The Ball Hog (Late Night) Show S03E12 – Rockets, Raptors, Pacers and the All Star Weekend

Posted on Feb 18 2020 - 4:26pm by The Ball Hog

To δωδέκατο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show φάνταζε σαν ένα επεισόδιο όπως κάθε άλλο.

Ξεκίνησε στο 06:15 με μια κραυγή «Φθάσαμε» που κάποιος που δεν γνώριζε το πόσο μυθικά ασυνεπείς είμαστε θα νόμιζε πως ήταν απλά μια αναφορά στην ομότιτλη ταινία του Σταύρου Τσιώλη. Από την αρχή ασχοληθήκαμε με καίρια ζητήματα, όπως την καλλιτεχνική αξία του “Dude, Where Is my Car?” σε περίπτωση που πρωταγωνιστούσε ο Michael Fassbender ή το “12 Years A Slave”, με τον Ashton Kutcher σε ρόλο του ιδιοκτήτη σκλάβου και αναρωτηθήκαμε «τι σημαίνει ευθεία;».

Μιας που ήταν ένα βράδυ πριν το All Star Weekend αδράξαμε την ευκαιρία για να αναρωτηθούμε για το κατά πόσον ο Duncan Robinson είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος, να αναφέρουμε τους θιγμένους εγωισμούς του διαγωνισμού τρίποντων και να αναρωτηθούμε για τη θέση του Malik Monk  στο mount Rushmore του αθλήματος σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, αποκαλύπτοντας φυσικά την ατζέντα του Γιάννη, γνωστού κι ως μπασκετικού Drake. Κάπως σε όλα αυτά χώρεσε και η διαπίστωση πως η φετινή σεζόν του Scott Brooks στους Wizards  είναι ένα αριστούργημα που δεν έχουμε δει ούτε από τις καλύτερες σεζόν του Popovich – κάτι εξάλλου αναμενόμενο για τα πλαίσια της εκπομπής.

Με αφορμή τους Wizards  είπαμε να ασχοληθούμε με την Ανατολική περιφέρεια και με δύο μαγευτικά segue που θα ζήλευε κι ο coach Nick του Bball Breakdown (55:00) ασχοληθήκαμε με την απίστευτη άμυνα των Raptors (προς τιμήν μας δεν ειπώθηκε ούτε μία στιγμή το κλισέ για την «καρδιά του πρωταθλητή»), καθώς και για την επιστροφή του Oladipo και την θέση των Pacers στην ιεραρχία της Ανατολής (71:00). Μπορεί να καθυστερήσαμε λίγο παραπάνω, άλλα ασχοληθήκαμε με το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να συμβεί στα παρκέ το τρελό πείραμα του Houston και το μέλλον του Westbrook ως dominant center (93:00) και περάσαμε στα δώρα των Hornets  στο buyout market (101:00) πριν μας τρέξουν τα σάλια για το μπάσκετ των Βucks και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ήταν μια σχεδόν αναμενόμενη εκπομπή πριν κυριολεκτικά το τελευταίο λεπτό (119:00), όπου με αφορμή την μυθική μονομαχία βγαλμένη από τις φατρίες του Highlander,  η οποία θα καθορίσει τον τίτλο της Δύσης, αυτήν μεταξύ των “Connor” McRae και “Duncan” McGruder, ο θεομπαίχτης  Άρης Tόλιος έβγαλε όλη την εμπάθεια του και βλασφήμησε λέγοντας ότι ο Nikola Jokic δεν μπορεί μόνος του να  στερήσει τον τίτλο από τους Clippers! Αντιδράσαμε άμεσα, αλλά είναι γεγονός που πλέον αυτή η εκπομπή έχει πάρει τον κατήφορο και ποιος ξέρει καν ποιος/α μπορεί να χλευαστεί σε αυτά τα μικρόφωνα  μετά τον Nikola Jokic και τον Gregg Popovich.

Ο Manu Ginobili;

Ο Πάπας Φραγκίσκος;

Η Cheetara των ThunderCats;

Η μικρή Αρετή Κετιμέ;

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Rodney McGruder , Chris Chiozza

Αυτά και πολλά επιπλέον στο δωδέκατο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.