The Ball Hog Roundtable 2016-17: Teams Edition

Posted on Oct 21 2016 - 9:50am by The Ball Hog

H θερμοκρασία έχει πέσει σε χαμηλότερα για τα συνηθισμένα της εποχής επίπεδα, το ΝΒΑ ξεκινά τη σεζόν 2016-17 μόλις σε λίγες μέρες και το σκηνικό κάπως έτσι ήταν ιδανικά στημένο για να μας φέρει ο Μαυράκης καινούρια χαρμάνια τσαγιών και να πάρουμε τις κούπες μας και να μαζευτούμε όλοι οι συντάκτες του Ball Hog στην στρογγυλή τράπεζα της αίθουσας συνεδριάσεων των γραφείων μας και να αρχίσουμε να συζητάμε, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, για τις ομάδες και τους παίχτες που περιμένουμε να μας κάνουν εντύπωση τη σεζόν που ξεκινά. Και, φυσικά, όπως κάθε συζήτηση που περιέχει προβλέψεις, αυτή καταγράφηκε και σας παρουσιάζεται σε δύο ball hog’s roundtables, για να μπορείτε να μας κράζετε ελεύθερα καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν που ξεκινά. 

Ξεκινάμε σήμερα με το roundtable που αφορά τις ομάδες.

Για πάμε…

Roundtable

1. Tη σεζόν 2016-17 που ξεκινά, ποια θεωρείτε θα είναι η ομάδα έκπληξη που θα ανατινάξει τις προβλέψεις;

Κοσμάς Καψάλης: Όλοι περιμένουμε τους Wolves, αλλά προσωπικά βάζω έναν αστερίσκο στην υγεία τους, και θα πω, με έμφαση μάλιστα, τους Nuggets. “Κάτι μας είπες” θα μου απαντήσετε στη συνέχεια οι υπόλοιποι, βέβαια, και ίσως να έχετε και δίκιο, αλλά εφόσον δεν υπάρξει “αναπάντεχος” τραυματισμός κάποιου που δεν μας συνηθίζει να τον βλέπουμε με πολιτικά, και Gallinari και Nurkic παίξουν πάνω από 70 παιχνίδια, βλέπω το Denver να παίζει δυνατά την είσοδό του στην postseason. Χωρίς να έχει τον superstar, έχει ένα φοβερά βαθύ ρόστερ, καλό προπονητή, και για να μην πολυλογώ, όλα τα φόντα για μια επιτυχημένη χρονιά.

Gus Χρυσοχού: Σε αντίθεση με το τι έγραψε ο Μαυράκης στο preview τους, εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να δω το Orlando να ανατινάζει τις προβλέψεις. Νεανικό ρόστερ, εξαιρετικός προπονητής, και το δίδυμο Ibaka – Vucevic στην forntcourt να προσφέρει εφιάλτες σε κάθε παίχτη που θα τολμάει κάποιο drive. Ασφαλώς και είναι χρονιά μετάβασης για τον Frank Vogel, όμως θεωρώ ότι με την καθοδήγησή του μπορεί να δούμε ακόμα και τον Mario Hezonja να βγάζει το επιθετικό ταλέντο για το οποίο τον πήραν οι Magic.

Πέτρος Καούνης: Πιστεύω πως η Utah έχει τον πρώτο λόγο με τα σημερινά δεδομένα για να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος. Γεμάτο roster, με κινήσεις που καλύψανε κενά που υπήρχαν, αλλά και ερωτηματικά που παραμένουν. Φέτος είναι η ευκαιρία τους να ξαναμπούν στο κάδρο των playoffs.

Λουκάς Μοσχούλας: Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και θα ακολουθήσω και εγώ τους Jazz. Πραγματικά μια ομάδα χωρίς τον μεγάλο αστέρα αλλά με πλούσιο ρόστερ που θα ζήλευαν διεκδικητές του τίτλου. Όπως έγραψε κι ο Νίκος στο preview της ομάδας “η χημεία της ομάδας είναι μεγάλο ατού καθώς η εξάδα των Hayward, Favors, Gobert, Hood, Exum, Burks θα μπει στην τρίτη χρονιά στο ρόστερ της ομάδας.”

Άρης Τόλιος: Σχεδόν όλες οι ομάδες που άθροισαν βετεράνους φαίνονται busts. Σχεδόν όλες οι ομάδες που άθροισαν πιτσιρικάδες φαίνονται να ανεβαίνουν. Ωστόσο, ακόμα και στις ομάδες που φαίνονται παράλογα συνοθυλεύματα ατομικού ταλέντου, υπάρχουν πολύ καλοί προπονητές. Στο αδιανόητο μεταγραφικά Chicago υπάρχει ο Hoiberg. Στην OKC υπάρχει ο Billy Donovan. Στο Orlando υπάρχει ο Frank Vogel. Στους Knicks υπάρχει ο Jeff Hornacek (αν και αυτός, μάλλον, φαίνεται ιδανικός για να τον καταπιεί το “Μεγάλο Μήλο”…). Θέλω να πω πως πουθενά δεν φαίνεται κάποια προδιαγεγραμμένη συνταγή αποτυχίας, με εξαίρεση το Brooklyn και ίσως δύο τρεις ακόμα ομάδες. Η λίγκα είναι στα καλύτερα της, και είναι πολύ δύσκολο να προδικάσουμε την “έκπληξη”. Θα πάω εκ του ασφαλούς, λοιπόν. Αφού η Βοστώνη ήταν και πέρυσι πολύ καλή και φέτος θα είναι λίγο ακόμα καλύτερη, τότε ψηφίζω αυτούς που δεν έκαναν πέρυσι την σεζόν που αναμέναμε και περιμένω να την κάνουν φέτος: Milwaukee Bucks.

Γιάννης Χάτσιος: Όλοι εσείς που λέτε για την Utah, σας βλέπουμε και σας ακούμε. Δεν είναι έκπληξη η είσοδός της από καλό seed στα playoffs. Προσωπικά θα πάω με τους Denver Nuggets, που είπε κι ο Κοσμάς, μιας ομάδας με αγαπητό, μα και πανούργο προπονητή, ικανό front office, έναν νεανικό και πολύ ταλαντούχο κορμό, δεμένο με good guy βετεράνους και μπόλικο βάθος στον πάγκο, ικανή να εκμεταλλευτεί το υψόμετρο του Colorado. Mavericks και Grizzlies μοιάζουν κουρασμένοι, και είναι έναν τραυματισμό ή το drop-off ενός από τους stars τους, μακριά από τη λοταρία, αλλά ακόμα και αυτό αν δεν γίνει, οι αυθάδεις Nuggets έχουν όλα τα φόντα να τους πετάξουν εκτός playoffs.

Μήτσος Μαυράκης: Πρέπει να θέσουμε ακριβώς που βρίσκεται ο πήχης, η υπέρβαση του οποίου θα καθιστά την ομάδα έκπληξη. Η Utah οφείλει να κυνηγήσει το πλεονέκτημα έδρας στη Δύση βάση υλικού, αν και προσωπικά παραμένω επιφυλακτικός απέναντι στην επίθεση του Quin Snyder. To Dallas θα έπρεπε να έχει ψοφήσει προ πολλού, οπότε πρέπει να λάβουν βραβείο καριέρας ανατίναξης προβλέψεων, αλλά φέτος, όπως τονίσανε οι προλαλήσαντες το αστραπιαίο rebuilt του Denver θα αποτελέσει την έκπληξη, κυρίως γιατί κανείς δεν τους παρακολουθούσε πέρυσι.

Δημήτρης Μαντζούκας: Όπως ακριβώς λέει και ο Μήτσος παραπάνω, για να θεωρηθεί η Utah έκπληξη θα πρέπει να τελειώσει τουλάχιστον από την πέμπτη θέση και πάνω μετά από όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Δεν έχετε βαρεθεί κάθε χρόνο να απαντάτε “Utah” σε αυτή την ερώτηση και στο τέλος να απογοητεύεστε, αγαπητοί συναρθρογράφοι; Η σωστή απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί στο Detroit φίλες και φίλοι! Οι Pistons ετοιμάζονται για μεγάλη χρονιά, παρά τον τραυματισμό του Reggie Jackson, χάρη στον σατανικό σχεδιασμό του Stan Van Gundy και πιστεύω ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Νίκος Ραδικόπουλος: Μα ρε συ Μήτσο και το Detroit, στην ίδια λογική, δεν το περιμένουμε μια τριετία; Στην απάντησή μου, όμως. Προφανής απάντηση είναι το Denver. Είναι κάτω από το ραντάρ της υπερφορτωμένης Northwest division. Παρόλα αυτά, κοιτάω και ξανακοιτάω το roster των Lakers και θεωρώ πως έχουν το υλικό να κάνουν κοντά στις 35 νίκες, νούμερο που κανείς δεν το φαντάζεται καν σήμερα. Ξέρω πως δεν θα το κάνουν, μιας και πρέπει να έχουν ένα από τα τρία πρώτα picks για να διατηρήσουν την επιλογή τους στο draft 2017, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να το προσπαθήσουν πολύ για να μείνουν στις 25 νίκες που θα τους εξασφαλίσει κάτι τέτοιο. Αν παίξουν χωρίς το μυαλό τους στο συγκεκριμένο asset, θαρρώ πως η ομάδα του Luke Walton μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Σταύρος Μαρίνος: Στη Δύση, λίγο-πολύ όλοι περιμένουμε την έξοδο των Mavericks από τα playoffs και πιθανώς και αυτή των Grizzlies. Κάπου εκεί θα περιμένει σίγουρα η Utah, που μόνο για μια νίκη έχασε το 8ο seed πέρυσι. Θεωρώ αρκετά πιθανό πως μπορεί να μην υπάρξει ομάδα έκπληξη, αφού οι Timberwolves, όσο κι αν μας ενθουσιάζουν, είναι ακόμα ένα μάτσο παιδάκια, και θα χρειαστούν ένα με δύο χρόνια ακόμα να ωριμάσουν μπασκετικά. Ανατολικά, όσο βαρετό κι αν ακούγεται, η ομάδα που θα “φάει” την θέση των τανκς του Miami, θα είναι οι Knicks, που χωρίς λόγο θα χάσουν μερικά ακόμα χρόνια σε κακά συμβόλαια (Noah μέχρι 2020, Melo μέχρι 2019, ανανέωση Rose του χρόνου;) και μέτρια picks.

profile ballhog4

2. ”Ναι, αφεντικό; Είμαι στο κρεβάτι με 40 πυρετό και είναι κολλητικό. Ναι, ναι. Ίσως το καλύτερο είναι να μην έρθω αύριο στο γραφείο και κολλήσουν και οι υπόλοιποι”. Ποια θα είναι η πιο fun to watch ομάδα φέτος για την οποία μπορεί να προβείτε στην παραπάνω “ζαβολιά”;

Κοσμάς Καψάλης: Αρκετές. Πολλές ομάδες θα τις δούμε στην αρχή από περιέργεια για το τι έχει στηθεί (Knicks, Magic κλπ), αλλά Warriors, Lakers, 76ers1)Embiiiiid!!, Timberwolves, Russell Westbrook’s Thunder και αρκετά σύνολα ακόμα θα μονοπωλήσουν φέτος το stream μου.

Gus Χρυσοχού: Portland και πάλι Portland. Καλοί, χρυσοί και άγιοι οι Warriors αυτού του κόσμου, αλλά πάντα υπάρχει μια αδυναμία στα underdogs. Με τον Lillard ηγέτη και τον McCollum δίπλα του, θα ετοιμαστούμε και πάλι για ονειρικά μπασκετικά βράδια ή -πολύ- πρωινά.

Λουκάς Μοσχούλας: Ποτέ δεν χώνεψα την γκλαμουριά που έβγαζαν οι Lakers και γενικά τον κύριο “ανακοινώνω την αποχώρηση μου πέντε μήνες πριν και κάνω tour σε όλο το NBA”. Όμως φέτος με νέο προπονητή και ρόστερ γεμάτο ταλαντούχους νέους θα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τους Λιμνάνθρωπους, ακόμα και αν ξέρεις ότι πάνω από 30 νίκες δεν πρόκειται να κάνουν, ό,τι κι αν είπε ο Ραδικόπουλος προηγούμενως.

Άρης Τόλιος: Warriors. Η μόνη ομάδα που δεν την άντεχα και με έκανε οπαδό της. Μετά, πολύ πολύ μετά, ακολουθούν τα πειράματα με βετεράνους, των Knicks, Bulls, Pacers, Hornets, Spurs, Mavericks και Thunder, και τα αντίστοιχα με πιτσιρικάδες, των Magic, Timberwolves, Lakers, Bucks, Sixers και Nuggets, πειράματα που είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντα – για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Ωραία λίγκα έχουμε γενικά φέτος.

Πέτρος Καούνης: Δεν νομίζω πως θα ¨κυνηγήσω¨ τα παιχνίδια κάποιας ομάδας φέτος. Αναλόγως με τα παιχνίδια που έχει κάθε μέρα, θα επιλέγω αυτό που θα μου προκαλεί περισσότερο ενδιαφέρον. Σίγουρα οι ομάδες με τα νεανικά rosters έχουν μεγαλύερο ενδιαφέρον για μένα, όπως και οι ομάδες με παίκτες που αναμένουμε να κάνουν μεγάλες βραδιές. Παρόλα αυτά, ποιος δεν θα έβλεπε ένα Bulls- Pacers ή ένα Suns- Jazz αν είχε την ευκαιρία;

Γιάννης Χάτσιος: Ελάτε παιδιά, μην το κουράζουμε: Minnesota Timberwolves.

Δημήτρης Μαντζούκας: Οι Timberwolves προφανώς θα είναι ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα θεάματα στο φετινό ΝΒΑ, με Towns, Ricky, LaVine, Dunn, Wiggins, αυτή η ομάδα θα σου βγάζει όρεξη για ζωή. Πιστός και φανατικός του “trust the process” θα έχω στραμμένα τα μάτια και στους Sixers φυσικά.

Μήτσος Μαυράκης: Μου αρέσουν τα καλάθια. Να ακούγεται το “χλατς” όταν μπαίνει η μπάλα στο διχτάκι. Μου αρέσουν οι τύποι με παρεκκλίνουσα συμπεριφορά. Μου αρέσουν οι εκπληκτικοί αθλητές, με προτίμηση σε αυτούς που δεν έχουν χαλιναγωγήσει πλήρως τα προσόντα τους. Το Houston θα είναι η ομάδα που θα βλέπω, όχι τόσο λόγω Harden, όσο λόγω των Corey Brewer, K.J. McDaniels και Montrezl Harrell.

Νίκος Ραδικόπουλος: To μέλλον του αθλήματος επιταχύνθηκε με την άφιξη Durant στους Warriors. Αυτό που αναμένεται να παρουσιαστεί από αυτήν την ομάδα (κάθε έννοια της λέξης) με αυτό το ταλέντο (πολύ περισσότερο από όσο συνήθως αυτή η λέξη εννοεί) είναι λόγος τακτικότατων ολονυχτιών. Εντελώς οπαδικά, θα δω Lakers γιατί μου αρέσει το μέλλον της ομάδας, όπως αυτό έχει αρχίσει σιγά-σιγά να χτίζεται, ενώ είναι τρομακτικά ενδιαφέροντα και τα projects τόσο -και κυρίως- σε Minnesota, αλλά και στο Denver. 

Σταύρος Μαρίνος: Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο αντικειμενικά, αφού ο ενθουσιασμός μου σε κάθε πρεμιέρα είναι τόσο μεγάλος που δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ξενυχτήσω βλέποντας 76ers-Nets.

 

mini logo

3. Ποια ομάδα θα αναγκαστεί να καταφύγει σε special days προκειμένου να μαζέψει τον απογοητευμένο κόσμο της στο γήπεδο, βλέποντας από νωρίς τη λοταρία του Μαΐου;

Κοσμάς Καψάλης: Οι Brooklyn Nets, που και στα καλά τους ακόμα δεν είχαν και το πιο ελκυστικό fun base. Φέτος, όταν αρχίσουν να παρκάρουν τον Lopez, ή ακόμα χειρότερα αν τον δώσουν, το μόνο που θα τραβήξει κόσμο στο γήπεδο θα είναι να αρχίσουν να κάνουν μονοήμερα συμβόλαια στους φιλάθλους για να αγωνιστούν. Έτσι κι αλλιώς, πόσο χειρότερα να πάνε;

Gus Χρυσοχού: Τα γόνατα των Knicks κρέμονται από μια κλωστή. Ο Rose, πέρα από το ότι αποδεικνύεται γυάλινος, έχει και κάποιες κατηγορίες περί βιασμού που εκκρεμούν. Οι αστράγαλοι του Noah ήδη άρχισαν να πρήζονται και έτσι όπως πάει βλέπω τον Phil Jackson να προσκαλεί τον Chris Rock για να κάνει κανένα stand up comedy στο Madison, για να ξεχαστούν οι Νεοϋρκέζοι.

Λουκάς Μοσχούλας: Εγώ πάλι, σε περίπτωση τραυματισμού του Westbook, δεν βλέπω τι μπορεί να κάνει ο οργανισμός των Thunder προκειμένου να μαζέψει τον κόσμο στο γήπεδο, πέρα από το να γυρίσει πίσω στο Seattle.

Πέτρος Καούνης: Οι Sixers θα συνεχίσουν την προσπάθεια να τραβήξουν κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια τους και οι Lakers θα πρέπει να βρουν κάτι καινούργιο μετά το “farewell tour” του Kobe. Αυτοί όμως που το ρίξουν στις προσφορές του στυλ στα δύο εισιτήρια, το ένα δώρο και μαζί και η πίτσα, είναι οι Nets. Κάθε χρονιά το γήπεδο τους αδειάζει με γεωμετρική πρόοδο και φέτος δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει κάτι.

Γιάννης Χάτσιος: Brooklyn Nets, είστε τόσο αναπόδραστα βαρετοί και οπισθοδρομικοί. Το προσωνύμιο BrookLin από τους δύο “stars” της ομάδας είναι το highlight της, και αυτό λέει περίπου όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε. Από κανονικές ομάδες, οι Wizards έχουν πολύ καλό bust potential.

Δημήτρης Μαντζούκας: Απαντώντας κυριολεκτικά στην ερώτηση, προφανώς καμία ομάδα δεν θα είναι τόσο δραματικά κακή χωρίς η τραγικότητα αυτή να συνδυάζεται με μία φωτεινή αχτίδα να δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ζόφος κατοικεί στο Brooklyn το 2016. Ωστόσο παραείναι εύκολη απάντηση, και θα ρισκάρω να προσθέσω πως Miami, Chicago και Milwaukee θα έχουν αισθητά χειρότερες χρονιές από αυτές που περιμένουν.

Άρης Τόλιος: Συγχαρητήρια στον Χάτσιο για το BrookLin – μου δίνει δύναμη να αντέξω δέκα αρρωστημένα αστεία του. Κατά τα άλλα, Nets. Μα είναι πολύ κακοί!

Μήτσος Μαυράκης: “Brooklyn Grit” είναι το μότο που μιας ομάδας που με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί έμμεσα να πει πως “το πάθος και το φιλότιμο είναι ο φερετζές του αμπάσκετου”. Αν και πιστεύω πως ο Riley θα πληρώσει για τα κρίματα του, και η American Airlines Arena θα είναι άδεια μετά τα μισά σεζόν, όταν το μπάσκετ που παίζεται μέσα σε αυτήν από την τοπική ομάδα δεν θα είναι -ούτε κατά διάνοια- μία από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες των κατοίκων του Miami.

Νίκος Ραδικόπουλος: Ό,τι κι αν κάνουν οι Nets φοβάμαι δεν σώζονται… Οι Lakers, από την άλλη, είναι κοντά στην επανεκτόξευση, αλλά καθώς αυτή είναι ακόμα μία με δύο σεζόν μακριά, θα χρειαστούν κάποιες special days ενίσχυσης της ομάδας τους και τόνωσης του ηθικού των οπαδών τους, μιας fan base που θα δει την ομάδα για πρώτη φορά στην 70χρονη ιστορία της να μένει τέταρτη σερί χρονιά εκτός playoffs. Το τμήμα marketing της ομάδας, μετά το εξαιρετικό εμπορικά (αλλά αηδιαστικό μπασκετικά) Kobe’s Farewell Tour, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας πως κάτι εντυπωσιακό θα σκαρφιστεί.

Σταύρος Μαρίνος: Φανταστείτε να είστε supermodel (γυναίκα) και να σας σπάσει το νύχι. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν οι Lakers που διανύουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, τόσο μεγάλη περίοδο στην ουρά της βαθμολογίας (τρίτη σερί χρονιά εκτός playoffs και πάμε για τέταρτη). Για αυτό και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου ζεστό με celebrity events, special days με free χυμό αλόης κτλ.

Ballhog Spalding

4. Εντελώς υποκειμενικά και με γνώμονα πάντα τα οπαδικά συναισθήματα, ποιο θα είναι το ζευγάρι των τελικών;

Άρης Τόλιος: Warriors – Cavaliers. Στη Δύση, που τα πράγματα ήταν πέρυσι κάπως πιο ανταγωνιστικά στην κορυφή, φέτος έχει εξαλειφθεί σημαντικά ο ανταγωνισμός, λόγω της άφιξης Durant. Αν δε οι Warriors δεν παρασυρθούν σε κάποιο – πλέον παράλογο – κυνήγι νικών ή ρεκόρ, τότε θα είναι και αρκετά ξεκούραστοι για να αποτελούν αδιαφιλονίκητο φαβορί. Για τους Cavaliers δεν το συζητάω. Παρεμπιπτόντως, πάντως, το ζευγάρι που προτείνει ο Gus παρακάτω είναι επίσης πολύ όμορφο από τα σχετικώς πιθανά.

Κοσμάς Καψάλης: Πόσο πόζερας μπορείς να είσαι για να μην πεις Warriors-Cavs; Και τι να πεις, δηλαδή, εκτός από αυτούς; Πέρσι με τραυματισμούς, με 1-3 πίσω, με, με, με και πήγαν. Φέτος ποιος να τους αφήσει έξω; Αν δεν υπάρχουν ανορθογραφίες τραυματισμών, αυτοί θα είναι και πάλι οι Τελικοί.

Gus Χρυσοχού: Οκ, προφανώς και πάμε ολοταχώς για να δούμε το ίδιο ζευγάρι στους Tελικούς. Αλλά επειδή εδώ, όπως ξέρετε πολύ καλά, ποτέ δεν πήγαμε με την λογική και χωρίς καζούρα δεν ζούμε, here it comes: Spurs – Celtics και δεν βάζω καν οπαδικό συναίσθημα.

Λουκάς Μοσχούλας: Όποιος διαβάζει κάθε χρόνο ξέρει ότι το ζευγάρι που διαλέγω δεν έχει βγει, ούτε καν στους τελικούς των περιφερειών δεν έχουν πάει οι ομάδες που έχω επιλέξει. Για φέτος θα πάω με Pacers-Clippers, καθώς, όπως προανέφερε ο Κοσμάς πριν, μάλλον είμαι τέρμα ποζεράς.

Πέτρος Καούνης: Pistons- Jazz. Τι γελάτε; Με βάση τα οπαδικά μας συναισθήματα δεν τέθηκε η ερώτηση; Πέρα από αυτά, ένα Spurs – Celtics δεν θα με χαλούσε καθόλου, όσο αδύνατο και αν φαντάζει.

Γιάννης Χάτσιος: Ε, ναι, τι;

Δημήτρης Μαντζούκας: Οκ. Δεν σηκώνει πολλά πια αυτή η ερώτηση. Warriors – Cavaliers.

Μήτσος Μαυράκης: Ας μην ξύνουμε πληγές. Warriors – Cavaliers.

Νίκος Ραδικόπουλος: Πέρσι, αν θυμάμαι καλά, είχαμε τερματίσει τη γραφικότητα, μην απαντώντας κανένας το προφανές Warriors – Cavs. Ε, πήραμε μάλλον το μάθημά μας, κόντρα στον hipsterισμό που μας διακρίνει σαν site, και ήδη έχουμε δώσει αρκετές σχετικές απαντήσεις φέτος. Στον ίδιο δρόμο κι εγώ, εκτός θαύματος ή βιβλικής καταστροφής, είναι αναπόφευκτο το Warriors – Cavs στους Τελικούς.

Σταύρος Μαρίνος: Δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Ακόμα κι αν πέρσι δεν μας βγήκε ο Belinelli, και μείναμε εκτός playoffs και Τελικών, φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία με Παπαγιάννη. Οι Kings θα είναι η μία ομάδα του Τελικού, η άλλη θεωρητικά θα βγει από το ζευγάρι Cavs-Hornets.

cover

References
1 Embiiiiid!!

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. GZ7 October 24, 2016 at 14:51 -

    Μάγκες εντελώς υποκειμενικά το ζευγάρι του τελικού της Δύσης θα είναι Τhunder-Rockets.Ως 7o και 8ο seed της Δύσης θα αποκλείσουν στα ημιτελικά Spurs,Warriors αντίστοιχα και στους τελικούς θα δούμε την καλύτερη one-man-team μονομαχία από την εποχή του Iverson vs Carter.Στην Ανατολή είναι πιο εύκολα τα πράγματα,Knicks-Bulls στον τελικό για να δούμε τις πιο random superteams(εδώ γελάμε!) που φτιάχτηκαν ποτέ να παραδίδουν μαθήματα σύγχρονου μπάσκετ.Εδώ θα είμαστε τον Μάιο να με θυμηθείτε!