The Ball Hog (Late Night) Show S03E20 – Pre (post-quarantine) Season Power Rankings

Posted on Jul 6 2020 - 6:46pm by The Ball Hog

Το 20ο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκινάει με την διαπίστωση ότι το τηλεκοντρόλ του αιρκοντίσιον αποτελεί το πιο δυσνόητο δημιούργημα στην ιστορία της τεχνολογίας και συνεχίζει με μια ανάλυση για την (18:00) Όσα Παίρνει Ο Άνεμος και την πολιτιστική συνεισφορά της Leni Riefenstahl και του D. W. Griffith για να συνεχίσουμε  (34:00) τρέχουσες εξελίξεις στις σχέσεις Βορείου και Νοτίου Κορέας.

Φυσικά συνεχίσαμε στο κυρίως πιάτο που ήταν φυσικά (38:00) το κρούσματα του κορωνοϊού στο Orange Country, τη βιωσιμότητα του Orlando bubble, το trade value του Rodions Kurucs, το small ball των Rockets, την περιφερειακή άμυνα των Lakers, τα forward των Nuggets, του αυτοματισμούς των Bucks και όλα τα υπόλοιπα νέα που θα έπρεπε να μας απασχολήσουν στην 90λεπτη προσπάθειά μας να βγάλουμε αντικειμενικά και ρεαλιστικά pre/post quarantine power rankings.

Επειδή όμως αγαπάμε το μπάσκετ προσπαθήσαμε να κλείσουμε μια μικρή παρουσίαση του The Basketball Tournament (128:00), που κατέληξε σε έναν ύμνο στο scouting department της Obradoiro Clube de Amigos do Baloncesto, που φιλοξένησε στα γραφικά καλντερίμια του Santiago de Compostela του μύθους του κολεγιακού μπάσκετ: Mike Daum και Fletcher Magee.

Τα hot takes της εβδομάδας:

Τόλιος: 100 χρονιά ο κινηματογράφος δεν έχει προχωρήσει πιο μπροστά από τη Γέννηση Ενός Έθνους του D. W. Griffith.

Μαυρακης: Το politically correct μας επιβάλει πως αν γίνει ποτέ η βιογραφία του Νίκου Γκάλη τον γκάνγκστερ θα τον ερμηνεύσει ο Mad Clip.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Γιώργος Καλαφατάκης, Tyler Lyndon, Mike Daum, Fletcher Magee, Chris Clemons

Αυτά και πολλά επιπλέον στο εικοστό φετινό επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.