The Ball Hog (Late Night) Show S03E13 – Playoffs Upsets (Seen Coming Months Away)

Posted on Mar 1 2020 - 2:05pm by The Ball Hog

To δεκατοτρίτο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε στο 04:00 με την καθιερωμένη υπαρξιακή κρίση για το πέρασμα του χρόνου. Με αφορμή ένα κουκλάκι μιλήσαμε για το legacy του Carmelo Anthony και πιο ακρίβεια για το σημαντικό του ρόλο σαν ο τελευταίος ΝΒΑ σούπερσταρ που αντί να είναι passive-aggressive είχε προσπαθήσει να λύσει τις διαφορές του με χέρια. Ναι, τώρα που το γράφουμε συνειδητοποιούμε ότι κατά βάθος είμαστε χουλιγκάνοι του πληκτρολογίου.

Συνεχίσαμε στην μόνιμη θεματική της εκπομπής δώδεκα μήνες το χρόνο, την μεταγραφολογία και προσπαθήσαμε να λυτρώσουμε τον Bradley Beal (21:00). Σαν αφορμή να μιλήσουμε για τον Tatum κάναμε draft  των παικτών που θα θέλαμε να είναι ηγέτες της ομάδας στα playoffs (30:00), μια θεματική από την οποία ο Simmons με τον Lowe έβγαλαν δίωρη εκπομπή την επόμενη μέρα. Εμείς πέντε λεπτά μετά (35:00) μιλούσαμε για τον μελλοντικό Hall of Famer Lowry  και τα μαύρα χάλια που έχει η Utah (40:00) για να χωρίσουμε τις ομάδες τίτλου σε tiers (45:20), απλά μια αφορμή για ένα διακριτικό παραλήρημα για τους Rockets. Η συζήτηση για τις θέσεις των playoffs  της Δύσης (58:10) μας έφερε στο επερχόμενο revenge tour Chris Paul απέναντι στις αχάριστες πρώην του, την περίεργη σεζόν (71:00) του Gary Harris (77:00) και το rotation των Lakers. Φυσικά δεν θα έλειπε η αναφορά στους Sixers 86:40 και τον καρκίνο Al Horford που καταστρέφει ομάδες, τους Raptors (98:00) και μια σύγκριση Josh Jackson και του κομμουνισταρα Jaylen Brown που σίγουρα έχει να γίνει εδώ και μια τριετία από οποιονδήποτε. Αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε και εμπορικούς κλείσαμε με (104:00) τον MVP του Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός Alex Caruso, τα όνειρα των Celtics για τον Timelord (111:00) και τον Russell Westbrook σε ρόλο Marcel Marceau.

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαυράκης: To legacy του Kobe Bryant (και το τρίτο του MVP του Mamba) βρίσκεται αυτή την στιγμή στα χέρια του Alex Caruso. O Al Horford είναι καρκίνος και μετά τους Celtics έχει καταστρέψει και τους Sixers .

Τόλιος: Ο Duncan Robinson είναι το παιδί του Σατανά! Ο Deonte Burton είναι σαν σεφταλιά!

Μοσχούλας: Να βγείτε κύριε στο τηλέφωνο να αποθεώσετε τον τίμιο Βασίλη Ξανθόπουλο (σε συζήτηση για το pick’n’pop που είχε σχηματίσει με τον Mike Muscala στην Obradoiro Clube de Amigos do Baloncesto)

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Deonte Burton, Darius Bazley, Juan Toscano-Anderson

Αυτά και πολλά επιπλέον στο δεκατοτρίτο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.