Quantum Hog: Trades, Εγκλήματα και Μηδενισμός

Posted on Feb 7 2018 - 11:07am by Stavros Marinos
Quantum Hog: Νέα από μια παράλληλη πραγματικότητα
Ανήσυχος ο Marco Belinelli που ακόμα δεν έχει λάβει χώρα το ετήσιο trade του

Ανήσυχος δηλώνει ο Marco Belinelli που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το ετήσιο trade του. Ο Ιταλός έχει αλλάξει τέσσερις ομάδες σε τέσσερα χρόνια (Spurs, Kings, Hornets, Hawks) και οκτώ συνολικά στην καριέρα του, όντας από τους πιο πολυταξιδεμένους παίχτες στην ιστορία του NBA.

“Έχω ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες από Ιανουάριο. Σκοπός μου είναι να γυρίσω κάθε πολιτεία της Αμερικής που έχει ομάδα ΝΒΑ. Δύσκολο να το καταφέρω, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ. Συνεχίζω το έργο του συμπατριώτη μου Χριστόφορου Κολόμβου. Δεν ξέρω τι γίνεται φέτος και δεν με έχουν ανταλλάξει ακόμα. Ανησυχώ κι έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.”

Το NBA trade deadline είναι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 22:00. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του.

Έλληνας πατέρας αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη μετά από στυγερό έγκλημα

Έλληνας πατέρας από τον δήμο Ζωγράφου Αττικής, υπερήφανος που ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην γειτονιά του, παραδόθηκε μόνος του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Μπήκε με δάκρυα στα μάτια κι άρχισε να φωνάζει απελπισμένος “εγώ φταίω για όλα για τον γιο μου. Βάλτε με φυλακή πριν αυτοκτονήσω! Είναι δικό μου το λάθος!”. Όλοι φαντάστηκαν το χειρότερο και τον ρώτησαν ανήσυχοι τι συνέβη. Ο απογοητευμένος πατέρας ομολόγησε πως έψαξε το internet history του γιου του και σοκαρίστηκε με αυτά που βρήκε. “Το ιστορικό του ήταν γεμάτο πορνό κάθε είδους, αλλά αυτό που είδα ήταν απίστευτο”. Του εξήγησαν πως αυτός δεν είναι λόγος για να προβεί σε ακραίες πράξεις, αλλά αυτός συνέχισε ακάθεκτος. “Δεν καταλαβαίνετε… ανάμεσα στα porn links, είχε επισκεφθεί το trade machine του ESPN. Εκεί έφτιαχνε trade σενάρια για το πως θα πάει ο Γιάννης στους Warriors. Ήταν φρικαλέο… Iguodala και Nick Young έδινε μόνο για ανταλλάγματα, και σε ένα άλλο πρόσθεσε και McGee… Εγώ τον είχα μεγαλώσει ηθικά, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Του έσβησα την ομάδα Fantasy, δεν γινόταν αλλιώς.”.

Αηδιασμένοι δήλωσαν και οι υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος με την βαρβαρότητα της υπόθεσης. Πιθανότατα ο άτυχος πατέρας θα αντιμετωπίσει ισόβια κάθειρξη, αλλά σίγουρα θα ληφθούν υπόψη προς ελάφρυνση, τα παράλογα trade σενάριά του νεαρού στο trade machine του ESPN.

Σε κίνδυνο να εκπέσει από τον υπαρξισμό στον μηδενισμό ο Tim Hardaway Jr.

Μείωση μισθού ζήτησε ο Tim Hardaway Jr. μετά το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατά το οποίο πήδηξε ολόκληρος από πάνω του στον αιφνιδιασμό.

Το κάρφωμα τον έβαλε σε βαθύ στοχασμό και εσωτερική αναζήτηση. “Χάσαμε τον Kristaps για ένα χρόνο, μετά ήρθε αυτό το κάρφωμα. Τι έχει νόημα στη ζωή; Υπάρχει Θεός; Γιατί ζούμε; Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πλέον…”. Τηλεφώνημα υποστήριξης δέχτηκε αμέσως μετά τον αγώνα, από τον Frederic Weis, καθώς κι από τον John Lucas, που προσπαθούν να μην τον αφήσουν να εκπέσει από τον υπαρξισμό στον απόλυτο μηδενισμό.

The following two tabs change content below.
Αιρετικός Βουδιστής, θεοσεβούμενος αθεόφοβος, σκληροπυρηνικός συνομωσιολόγος, vegan αστρολόγος, αντικοινωνικός κοινωνιολόγος, πιστεύει στους εξωγήινους. Έχει περάσει περισσότερες ώρες ξύπνιος τη νύχτα βλέποντας NBA απ’ότι στο φως του ήλιου. Εμμονικός Fantasy Commissioner από το 2002, στις πιο «βαθιές» λίγκες του πλανήτη. Αν έπαιζε στο NBA, θα έστηνε αγώνες για να κερδίσει η ομάδα του στο fantasy. ΝΒΑ blogger από το 2007. Ακόμα πιστεύει πως ο Donté Greene θα γίνει All-Star.