Fantastic Beasts and Where to Find Them: Part V, Chapter 12

Posted on Mar 22 2021 - 9:50pm by Johnny Koutsourakis

Όπως κάθε Δευτέρα, ένα νέο match up ξεκινάει στις fantasy λίγκες μας, και ένα σωρό νέα ερωτήματα έρχονται για να μας προκαλέσουν πονοκέφαλο σχετικά με το ποιους παίκτες πρέπει να στοχεύσουμε από τη λίστα των free agents, σε ποιους πρέπει να κουνήσουμε μαντήλι, ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες τους, ποιους να ξεκινήσουμε, αλλά και ποιους να αφήσουμε να πάρουν δυνάμεις στον φαντασιακό μας πάγκο. Δυστυχώς, αυτά είναι ερωτήματα που μέσα σε όλη την τυχαιότητα και την απροβλεπτότητα που διαπνέει το παιχνίδι του fantasy, δεν επιδέχονται προγενέστερης σωστής απάντησης. Ευτυχώς, όμως, το Ball Hog έρχεται να προσπαθήσει να σπάσει αυτήν την τυχαιότητα, καταφεύγοντας σε επιστημονικές αναλύσεις, που στο τέλος θα αποδειχθούν λάθος, αλλά θα έχουμε περάσει καλά προσπαθώντας να καταλάβουμε το γιατί.

Fantastic Beast cover photo

The Hardens

 

Καταπληκτική εβδομάδα για τον John Collins, οποίος αποζημίωσε και το παραπάνω τους ιδιοκτήτες του, παρά τα μόλις 3 παιχνίδια που είχε. 22 πόντοι με 65% ευστοχία εντός πεδιάς και 88% στις βολές, σχεδόν 10 rebounds, 1.7 κλεψίματα και 3.3 τάπες κάθε βράδυ δεν είναι αμελητέα νούμερα. Το σημαντικότερο, όλα αυτά με μόλις 1 λάθος σε 3 αγώνες. Λέτε με όλα αυτά να αντιστραφεί το κλίμα και να μείνει στην Ατλάντα;

Η χαρά είναι μεγάλη καθώς στους Hardens αυτής της εβδομάδας βρίσκεται ένα από τα πιο κουλ τυπάκια και ταυτόχρονα ένας εξαιρετικός άνθρωπος: ο Joe Ingles. Ο Αυστραλός small forward σε τρεις αγώνες είχε 67 πόντους συνολικά, με το ασύλληπτο για τη θέση του (και τον αριθμό τριπόντων που σουτάρει) 68.8% εντός πεδιάς! Πρόλαβε να παστελώσει 17 τρίποντα, να πάρει 15 rebounds και να μοιράσει 10 assists. Είχε πάνω από ένα κλέψιμο ανά παιχνίδι και αναλογία assists/λάθη στο δέκα (10).

Ξεκίνησε τη χρονιά με φόρα, στη συνέχεια έπεσε αρκετά, όμως αυτή την εβδομάδα ανέβασε και πάλι σημαντικά στροφές. Ο λόγος για τον Donte DiVincenzo, που φαινομενικά σκόραρε λίγο (15 πόντους μ.ο.), όμως με τα παρελκόμενα έφτιαξε μία σχεδόν άψογη στατιστική. Εννιά rebounds κάθε βράδυ, μαζί με 5 assists και 2+ κλεψίματα. Δύο τρίποντα, μαζί με 46% εντός πεδιάς κι ένα μόνο λάθος. Ο DiVincenzo των πρώτων αγώνων εμφανίστηκε ξανά.

Αν υπήρχε στο στοίχημα, η απόδοση που θα έδινε ο Ricky Rubio να εμφανιστεί στους Hardens μέσα στη χρονιά θα έδινε σίγουρα μια 500ρα. Κι όμως έγινε! 15 πόντοι, 3 rebounds, 9 assists, 2 κλεψίματα, ένα λάθος. Αυτοί ήταν οι μέσοι όροι του την εβδομάδα που πέρασε. Με 62% εντός πεδιάς και 1.5 τρίποντο ανά παιχνίδι. Οριακά το λες και ταξίδι στον χρόνο.

 

Σφηνάκια

 

Οι 17 assists του Julius Randle κόντρα στο Orlando

Τα 9/11 εντός πεδιάς του Chris Paul με αντίπαλο το Memphis

Τα 19 εύστοχα σουτ του Kyrie Irving απέναντι στους Magic

Τα 10 τρίποντα του Jaylen Brown κόντρα στο Orlando

Οι 16 κερδισμένες βολές του Donovan Mitchell με αντίπαλο το Toronto

Οι 5 τάπες του Myles Turner απέναντι στο Miami (2 φορές) και απέναντι στο Denver

Τα 8/9 τρίποντα του Luka Doncic κόντρα στο Portland

Τα 8 επιθετικά rebounds του Jonas Valanciunas με αντίπαλο το Phoenix

 

Πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα αυτό μου φέρνει τρόμο

 

Για πολλούς οι 50 πόντοι σε έναν αγώνα είναι άπιαστο όνειρο. Για τον Damian Lillard όμως έχουν καταντήσει άλλη μία ημέρα στο γραφείο. Ο παιχταράς του Portland δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως κέρδισε μόνος του τους Pelicans την Τρίτη το βράδυ. Η στατιστική του ήταν τρομακτική καθώς είχε 7/7 δίποντα, 6/13 τρίποντα, 18/18 βολές (!), μαζί με 6 rebounds και 10 assists. Όλα αυτά είναι τα μετρήσιμα νούμερα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και πόσο clutch είναι.

 

The Bennets

 

O Ja Morant είναι παιχταράς και αυτό μάλλον δεν σηκώνει σοβαρή αμφισβήτηση. Ο Ja Morant αυτή την εβδομάδα ήταν για κλάματα και αυτό δεν σηκώνει σίγουρα αμφισβήτηση. Πάντα όλα τα δεινά για τους bennets ξεκινούν από τα ποσοστά κι έχει και ο Ja είχε 34% εντός πεδιάς και 65% από τις βολές. Αποτέλεσμα μία 14/3/5 statline, παρόλο που κλασικά είχε όσο usage% ήθελε. Ελάχιστα πράγματα και στα περιφερειακά, όχι όμως και στα λάθη που με 3.5 μέσο όρο γέμισε την κατηγορία.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει πάντα μια επιείκεια για τους ρούκις κι ακόμη περισσότερο για τους νεαρότερους εξ αυτών. Αλλά δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια στον Aleksej Pokusevski. Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τα rebounds, τις assists και τις τάπες που δεν έκανες. Κλάιν στην τελική. Στα ποσοστά όμως που έκανε αυτή την εβδομάδα δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια. 20.7% με 6/29; Εδώ δεν μιλάμε ούτε καν για ποσοστά Devonte Graham. Δηλαδή αν βάλεις τον Curry να σουτάρει από τις βολές (της δικής του μπασκέτας), περισσότερα θα βάλει. Δηλαδή ρε Poku, κάπου ώπα δηλαδή.

Όλη τη χρονιά φέτος ο Tyrese Haliburton ήταν καταπληκτικός και πολλοί προπονητές δεν είχαν βρει τον τρόπο να τον περιορίσουν. Ε, οι Kings είπαν να βοηθήσουν (τους αντιπάλους) και τον περιόρισαν οι ίδιοι, βάζοντάς τον στην ίδια 5δα με τους Fox και Buddy Hield. Όπως καταλαβαίνετε η μπάλα δεν φτάνει για όλους κι έτσι ο Hali είχε μόλις 9 πόντους, 3 rebounds και 4 assists, σουτάροντας με 36%. Ελάχιστα τρίποντα και σχετικά λίγα stocks για τα δικά του δεδομένα. Ευτυχώς έκανε λίγα λάθη.

Τον τελευταίο μήνα ο Bojan Bogdanovic είχε βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Αυτή την εβδομάδα επέστρεψε στις κακές συνήθειες του πρώιμου μέρους της χρονιάς κι έσπασε τα καλάθια. Εννιά πόντοι μέσο όρο με 27% ευστοχία. Αλήθεια, αυτό ήταν ό,τι πιο αξιομνημόνευτο για τις επιδόσεις του, μαζί με το γεγονός πως δεν κατέστρεψε τις βολές ή τα λάθη σας.

 

Σφηνάκια

 

Τα 0/9 τρίποντα του τρίποντα του Donovan Mitchell κόντρα στο Toronto

Οι 0/4 ελεύθερες βολές του Eric Bledsoe με αντίπαλο το Portland

Τα 0/10 σουτ του Bryn Forbes απέναντι στη Philadelphia

Οι 5/11 βολές του Christian Wood κόντρα στους Warriors

Τα 8 λάθη του Shai Gilgeous-Alexander με αντίπαλο τους Bulls

Τα 0/10 δίποντα του CJ McCollum απέναντι στους Pelicans

Τα 1/12 σουτ του Josh Jackson κόντρα στο Chicago

 

One Night Stands

 

Η εμφάνιση του Keldon Johnson κόντρα στο Cleveland την προηγούμενη Παρασκευή φλέρταρε οριακά με άλλη στήλη του κειμένου, αλλά ας όψεται η 50ρα του Lillard. Ο Keldon δεν ήταν τρομερά εύστοχος, ευστόχησε όμως σε 9 από τις 19 προσπάθειές του για να πετύχει 23 πόντους. Εκεί που δεν έδειξε έλεος ήταν ο τομέας των rebounds, που λίγο-πολύ μάζεψε ό,τι κινούνταν στον αέρα και σταμάτησε στα 21 (με τα 11 επιθετικά). Δύο assists, ένα κλέψιμο και δύο τάπες συμπλήρωσαν το γλυκό για μία καταπληκτική εμφάνιση.

Ομάδες όπως η φετινή Oklahoma είναι ακριβώς αυτοί οι οργανισμοί που αναμένεις να σκάνε από το πουθενά παίκτες όπως ο Moses Brown. Ο νεαρός σέντερ στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός είχε 9/16 σουτ στο δρόμο για τους 20 πόντους, 16 rebounds – εκ των οποίων τα 8 επιθετικά – και πέντε τάπες, πριν αποχωρήσει με 6 φάουλ σε 30 λεπτά. Δεν το λες κι άσχημο για αρχή.

Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο θάρρος, όσο χρειάζεται για να καταγγείλει δημόσια την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε σε παιδική ηλικία, δεν μπορεί παρά να είναι άξιος θαυμασμού. Εκτός αυτού όμως, ο Lonnie Walker είναι άξιος θαυμασμού και για την θαυμάσια εμφάνισή του στο Fiserv Forum του Milwaukee, κόντρα στους Bucks. 31 πόντοι με 13/21 σουτ, 5 τρίποντα, 6 rebounds και 2 κλεψίματα είναι αναμφίβολα μια στατιστική που μπορεί κανείς να είναι περήφανος.

Μία από τις καλύτερες βραδιές της σύντομης καριέρας του βίωσε ο Frank Jackson κόντρα στο Houston. O νεαρός guard είχε 23 πόντους με 7/10 σουτ, εκ των οποίων 5/5 τρίποντα. Περιορίστηκε κυρίως σε εκτελεστικό ρόλο, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και ο δεύτερος στο +/-, βοηθώντας τους Pistons να πάρουν μία από τις λιγοστές νίκες της φετινής χρονιάς.

 

Να πανικοβληθώ;;;!;;;!!;;!;!;

 

Η κατάσταση με τον John Wall στους φετινούς Rockets είναι λίγο περίεργη. Αφενός μεν υπάρχει ικανοποίηση όχι μόνο για το γεγονός ότι επέστρεψε στην ενεργό δράση (θυμίζουμε πως είχε να αγωνιστεί από τον Δεκέμβρη του 2018), αφετέρου δε είναι σε μάλλον καλύτερη κατάσταση από αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι/ες, καθώς η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά του φαίνεται να είναι σε παρεμφερές επίπεδο.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν πραγματάκια για προβληματισμό. Ως προς το θέμα της υγείας του, υπάρχουν μικροπροβλήματα, ενώ και για λόγους ομαλής επαναφοράς έχουμε μερικά rest, κυρίως σε back-to-back παιχνίδια. Κάτι τέτοιο είναι λογικό, καθώς δεν γίνεται να αγωνίζεται κάποιος 35 λεπτά επί 82 αγώνες μετά από απουσία δύο ετών. Στην αρχή της σεζόν που ήταν πιο ξεκούραστος έπαιζε περισσότερο, με το τελευταίο διάστημα να μην είναι εύκολο να διατηρήσει τα ίδια αγωνιστικά λεπτά.

Στο κομμάτι των αριθμών, παρόλο που εκ πρώτης άποψης μοιάζουν σχεδόν όπως ήταν, υπάρχουν σοβαρές διαφορές. Η πρώτη εξ αυτών είναι ότι πλέον το 1/3 των σουτ του είναι από το τρίποντο. Αυτό έχει μεν σαν αποτέλεσμα την αύξηση των τριπόντων του, από την άλλη όμως δεν βοηθά τα ποσοστά του. Ακριβώς γι’ αυτό μόνο δύο σεζόν είχε χειρότερο fg%: στην rookie του και τη σεζόν 2017-18. Ακόμη, αισθητά μειωμένες είναι πλέον οι assists του. Και με το “αισθητά μειωμένες” μιλάμε για career low. Το ίδιο ισχύει για rebounds (που πρακτικά όμως δεν προβληματίζουν κανέναν) και κλεψίματα, ενώ και οι βολές φαίνεται να είναι στα χαμηλότερα επίπεδα ευστοχίας στην καριέρα του. Με λίγα λόγια, είναι πεσμένος σχεδόν παντού, με εξαίρεση των αριθμό τριπόντων, τη στιγμή όμως που αγωνίζεται και περίπου 4 λεπτά λιγότερο σε σχέση με τον μέσο όρο καριέρας του.

Σε όλα τα παραπάνω, ίσως πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός πως ο Wall έχει εκτός της φετινής χρονιάς, άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο (με τον δεύτερο να είναι οψιόν του παίκτη στα 47 εκατομμύρια, άρα μπορούμε να τη θεωρήσουμε ήδη ενεργοποιημένη). Σε μία ομάδα δηλαδή που βρίσκεται σε φάση rebuild, έχει διώξει όλους τους άλλους βετεράνους κι έχει έναν παίκτη στην περιφέρεια που φαίνεται να περιμένει τη σειρά του για να πάρει τη μπάλα στα χέρια του (Porter). Επιπλέον, αν όπως όλα δείχνουν ο Victor Oladipo αποχωρήσει, μάλλον θα έχει και 20 εκατομμύρια το χρόνο να διαθέσει για ενίσχυση.

Όλα αυτά είναι ικανά να πανικοβάλουν; Η απάντηση είναι “εξαρτάται”. Κατά το διάστημα της απουσίας του υπήρχε πολύς κόσμος που πίστεψε πως ο παλιός Wall θα εμφανιστεί και πάλι στα παρκέ με τον ίδιο ακριβώς ρόλο και αριθμούς. Αν τα στάνταρ είναι αυτά, τότε –spoiler alert- μάλλον υπάρχει λόγος σοβαρού πανικού. Είναι πλέον αρκετά δύσκολο για όλους τους παραπάνω λόγους ο Wall να ξαναγίνει ένας Top15 παίκτης στο fantasy. Από την άλλη, αν οι ιδιοκτήτες του προσδοκούν σε έναν τίμιο point guard, που θα έχει τα rest του, και θα είναι στο 100-150 στο ετήσιο ranking, τότε όχι. Το δεύτερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι επικρατέστερο κι ένας παίκτης σε αυτό το εύρος έχει νόημα περισσότερο για λίγκες τουλάχιστον 16 ατόμων. Επομένως, ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να βρείτε αυτό το άτομο λίγο μεγαλύτερης ηλικίας που δεν πολυπαρακολουθεί τις εξελίξεις και ακόμη νομίζει ότι είναι σταρ και να τον παραχωρήσετε. Οι περισσότερες λίγκες διαθέτουν ένα τέτοιο άτομο.

 

Πούλα και φύγαμε για Βραζιλία

 

Στο fantasy σε γενικές γραμμές ισχύει ότι όσο περισσότερο χρόνο και όσο περισσότερο usage% δώσεις σε έναν παίκτη, συνήθως τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Υπάρχουν όμως και παίκτες που τα νούμερά τους δεν ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τον χρόνο. Θα τους κατηγοριοποιούσαμε περισσότερο στους “παίκτες ρυθμού”. Αυτούς που όταν ξεκινήσουν να μπουν τα πρώτα 1-2 σουτ, μετά ακολουθεί χαμός. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο σημερινός καλεσμένος μας, ο Danilo Gallinari. Πόσο μάλλον αυτό το διάστημα, που και ρυθμό έχει βρει και επιπλέον χρόνο έχει πάρει.

Τι εννοούμε έχει βρει ρυθμό; Ίσως έχει περάσει απαρατήρητο, όμως ο Gallo (για τους φίλους) τον τελευταίο μήνα είναι Top30 παίχτης. Ικανοποιητικοί πόντοι, τρίποντα, σούπερ ποσοστά, rebounds κι ελάχιστα λάθη. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες, δηλαδή τους τραυματισμούς των De’Andre Hunter και Cam Reddish, και να αλωνίζει στα forwards. Για να γίνει αντιληπτό το τι κάνει φέτος, αρκεί να πούμε ότι αν πάρουμε τα δεδομένα όλης της χρονιάς βρίσκεται περίπου στο Νο120 του ετήσιου ranking, με μέσο όρο 23 λεπτών ανά αγώνα.

Αυτό το διάστημα ο Hunter (κατά κύριο λόγο) και σε 3 εβδομάδες και ο Reddish επιστρέφουν στην ενεργό δράση. Είναι μάλλον σίγουρο ότι τα αγωνιστικά λεπτά του θα μειωθούν. Παράλληλα είναι γνωστό ότι ο Gallo δεν είναι τέρας υγείας: μπορεί να τεντωθεί μόλις ξυπνήσει το πρωί και να πάθει τράβηγμα στην πλάτη ή να φτερνιστεί και να έχει θέμα στους προσαγωγούς. Με λίγα λόγια, μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα συνεχίσει να δίνει τέτοια νούμερα στην διάρκεια της χρονιάς.

Αυτό όμως φίλες και φίλοι δεν το γνωρίζουν όλοι. Ακριβώς γι’ αυτό πρέπει να βρείτε το ανυποψίαστο θύμα στη λίγκα σας, να στήσετε καρτέρι και τώρα που το trade deadline πλησιάζει να του ορμήσετε για να πουλήσετε. Βγάλτε το αρπακτικό που κρύβεται μέσα σας και χαρίστε στον αγαπημένο σας συμπαίκτη τον Gallo που πάντα ήθελε.

 

Thinking Ahead

 

Δεν είναι κοινό μυστικό πως οι ομάδες του LeBron ψιλοδιαλύονται όταν αυτός δεν αγωνίζεται (συνήθως γιατί τις έχει παρατήσει). Επίσης δεν είναι μυστικό ότι ο άνθρωπος είναι βιονικός και δεν τραυματίζεται ποτέ – μήπως να ξανασκεφτούμε ποιον παίκτη θα πρέπει να αποκαλούμε ρομπότ; Anyway, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο “Βασιλιάς” να τραυματιστεί και να χάσει τουλάχιστον τον επόμενο μήνα. Η ταυτόχρονη απουσία και του Anthony Davis δημιουργεί σε πολύ κόσμο την απορία αν πλέον οι Lakers θα καταρρεύσουν ή θα περάσουν εν τέλει στα Play Offs. Εμάς φυσικά δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες και το μόνο που μας απασχολεί είναι ποιοι παίκτες θα πάρουν το usage τους. Γι’ αυτό το λόγο, στο Thinking Ahead αυτής της εβδομάδας είναι σχεδόν όλη η ομάδα των Lakers.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ορισμένοι παίκτες θα ήταν αδύνατο να αποκτηθούν. Επειδή όμως με το trade deadline μιλάμε για το τελευταίο ξεπούλημα της χρονιάς (σε όσες λίγκες δεν έχουν κλείσει ήδη), τα πάντα είναι εφικτά από ομάδες που έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια. Οπότε έχουμε και λέμε:

Dennis Schroder: Ο Γερμανός point guard δεν είναι τραυματίας και αναμένεται να είναι πλέον όχι απλά το Νο1 επιθετικό όπλο, αλλά και ο βασικός δημιουργός. Αυτό το διάστημα είναι υγιής και θα μπορούσε εύκολα να κάνει νούμερα της τάξης του 20+/4/7. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός παίκτης και αν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία μπορεί να γράψει νούμερα καριέρας.

Montrezl Harrell: Ναι, ο Harrell είναι ένας εξαιρετικά μονοδιάστατος παίκτης που βοηθά σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες, όμως αυτό είναι το διάστημα που μπορεί να το κάνει πολύ καλά και κυρίως με συνέπεια. Στον 1μησι αγώνα χωρίς LeBron ήταν η κυριότερη επιθετική απειλή της ομάδας του.

Kyle Kuzma: Οι προσευχές όσων είχαν τον Kuz εισακούστηκαν, όλη η ομάδα είναι στο νοσοκομείο κι επιτέλους μπορεί και αυτός να γράψει νούμερα. Δεν φαίνεται να είναι σε τρελό φεγγάρι, όμως είναι ένας πάμφθηνος παίκτης που αναμένεται να παίρνει κοντά στα 20 σουτ ανά παιχνίδι.

Talen Horton-Tucker: Ο παίκτης που μπορεί να αυξήσει το status του περισσότερο από κάθε άλλο. Αν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία μπορεί να γίνει ακόμη και ο βασικός δημιουργός της ομάδας. Πολύ αξιόλογα ποσοστά για τη θέση του, μπόλικες ασίστ και παιχνίδι που προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες. Μπορεί να τον βρείτε ακόμη και ελεύθερο, τη στιγμή που είναι ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία από τους προαναφερθέντες.

Morris/Caldwell-Pope: Όπως είναι οι Lakers μπορεί να βγει μπροστά οποιοσδήποτε. Πιθανότατα θα παίξουν και σποραδικά καλοί αγώνες από κάποιους. Ωστόσο, επειδή αρκετός κόσμος έχει τρέξει για να σηκώσει Caldwell-Pope και Morris, η παραδοσιακή αστάθειά τους δεν είναι δελεαστικό χαρακτηριστικό ακόμη και σε ειδικές περιπτώσεις όπως η τωρινή.

 

Η γωνιά του Embiid

 

Ένα βαρύ διάστρεμμα αποκόμισε από τον αγώνα με τους Hawks ο LeBron James και σίγουρα όσοι/ες ιδιοκτήτες του έβλεπαν τον αγώνα πόνεσαν κι αυτοί/ες. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για απουσία μερικών εβδομάδων, δηλαδή μήνα και βλέπουμε.

Πολύ πολύ άσχημη τροπή πήρε ο τραυματισμός του LaMelo Ball και είναι πραγματικά κρίμα. Κάταγμα στον καρπό και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε για απουσία από το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, οι Hornets θέλουν να πάρουν κι άλλες γνώμες, οπότε κρατήστε τον για λίγο ακόμη στα ρόστερ σας, μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα.

Τραυματισμός στην γάμπα για τον Davis Bertans, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ενδεχομένως όμως το διάστημα απουσίας να αποδειχθεί μεγαλύτερο.

Ο Serge Ibaka έχασε όλη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω προβλήματος στην πλάτη και θα λείψει σίγουρα από τον αγώνα της Δευτέρας. Μέχρις στιγμής δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κι επομένως η παρουσία του στους αγώνες των Clips δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αγώνες έχει χάσει και ο Steph Curry και οι Warriors δεν θεώρησαν απαραίτητο να ενημερώσουν για το ακριβές χρονοδιάγραμμα απουσίας. Επειδή ωστόσο πονάει, δεν θα προκαλέσει έκπληξη να χάσει τους πρώτους αγώνες της εβδομάδας.

 

 

*Όλες οι ομάδες στα γνωστά 3 ή 4 παιχνίδια αυτή την εβδομάδα