικότητα όμως λέει ότι ο Jahlil Okafor είναι ένας μέτριος προς καλός rebounder, ένας κακός σχετικά αμυντικός, και ένας από τους πιο χαρισματικούς ψηλούς σκόρερ στην λίγκα, με κινήσεις στο post που ζήτημα είναι να έχουν άλλοι 4 center σε όλο το ΝΒΑ. Με λίγη δουλειά, και με αρκετή όρεξη, τα κενά στην άμυνα κρύβονται, και κάποια ομάδα θα μπορεί να δουλέψει με το ταλέντο αυτό για πολλά χρόνια. Και νομίζω ότι είναι πλέον σαφές ότι ο Okafor έχει όλα τα κίνητρα του κόσμου για να ξεσκιστεί και να παίξει και άμυνα, και να κυνηγήσει μπάλες, και να αποδιώξει αυτήν την νωθρότητα που χαρακτήριζε το παιχνίδι του, σε μία λυσσασμένη αποστολή να αποδείξει πόσο άδικα του συμπεριφέρθηκαν στην Philadelphia.

Η σκληρή πραγματικότητα λέει επίσης ότι μέχρι την Τρίτη το βράδυ οι Sixers θα πρέπει να απαντήσουν αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν του συμβολαίου του για του χρόνου, και από το βράδυ του Σαββάτου έχουν πέσει με τα μούτρα στις διαπραγματεύσεις προσπαθώντας να βρουν κάποια ομάδα να τον δώσουν. Το τι θα κάνουν με την οψιόν θα μας πει πάρα πολλά, καθώς αν την ενεργοποιήσουν σημαίνει ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε κάποια συμφωνία. Οπότε θεωρώ δεδομένο ότι σε όποια λίγκα και αν βρίσκεστε θα πρέπει να πάρετε τώρα τον Okafor και να περιμένετε τις εξελίξεις στο άμεσο διάστημα για να δείτε αν θα αποτελέσει τον ψηλό κάποιας άλλης ομάδας, παίρνοντας τα λεπτά συμμετοχής που αναλογούν στο ταλέντο του. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη και περιμένουμε.

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη περιμένουμε επίσης να δούμε αν θα εμφανιστεί ο Kris Dunn του Providence ή ο Kris Dunn των Timberwolves. Ο πρώτος αξίζει να υπάρχει στην ομάδα σας ακόμα και σε πιο μικρές λίγκες, καθώς το χάος που επικρατεί στους Bulls του δίνει περιθώρια να γράφει νούμερα που δεν θα μπορούσε πουθενά αλλού. Το πρώτο του δείγμα κρίνεται ανεπαρκές, αν και η τάση του για κλεψίματα φάνηκε καθαρά, ωστόσο βλέποντας τον τρόπο που σουτάρει, ελπίζουμε να έχει και αυτός κάποιο πρόβλημα στον ώμο όπως ο Fultz και να μην είναι αυτή η κανονικότητα. Η επιστροφή του σηματοδοτεί πιθανότατα την λήξη της φαντασιακής ύπαρξης του Kay Felder, τον οποίον, αν τον κάνει να νιώθει καλύτερα, συμπαθούμε αρκετά.

Για τις πιο βαθιές λίγκες, δώστε μια ευκαιρία στον Ron Baker, ο οποίος συνέχισε φέτος τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις μέχρι να τραυματιστεί, ωστόσο έχει αρκετό hype στον κόσμο της Nέας Υόρκης, και λογικά θα μπορέσει να βρει χρόνο συμμετοχής. Όσο περίεργο και αν φαίνεται για κάποιον που είχε πριν μια βδομάδα σε ένα παιχνίδι 3/8 βολές, ο Baker είναι καλός σουτέρ, και στην μέρα του μπορεί να γράψει πολλά.

Διλήμματα

Σε Dynasty / Salary λίγκα, παίζει η εξής ανταλλαγή, η οποία σηκώνει πλήθος αντιδράσεων, αλλά όπως σε όλες τις σωστές κινήσεις που αναστατώνουν μία λίγκα, οι αντιδράσεις προέρχονται εκατέρωθεν, δηλαδή ακούγονται φωνές για βέτο επειδή οφελείται ο ένας, ακούγονται φωνές για βέτο επειδή οφελείται ο άλλος. Που βρίσκεται η αλήθεια όμως; Η ανταλλαγή είναι απλή: straight up ο Kemba Walker για τον D’Aaron Fox. O Fox με το rookie deal του και έχοντας τον ουρανό για ταβάνι (ίσως), και ο Kemba Walker, ένας από τους πιο αξιόπιστους point guards, σε δαιμονιώδη κατάσταση και με συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο στα $ 12 εκατ., που θεωρείται οριακά κλοπή. Με δεδομένο ότι ομάδα που παίρνει τον Walker στα χαρτιά είναι μάλλον καλύτερη και σίγουρα contender, αλλά και η ομάδα που παίρνει τον Fox είναι αρκετά καλή με σοβαρές ελπίδες για playoffs, ποιος πιστεύετε ότι ωφελείται περισσότερο; Τίθεται θέμα βέτο για το trade;

The following two tabs change content below.

Dimitris Mantzoukas

Βασικά μου είπαν ότι αν φτιάξουμε site θα είναι το πρώτο βήμα για να γίνω διάσημος συγγραφέας και θα κερδίσω επιτέλους δόξα, λεφτά, γκόμενες και ναρκωτικά. Το έκανα. Ακόμα περιμένω. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μου είπαν ψέματα.

References
1 δεν είμαι οπαδός των Sixers, είμαι όμως οπαδός του Sam Hinkie

2 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. toi toi October 30, 2017 at 21:14 -

    Καλο το redesign του mobile site, αλλα μεγαλωστε λιγο το μεγεθος της γραμματοσειρας.

  2. 74 October 31, 2017 at 17:40 -

    έχουμε και λέμε Norman Powell…Ειμαστε δυο, είμαστε τρείς κ.τ.λ. συμφωνώ και γω ειναι καλός παίχτης.

    Jae Crowder

    Όταν χρειαστούμε την γνώμη κάποιου τρίτου, άσχετου με την ομάδα, και τη
    λειτουργία της, θα ρωτήσουμε και τον Tyronn Lue, ως τότε όμως πιστεύουμε
    ότι καλό θα ήταν να υπήρχε στο Cleveland κάποιος προπονητής σαν τον
    Brad Stevens που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί έναν παίκτη όπως ο Crowder. Οι αλήθειες να λέγονται χαχαχαχα!

    Okafor

    χιλια δίκια ο παίχτης, περιμένω να τον δω στην επόμενη ομάδα του. επιλογές μου Nets ή Bulls. τι λετε;
    Ο Baker είναι πουλεν μου. Ωραίος παίκτης.