NBA Previews 2016-17: Golden State Warriors

Posted on Oct 6 2016 - 5:15pm by Kosmas Kapsalis

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι Golden State Warriors ξεκινούν τη χρονιά με ένα ξεκάθαρο στόχο: το Πρωτάθλημα και μόνο αυτό. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Για την ακρίβεια, στόχος της ομάδας που έχει δημιουργηθεί στην Bay Area δεν είναι μονάχα το φετινό δαχτυλίδι, αλλά να δημιουργήσουν τη δική τους δυναστεία που θα στιγματίσει την εποχή που διανύουμε.

gsw

Που σας αφήσαμε

Οι Warriors έμαθαν πέρσι -the hard way- την περίφημη φράση του guard των Bulls, Ron Harper λίγο μετά την λήξη της -ιστορικής- regular season και πριν τα playoffs του 1996:

“72 and 10 don’t mean a thing without the ring”

To Golden State ξανάγραψε τα βιβλία της Ιστορίας του ΝΒΑ, σπάζοντας μάλιστα ένα ρεκόρ που οι περισσότεροι πίστευαν πως θα μείνει για πάντα ανέπαφο. Τέλειωσαν την regular season με μονοψήφιο αριθμό ηττών, εννέα τον αριθμό, αλλά για να γίνει αυτό θυσίασαν, όπως φάνηκε στην πορεία, την μετέπειτα μοίρα τους. Κυνηγώντας το ρεκόρ, οι βασικοί έπαιξαν σε περισσότερα παιχνίδια και λεπτά απ’ όσα έπρεπε, ο Curry τραυματίστηκε, οι υπόλοιποι κουράστηκαν και στα playoffs δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα τα περισσότερα βράδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

curry

Παρόλα τα εμπόδια, πέρασαν εύκολα Rockets και Blazers, εκμεταλλεύτηκαν/προκάλεσαν/1)συμπληρώστε ό,τι θέλετε και την αυτοκτονία των Thunder, που βρέθηκαν να προηγούνται με 3-1 νίκες για να χάσουν τρεις φορές στη σειρά, με αποτέλεσμα οι Warriors να ξαναβρεθούν στους Τελικούς, παίρνοντας μάλιστα αέρα τα δυο πρώτα παιχνίδια. Εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι αυτό ήταν, οι Cavs αντέδρασαν, ο Draymond Green τιμωρήθηκε -κυρίως για όσα είχε κάνει στις προηγούμενες σειρές- και τα πάντα ήρθαν τούμπα. Οι “Πολεμιστές” είδαν από τη μεριά τους πως είναι να χάνεις μια σειρά που είναι σχεδόν δικιά σου2)Πρώτη φορά στην Ιστορία των Τελικών κερδίσει το Πρωτάθλημα ομάδα που χάνει με 1-3. κι επειδή “Nobody roots for the Goliath”, όλοι τους περίμεναν στη γωνία για να βγάλουν χολή περί Bulls και λοιπών παρελθοντικών αγριμιών. Όταν κάθισαν τα χαρτάκια των πανηγυρισμών στο Ohio, όλο το internet “γλέντησε” για την αποτυχία των Warriors.

screenshot_2016-08-15-09-42-40

Η απάντηση των Warriors; Η απόκτηση του Kevin Durant. Δυνατή.

Καλοκαιρινά ειδύλλια και αποχαιρετισμοί

Βασικά το καλοκαίρι οι Warriors απέκτησαν τον Durant, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που λέει εδώ και χρόνια ο Μαυράκης, πως οι Teams USA λειτουργούν για τους αστέρες του ΝΒΑ, όπως οι πενταήμερες για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Μαζεύονται, κάνουν νέους φίλους και μετά ψάχνουν τρόπους να παίξουν μαζί στην ίδια ομάδα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί ο King James & his gang. Δεύτερο χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι φετινοί Warriors:

Κατά τ’άλλα, η γενική εικόνα των κινήσεων ήταν η κάτωθι:

  • Ήρθαν: Kevin Durant (OKC), Zaza Pachulia (DAL), David West (SAS), JaVale McGee (DAL),
  • Έφυγαν: Leandro Barbosa (PHO), Festus Ezeli (POR), Andrew (Michael) Bogut (DAL), Harrison Barnes (DAL), Brandon Rush (MIN), Marreese Speights (LAC)
Rookie Peek

Δύο οι επιλογές στο draft για τους Πρωταθλητές του ’15. Στο τέλος του πρώτου γύρου επέλεξαν τον τριτοετή center του Vanderbilt, Damian Jones, και στο #38, τον sophomore από το UNLV, Patrick McCaw. Για τον Jones, οι Μήτσοι του BallHog έγραφαν στο mock draft τους (στο οποίο είχαν τον Jones ακριβώς στο #30 και τους Warriors).

“Μαυράκης: Ένα center που μπορεί να πιάσει την μπάλα με τα χέρια του και να τελειώσει τις φάσεις ρολάροντας προς το καλάθι λείπει από το roster των Warriors. Αν είχαν έναν παίκτη σαν τον Damian Jones στο έβδομο παιχνίδι των Τελικών, τότε του χρόνου τέτοια εποχή θα λέγαμε για το πως ο center από το Vanderbilt τους ενισχύει στην προσπάθεια για το three-peat.

Μαντζούκας: Δεν πιστεύω πως θα λέγαμε πως “ο center από το Vanderbilt ενισχύει την προσπάθεια των Warriors για το three-peat”, αλλά για δευτεροτρίτος center είναι επαρκής. Σε περίπτωση που φύγει ο Ezeli, δηλαδή, θα ήταν ένα απλά αξιόπιστο back up και τίποτε παραπάνω. Με άλλα λόγια και πάλι καλύτερος από τον Νιγηριανό center στα playoffs.”

Για τον McCaw, ο Μαυράκης δήλωσε το εξής (και δεν έχουμε τον παραμικρό λόγο να του πάμε κόντρα):

“Οι Warriors δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ο Patrick McCaw βρισκόταν ακόμη [στο ταμπλό του draft] στην αρχή του δευτέρου γύρου για αυτό έσπευσαν να σκάσουν 3 μύρια στο Milwaukee για να αποκτήσουν τον καινούργιο πολύτιμο ρολίστα τους. Βρίσκεται ήδη στην προστασία του Durant, που έχει αναλάβει ρόλο μέντορα, και τον προορίζουν για αρκετά λεπτά από τον πάγκο. Πολύ καλός αθλητής, αποτελεί εξαιρετικό αμυντικό και έναν σεσημασμένο κλέφτη από την περιφέρεια. Επιθετικά το σουτ του από το τρίποντο δεν είναι άσχημο και μπορεί να δημιουργήσει με την μπάλα στα χέρια πηγαίνοντας μέχρι τέλους, αν και το αδύνατό του κορμί δεν βοηθάει στις επαφές. Οι περισσότεροι πόντοι του, θα έρθουν στο ανοιχτό γήπεδο.”

Depth Chart

gsw

Τι περιμένουμε φέτος

Συντήρηση δυνάμεων και μετά βλέπουμε. Το κατάλαβαν πέρσι πως όσο σημαντικά είναι τα ρεκόρ, άλλο τόσο είναι και τα δαχτυλίδια, μόνο που τα δεύτερα είναι η τελευταία γεύση κάθε σεζόν. Η λογική, αλλά και οι πρώτες δηλώσεις του Kerr, είναι ότι οι Big-4 θα απολαύσουν με rotation κάμποσες off-νύχτες, αλλά και αρκετά λεπτά ξεκούρασης σε παιχνίδια που θα λήγουν με συνοπτικές διαδικασίες. Ακόμα κι έτσι, μας τρέχουν τα σάλια για το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα όταν βρει χημεία και πάρει μπροστά. Δύσκολα θα επιμείνουν να τρέχουν και να πιέζουν σε παιχνίδια που θα έχουν λήξει, και δύσκολα οι ομάδες που θα τους κερδίσουν θα το κάνουν σε παιχνίδι “ροντέο, πάνω-κάτω κι όποιος βάλει τα πιο πολλά”.

Να αφήσουμε σε αυτό το σημείο και τον αριθμό “186”. Είναι οι πόντοι που σημείωσαν οι Pistons το 1983 κόντρα στους Nuggets που έβαλαν 184. Πρώτη και δεύτερη επίδοση στην ιστορία της λίγκας. Μοιάζει απίθανο, αλλά αν μια ομάδα μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό, αυτή είναι οι φετινοί Warriors σε κάποιο βράδυ που δεν θα πατήσουν φρένο.

Οι αντίπαλες ομάδες πάντως δείχνουν να περιμένουν περισσότερα κι από τους φιλάθλους. Για του λόγου το αληθές, οι προσομοιωτές που έτρεξε μια ομάδα έδειξαν 83 νίκες. Ναι, καλά διαβάσατε. Προφανώς το πρόγραμμα δεν μπορεί αν υπολογίσει τραυματισμούς, “αδιάφορες” ήττες ή νύχτες ξεκούρασης. Αξιολογεί την ομάδα καθαρά βάσει ταλέντου. Τρέχει την ομάδα συγκριτικά με τις 29 υπόλοιπες περίπου σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι ας πούμε. Το αποτέλεσμα που βγήκε για τους Warriors είναι 83 νίκες σε πρωτάθλημα 82 αγωνιστικών. Οι Warriors -έστω και μόνο στα χαρτιά- το τερμάτισαν. Ίδια γνώμη βέβαια έχουν και οι μπούκιδες του Las Vegas.

…and now for something completely different

Τις τελευταίες δύο σεζόν, οι Warriors κερδίζουν. Πολύ. Για την ακρίβεια έχουν ρεκόρ 140-24. Παρόλα αυτά, όλοι θέλαμε να συνεχίσουν να κερδίζουν. Αρχικά για να δούμε που θα φτάσει η αήττητη εκκίνηση, πόσα συνεχόμενα παιχνίδια θα κερδίσουν, και μετά για να σπάσουν το ρεκόρ των Bulls. Θέλαμε πολύ να δούμε ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα τους κερδίσει και οι υπόλοιπες οχτώ ήττες που έκαναν πέρσι έχουν σχεδόν μουσειακό χαρακτήρα. Παρόλο που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να φτάσει ως το τέλος και να κάνει το back2back, η μεγάλη πλειοψηφία ήθελε όντως να το κάνει, σε αντίθεση με τα κατά καιρούς “γκανιάν” (Lakers ή και Heat, για παράδειγμα, στην πρόσφατη ιστορία). Φέτος αυτό δείχνει να αλλάζει. Ήδη από το πρώτο preseason παιχνίδι στο Vancouver, ο Durant γιουχαΐστηκε. Είναι πολλοί όσοι θέλουν να δουν το ολοκληρωτικό και φαντασμαγορικό μπάσκετ που υπόσχονται οι Πολεμιστές αλλά είναι ισάριθμα πολλοί ή και περισσότεροι όσοι τους περιμένουν στη γωνία για να αποτύχουν.

Ναι, αλλά πόσες μπάλες θα χρειάζονται οι Warriors;

Πραγματικά: άλλη ερώτηση!

Ερωτηθείς σχετικά ο Klay Thompson σε μια προπόνηση της Team USA το καλοκαίρι για τον ρόλο του στους Warriors, απάντησε:

“I just want to be efficient with what I do, whether it’s averaging 10 points, 15 points, 20 points. I just want to go out there and be effective. People have been asking me this question all the time, and I just try to point them to Manu Ginobili’s career.”

Ενώ με μια άλλη ατάκα, έδωσε το στίγμα της ομάδας με τον πιο απλό και χαρακτηριστικό τρόπο:

Με έχεις κάνει ξενύχτη

Ναι, big surprise. Θα ξενυχτήσουμε για τους Warriors. Ποιος να το περίμενε! Αλλά όχι μονάχα φέτος. Μπαίνουμε αισίως στην τρίτη χρονιά που θα γράψουμε υπερωρίες για τους “Πολεμιστές”. Παίζουν και με τις μεγάλες ώρες πανάθεμά τους ένεκα Δύσης και δη Καλιφόρνια(ς)… Είναι προφανές ότι φέτος -λάτρεις και μη του ΝΒΑ- θα προσπαθήσουν να δουν όσο περισσότερο Golden State Basketball γίνεται. Είτε σερί (για τους γενναίους), είτε με ξυπνητήρι κάθε δεύτερη μέρα στις 05:00 για μια γερή δόση ΝΒΑ πριν τη δουλειά, τη σχολή ή τον υπόλοιπο ύπνο.

Η απόσταση μεταξύ θεωρίας και πράξης

Τι να γράψουμε τώρα; Πως οτιδήποτε εκτός από το Πρωτάθλημα θα είναι αποτυχία; Θα είναι. Ξεκάθαρα. Με μόνη προϋπόθεση να πάνε όλα καλά από άποψη υγείας, οι Warriors πιθανότατα θα κατεβάσουν την καλύτερη πεντάδα που έχει υπάρξει ποτέ στο ΝΒΑ. Όχι από άποψη ονομάτων, αλλά τρεχουσών αξιών/δυνατοτήτων/ταλέντου των παικτών. Τέσσερις στους πέντε starters είναι στις All-NBA ομάδες, μελλοντικοί hall of famers, όλοι σε εξαιρετικές ηλικίες και στο peak της καριέρας τους, έχουν τους δυο παίκτες που κέρδισαν τα τρία τελευταία MVP awards, ενώ θέμα χημείας δύσκολα να υπάρξει για αυτούς για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος και βασικότερος είναι το τεράστιο μπασκετικό IQ που είναι συγκεντρωμένο στο παρκέ και τον πάγκο τους (με την εξαίρεση πάντα του JaVale McGee). Επιπρόσθετα, δεν είναι μια ομάδα που στελεχώθηκε από superstars, όπως οι Heat ή οι Celtics στο πρόσφατο παρελθόν3)Ή οι Lakers, άσχετα αν εκείνοι απέτυχαν για άλλους λόγους.. Οι Πολεμιστές θα είναι λάθος να ειδωθούν ως η ομάδα που απλά κράτησε τους Big-3 τους κι απλά αναβάθμισαν τον Barnes σε Durant. Οι Warriors είναι ήδη μια καλοκουρδισμένη μηχανή σε επίθεση και άμυνα, καθώς βρίσκεται στο top 5 της λίγκας και στις δύο αυτές κατηγορίες για δύο σερί σεζόν. Και δεν είναι η 1η και η 1η για δύο σερί σεζόν, απλά και μόνο γιατί όταν έφταναν τα ματς στους +25 η ομάδα χαλάρωνε. Και ο όχι άγνωστος αγωνιστικά στους υπόλοιπους τρεις Durant4)Μιας και με Curry και Iguodala ήταν συμπαίκτες στο Παγκόσμιο του 2010, και με Klay και Green στο Rio το 2016, στα πλαίσια των Team USA, έρχεται να ενταχθεί σε αυτήν ακριβώς την καλοκουρδισμένη μηχανή, την καλύτερη μπασκετική τέτοια στην Ιστορία του σπορ. Αυτό ακριβώς είναι που τους καθιστά τρομακτικούς!

Για να συντεθεί, βέβαια, αυτή η ονειρική ομάδα χρειάστηκε να αποψιλωθεί η frontline της ομάδας, με τους Bogut, Ezeli και Speights να αναχωρούν για άλλες πολιτείες. Αυτή είναι και η μόνη ενδεχομένως αδυναμία της Warriors ver.2016-17 στα χαρτιά. Και όσο κι αν στα κρίσιμα παιχνίδια ο Green ήταν που έπαιζε στο “5”, η απουσία του Bogut στα τελευταία τρία παιχνίδια των Τελικών, όταν και χάθηκε ο σχεδόν βέβαιος ως τότε Τίτλος, μάλλον δεν έχει τονιστεί όσο θα έπρεπε. Αυτή είναι άλλωστε και η αγωνία του Steve Kerr που δεν είναι στη θέση που είναι για να βλέπει μόνο τα θετικά της ομάδας που έχει στα χέρια του, αλλά να προσπαθεί να εντοπίσει και να βελτιώσει τις αδυναμίες της νέας σύνθεσης. Και όλοι μαζί μιλάμε για την έλλειψη rim protector. Πλέον τα καθαρόαιμα πεντάρια του Golden State είναι ο πάντα τίμιος Zaza Pachulia, o Varejao και ο -μια κατηγορία μόνος του- JaVale McGee. Ο McGee είναι ένας πολύ αθλητικός ψηλός, ικανότατος αμυντικός, αλλά μας έχει αποδείξει πως είναι πανηλίθιος. Αλλά και καλοκάγαθος θεούλης. Ήδη ξεκίνησε από το κεφάλι του το support στην ομάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για durant curry mcgee

Παρόλα αυτά, για να είμαστε ειλικρινείς, οι Warriors δεν χρειάζονταν τον Durant, για να θεωρούνται φαβορί. Με τον ίδιο κορμό των 73 νικών, θα ήταν και πάλι το φαβορί. Καλώς ή κακώς, οι αιτιάσεις για την αποτυχία τους (το ψυχοσωματικό λιώσιμο των “Splash Brothers”, η απουσία του Green, και κυρίως αυτή του Bogut από τα καθοριστικά τρία τελευταία παιχνίδια) παραμένουν πειστικές, με την τελική επικράτηση του Cleveland, όσο επική κι αν είναι, να μπορεί να θεωρηθεί μια συγκυρία που κρίθηκε στο σουτ (με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, τον LeBron, να κάνει τα πάντα, βέβαια, για να χρειαστεί να αρκεί απλά “ένα σουτ”).

Με την προσθήκη του Durant οι Warriors απέδειξαν δύο πράγματα.

Το πρώτο ότι, μόλις με δύο χρόνια κυριαρχίας, έχουν αποκτήσει τέτοιο πρωτοφανές ειδικό βάρος, που μπορούν να μπουκάρουν σε μια free agency, να πάρουν αυτόν που θέλουν (χωρίς να τον χρειάζονται τρομερά κιόλας) και να αφήνουν όλους τους άλλους σύξυλους. Συχνά λένε ότι το “Α” σε ένα ανερχόμενο franchise είναι να μπορεί να κρατάει τα αστέρια του και το “Β” να μπορεί να προσελκύσει έναν καλό free agent. Ε, οι Warriors έκαναν το “Ω”!

Το δεύτερο ότι έχουν έναν συγκεκριμένο στρατηγικό προσανατολισμό, τον οποίον δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν. Νομίζετε πως το αποτέλεσμα που επιδιώκουν οι Warriors είναι να πάρουν φέτος τη ρεβάνς; Συγγνώμη, αλλά γελιέστε. Οι Warriors θέλουν:

  • Αφ’ ενός, να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο θα συντρίψει ό,τι κινείται και θα παραμείνει μαζί για αρκετά χρόνια, γιατί θα γουστάρει να παίζει ο ένας για τον άλλον,
  • Αφ’ ετέρου, να προχωρήσουν το σχέδιο τους για “Total Basketball”5)Πως λέμε, “Total Football” του Ajax, το μπάσκετ του μέλλοντος. Το μπάσκετ που αντιλαμβάνεται πως οι θέσεις με τα παγιωμένα επί έναν αιώνα χαρακτηριστικά (ο “κοντός” στο “1”, ο σουτέρ στο “2”, ο ψηλός στο “5”, κ.λπ.) δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια επινόηση, μια ανθρώπινη κωδικοποίηση της κίνησης ανθρώπων στις τρεις διαστάσεις του παρκέ.

Οι Warriors κάνουν αυτό το οποίο το μπάσκετ, όπως και κάθε οργανωμένη ανθρώπινη δραστηριότητα, κάποια στιγμή -αν όχι απαραίτητα σήμερα- θα είχε ανάγκη για να εξελιχθεί: την αφαίρεση.

Τι σημαίνει σουτέρ;

Τι γίνεται αν όλοι μπορούν να σουτάρουν;

Τι σημαίνει αμυντικός;

Τι γίνεται αν όλοι μπορούν να αμυνθούν;

Τι γίνεται αν η άμυνα προσανατολίζεται στο να αναδεικνύει τις αδυναμίες του αντιπάλου, περιορίζοντας την κίνηση της μπάλας στο μεσαίο χώρο; Τι γίνεται αν μια ομάδα, αντί για περίπου 120 τετραγωνικά, μπορεί να είναι απειλητική επιθετικά σε περισσότερα από 150; Τι γίνεται αν το μέγεθος της επιτρέπει να είναι πιο γρήγορη από οποιονδήποτε και ταυτόχρονα να είναι εξίσου ικανή και στο σετ παιχνίδι;

Αυτά όλα τα ερωτήματα έρχεται να απαντήσει η “lineup of death v.2017 it-would-be-less-painful-if-you-commit-suicide”. Γιατί, όπως λέει κι ο ομόσταβλος Άρης Τόλιος, διάφορα άλλα ερωτήματα, όπως “πόσες μπάλες θα χρειάζονται οι Durant-Curry-Thompson” ή “πόσο θα πέσουν τα στατιστικά του καθενός”, είναι απολύτως λανθασμένα. Στις άνετες βραδιές, θα σουτάρουν όλοι μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Στις πιο δύσκολες, θα σουτάρει όποιος “το έχει” και όλα τα άλλα θα γίνονται από όλους για όλους, γιατί πλέον μπορούν πολλοί να κάνουν πολλά πράγματα. Και να τα κάνουν στο top μπασκετικό επίπεδο, πέρα από προκαθορισμένους ρόλους και πράγματα που “πρέπει να κάνουν οι ηγέτες”. Όλοι θα κάνουν τις απαραίτητες θυσίες, όχι εκ των προτέρων ή για πάντα, αλλά για εκείνη την στιγμή, εκείνο το βράδυ, εκείνη τη βδομάδα, εκείνον τον μήνα. Γιατί μπορούν. Ή σημαντικότερα, γιατί όλα δείχνουν πως το θέλουν.

Οι Warriors δεν μπορούν να ελέγξουν τους τραυματισμούς ή μια άστοχη μέρα. Με αυτή την έννοια, ναι, μπορεί να ηττηθούν ή να χάσουν το Πρωτάθλημα. Όμως, αν πετύχουν την επιζητούμενη χημεία, θα επανανοηματοδοτήσουν το μπάσκετ. Γι’ αυτό είναι λάθος να τους συγκρίνει κανείς με κάποια άλλη ομάδα του παρόντος ή του παρελθόντος. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, οι Warriors είναι οι μόνοι που τόλμησαν αυτή την αφαίρεση και θα παίζουν αυτό το μπάσκετ.

Μόνο η χημεία ή η ατυχία μπορεί να δημιουργήσει απόσταση θεωρίας – πράξης. Κατά τα άλλα, το μέλλον είναι εδώ για να μας παρουσιάσει τη νέα του μορφή.

Πρόβλεψη (έτσι, για να γελάμε στο postseason roundtable)

Fun Fact: Αν όλα κυλήσουν “ομαλά” και τον Ιούνη οι δυο ομάδες για την τελική αναμέτρηση είναι οι Warriors και οι Cavaliers, θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του ΝΒΑ που θα έχουμε τον ίδιο Τελικό, τρεις σερί χρονιές. Hawks και Celtics παίξανε τέσσερις φορές σε πέντε χρόνια στα 50’s, Celtics και Lakers εφτά φορές σε 11 χρόνια στα 60’s, Lakers και Knicks τρεις φορές σε τέσσερα χρόνια στα 70’s, Lakers με 76ers και Celtics από τρεις φορές σε μια τετραετία στο πρώτο και δεύτερο μισό των ’80s, αλλά ποτέ για τρεις φορές στη σειρά.

Παρόλο που οι Warriors είναι το πρώτο φαβορί για το δαχτυλίδι, έχουν σαφώς δυσκολότερο έργο από τους Cavs μέχρι να πάρουν τον τίτλο της Δύσης και το εισιτήριο για τους Τελικούς. Παρόλα αυτά, με 65+ νίκες, θα είναι πρώτοι στην Pacific, πρώτοι στη Δύση, πρώτοι στο ΝΒΑ, στον Τελικό του ΝΒΑ και, πιθανόν, Πρωταθλητές τον Ιούνη του 2017.

ballhog rainbow

The following two tabs change content below.
Τίμιος αιώνιος φοιτητής, θα ψάχνει κάθε ευκαιρία να γράψει σε άρθρα τις λέξεις Tracy και McGrady. Όταν δεν παρακολουθεί με νοσταλγία videos του πάλαι ποτέ superstar, τρομοκρατεί τα εργαστήρια χημείας της συμπρωτεύουσας. Φημολογείται ότι είναι εξαιρετικός post player, αλλά ακόμα δεν είχαμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε. Σιγουράκι για τις άγριες ώρες, το NBA ήρθε σαν φυσικό αποτέλεσμα του τρόπου ζωής του.

References
1 συμπληρώστε ό,τι θέλετε
2 Πρώτη φορά στην Ιστορία των Τελικών κερδίσει το Πρωτάθλημα ομάδα που χάνει με 1-3.
3 Ή οι Lakers, άσχετα αν εκείνοι απέτυχαν για άλλους λόγους.
4 Μιας και με Curry και Iguodala ήταν συμπαίκτες στο Παγκόσμιο του 2010, και με Klay και Green στο Rio το 2016, στα πλαίσια των Team USA
5 Πως λέμε, “Total Football” του Ajax

3 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. 74 October 6, 2016 at 19:52 -

    Εγώ περιμένω να δω τον livingston με τον Durant στο παρκέ… Μακελειό

  2. 74 October 6, 2016 at 20:02 -

    Και επειδή με τρώει όλο το καλοκαίρι…

    Έναν Jamal Crawford μακριά είναι για να πάθουμε μερικά λογικά άλματα

  3. Kostas October 25, 2016 at 17:45 -

    Τον MacAdoo, μπορείτε να μου πείτε, γιατί τον κρατήσαμε; Τόσο δύσκολο ήταν να τον δώσουμε και να πάρουμε έναν πραγματικό παίχτη;