BallHog’s 2015-2016 NBA Fantasy Leagues

Posted on Oct 25 2015 - 5:28pm by The Ball Hog

11892120_10206526362054500_8801553225789554241_n

Το παρόν site, TheBallHog.net, αποτελεί δημιούργημα μιας παρέας που πρωτοσυναντήθηκε στα διαδικτυακά, φαντασιακά γήπεδα του ΝΒΑ και μετά βρέθηκε και στα πραγματικά ανοιχτά γηπεδάκια διάφορων πόλεων της χώρας. Και καθώς η όλη εμπειρία, της διάδρασης, του παιχνιδιού, των διαπροσωπικών σχέσεων που αναπτύχθηκαν μέσα και γύρω από αυτό ήταν τόσο έντονη και ευχάριστη για εμάς τους ίδιους, το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να σας προσκαλέσουμε κι εσάς σε αυτή τη διαδικασία, σε αυτό το παιχνίδι.

Τα προσκλητήρια ήταν ανοιχτά και στάλθηκαν από το καλοκαίρι μέσα από άρθρα του Ball Hog για το fantasy (εδώ και εδώ τα πρώτα δύο) και 80 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν σε αυτά και ήρθαν για να ενταχθούν στην ΝΒΑ Fantasy παρέα μας. Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα και την καθεμία από αυτούς/ες για την ανταπόκριση. Ιδιαίτερη αναφορά θα μας επιτρέψετε να κάνουμε στο περιοδικό HUMBA((εδώ και η facebook page αυτού), που σχεδόν το σύνολο της συντακτικής του ομάδας μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά και στους αδερφικούς φίλους της Locked Out League, που με χαρά προσφέρθηκαν να καλύψουν τα όποια κενά σε λίγκες δημιουργήθηκαν την τελευταία στιγμή.

Προσδοκία και ελπίδα μας είναι να καταφέρουμε να σας εντάξουμε στον παράλληλο, αλλά εξίσου μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αυτόν του ΝΒΑ Fantasy, και να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και απολαυστικό χόμπυ με αυτό το παιχνίδι. Ιδανικός σκοπός της όλης διαδικασίας είναι η ανάπτυξη μιας ελληνικής ΝΒΑ Fantasy κοινότητας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων γύρω από το παιχνίδι, στρατηγικών, αλλά κυρίως πλάκας, γέλιου και ευχάριστης διάθεσης. Για την καλύτερη επίτευξη αυτού του σκοπού δημιουργήσαμε και το αντίστοιχο facebook group, το The Greek NBA Fantasy Community, όπου καλούμε όλους τους φίλους του fantasy να έλθουν για την μεταξύ μας διάδραση και διασκέδαση.

Σαν Ball Hog έχουμε σκοπό τη δημιουργία μιας εβδομαδιαίας στήλης fantasy, με γνώμες και tips για παίχτες που καλό θα είναι να βρίσκονται στα rosters και δη στη 10άδα σας κάθε εβδομάδα, αλλά και παίχτες που καλό θα είναι να παίρνουν ανάσες στον πάγκο τους, μαζί με τα στοιχεία για ποιο λόγο πιστεύουμε το καθετί. Η στήλη θα είναι εβδομαδιαία και, εύλογα, θα δημοσιεύεται κάθε Δευτέρα, μέρα οριστικοποίησης των ρόστερ για τις εβδομαδιαίες λίγκες.

Η σεζόν του NBA, κανονική, αλλά και φαντασιακή, ξεκινά σε δύο μέρες, και ελπίζουμε να τις παρακολουθήσουμε αμφότερες παρέα, με γέλιο, (καλοπροαίρετο) πείραγμα και πάμπολλα trades!

Καλή σεζόν να έχουμε!

Οι λίγκες που φέτος θα τρέξουν υπό την αιγίδα του Ball Hog για την ΝΒΑ (fantasy) season 2015-16 είναι οι ακόλουθες:

Amadeus League

mkeybb

The Big Fundamental League

The Big Dipper League

Grunge Blue-burst Background Texture

White Chocolate League

Grunge Blue-burst Background Texture

World B.Free League

Grunge Blue-burst Background Texture

Dream Shake League

Grunge Blue-burst Background Texture

T-Mac League

Grunge Blue-burst Background Texture

Τελευταία και τιμητική θέση για την Locked Out League, που αν δεν υπήρχε αυτή δεν θα υπήρχε και το Ball Hog (αν αυτό είναι καλό ή κακό δεν ξέρουμε ακόμα βέβαια)…

12074876_10153279891992615_1349731477019918280_n