The Ball Hog (Late Night) Show S03E10 – Farewell To Mamba

Posted on Feb 2 2020 - 7:30pm by The Ball Hog

To δέκατο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε με το θρηνητικό Body Double της Fatima Al Qadiri από το soundtrack του συγκλονιστικού Atlantique.

Ήταν απαραίτητο καθώς έπρεπε να μιλήσουμε για τα συναισθήματα που μας προκάλεσε ο θάνατος του Kobe Bryant, ο αυθόρμητος λαϊκός θρήνος που ακολούθησε και η αμφιλεγόμενη κληρονομιά που μας αφήνει ο Kobe σαν αθλητής, πατέρας και άνθρωπος. Ήταν μια αφορμή για να συζητήσουμε για την αξία των αστέρων στην κυρίαρχη κουλτούρα και την ελληνική παράδοση του πένθους στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πια είναι η ηθική μας στάση απέναντι στους “ήρωες” που θαυμάζουμε και το ποιόν τους.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλά φιλοσοφικά ζητήματα καθώς κάναμε μια αναπαράσταση του φιλοσοφικού διλήμματος του τρόλεϊ με τον Trey Young δεμένο στην μία ράγα και τους γνωστούς φροντιστές Φυλαρούχα, Μαλαφέρτη από την άλλη και  συζητήσαμε για τις ανεδαφικές σεξουαλικές φιλοδοξίες του προέδρου των Bucks, ορίσαμε το εκλογικό σώμα για τις λίγκες στο fantasy και την σύνδεση του trade rumors και της πορνογραφίας.

Το τελευταίο τρίτος της εκπομπής κινήθηκε στα πιο γνώριμα λημέρια και σαν σωστά trade junkies προσπαθήσαμε απεγνωσμένα να ενισχύσουμε τους Nuggets, Jazz και Mavericks προκειμένου να αποτρέψουμε την συνάντηση των δύο ομάδων του Los Angeles, σχολιάσαμε τις επιλογές του All Star Game και παίξαμε Fuck/Marry/Kill με τους Brandon Ingram, Jayson Tatum και Jaylen Brown.

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαυράκης: Ο Paulo Coelho είναι η Χρυσηίδα Δημουλίδου με ηλίαση μετά από δεκαήμερο στη Γαύδο. Mamba mentality να έχει το αφεντικό σας!

Τόλιος: Στην Ελλάδα έχουμε τεράστια παράδοση στο πένθος και το facebook δημιουργεί μια συνθήκη ελληνικής επαρχίας.

Μοσχούλας: Ο Vince Carter είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη του ΝΒΑ.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Brian ‘The Custodian’ Cardinal.

Αυτά και πολλά επιπλέον στο δέκατο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.