The Ball Hog 2019 NBA All-Star Game Draft

Posted on Feb 6 2019 - 11:42am by Kosmas Kapsalis

Με το NBA να έχει βάλει την ίδια μέρα τόσο το trade deadline (που ήδη γίνεται πανικός σχετικά), όσο και την επιλογή των All Stars των δύο ομάδων, από LeBron και Giannis αντίστοιχα, σε ένα event που από φέτος θα καλυφθεί και τηλεοπτικά, ξεκινάμε στο Ball Hog την ενασχόλησή μας με το δεύτερο, δίνοντας τους ρόλους των LeBron και Giannis στους Κοσμά Καψάλη και Λουκά Μοσχούλα αντίστοιχα, να μας παρουσιάσουν πως θα έστηναν τις ομάδες αν ήταν στα παπούτσια των δύο superstars.

Πριν ξεκινήσουμε να πούμε τους κανόνες των επιλογών: οι δύο παίχτες διαλέγουν εναλλάξ, με τον LeBron, άρα τον Κοσμά, που συγκέντρωσε περισσότερους ψήφους να διαλέγει πρώτος από τους βασικούς και τους legacy, και τον Giannis, ήτοι τον Λουκά, να διαλέγει πρώτος στους αναπληρωματικούς.

Για πάμε τώρα, όμως!

Starters Picks

LeBron/Κοσμάς: Λοιπόν, ενώ η λογική λέει πως πρέπει να διαλέξω κάποιον εκ των Curry, Durant, Harden πρώτους, εγώ θα πάω με τις ωραίες ιστορίες και τη συμφιλιώση και αναγνώριση του leadership μου από τον Kyrie και θα διαλέξω πρώτο τον “The Kid”. Kyrie, έλα εδώ αγόρι μου, να βάλουμε εκ νέου φωτιά στις φήμες!

Giannis/Λουκάς: Κατ’αρχάς να πω πως είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μπαίνω στα παπούτσια του Γιάννη και περιμένω να βγουν τα signature shoes του για να παίζω με αυτά στους θρυλικούς Αλιγάτορες της μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης. Και επειδή ο Giannis έχει τη νοοτροπία των Αλλιγατόρων, ήτοι του νικητή, δεν θα πάει να κάνει πολιτική, αλλά να κερδίσει. Και για να κερδίσει ο Antetokounmpo χρειάζεται spacing. Και spacing δίνει πάνω από κάθε άλλον ο Stephen o Curry. Curry, λοιπόν.

Κοσμάς: Ο Kyrie έχει δείξει πως ξέρει να κερδίζει και με δικό του τρίποντο έχασε ο Curry σε Game-7 να θυμίσω “κε Γιάννη” μου! Και επειδή ο LeBron συνδυάζει ανταγωνιστικότητα με πολιτική, θα πάω για KD στη δεύτερη επιλογή, για να του δείξω πως σαν LeBron ξέρω να μοιράζομαι το παρκέ, και πως το περιβάλλον μου δεν είναι τοξικό όσο νομίζει και δηλώνει. Εξάλλου, χωράμε ένα max το καλοκαίρι στους Lakers που διοικώ. Durant, jump on board!

Λουκας: Παρότι ανταγωνιστής μου για το MVP award, εγώ όπως είπα θα κατέβω να κερδίσω. More spacing! Pick’n rolls with me. James Harden, χάρισε μου αυτόν τον χορό σε παρακαλώ!

Κοσμάς: Και ο Kawhi είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και οι φήμες λένε πως θέλει LA, αλλά προς ώρας προτιμά Clippers. Ε, ας έχουμε και με αυτόν μια κουβεντούλα παραπάνω, όχι;!

Λουκάς: Χαίρομαι που LeΚοσμά συνεχίζεις τις πολιτικές επιλογές, γιατί εγώ ο Giannis έχω δηλώσει πως “as a lover and not a fighter” θα ήθελα στην ομάδα μου τον Embiid και τον Westbrook. Και κάπως κάπου εδώ, αποκτώ τον Joel.

Κοσμάς: Συγγνώμη αν σε διακόπτω σε ό,τι λες και κάνεις “Γιάννη μου”, αλλά η τετράδα KD, Kawhi, PG13 μαζί με εμένα, είναι τα καλύτερα wings της Λίγκας, κάνουν τα πάντα στο γήπεδο, σε άμυνα και επίθεση και μάλλον αν πηγαίναμε όλοι μαζί στην Team USA θα ήμασταν οι βασικοί της. Οπότε, Paul George έλα να δεις τι έχασες που δεν ήρθες στο LA!

Λουκάς: Χα! Εγώ στο “4”, ο JoJo στο “5” και από έξω “να βρέχει” με Curry, Harden και Kemba;! Θα το πάρω αυτό το πακέτο, ευχαριστώ!

Οπότε, ως εδώ έχουμε:

Team LeBron: Kyrie Irving, Paul George, Kawhi Leonard, LeBron James, Kevin Durant

Team Giannis: Stephen Curry, Kemba Walker, James Harden, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid

Reserves Picks

Λουκάς: Και πάλι σειρά μου. Και θα επιλέξω και τον τρίτο υποψήφιο MVP, τον Σέρβο Αρτίστα Nikola Jokic. Mε τις πάσες του θα βρίσκει ελεύθερους τους σουτέρ της ομάδας, αλλά και εμένα που θα εφορμώ στο καλάθι1)Πωωω, έχω μπεί όντως στον ρόλο και με φαντάζομαι να τα κάνω όμως όσα λέω!! και θα γίνεται χαμός, ό,τι αμυντικούς και να έχετε εσείς απέναντι.

Κοσμάς: Ευχαριστώ πολύ Λουκά μου. Μπορεί και να έχει ενδιαφέρον το πανηγύρι σου τι να σου πω. Anthony Davis, έλα να παίξουμε και εδώ παρέα. Ευχαριστώ.

Λουκάς: Και εγώ ευχαριστώ που μου επιτρέπεις να ολοκληρώσω την ονειρική ομάδα μου με την επιλογή του Westbrook που εξ αρχής είχα κάνει γνωστό πως επιθυμούσα να παίξω μαζί του.

Κοσμάς: Νομίζω έχει έρθει η ώρα να πάρω ένα ακόμα point στην ομάδα μου, και μιας και για αυτόν υπήρχαν φήμες πως θα συνυπήρχαμε κάποια στιγμή στους Lakers (LeBron είμαι, μην ξεχνιέστε, καμία κίνηση δεν γίνεται στην τύχη!) θα επιλέξω εδώ τον Damian Lillard.

Λουκάς: Εγώ έχω στην ομάδα μου άπειρο ballhandling, αλλά ποτέ δεν έβλαψε παραπάνω. Και επειδή σουτ έχω και με το παραπάνω στους βασικούς μου, θα πάρω την κοψιά μου, σε λίγο χειρότερη έκδοση ακόμα, τον Ben Simmons, που είναι και εξαιρετικός αμυντικός.

Κοσμάς: Δεν μου λείπει ιδιαίτερα το σουτ, αλλά ποτέ δεν έβλαψε να έχω λίγο παραπάνω δίπλα μου, και μιας και αν δεν κάτσει του Davis, επόμενος στόχος θα είναι ο Beal. Bradley έλα λίγο από εδώ να δω πως είναι να παίζουμε παρέα.

Λουκάς: Καλά τα λες, αλλά κάνεις πολιτική και έχεις λάθος κριτήρια! Όσο και αν είχε σκαμπανεβάσματα ως τώρα, ο Klay παραμένει καλύτερος παίχτης από τον Beal. Οπότε, Klay Thompson, έλα να βοηθήσεις εδώ να βρέξει ακόμα περισσότερο!

Κοσμάς: Χμμ… Για να κάνω μία καθαρά μπασκετική επιλογή, νομίζω χρειαζόμαστε έναν ακόμα center. Οπότε θα επιλέξω εδώ τον εξαιρετικό στην μετά-Butler εποχή Karl-Anthony Towns, που θεωρώ πως θα μου καλύψει εξαιρετικά τη θέση μαζί με τον Davis.

Λουκάς: Εγώ πάλι θα επιβραβεύσω, ίσως λίγο καθυστερημένα μάλιστα, τον Middleton, τον συνοδοιπόρο μου στους Bucks και στην εξαιρετική σεζόν που κάνουμε και είμαστε η καλύτερη ομάδα της Λίγκας μέχρι στιγμής.

Κοσμάς: Πωωω… Πως γίνεται να τον παρέλειψα αυτόν;! Free agent είναι και ο Middleton το καλοκαίρι, και αν όλα έχουν πάει στραβά ως τότε, μπορεί να τον χρειαστούμε στο L.A. Αμάν, κάνω λάθη στη διαχείριση ακόμα και εγώ ο LeBron;! (Κοιτάει δίπλα του και βλέπει τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς των Lakers τρία καθίσματα μακριά του…). Τσαντίστηκα τώρα… Ας είναι. Ας πάρω ένα ακόμα point να καλύψω τη θέση, γιατί από wings είμαι γεμάτος: Kyle Lowry, που δεν θα έχει και ιδιαίτερες αγωνιστικές προσδοκίες (για να βάλω τον legend που θα διαλέξω στη συνέχεια να παίζει στη θέση του).

Λουκάς: Νομίζω πως χρειάζομαι έναν παίχτη-πολυεργαλείο ακόμα στην ομάδα μου, οπότε θα επιλέξω τον φανταστικό φέτος Blake Griffin κάπου εδώ, που θα παίξει και στο “4” και στο “5”, και θα σουτάρει και θα πασάρει.

Κοσμάς: Εγώ σαν LeΚοσμάς δεν την ξαναπατάω. Ελεύθερος το καλοκαίρι είναι και ο Vuc και ενδεχομένως και αυτός να χρειαστεί στους Lakers όπως πάμε. Οπότε έλα εδώ Nikola Vucevic παιδί μου να σε δω λίγο καλύτερα και να σε κουβεντιάσω και εσένα!

Λουκάς: Εγώ άλλο pg δεν θέλω, έχω ήδη τέσσερα εξαιρετικά, οπότε θα επιλέξω τον LaMarcus Aldridge για να κλείσω την ομάδα μου ως εδώ.

Κοσμάς: Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου μένει αμανάτι ο D’Angelo Russell, σαν Κοσμάς τουλάχιστον, για να κράξω λίγο το όλο σύστημα και την όλη διαδικασία. Αφού δεν διαλέγουμε πια από τις περιφέρειες τις ομάδες, πιο ακριβώς το νόημα να μην διαλέγουμε τους 24 καλύτερους παίχτες της Λίγκας; Ειδικά από την στιγμή που ο Russell είναι σαφώς αντικαταστάτης του Oladipo, πως γίνεται να αφήνουμε κοντά μια ομάδα καλύτερούς του παίχτες έξω για να παίξει αυτός; Καταλαβαίνω πως οι αναγεννημένοι φέτος Nets πρέπει να έχουν εκπρόσωπο, αλλά για εμένα είχαν πολύ καλύτερη χρονιά από αυτόν, όχι ένας ή δύο, αλλά 15 παίχτες της Δύσης που θα προτιμούσα να δω στη θέση του! Οι Gobert, Conley, DeRozan, Tobias, Gallo, Draymond Green, Nurkic, De’Aaron Fox, η Αγνή Σλοβένικη Καύλα, Adams, Mitchell, Jrue Holliday, Rose, McCollum, Booker. Και αντ’αυτών θα πάει All Star ο Russell και θα διαβάζουν σε μερικά χρόνια στο basketball reference πιτσιρίκια για την all star παρουσία του και θα λένε “μα ήταν all star” ενώ έχουν μείνει απ΄έξω αυτοί οι παιχταράδες;! Δεν γίνεται ρε παιδιά έτσι. Τέλος πάντων… Έλα στην ομάδα D’Angelo, αλλά μην περιμένεις και να παίξεις πολύ, ε;

Legacy Picks

Κλείνοντας, η Λίγκα φαίνεται να άκουσε ό,τι γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για το All Star και για τους legends Wade και Nowitski και τους προσκάλεσε με ειδικές προσκλήσεις να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Οπότε ας επιλέξουμε και για αυτούς ομάδες:

Κοσμάς: Φαντάζομαι δεν αμφιβάλλει κανείς πως εδώ πως θα επιλέξω τον Wade για έναν τελευταίο χορό και κάποιες αναμνηστικές φάσεις και φωτογραφίες από τις dominant Miami days μας, έτσι;

Λουκάς: Για να απαντήσω εδώ σαν Λουκάς, το ξέρεις πως αν δεν επέλεγα εγώ τον λατρεμένο μου Dirk (που οι editors μου έχουν απαγορεύσει να τον αποκαλώ πια “τον Γερμανό Επιβήτορα”, όπως έκανα στις πρώτες μέρες του Hog…), θα το ξανακάναμε όλο από την αρχή με εμένα σαν LeBron μόνο και μόνο για να τον διαλέξω, έτσι;!

Τελικά Rosters

Team LeBron/Κοσμά:

Starters:

Kyrie Irving, Paul George, Kawhi Leonard, LeBron James, Kevin Durant

Reserves:

Damian Lillard, Kyle Lowry, Bradley Beal, D’Angelo Russell, Anthony Davis, Karl-Anthony Towns, Nikola Vucevic

Legend:

Dwyane Wade

Team Giannis/Λουκά:

Starters:

Stephen Curry, Kemba Walker, James Harden, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid

Reserves:

Russell Westbrook, Ben Simmons, Klay Thomson, Khris Middleton, Blake Griffin, LaMarcus Aldridge, Nikola Jokic

Legend:

Dirk Nowitzki

 

Αυτές είναι οι επιλογές των συντακτών μας, και περιμένουμε τις απόψεις σας για το ποιανού η ομάδα κερδίζει. Ως τότε, εμείς θα βλέπουμε με ποπ κορν τους LeBron και Giannis να επιλέγουν, για να δούμε πόσο κοντά πέσαμε, την ώρα που θα έχουμε κλειδαμπαρωμένο στο γραφείο του τον Ραδικόπουλο να βλέπει το trade deadline και να ετοιμάζει τις οικονομικοδιοικητικές αναλύσεις του. Για πάμε ως τότε και τις δικές σας επιλογές!

The following two tabs change content below.
Τίμιος αιώνιος φοιτητής, θα ψάχνει κάθε ευκαιρία να γράψει σε άρθρα τις λέξεις Tracy και McGrady. Όταν δεν παρακολουθεί με νοσταλγία videos του πάλαι ποτέ superstar, τρομοκρατεί τα εργαστήρια χημείας της συμπρωτεύουσας. Φημολογείται ότι είναι εξαιρετικός post player, αλλά ακόμα δεν είχαμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε. Σιγουράκι για τις άγριες ώρες, το NBA ήρθε σαν φυσικό αποτέλεσμα του τρόπου ζωής του.

References
1 Πωωω, έχω μπεί όντως στον ρόλο και με φαντάζομαι να τα κάνω όμως όσα λέω!!