“Ρώτα το Γουρούνι”

Posted on Feb 21 2016 - 9:52pm by The Ball Hog

rwta to gourouni

Nαι, δεν θα κρυφτούμε καθόλου. Το mail bag των αναγνωστών ήταν μία από τις αγαπημένες μας στήλες του Bill Simmons στο ένδοξο Grantland. Και, καθώς ήδη θα γνωρίζετε, το Ball Hog είμαστε μια παρέα ανθρώπων, που μεταξύ των κοινών μας ενδιαφερόντων είναι το NBA, το NBA fantasy, η ανάλυση -σε εκνευριστικά ψυχαναγκαστικό βαθμό- των δύο προηγούμενων και το τσίπουρο, που σκοπό έχει γύρω από το site και τις fantasy λίγκες αυτού, να δημιουργηθεί μία ενεργή NBA κοινότητα με τακτική διάδραση, και όχι αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Στο ηλεκτρονικό κομμάτι, όμως, αυτής της διάδρασης, μετά την επιτυχημένη πορεία κατά την περσινή χρονιά του Treasure of the Hog, φέτος σκοπό έχουμε να κάνουμε ακόμα πιο άμεση την επικοινωνία μας, πέρα από τα comments στο site και στα social media. Για το λόγο αυτό, και σαν μία πρώτη ενέργεια, από μία σειρά σχετικών που θα ακολουθήσουν, σας ζητάμε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, αναφορικά με τρέχοντα ή παρελθοντικά θέματα του ΝΒΑ που σας ενδιαφέρουν, σοβαρά ή χιουμοριστικά. Εμείς θα τα στοιχειοθετήσουμε, θα τα αξιολογήσουμε και θα τα απαντήσουμε, ακόμα και στο σύνολο αυτών αν μπορούμε, είτε με μορφή roundtables, είτε σε ξεχωριστά κείμενα αναλύσεων. Σας περιμένουμε!

12744459_10153486276762615_2541795317504366156_n

8 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. Mr.White February 23, 2016 at 01:16 -

    Μιας και αναφερατε τον θησαυρο..τελικα τι απεγινε;Καπου απο τον Αυγουστο η Σεπτεμβριο δεν ξαναειδα τιποτα και ουτε καν τα αποτελεσματα καταφερα να βρω. Ειχα μεινει εκει που ρωτουσατε ποιος ειναι ο μοναδικος παιχτης που εχει παιξει με Ματζικ, Μπραιαν, Σακιλ κτλ.

    • Stavros Marinos February 23, 2016 at 10:27 -

      Έχεις δίκιο. Φταίει ότι επαναπαυτήκαμε με το facebook και ανακοινώσαμε εκεί τους νικητές. Αυτές τις μέρες που θα σταλούν και τα δώρα (ναι πήρε τόσο καιρό!), θα γίνει μια πιο επίσημη ανακοίνωση και στο site. Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση!

  2. Alex Grekos October 29, 2016 at 22:20 -

    Ο Batum θα πάρει φέτος το βραβείο του MVP?:p

    • Kosmas October 29, 2016 at 22:39 -

      Έχει ήδη το MVP της καρδιάς σου Άλεξ, δεν θα του κάνει αίσθηση το επίσημο..!!

  3. Giannis Dalas October 29, 2016 at 23:25 -

    Υπάρχει πιο Overated προπονητής από τον Thibs (αν και ξέρω ότι είστε Thiboλάγνοι στο ballhog); Είναι ο Rondae Hollis-Jefferson το μεγαλύτερο “φαντασιακό” ψέμα για φέτος ;
    Brandon Jennings >> Mike Conley ?

  4. Elma November 3, 2016 at 15:40 -

    Αν το γουρούνι είναι ακόμα διαθέσιμο, θα ήθελα αφιέρωμα στον καλύτερο παίχτη του NBA (μετά τον Γιάννη φυσικά), τον Leonard.
    Επίσης παρά τα αντικειμενικά γλειψίματά μου στο fb (στον Μαντζούκα αν κατάλαβα καλά), δεν έχει εκπληρωθεί ο πόθος μου για ένα εβδομαδιαίο αρθράκι μεγαλειώδους έκτασης, όπως ξέρετε πολύ καλά να κάνετε, για την Euroleague.

    • Dimitris Mantzoukas November 3, 2016 at 18:02 -

      Γεια σου Μιχάλη (νομίζω)

      Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, η εβδομαδιαία κάλυψη είναι δύσκολη, αφού μετά βίας προλαβαίνουμε το ΝΒΑ, αλλά αν προκύψει έμπνευση όλο και κάτι μπορεί να βγει.

      Όσον αφορα τον Kawai, ίσως βγει κάτι πιο μετά μέσα στη χρονιά, γιατί δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο σκληρότερος φαν του στην Ελλάδα, ο Νίκος Ραδικόπουλος, έγραψε αυτό στο ballhog, πάνω κάτω προβλέποντας τα φετινά. Τσέκαρε αυτό και ανάμενε για νέες εξυμνήσεις
      http://www.theballhog.net/2015/02/02/kawhi-leonard-max-contract/

      • Elma November 3, 2016 at 18:27 -

        Καλησπέρα!
        Καλά μάντεψες, που σημαίνει ότι δεν στο ζήτησε άλλος 🙁 😛
        Ναι ρε καταλαβαίνω, απλά το γραψα και δω, μήπως το δει και κανας άλλος και το ζητήσει.
        Το συγκεκριμένο δεν το χα δει (καλό μου διάβασμα), αλλά είχα δει του bballbreakdown που ανέβασε στο fantasy group.
        Ευχαριστώ για την απάντηση.