The Ball Hog (Late Night) ShowS03e27 – Εastern Promises

Posted on Sep 11 2020 - 9:34pm by The Ball Hog

Το 27ο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε με το I’ll House You Jungle Brothers για να τιμήσουμε τον Danuel House Jr., ο οποίος αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την στήριξή του προς τους επαγγελματίες των υπηρεσιών υγείας έμπρακτα και αντί να αρκεστεί στο να χειροκροτάει από το μπαλκόνι σαν την Μαρέβα, προσκάλεσε μία γιατρό/νοσοκόμα στο δωμάτιο του για μια νυχτερινή εξέταση.

Φυσικά ήταν αφορμή για να συζητήσουμε για τον LeBron που με την κίνηση να ρουφιανέψει τον House ακολουθεί τα βήματα του MJ, την ομάδα του και την σειρά τους απέναντι στους House-less Rockets με εύφημο μνεία στις άμυνες του Frank Vogel (16:00).

Στη συνέχεια πιάσαμε λίγο την μεταγραφολογία για τους Bucks και τους υπόλοιπους μνηστήρες των βετεράνων της Oklahoma (31:30) για να περάσουμε ως συνήθως αρμονικά στην σειρά των Nuggets-Clippers (45:00) κρούοντας τον κίνδυνο για τις φρούδες εντυπώσεις που μπορεί να μας δημιουργούν οι φωτογραφίες στο Instagram όπου όλες και όλοι φαίνονται τούμπανα ακόμη και οι @jamesharden, @marcgasol και ο @zionwilliamson.

Με τον ερχομό στο στούντιο του Μήτσου Μαντζούκα, αναρωτηθήκαμε για το κατά πόσον το η πίστη μας με το γκάζι των Clippers είναι μεταφυσική και κατά πόσον χρειάζονται να παίξουν καλό μπάσκετ για να στεφθούν πρωταθλητές (55:00).

Υστερα προχωρήσαμε σε αυτά που πραγματικά μας ενδιέφεραν, δηλαδή αυτήν την σειρά των Raptors-Celtics για την οποία διακινδυνεύουμε τα λογικά μας την φιλία και την σωματική μας ακεραιότητα αν μας κάνουν ντου οι φαν των Dropkick Murphys (60:00). Με αυτήν την σειρά ασχοληθήκαμε για το ερχόμενη ώρα πριν κλείσουμε με λίγο κράξιμο στον Michael Porter Jr. και ανυπόστατες κατηγορίες ότι ο Craig Sager γούσταρε golden showers.

Τέτοιες και άλλες τέτοιες εξυπνάδες – που αλλού; – στο εικοστό έβδομο φετινό επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.

Ναι, θυμηθήκαμε κι αυτούς!!!: Terrance Ferguson, Otto Porter Jr., Craig Sager

Τα hot takes της εβδομάδας:

Δημήτρης Μαντζούκας: «Έχει ο Kawhi φίλους για να πιει μια περιπτερόμπυρα;» «Μα, να μασήσει ο O.G. τι; έχει το χέρι που δεν χάνει.»

Άρης Τόλιος: «Oι Bulls είναι η μεγαλύτερη ομάδα ρουφιάνων στην ιστορία. Το θέμα αν ρουφιάνευαν τον MJ σαν αυτοάμυνα επειδη θα τους ρουφιάνευε αυτούς πρώτους»

Μήτσος Μαυράκης: «Τα παιδιά δεν τα διαλέγεις ενώ σύντροφο διαλέγεις, δεν έχετε δει το There Is Something About Kevin»