The Treasure of the Hog #4

Posted on Jun 29 2015 - 10:10am by The Ball Hog

The Treasure of the HogΉρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις γνώσεις και την ευφυΐα σου για τον κόσμο της καλαθοσφαίρισης. Μέχρι να φτάσεις στον Θησαυρό, θα παλέψεις με αμυντικά τέρατα και ανήμερα θηρία που δε θα σου δώσουν την πάσα, αν δεν αποδείξεις τις ικανότητές σου. Το Ball Hog δε θα δείξει οίκτο. Μόνο οι πραγματικά άξιοι θα ολοκληρώσουν το ταξίδι.

Κανόνες

Ο Θησαυρός του Γουρουνιού, είναι ένας μηνιαίο άθλος (εφόσον υπάρξουν παίχτες ικανοί να αντεπεξέλθουν), το οποίο θα αποτελείται από πέντε ερωτήσεις με σταδιακή αύξηση του βαθμού δυσκολίας, που θα σέβεται τη νοημοσύνη του αναγνώστη, χωρίς να του δίνει εύκολη λεία. Θα έχει τη φιλοσοφία μονοπατιού, με την μία ερώτηση να οδηγεί στην επόμενη. Στα πιο απαιτητικά στάδια, οι απαντήσεις θα αξιώνουν μεγαλύτερη έρευνα στο διαδίκτυο, και δεν αποκλείεται να είναι και ungoogleable.

Στο τέλος της μηνιαίας διορίας, θα ανακοινώνονται (αν υπάρχουν…), οι γενναίοι κερδισμένοι. Αλλά ο μύθος δε θα σταματάει εκεί. Το παιχνίδι θα έχει τη μορφή πρωταθλήματος, με τον τελικό νικητή (που θα έχει κερδίσει τους περισσότερους μηνιαίους Θησαυρούς), να αναδεικνύεται τον Ιούλιο.

Έπαθλα
  • Αιώνια δόξα στις σελίδες του Ball Hog, των social media, με χαραγμένο το όνομα του νικητή στην ιστορία του διαδικτύου.
  • Ακλόνητη Υπερηφάνεια που θα σε στέλνει κάθε βράδυ για ύπνο, με ένα χαμόγελο καταξίωσης.
  • Ιστορίες εφάμιλλες με μύθους, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να καυχηθείς σε φίλους ή να τις διηθηθείς στα εγγόνια σου με βουρκωμένα μάτια.

Και για τους υλιστές:

  • Οι δύο πρώτοι μηνιαίοι νικητές θα επιβραβεύονται με ένα μπλουζάκι με το σήμα του Ball Hog, το οποίο θα μπορούν να φορούν το καλοκαίρι, επιδεικνύοντας πόσο ψαγμένοι είναι.
  • Ο πρωταθλητής με τους περισσότερους Θησαυρούς στο τέλος της σεζόν, θα κερδίσει ένα δώρο απευθείας από το επίσημο NBA Store.

Στη σελίδα κάθε ερώτησης, θα περιέχονται πληροφορίες για τα περαιτέρω.

Νικητές

1ος Διαγωνισμός: Άγγελος Αργυριάδης (Αθήνα), Ηλίας Μεταξάς (Αλεξανδρούπολη), Μανώλης Βουράκης (Αθήνα).

2ος Διαγωνισμός: Άγγελος Αργυριάδης (Αθήνα).

3ος Διαγωνισμός: Άγγελος Αργυριάδης (Αθήνα).

The Treasure of the Hog #4

Ερώτηση #1

captain america

Ποιος παίχτης έχει ντυθεί Captain America δίπλα στο Πολωνικό Σφυρί;

Αν ξέρεις την απάντηση, συνέχισε στην επόμενη σελίδα, γράφοντάς την εκεί για password. Χρησιμοποίησε σε κάθε απάντηση μικρά γράμματα κι άφησε κενό ανάμεσα σε όνομα και επίθετο.

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. κολώγρια December 18, 2014 at 20:58 -

    Συγκεκριμένα το έχει πει για τον Hakeem warrick