Quantum Hog: Κινηση Ματ της Ελληνικής Κυβέρνησης η αποδέσμευση Παπαγιάννη

Posted on Feb 18 2018 - 11:11am by Stavros Marinos
Quantum Hog: Νέα από μια παράλληλη πραγματικότητα
Κινηση Ματ της Ελληνικής Κυβέρνησης η αποδέσμευση Παπαγιάννη

Προσχεδιασμένη κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης ήταν η αποδέσμευση του Γιώργου Παπαγιάννη από τους Kings. O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έσπευσε να δηλώσει πως με καίριο τηλεφώνημα τις τελευταίες ώρες του NBA trade deadline, η κυβέρνηση εξανάγκασε Cleveland Cavaliers και Sacramento Kings, να προχωρήσουν στην ανταλλαγή του George Hill χωρίς τον Έλληνα υπεραθλητή. Βασικός λόγος χειραγώγησης του αμερικάνικου πρωταθλήματος από τον Υπουργό, ήταν καθαρά η εθνική ασφάλεια της χώρας. Ο έμπειρος σε θέματα στρατηγικής Υπουργός, εν μέσω της Σκοπιανής κρίσης για το όνομα της γειτονικής χώρας αλλά και παρατηρώντας τις πρώτες επιθετικές κινήσεις του τουρκικού στόλου, ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για κόψει τη φόρα ολοκληρωτικά στους απειλητικούς γείτονες. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Αυτά που μαθαίνετε από τον Wojnarowski και τους λοιπούς λιβελογράφους της Αμερικής, είναι φέικ νιουζ. Ο ίδιος ο LeBron ζήτησε να συμπεριληφθεί ο Παπαγιάννης στο trade του George Hill, διότι πίστευε πως είναι το κλειδί για τους τελικούς εναντίον των Warriors ή των Rockets. Μου είπε στο τηλέφωνο, “Πρόεδρε, αφήστε να πάρουμε τον PapaG στο Cleveland. Όλοι παίζουν small ball πλέον. Αν κατεβάσουμε ψηλό 2.17, θα τους βάλουμε στα καλάθια. Δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε”. Του εξήγησα πως δεν γίνεται, διότι ο Γιώργος είναι για μας ήρωας και η επιστροφή του στην αμυντική γραμμή της χώρας, θα φέρει τον φόβο και τον τρόμο στους Τούρκους”.

Στην συνέχεια ο κος Καμμένος, παρομοίωσε τον Παπαγιάννη με τους ολυμπιονίκες της Αρχαίας Ελλάδας και συγκεκριμένα με τον Μίλωνα τον Κροτωνιάτη, ο οποίος είχε κερδίσει έξι Ολυμπιάδες, ενώ στους πολέμους ντυνόταν σαν τον Ηρακλή. Δηλαδή φόραγε τον κότινο στο κεφάλι, μια λεοντή στους ώμους και κράταγε ρόπαλο. “Μια τέτοια εμφάνιση του Παπαγιάννη στα Ίμια, θα έβαζε τέλος μια και καλή σε οποιαδήποτε υποψία επεκτατικότητας των Τούρκων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η λεοντή παραπέμπει στους Sacrameno Kings που έχουν σήμα το λιοντάρι. Καλός οιωνός αυτός”, πρόσθεσε.

Ήδη ετοιμάζεται ειδική επιτροπή υποδοχής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για το οποίο “έπεσε” η πρόταση να μετονομαστεί σε “Γεώργιος Παπαγιάννης”, σαν αντίπαλο δέος του “Νίκος Γκάλης” στην Θεσσαλονίκη. Στην επιτροπή αυτή είναι βέβαιο πως θα συμμετέχει ο Πάνος Καλίδης.

The following two tabs change content below.
Αιρετικός Βουδιστής, θεοσεβούμενος αθεόφοβος, σκληροπυρηνικός συνομωσιολόγος, vegan αστρολόγος, αντικοινωνικός κοινωνιολόγος, πιστεύει στους εξωγήινους. Έχει περάσει περισσότερες ώρες ξύπνιος τη νύχτα βλέποντας NBA απ’ότι στο φως του ήλιου. Εμμονικός Fantasy Commissioner από το 2002, στις πιο «βαθιές» λίγκες του πλανήτη. Αν έπαιζε στο NBA, θα έστηνε αγώνες για να κερδίσει η ομάδα του στο fantasy. ΝΒΑ blogger από το 2007. Ακόμα πιστεύει πως ο Donté Greene θα γίνει All-Star.