The BallHog (Late Night) Show S03E03: The Beautiful Game

Posted on Nov 9 2019 - 10:44am by The Ball Hog

Το ξημέρωμα του Σαββάτου οι D’Angelo Russell και Damian Lillard έγιναν το πρώτο δίδυμο παικτών που σε ένα βράδυ σημείωσαν πάνω από 50 πόντους σε ήττες των ομάδων τους. Τριάντα ώρες πριν οι ακροατές/ακροάτριες του the Ball Hot Late Night Show νόμιζαν πως ξεκινούσε ένα δίωρο προβληματισμούς πάνω στην εκφορά του ονόματος του Eric Paschall (10:30), ενώ απλά οι Κασσάνδρες προέβλεπαν ότι το “κοίτα μαμά χωρίς forward” πείραμα του Portland θα πετούσε στα σκουπίδια μια ιστορική σεζόν του Dame.

Σεβόμενοι τα οπαδικά αισθήματα ενός εκ των οικοδεσποτών είπαμε για την μετενσάρκωση του Andrei Kirilenko   (37:50) στην καθιερωμένη αναφορά στους Magic, αλλά αποφύγαμε εντέχνως να ξεστομίσουμε λέξη για τους Hornets πάρα τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Τόλιου. Δεν θα γινόταν να συνεχίσουμε με το Phoenix (43:50) και το hype απλά επειδή είναι αξιοπρεπείς.  Αναρωτηθήκαμε για όλα αυτά που απασχολούν τους Lakers (64:00), δλδ. αν ο Avery Bradley έκανε πλαστικές σαν τον Michael Jackson, γιατί παίζει άμυνα ο LeBron και ποιος από τους τρεις προπονητές έχει φτιάξει την άμυνά τους. Απαντώντας στην ερωτήσεις του κοινού για το ποιος θα είναι ο νέος επίδοξος συνωμοσιολόγος των Celtics, βρήκαμε μια αφορμή για να ψάλουμε έναν ύμνο στο championship pedigree των Raptors (92:00) και η εκπομπή ολοκληρώθηκε με το ακριβώς αντίστροφο του happy ending, δλδ. μια κουβέντα για τα χάλια των Bulls.

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαντζούκας: Ο Avery Bradley είναι ο Michael Jackson του NBA. Ο Grant Williams θα γίνει καλύτερος από τον Boris Diaw.

Μαυράκης: Αν ήμουν ζώο θα ήμουν ένας μονόκερως με το shot selection του Jordan Poole. Ο Mark Gasol έχει κίρρωση του ήπατος.

Τόλιος: O Jordan Poole είναι ο Nickeil Alexander-Walker των χαζών. O Baynes είναι ο μπαμπάς του Simmons.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Malachi Richardson

Αυτά και άλλα στο τρίτο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.