The Ball Hog (Late Night) Show S03E11: After the Deadline

Posted on Feb 8 2020 - 7:30pm by The Ball Hog

To ενδέκατο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε με το Rain της Madonna σαν το δικό μας κιτς homage στο Uncut Gems .

Μόλις είχαν σημάνει τα μεσάνυχτα της 6ης Φεβρουαρίου του σωτήριου έτους 2020 μ.Χ. και είχαν μόλις περάσει δύο ώρες από την στιγμή που είχε παρέλθει το trade deadline. Ενώ οι κάθε λογής ειδήμονες και στις δυο μεριές του Ατλαντικού περίμεναν εναγωνίως να καταλήξουν σε έναν consensus για να αρχίσουν να αναμασάν όλοι μαζί την ίδια άποψη για τις μεταγραφές που μόλις είχαν λάβει χώρα, στο Τhe Ball Hog (Late Night) Show  γιορτάζαμε τη δεύτερη πιο αγαπημένη μας μέρα του χρόνου (λίγο πιο κάτω από το draft και αμέσως πιο πάνω από την Τσικνοπέμπτη) με μια εκπομπή, στην οποία ο πρώτος παίκτης που αναφέρθηκε ήταν ο Josh Selby!

Συνεπώς, ετοιμαστείτε να ακούσετε μια παραληρηματική χάβρα διάρκειας δυόμιση ωρών όλα τα κρίσιμα ερωτήματα που προέκυψαν στο ΝΒΑ μετά τις τελευταίες ανταλλαγές. Και φυσικά δεν εννοούμε απλά για το αν θα επιβιώσουν τα hobbit του Houston στην Mordor της Δυτικής περιφέρειας ή για το αν οι Heat μπορούν να πάρουν τίτλο με την παρουσία του έμπειρου Solomon Hill ή κατά πόσο ο Marcus Morris Sr. άξιζε να χωρίσει την Πόλη των Αγγέλων στα δύο,  αλλά για ουσιαστικά ερωτήματα που ποτέ δεν θα φανταζόσασταν ότι θα σας απασχολήσουν όπως μεταξύ άλλων αν ο παίκτης γνωστός στο Ohio State σαν Keita Big Dick θα είναι ο forward που πάντα αναζητούσαν οι Nuggets, ποιος εκ των Jarred Vanderbilt και Omari Spellman θα είναι ο παρτενέρ των ονείρων του ο Karl Anthony Towns, το μέλλον του Bruno Caboclo σαν center και για το δυσαναπλήρωτο κενό του Skal Labissiere στην frontline του Portland.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Josh Selby

Αυτά και πολλά επιπλέον στο ενδέκατο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.