The Ball Hog (Late Night) Show S03E08 – Turn On the Trade Machine

Posted on Jan 12 2020 - 7:12pm by The Ball Hog

Το όγδοο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show είχε πανηγυρικό χαρακτήρα γιατί μπήκαμε στο Γενάρη! Όχι δεν έχουμε κάποια παράλογη αισιοδοξία, ξέρουμε ότι και το 2020 θα είναι ζοφερό, απλά είναι ο αγαπημένος μας μήνας της χρονιάς γιατί μπορούμε να μιλάμε για τις μεταγραφές (που δεν πρόκειται να γίνουν στο trade deadline), των παικτών (που πρόκειται να βυθιστούν στη λήθη γιατί είναι μετριότητες), που με αντάλλαγμα (κάποιο draft picks που δεν αγωνιστεί πότε στο ΝΒΑ) μπορεί να χαρίσουν τον τίτλο (σε ομάδες που μετά βίας να αντέξουν ένα γύρο στα playoffs).

Μετά από δυο βδομάδες αποχής η εκπομπή άρχισε (05:30) όπως ακριβώς αναμέναμε όλοι φλεξάροντας τους stalkers και με μια συγκεκαλυμμένη αμφισβήτηση των επιλογών που έχουν κάνει στη ζωή τους οι ακροατές μας (12:20). Ενθουσιασμένοι που έχει μπει ο Γενάρης ξεκινήσαμε να συζητάμε για την αναζήτηση της ταυτότητας κάθε ομάδας (16:00), πριν διακόψουμε για μια πρόχειρη ανάλυση του trade 2013 μεταξύ Earl Clark-Henry Sims και Spencer Hawes (18:00), για να επιστρέψουμε να μιλάμε το τι πραγματικά στοχεύουν οι ομάδες που βρίσκονται από την 6η μέχρι την 14η θέση στη Δύση (21:00) μιλώντας ως συνήθως για τους Spurs και το μέλλον των DeRozan και Aldridge πριν αναρωτηθούμε για το πόσο λουζέρια θα είναι πια το Φοίνιξ και το Σακραμέντο (40:00) αν δεν μπουν playoffs ούτε και φέτος. Η φημολογία ανταλλαγής των D’Angelo Russell-Ben Simmons είναι ακριβώς μια προοπτική που από τώρα μας συντροφεύει τις μοναχικές νύχτες (46:45). Εχουμε καταλήξει ότι τελικά ο Chris Paul μπορεί να δώσει τον τίτλο στην ομάδα που θα ρισκάρει μαζί του είτε είναι οι Bucks η οι τόσο αινιγματικοί Sixers (55:00).

Βρήκαμε μια αφορμή να βγάλουμε τις πεντάδες μας για το επερχόμενο All Star game (64:00) απλά για να δείξει ο Άρης πόσο butthurt είναι για την φυγή του Kemba και μιλήσαμε για την αδιανόητη δύναμη και τις αυτοεκπληρούμενες προφητείες του Woj, πριν περάσουμε στο κυρίως μέρος της εκπομπής και συζητήσουμε που θα πρέπει να βρεθούν οι Kyle Kuzma, Marcus Morris, Davis Bertans, Andre Drummond (72:00), για να κλείσουμε στο δίωρο με έναν παιάνα στον παίκτη που θα ήθελε να έχει κάθε οπαδός στην ομάδα του, τον Russ (120:00).

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαυράκης: O Alen Smailagic θα είναι στους δέκα πρώτους σε ψήφους για το επερχόμενο All Star Game. Ο Woj είναι το Death Note του NBA.

Τόλιος: Είμαστε οι προδότες του σκεπτόμενου μπάσκετ. Ο Jason Taytum top 5 two-way player στο ΝΒΑ.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Spencer Hawes,

Αυτά και πολλά επιπλέον στο όγδοο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.