Fantastic Beasts and Where to Find Them: Season VIII, Chapter 4

Posted on Nov 20 2023 - 8:36pm by Johnny Koutsourakis
Όπως κάθε Δευτέρα, ένα νέο match up ξεκινάει στις fantasy λίγκες μας, και ένα σωρό νέα ερωτήματα έρχονται για να μας προκαλέσουν πονοκέφαλο σχετικά με το ποιους παίκτες πρέπει να στοχεύσουμε από τη λίστα των free agents, σε ποιους πρέπει να κουνήσουμε μαντήλι, ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες τους, ποιους να ξεκινήσουμε, αλλά και ποιους να αφήσουμε να πάρουν δυνάμεις στον φαντασιακό μας πάγκο. Δυστυχώς, αυτά είναι ερωτήματα που μέσα σε όλη την τυχαιότητα και την απροβλεπτότητα που διαπνέει το παιχνίδι του fantasy, δεν επιδέχονται προγενέστερης σωστής απάντησης. Ευτυχώς, όμως, το Ball Hog έρχεται να προσπαθήσει να σπάσει αυτήν την τυχαιότητα, καταφεύγοντας σε επιστημονικές αναλύσεις, που στο τέλος θα αποδειχθούν λάθος, αλλά θα έχουμε περάσει καλά προσπαθώντας να καταλάβουμε το γιατί.

 

The Jokers

 

Jordan Clarkson από τα παλιά μας προέκυψε ξαφνικά αυτή την εβδομάδα. Από το πουθενά ο Φιλιππινέζος καυλέουρας αναζωογονήθηκε και πέταξε ένα ξεγυρισμένο 30/4/4 στις βασικές κατηγορίες. Είχε ακόμη 3+ τρίποντα και 1.7 κλεψίματα, ενώ έδωσε νούμερα ακόμη κι εκεί που κανονικά δεν δίνει: 52% εντός πεδιάς και μόλις ένα (1) λάθος κάθε βράδυ! Και σκεφτείτε πως αυτοί οι αριθμοί προέκυψαν μετά την τελευταία – όχι και τόσο τρομερή – εμφάνισή του.

Συνήθως δεν θεωρείται σκόρερ, αλλά “ο τύπος για τα κλεψίματα, που ό,τι άλλο σου δώσει καλό είναι”. Αυτή την εβδομάδα όμως ο De’Anthony Melton γλέντησε κόσμο κι έδωσε νούμερα εκεί που δεν περιμέναμε. Πέραν του 1.5 κλεψίματος, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες του πήραν 20 πόντους με 4 τρίποντα και 5 rebounds κάθε βράδυ, την ώρα που ήταν τρομερός στα ποσοστά με 57% εντός πεδιάς και 87% στις βολές. Για όλα αυτά το τίμημα ήταν μόλις 1.5 λάθος κάθε βράδυ.

Το ονοματάκι του δεν κάνει πολύ γκελ, όμως ο Jalen Johnson κάνει ήδη μία φανταστική φαντασιακή χρονιά. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην εβδομάδα του που περιλάμβανε τα πάντα. Πόντους θέλετε; 17.3. Rebounds θέλετε; Τρίποντα και τάπες θέλετε; Πάρτε από δύο σε κάθε κατηγορία. Καλά ποσοστά; 100% στις βολές και 67% στα εντός πεδιάς. Και όλα αυτά με μόλις 5 λάθη όλη την εβδομάδα.

Όπως στους περυσινά Play Offs ο Duncan Robinson έσκασε από το πουθενά και παραλίγο να σώσει μόνος του το Miami, έτσι και αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε κι έκανε χαμούλη. 20/4/5 στις βασικές στατιστικές κατηγορίες, με σχεδόν 5 τρίποντα κάθε βράδυ, με πάνω από 50% συνολικά και 90% στις βολές και με ελάχιστα λάθη, ο τίμιος Duncan έβγαλε ασπροπρόσωπο πολύ κόσμο και αυτή την εβδομάδα.

 

Σφηνάκια

 

Τα 11 επιθετικά rebounds του Mitchell Robinson κόντρα στη Charlotte

Τα 8/11 σουτ του James Harden με αντίπαλο το Houston

Οι 7 τάπες του Brook Lopez απέναντι στο Toronto

Οι 18 assists του Nikola Jokic κόντρα στη Νέα Ορλεάνη

Τα 7 κλεψίματα του Shai Gilgeous-Alexander απέναντι στους Spurs

Οι 37 πόντοι του Jordan Clarkson με αντίπαλο το Phoenix

Τα 7 τρίποντα του Donte DiVincenzo κόντρα στους Hornets

Οι 8 τάπες του Victor Wembanyama απέναντι στο Memphis

 

The Bennets

 

Η εβδομάδα που προηγήθηκε δεν ήταν απλά κακή για τον Gordon Hayward. Δεν έχω μπροστά μου όλους τους αγώνες που έχει δώσει, θα ρισκάρω όμως να πω πως ήταν – και μάλιστα εύκολα – η χειρότερη που έχει παίξει στην καριέρα του. 12 πόντοι, 8 rebounds, 6 assists και 2 κλεψίματα ήταν ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ απολογισμός των τριών παιχνιδιών της εβδομάδας, σουτάροντας με το ακραίο 5/25 εντός πεδιάς.

Ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κοντράρει την εβδομάδα του Gordon είναι ο Klay Thompson. Εντάξει, τα δικά του στατιστικά ήταν ελαφρώς καλύτερα, καθώς είχε 21 πόντους, 4 rebounds, 7 assists και 2 stocks. Απλά εδώ είχαμε και 6 λάθη με ένα λίγο καλύτερο 25% εντός πεδιάς. Εννοείται πως εξακολουθούμε να μιλάμε για ολόκληρες εβδομάδες κι εννοείται ότι συμπεριλαμβάνουμε τον αγώνα με τα 2 λεπτά που έπαιξε κόντρα στη Minnesota. Επαγγελματίας είναι, θα έπρεπε να ξέρει ότι συνήθως όταν οι παίκτες πιάνονται στα χέρια αποβάλλονται, και να προσέχει.

Που σε πονεί και που σε σφάζει ήταν ο Jaren Jackson Jr. αυτή την εβδομάδα, αλλά για τους ιδιοκτήτες του. Πέντε rebounds, 1 assist, 0.7 κλεψίματα, 1 τάπα και σχεδόν 2 λάθη κάθε βράδυ. Και όλα αυτά, σουτάροντας με το αποκρουστικό 31% (18/63). Οι 17 πόντοι και το εξαιρετικό ποσοστό στις βολές σε πολλές προσπάθειες δεν σώζουν ούτε τα προσχήματα, για έναν παίκτη που επιλέχθηκε από το 12 έως το 30 σχεδόν σε κάθε φαντασιακή λίγκα.

Εξαιρετικός για μία ακόμη εβδομάδα ήταν ο Jordan Poole για όλους τους αντιπάλους των ιδιοκτητών του. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι έδωσε 4 stocks και είπα μήπως ξεκουμπιστεί από τους Bennets που έχει στρογγυλοκαθίσει, αλλά στα επόμενα δύο ματς επανέφερε τα πράγματα σε τάξη, σουτάροντας με το φοβερό 32% σε πολλές προσπάθειες. 13/3/4 με ένα κλέψιμο και σχεδόν 5 λάθη κάθε βράδυ ήταν ο απολογισμός της εβδομάδας, με την κατάσταση να γίνεται όλο και χειρότερη.

 

Σφηνάκια

 

Τα 1/12 σουτ του Dennis Schroder κόντρα στους Wizards

Τα 10 λάθη του Shaedon Sharpe με αντιπάλους τους Lakers

Τα 1/10 σουτ του Klay Thompson απέναντι στην Oklahoma

Τα 3/10 σουτ του DeAndre Ayton κόντρα στο Cleveland

Οι 9 πόντοι του Cade Cunningham με αντίπαλο την Atlanta

Τα 1/11 τρίποντα του Jason Tatum απέναντι στο Toronto

Τα 6 λάθη του PJ Washington κόντρα στη Νέα Υόρκη

 

One Night Stands

 

Μια φορά φρόντισαν να του δώσουν πολύ χρόνο, μια φορά αυτός τους έστησε γλέντι. Μιλάμε φυσικά για τον Brandin Podziemski και την πρώτη μεγάλη εμφάνιση της καριέρας του στο ΝΒΑ. O Steph έλειπε, η μισή βασική πεντάδα αποβλήθηκε κι έτσι ο ίδιος σε 39 λεπτά έβαλε 23 πόντους (9/18 σουτ), με 7 rebounds και 5 assists στην καλύτερη φετινή άμυνα του ΝΒΑ: τη Minnesota.

Το παιχνίδι κόντρα στους Raptors δεν πήγαινε και πολύ καλά για το Detroit. Έτσι, ο coach Williams σκέφτηκε “αφού τα αμπάλια μου δεν τραβάνε σήμερα, δεν δίνω ευκαιρίες στους παγκίτες;”. Κάπως έτσι μπήκε και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 25 λεπτά ο Stanley Umude. Μόνο που σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, αυτός ήταν πιο παραγωγικός. Είχε 19 πόντους με 5/6 σουτ και 7/8 βολές, ενώ μάζεψε 4 rebounds, μοίρασε 3 assists κι έκανε κι ένα κοψιματάκι. Καθόλου άσχημα δηλαδή για έναν νέο.

Τον γνωρίζαμε ως άνθρωπο των ειδικών αμυντικών αποστολών. Κόντρα στη Νέα Ορλεάνη χρειάστηκαν και οι επιθετικές του αρετές και ο Christian Braun δεν είχε πρόβλημα να παστελώσει 25 ποντάκια με ωραία ποσοστά (11/19 σουτ). Είχε ακόμη 9 rebounds και 3 assists, ενώ η ομάδα του είχε θετικό συντελεστή για όση ώρα βρέθηκε στο παρκέ.

Συνήθως στα One Night Stands ένας παίχτης εκμεταλλεύεται μια απουσία, βρίσκεται σε καλή μέρα και το κάνει. Στην περίπτωση του Obi Toppin κόντρα στους 76ers κοιμήθηκε ολίγον ο Θεός για να συμβεί κι εξηγούμαστε: αρχικά με κάποιο τρόπο ο Topin έχει πείσει τον coach Carlisle ότι πρέπει να είναι ο βασικός Power Forward της ομάδας. Επιπλέον, στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Myles Turner φορτώθηκε με φάουλ κι αγωνίστηκε μόλις 19 λεπτά. Ο αντικαταστάτης του, ο Isaiah Jackson, φορτώθηκε κι αυτός με φάουλ, έπαιξε μόλις 17. Με αυτά και με αυτά ο Toppin είχε season high 37 λεπτών συμμετοχής και σύμμαχο σε αυτά τον Haliburton που τον βοήθησε να έχει 27 πόντους με 12/15 σουτ.

Να πανικοβληθώ;;;!;!;;;!;;!;;!!!;!

 

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που προβληματίζουν κι έχουν φέρει ιδιοκτήτες σε απόγνωση, κανένας όμως όπως ο Bradley Beal. Αυτό που συμβαίνει για τρίτη σερί σεζόν με τον συγκεκριμένο παίχτη είναι απίστευτο. Ενώ όλοι περίμεναν την ένωση με τον Kevin Durant και τον Devin Booker, η Big 3 εξακολουθεί να παραμένει δυάδα και ο Beal να βλέπει τους αγώνες από τις καλύτερες θέσεις, με δωρεάν εισιτήριο και με μισθό. Πάμε όμως να τα δούμε από την αρχή.

Το καλοκαίρι κυλούσε και η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι ο Beal διαχειρίζεται το πρόβλημα που είχε στη μέση συντηρητικά και θα είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας αρχικά και της σεζόν αργότερα. Με αυτές τις πληροφορίες ο κόσμος τον ντράφταρε κανονικά στις λίγκες του, φέτος χαμηλότερα από ποτέ (συνήθως έφευγε από το Νο45 το νωρίτερο, έως και το 70). Στις αρχές της χρονιάς είχε ακόμη “κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη” και ήταν θέμα χρόνου η συμμετοχή του. Αυτό το “θέμα χρόνου” τελικά έγινε πραγματικότητα μετά από 8 αγώνες και το καμάρι μας κατάφερε να αγωνιστεί για 84 ολόκληρα λεπτά. Πριν προλάβουμε να χαρούμε, ωστόσο, ξανά ενοχλήσεις στην πλάτη και επαναξιολόγηση της κατάστασης σε 3 εβδομάδες. Φυσικά με αυτά τα δεδομένα οι ιδιοκτήτες του φοβούνται πως η απουσία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πως τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Η τελευταία ανακοίνωση σημαίνει πως ο Beal στην ουσία θα απουσιάζει τουλάχιστον τις πρώτες 7 αγωνιστικές εβδομάδες (δηλαδή τη μισή φαντασιακή regular season) και αυτό στο καλύτερο σενάριο.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί κάτι: η γελοιότητα με την οποία οι ομάδες αντιμετωπίζουν επικοινωνιακά τους τραυματισμούς. Μέχρι πρόσφατα είχαμε το παράδειγμα των Toronto Raptors, της χειρότερης ομάδας σε ενημερώσεις. Από την περυσινή ήδη χρονιά οι ομάδες φαινόταν πως δεν έχουν ιδιαίτερη διάθεση να δώσουν αναλυτικές περιγραφές της ιατρικής κατάστασης των παικτών στο κοινό. Πιθανώς αυτό να έχει να κάνει και με τις μεγαλύτερες δυνατότητες load management που αυτό μπορεί να επιφέρει. Πάντως πλέον σε πάρα πολλές περιπτώσεις για να μάθουμε εν τέλει πότε θα μπορούμε να υπολογίσουμε σε έναν παίκτη και να κάνουμε προγραμματισμό, πρέπει να ρίξουμε τα ταρώ ή τίποτα κόκαλα ζώων και μετά να τα ερμηνεύσουμε. Δεν ξέρω αν οι φετινοί Suns ακολούθησαν αυτό το μοτίβο ή έκαναν λάθος ιατρική εκτίμηση, πάντως η όλη κατάσταση έχει καταντήσει εκνευριστική.

Στα σημαντικά όμως. Όχι απλά έχει πατηθεί το κουμπί πανικού, αλλά το έχουμε κάνει με βαριοπούλα. Αν μπορείτε να βρείτε τον τύπο που θα πάρει το ρίσκο του Beal έστω και για έναν τοπ100 παίχτη, θα το έκανα υπογράφοντας και με τα δύο χέρια. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να περιμένετε, μήπως και ξαναπαίξει σε σημαντικότερες χρονικά στιγμές. Για όσους/ες τα πηγαίνετε καλά κι έχετε το περιθώριο να έχετε έναν τραυματία στο ρόστερ σας, η διαδικασία είναι λιγότερο επίπονη. Και όλα αυτά για τις ετήσιες λίγκες. Στις dynasty, μπορείτε να τον ξεφορτωθείτε ακόμη και με αντάλλαγμα δύο κιλά στραγάλια. Η ψυχική μας υγεία αξίζει περισσότερο.

Πούλα και φύγαμε για Βραζιλία

 

Συνήθως οι παίκτες που επαινούνται και είναι οι “καλοί” μιας ομάδας, είναι οι σκόρερ. Οι πόντοι είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε σε μία στατιστική και θεωρούμε αυτόματα χρήσιμο όποιον τους βάζει. Τόσο στο πραγματικό μπάσκετ όμως, όσο και στο fantasy, υπάρχουν παίκτες που συνεισφέρουν σε τόσες άλλες μικρές κατηγορίες που είναι λιγότερο φανταχτερές, όμως εν τέλει κάνουν ακραία καλύτερη την ομάδα τους. Στην πραγματικότητα ένας τέτοιος “υπερπαίχτης” είναι ο Jrue Holiday. Στο fantasy, ένας τέτοιος παίκτης (για τον οποίο μάλιστα θα έχετε ακούσει ελάχιστα αν δεν τον έχετε αντιμετωπίσει), είναι τις πρώτες 4 εβδομάδες της σεζόν ο Herbert Jones.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ο Herb κάνει μαγικά πράγματα μέχρι στιγμής και η στατιστική του αξία είναι αυτή ενός παίχτη δεύτερου γύρου(!). Δίνει 11 πόντους κάθε βράδυ με ένα τρίποντο και εξαιρετικά ποσοστά (49% fg%, 90% βολές), 4 rebounds αλλά και 3 assists. Όλα αυτά γίνονται αρκετά οικονομικά, αφού κάνει μόλις 1.2 λάθη. Οι κατηγορίες ωστόσο που εκτοξεύουν τη χρησιμότητά του είναι αυτές των αμυντικών στατιστικών. Ο Jones κάνει 2.1 κλεψίματα κάθε βράδυ (3ος πίσω από Shai και Paul George) και 1.6 τάπες (14η καλύτερη επίδοση συνολικά και 2η καλύτερη από παίκτες που δεν είναι Centers, ελάχιστα πίσω από τον Aussar Thompson). Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα αυτά τα κάνει σε μόλις 31 λεπτά Μ.Ο. συμμετοχής (!). Κάπως έτσι φτάνει μέχρι και το τοπ25 των παικτών φαντασιακά. Μπορεί να μην είναι ο πρώτος παίχτης που έρχεται στο μυαλό μας όταν ακούμε το όνομα “Pelicans”, όμως την φετινή σεζόν με τα τρομερά underperform, είναι ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας και σε αυτόν οφείλεται σημαντικό μέρος των 6 νικών τους.

Ωραία και γιατί τότε να πουλήσουμε; Η εκτίμηση ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο καλύτερο στατιστικό κομμάτι της χρονιάς βασίζεται σε δύο συνθήκες. Η πρώτη εξ αυτών έχει να κάνει με τους αριθμούς του. Με εξαίρεση τα rebounds (4 έναντι 4.1 του career best), οι επιδόσεις του σε κάθε άλλη στατιστική κατηγορία αποτελούν career high και συνήθως με μεγάλη διαφορά. Πολύ μεγάλη διαφορά εδώ κάνουν οι τάπες, όπου φέτος έχει 1.6 κι έχει διπλασιάσει την προηγούμενη καλύτερή του επίδοση. Τι σημαίνει αυτό; Το να επανέλθουν για παράδειγμα στην προηγούμενη κορυφαία επίδοση (0.8) ισοδυναμεί σχεδόν με 20 θέσεις στις συνολικές κατατάξεις. Κι αυτό μόνο από τις τάπες. Γιατί όμως να πέσουν τα νούμερά του έτσι ξαφνικά;

Για αρκετούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, οι Pelicans διαθέτουν πολλούς και ποιοτικούς forwards και ο χρόνος δεν φτάνει για όλους. Στο παρελθόν αυτό οδήγησε τον Herb στον πάγκο με λίγα λεπτά συμμετοχής. Αυτή τη στιγμή οι δύο ball dominant παίχτες της ομάδας, o Zion και ο Ingram, δεν είναι και στα καλύτερά τους. Και όταν δεν είναι, δεν έχουν τη μπάλα στα χέρια τους όσο την έχουν κανονικά. Και όταν την έχουν κανονικά, αυτή δεν φτάνει εύκολα αλλού. Μέσα στη χρονιά η απόδοση και ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι εξαιρετικά πιθανό να ανέβουν και να πάνε στα κανονικά επίπεδα. Επιπλέον, αυτή την περίοδο είναι τραυματίας ένας ακόμη forward που πέρυσι έκανε το ξεπέταγμά του: ο Trey Murphy. Ο Murphy θα επιστρέψει λογικά μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Ακριβώς επειδή εκτός από καλός σουτέρ, είναι και πολύ καλός αμυντικός, ήταν πέρυσι ο παίκτης που “έτρωγε” τα λεπτά του Herbert. Άρα έχουμε έναν σοβαρό ανταγωνιστή. Τελευταίος λόγος είναι η τωρινή απουσία του CJ McCollum, ενός παίκτη που όσο να΄ναι έχει κι αυτός ένα σοβαρό usage όταν αγωνίζεται. H τωρινή χρησιμοποίηση του Dyson Daniels στη θέση του, ενός πολύ πιο ομαδικού παίκτη δηλαδή, επιτρέπει στη μπάλα να μοιράζεται καλύτερα και να φτάνει και στον Herbert Jones.
Όπως κι αν κυλήσουν τα πράγματα, είναι σχεδόν σίγουρο πως σε λίγο καιρό οι μπάλες στο μπροστά κομμάτι θα είναι λιγότερες. Εκείνο το διάστημα, η σημασία των αμυντικών στατιστικών θα είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι τώρα. Θα ποντάρετε ότι θα τα διατηρήσει; Τα αμυντικά στατιστικά είναι σπάνια και δυσεύρετα. Αυτή τη στιγμή έχετε μια μεγάλη ευκαιρία πώλησης σε εξαιρετική τιμή ενός παίκτη που τα προηγούμενα χρόνια συνήθως βρισκόταν ελεύθερος στις μικρότερες λίγκες.

Thinking Ahead

 

Ακόμη μια θέση βασικού παίκτη στο Memphis άνοιξε την εβδομάδα που μας πέραsσε, μετά τον τραυματισμό του Marcus Smart. Οι υποψήφιοι να καλύψουν τον αγωνιστικό του χρόνο είναι οι Santi Aldama, John Conchar, Luke Kennard και Derrick Rose. Στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν ο Aldama έκανε φανταστικές εμφανίσεις, όμως δεν ήταν διαθέσιμος ο Kennard λόγω τραυματισμού. Αυτοί οι δύο αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως τα φαβορί για αυξημένο χρόνο συμμετοχής, καθώς το πείραμα με τον Jacob Gilyard δεν φαίνεται να ενθουσίασε τον Taylor Jenkins.

Ο Jaren Jackson Jr. περνάει την χειρότερη φαντασιακή του περίοδο αυτό το διάστημα. Παρόλο που τα συνολικά νούμερά του μέσα στη χρονιά δεν είναι άσχημα, οι επιδόσεις του είναι χαμηλές στη βασικότερη κατηγορία που τον χρειαζόμαστε, τις τάπες. Όσο αυτές δεν προσεγγίζουν τουλάχιστον τον αριθμό 2, τόσο θα βρίσκεται σε buy low κατάσταση. Αν σας ενδιαφέρει και ταιριάζει με το build σας, οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών του αυτή την εποχή ενδέχεται να είναι χαμηλότερες από ποτέ.

Πριν λίγο καιρό φάνταζε αστείο πως ο Jonathan Isaac θα αποτελούσε φαντασιακή πρόταση για οτιδήποτε. Τον τελευταίο καιρό όμως με τις απουσίες στη γραμμή των ψηλών του Orlando να είναι σημαντικές, παίρνει χρόνο συμμετοχής που κυμαίνεται από 12-20 λεπτά. Αυτά του είναι αρκετά για να έχει εξαιρετικές επιδόσεις στα αμυντικά στατιστικά. Συνήθως είναι ελεύθερος, οπότε μπορείτε να τον έχετε στα υπόψιν για streaming στο άμεσο μέλλον.

 

Η γωνιά του Porzingis

 

Ο τραυματισμός του Marcus Smart στον αστράγαλο τελικά φαίνεται να είναι πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά φαινόταν. Θα λείψει από τις αγωνιστικές δράσεις του Memphis για 2 έως 4 εβδομάδες.

Το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο καλά κρατεί για τον Jalen Duren. Η ομάδα του δεν θεωρεί πως είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο έχει ήδη λείψει από 4 αναμετρήσεις και υπάρχει πιθανότητα το σερί να διευρυνθεί.

Άσχημα τα νέα για τον Ben Simmons, καθώς ο τραυματισμός του στον γοφό φαίνεται να είναι νευρολογικής φύσεως και δεν έχει προσδιοριστεί το διάστημα απουσίας. Με βάση τον παίκτη και τη φύση του προβλήματος, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως μπορεί να λείψει καιρό.

Όπως ίσως διαβάσατε και πιο πάνω, ο Bradley Beal θα επανεξεταστεί για τον τραυματισμό του στην πλάτη σε 3 εβδομάδες. Τότε θα ξέρουμε περισσότερα.

*3 ή 4 αγώνες για τις περισσότερες ομάδες και αυτή την εβδομάδα. Εξαίρεση αποτελούν το Dallas, το Detroit και η Oklahoma που έχουν από 2