The Ball Hog (Late Night) Show S03E16 – How To Restart

Posted on Jun 2 2020 - 10:35pm by The Ball Hog

Το 16ο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε με το Sittin On Top Of The World του Dj Screw για να τιμήσουμε τη ζωή του George Floyd, που ήταν πατέρας, φίλος, αδερφός και γαμώ τους mc.

 

Με αυτό το δεδομένο αφού θυμηθήκαμε το best of των idiot savant της προηγούμενης εκπομπής συνεχίσαμε να μιλάμε για την αντίδραση της ΝΒΑ κοινότητας απέναντι στη δολοφονία του George Floyd (14:00), αυτούς που μιλάνε για τη βία στην Αμερική, αλλά κάνουν γαργάρα το φόνο του Ζακ κι όσους κατακρίνουν τη θαρραλέα στάση του LeBron είτε επειδή έχει έντονο πολιτικό λόγο ή επειδή δεν αποτελεί το αψεγάδιαστο σύμβολο που θέλουν. Επίσης αναρωτηθήκαμε για τις μεγαλύτερες σπλαττεριές της Παλαιάς Διαθήκης, τους μεγαλύτερους μύθους της χριστιανικής εκκλησίας και τα καλύτερα ψευδώνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη (26:00).

Μιλώντας για μυθικές φιγούρες και θαυματοποιούς επειδή ήταν τα γενέθλια του Jerry West, καταλήξαμε να μιλάμε για τον Danny Ainge (32:00) τους υπόλοιπους παράγοντες όπως ο Riley, ο Morey, Ujiri κι αναγνωρίσαμε τον υποτιμημένο Josh McRoberts.

Μετά περάσαμε επιτέλους στην ανάλυση της επιστροφής της σεζόν (63:00). Ανάλυση όχι μόνο όλων των προτάσεων για την επιστροφή του ΝΒΑ, άλλα και του παρασκηνίου πίσω από τους αντίστοιχους κύκλους Κουμουνδουρου και Μαξίμου που γραμμώνουν τα δίκτυα. Μια ανάλυση στις  straight outta Unorthodox στυλιστικές επιλογές του Yusuf Nurkic(77:00), την υποχρεωτική μας αναφορά σε Jordan Poole,  και σαν δημοσιογραφικός οργανισμός που σέβεται τον εαυτό του (90:00) καταθέσαμε τη δική μας πρόταση, μια πρόταση που θα έκρινε τον τίτλο σε ένα μονάκι μεταξύ Chris Clemons vs, Zach LaVine και Frank Jackson vs Alex Caruso. Φυσικά κλείσαμε ψηφίζοντας (106:00) τους κερδισμένους και τους χαμένους της τρίμηνης αργίας.

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαντζούκας: Οι μεγάλοι χαμένοι του κορωνοιού είναι οι Bucks σαν ομάδα ρυθμού, αυτοματισμών και στιβαρού rotation που χάνει σε σχέση με ομάδες που βασίζονται στο ατομικό ταλέντο των παικτών.

Μαυράκης: O Κανάρης αν ζούσε σήμερα θα ήταν στην Αλ Κάιντα.

Τόλιος: (Για δεύτερη συνεχόμενη εκπομπή) Το 55 με αγχώνει! Η ιστορία του προφήτη Ελισαίου μου θυμίζει το I Spit on your Grave

Μοσχούλας: Τα ξύλινα παπιγιόν είναι εύφλεκτα.

 

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Guershon Yabusele, Bismack Biyombo, Juan Tuscano-Anderson

Αυτά και πολλά επιπλέον στο δεκατοέκτο επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.