The Ball Hog (Late Night) Show S03E17 – A Brave New Format

Posted on Jun 9 2020 - 9:54pm by The Ball Hog

Το 17ο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκινάει μεν με μια δεκάλεπτη καθυστέρηση, αλλά έχει μελοποιημένη ποίηση του Καββαδία και ακολουθεί lo-fi Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την συναίνεσή μας για τα μηνύματα αναγνωστών και την ξεφτίλα του Sportime (20:00), συζητήσαμε για την θαρραλέα πολιτική στάση των παικτών και τις αντικρουόμενες γνώμες μας για την στάση του Γιάννη (του Αντετοκούνμπο, αλλά και του Κουτσουράκη που έγραψε για τον Αντετοκούνμπο). H επιστροφή του ΝΒΑ εορτάστηκε δεόντως (40:00) με μια ελαφριά ανάλυση για την σημασία της συνέχισης της σεζόν από την οικονομική σκοπιά που είναι αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες όπως φαίνεται.

Και τι σηματοδοτεί καλύτερα την επιστροφή στην κανονικότητα από εμάς να συζητάμε για trade rumors και να χρίζουμε τον Bradley Beal σαν τον νέο Mustapha Hadji(63:00). Mε την βοήθεια των ακροατών μας που είναι για εμάς ότι ήταν ο Lou Williams και ο Montrezl Harrell για τους περσινούς Clippers, δηλαδή καλύτεροι από αυτούς που ξεκινάνε (88:00) είχαμε ρηξικέλευθες προτάσεις για να αντικατασταθεί το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των playoffs που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ρολερκόστερ, ελικόπτερα, υποχρεωτικά πάρτυ και μεταξοτυπίες. Αφού σώσαμε τα playoffs του ΝΒΑ (102:00), προχωρήσαμε στο να σώσουμε και την φετινή σεζόν στο fantasy, και μας έτρεξαν τα σάλια με την προοπτική να ακούμε τα μπινελίκια των καλωδιωμένων παικτών ζωντανά. Εκ νέου επιστρέψαμε στο θέμα των ημερών  (112:00) για να συζητήσουμε σχετικά με το ποιους παίκτες θαυμάσαμε καθ’όλη την διάρκειας των ημερών και ποιοι μας προβλημάτισαν για να κλείσουμε με τους στοχασμούς μας πάνω σε το πιο μέλος των Wu Tang είναι το πιο επιδραστικό.

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαντζούκας: Είναι η ώρα του Shut Up And Listen

Τόλιος: O Bradley Beal είναι ο νέος Mustapha Hadji

Μοσχούλας: Γιατί κανείς δεν κατακρίνει τον Manu για την βάναυση κακοποίηση της νυχτερίδας.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!:  Juan Tuscano-Anderson, Spencer Hawes

Αυτά και πολλά επιπλέον στο δεκατοέκτο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.