The Ball Hog (Late Night) Show S03E07 – New Show Who dis?

Posted on Dec 21 2019 - 2:41pm by The Ball Hog

Μπορεί το έβδομο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show να ξεκίνησε γαλήνια (επειδή ο προηγούμενος παραγωγός δεν έφευγε από το στούντιο), αλλά άμεσα υπό τους ήχους των Acid Arab και του Hotline Miami έγινε αμφιλεγόμενο όπως όφειλε.

Κάθε φορά που οι παραγωγοί του Τhe Ball Hog (Late Night) Show κοιτάζονται στον καθρέφτη βιώνουν μια μικρή υπαρξιακή κρίση γιατί δεν ξέρουν αν βλέπουν τον Δόκτωρ Τζέκιλ ή τον Κύριου Χάιντ (ούτε αρκετά μορφωμένοι για να είναι Τζέκιλ, μήτε αρκετά αρρενωποί για να είναι Χάιντ). Ο Άρης ο Τόλιος δεν ξέρει αν είναι ένας διακεκριμενος σύμβουλος ασφαλίσεων ή ένας τυχοδιώκτης αντάρτης πόλεων, ο Μήτσος ο Μαντζούκας δεν καταλαβαίνει αν αντικρίζει έναν συμβιβασμένο δικηγόρο ή τον  Elfrid Payton στο κορμί του Slavoj Žižek, ο Μαυράκης διαχρονικά δεν ξέρει αν είναι μια ιντελλεκτουέλ μητρική φιγούρα ή ένας κιτς κάγκουρας τραπλόρδος. Εδώ δεν ξέρουμε τι είμαστε οι ίδιοι πως να καταλήξουμε τι είναι οι εκάστοτε παίκτες του ΝΒΑ. Κι όμως προσπαθήσαμε.

Αφού μπήκαμε στο (06:35) και κατευθείαν σε ένα σπάνιο φαινόμενο οριενταλισμού μπερδέψαμε την Ziyi Zhang με τον Yi Jianlian

Ναι, ισχυριστήκαμε ότι ήταν λάθος να την ντραφτάρουν οι Bucks στο #7, ενώ είναι ξεκάθαρα καλύτερη επιλογή από τον Joe Alexander

ξεκινήσαμε να μιλάμε για του διφορούμενους Pelicans (12:50), και ειδικά το μέλλον του Lonzo και του Jrue για να περάσουμε στην συζήτηση για τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες της λίγκας. Ο κτηνώδης Montrezl Harrell (35:20), ο παράδοξα σημαντικός Ivica Zubac (46:00), το τρικέφαλο τέρας που έχουν οι Hawks στο center (Damian Jones, Bruno Fernando, Alex Len) ήταν μια αφορμή για να συζητήσουμε αν την έχει ψωνίσει ο Trey Young, ο μονοκόμματα αθλητικός Aaron Gordon (60:00). Επιχειρήσαμε να απαντήσουμε το ρητορικό ερώτημα για το ποιος είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης των Mavericks (71:00) για να φθάσουμε στον ψευδόκερο Myles Turner (74:00), τον αγαπημένο μας Mikal Bridges (85:00)  και να αναρωτηθούμε ποιο βραβείο θα κερδίσει στην καριέρα του ο Ben Simmons (92:00)  και να κλείσουμε με μια ωδή στον Donte DiVincenzo και το τρέχον ράνκινγκ των περιφερειακών των Bucks (105:00)

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαντζούκας: O Jaren Jackson Jr. είναι τα πάντα. Ο Jaren Jackson Jr. είναι το μέλλον

Μαυράκης: O Mikal Bridges είναι ο δεύτερος καλύτερος αμυντικός της λίγκας μετά τον De’Anthony Melton.

Τόλιος: O Jabari Parker είναι ο Harrell σε τριάρι.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Kenrich Lo Williams, Yi JianLian

Αυτά και πολλά επιπλέον στο έβδομο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.