The Ball Hog (Late Night) Show S03e22 – It Has Begun!

Posted on Aug 3 2020 - 3:02am by The Ball Hog

Το 22ο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε με τα τσαφ από τα κουτάκια μπύρας να διαδέχονται το ένα το άλλο, τον Άρη Τόλιο να λοιδορεί τις εσπαντρίγιες του Λουκά και τον Μήτσο Μαυράκη να θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό ο κόσμος να φορά παντελόνια με την φάτσα του Nicolas Cage, όπως κάνει ο ίδιος (5.10).

O Γιάννης Κουτσουράκης να μας αναλύει πως διαχειρίζονται οι φίλοι της Liverpool την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα και προσπαθήσαμε να βρούμε ομάδες στο NBA που θα ήταν αρνητικό για αυτές να πάρουν το δαχτυλίδι. Το παράδοξο ήταν ότι βρήκαμε δύο-τρεις (7.50). Με τον Άρη Τόλιο να βγάζει την χολή του για τους Los Angeles Clippers (15:00).

Βγάλαμε το συμπέρασμα ότι δύσκολα θα βρεθεί ομάδα (από τις υπάρχουσες) για να πάει στο Seattle. Μιλήσαμε για τον μεγαλύτερο καημό μας που δεν είναι άλλος από τους Seattle Supersonics και ότι είναι δύσκολο να βρεθεί τώρα ομάδα να μετακομίσει στην πόλη ακόμα και με το γήπεδο που έγινε εκεί (18.10). Και κάπου λίγο μετά το πρώτο 20λεπτο είπαμε να ξεκινήσουμε και την κουβέντα για το πρωτάθλημα που ξεκινά στην Disneyland (23:40).

Ο Άρης θεώρησε ότι θα έπρεπε να μιλήσουμε λίγο παραπάνω για την Δύση μιας και οι προηγούμενες εκπομπές ήταν περισσότερο αφιερωμένες στην Ανατολή, και έτσι ο Μήτσος άρχισε να μιλά για το ζευγάρι Heat-Sixers (24:30). H ώρα πέρασε αρκετά μιλώντας για πιθανές διασταυρώσεις στα playoffs και τον Άρη να μαρτυρά την επιθυμία του ο Lillard να περάσει τους Lakers από την 8η θέση της Δύσης με μια παρένθεση να αποθεώσουμε την εξαιρετική επίθεση των Washighton Wizards (28:30).

Σε ότι αφορά τα ζευγάρια καταλήξαμε μάλλον ότι λίγα ζευγάρια θα είναι ενδιαφέροντα στον πρώτο γύρο (32:00). Και ενώ ο Λουκάς επανέφερε την κουβέντα στην Δυτική περιφέρεια, ο προκλητικός Μήτσος δεν έδωσε ούτε καν μία πιθανότητα η αρμάδα του Greg Popovic να καταφέρει να περάσει στην post season. Ήταν τόσο προκλητικός που μετά από ερώτηση για το τι είναι ικανός να κάνει, μόνος του απάντησε ότι θα κάνει περιτομή live την ώρα της εκπομπής (36:30).

Η κουβέντα πήγε στο hot θέμα της Δυτικής περιφέρειας που δεν είναι άλλο από την όγδοη και ένατη θέση με το τρομερά εύκολο πρόγραμμα των Pelicans να είναι το κλειδί που θα κρίνει την κόντρα τους ανάμεσα στους Blazers (42:20). Και στην συνέχεια απλά γελούσαμε όταν στον αέρα προσπαθήσαμε να αναλύσουμε την παρακάτω φάση (45:00).

Δεν μπορέσαμε να μην μιλήσουμε και για την όγδοη και ένατη θέση της Ανατολής, όμως εκεί η κουβέντα απλά έμεινε στο ποια είναι η χειρότερη ομάδα ανάμεσα σε Wizards και Nets (48:40). Και αμέσως μετά ξεκίνησε μία μεγάλη παρένθεση για τις κακές επιλογές των Blazzers (50:10). Μισή ώρα πριν ξεκινήσει επίσημα το πρώτο παιχνίδι αρχίσαμε σε φάση “ρολόι” να απαντάμε στο ερώτημα “Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής;” (1:04:10).

Ο λόγος που το Houston έχει το μικρότερο rotation ακόμα και στα φιλικά ήταν κάτι που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ούτε στην προηγούμενη εκπομπή (1:08:50). Όμως το ζευγάρι Houston vs Oklahoma θα είναι κάτι που θέλουμε να δούμε (1:10:50). Η κουβέντα με αφορμή τις 5άδες που ανακοινώθηκαν πήγε και στον Derrick Favors και για το πόσο σημαντικός είναι για του Pelicans, αν και δεν ήταν κοινά αποδεκτό το συγκεκριμένο (1.19.10). Ο Άρης θέλησε να ξυπνήσει λίγο το στούντιο κάνοντας την ερώτηση για το “με ποια ομάδα θα ξενερώνατε, αν έπαιρνε το πρωτάθλημα” και αφού είπε για τους Lakers, μόλις οι υπόλοιποι αναφέραμε το Houston στράβωσε (1:23:10).

Και ενώ την ώρα που ξεκινούσε το παιχνίδι των Pelicans είχαμε καταλήξει ότι η μάχη για την όγδοη κ ένατη θέση στην Δύση, θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα μέχρι τα playoffs ήρθε ο Μήτσος να μας πει ότι θέλει να δει σαν τρελός τους Wizards και τους Nets (1:35:30).  Τα μηνύματα στις φανέλες και οι ιδέες που έχουμε για το τι θα μπορούσαν να γράψουν ήταν αυτά που κυριάρχησαν στο τελευταίο κομμάτι της εκπομπής(1:42:40).

Και κλείσαμε με τις επιλογές παικτών που πιστεύουμε ότι θα κάνουν όργια στο Bubble(1:52:10).

Τέτοιες και πολλές επιπλέον σοφίες στο εικοστό δεύτερο φετινό επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μήτσος Μαυράκης: “Το κοντινότερο σε Magic Johnson που έφτασε ο Lamar Odom, ήταν τα αφροδίσια”

Λουκάς Μοσχούλας: “Καλύτερα να μην αναφέρουμε στους ακροατές όλα τα λογοπαίγνια με Bubble που έχουμε κάνει την τελευταία εβδομάδα, γιατί μάλλον θα τους τα κάνουμε… bubble”

Άρης Τόλιος: “Οι φίλοι των Lakers αν πάρουν το πρωτάθλημα οι Clippers θα τους ζητήσουν να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς εις ένδειξη πένθους για τον χαμό του Kobe”

Γιάννης Κουτσουράκης: “Στους φετινούς Wizards δεν μπορείς να είσαι με τίποτα σίγουρος φέτος”