Markelle Fultz: Ένα Αναγκαίο “Restart”

Posted on Oct 26 2017 - 5:00pm by Aris Tolios

Ας αναμετρηθούμε με τον «ελέφαντα στο δωμάτιο»: το μεγαλύτερο minor storyline των πρώτων ημερών της σεζόν 2017-18 δεν είναι άλλο από την μηχανική του σουτ του Markelle Fultz.

Σε πολλά χρόνια από τώρα, μπορεί η σημερινή ασχήμια της εικόνας του #1 του φετινού draft όταν στήνεται στη «γραμμή της φιλανθρωπίας» να είναι μια μακρινή ανάμνηση, ένα αδιάφορο στιγμιότυπο στην δοξασμένη καριέρα του, ή ίσως ακόμα και ένα κομμάτι στο ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί για τη ζωή του (κάπως αχρείαστα και ταυτόχρονα αναγκαία, για λόγους ποιητικής αδείας, μεγάλο) και τις αρχικές δυσκολίες του ως έφηβου στη λίγκα.

Όπως και να εξελιχθεί η πορεία του Fultz όμως, προς το παρόν οι ελεύθερες βολές του πρώην Huskie έχουν την αποτελεσματικότητα του Andre Drummond και τη χάρη ενός Andris Biedrins ή ενός Chuck Hayes. Και αν οι Sixers ήταν, όχι απλώς ελπιδοφόροι, αλλά και ανταγωνιστικοί, τότε ίσως ξεκινούσαμε ήδη να μιλάμε για το “hack-a-Fultz”.

Το φετινό ΝΒΑ έχει ήδη πάρει στοιχεία «βραζιλιάνικου» σίριαλ από πολύ νωρίς. Έσπρωξε ή δεν έσπρωξε ο Jokic τον Scott Brooks; Ήταν ή δεν ήταν στο κομμωτήριο ο Bledsoe, όταν τουίταρε «δεν θέλω να είμαι εδώ»; Θα ξαναμιλήσει ο Kawhi στον Pachulia; Ήξερε ο LeBron ότι ο Kyrie ήθελε να φύγει όσο γίνεται μακρύτερα του; Και κυρίως: τι συμβαίνει με το σουτ του Markelle Fultz;

Σε αυτό το σημείο αμφιταλαντεύομαι για να χρησιμοποιήσω ένα αγαπημένο reference, αλλά το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν να πω σεξιστικό αστείο. Οπότε θα αναπαράγω ένα αστείο που έχει πει στο παρελθόν η εξαιρετική standup κωμικός Whitney Cummings για κάτι άλλο, και θα αλλάξω δύο επίμαχα σημεία1)Αν, εντούτοις, θέλετε σώνει και ντε να μάθετε ή να βρείτε από μόνοι/ες σας σε τι αναφέρομαι, σε προσωπικό μήνυμα μόνο παρακαλώ και το κρίμα στο λαιμό σας.:

“Markelle Fultz’s shot is like an M. Night Shyamalan movie: 10 days ago everyone wanted to see it. Now when people see it, they come out and they’re like, what the f*ck was THAT? Was it an alien? Was it dead? And what was Mark Wahlberg doing in there?”

Κάπως έτσι σκέφτομαι τους οπαδούς του ΝΒΑ που περίμεναν σαν ξερολούκουμο να δουν τον Fultz να αγωνίζεται και εν τέλει, βρίσκονται σε μια τεράστια σύγχυση. Έχουν ένα καταπληκτικό premise, ένα μυστήριο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας και στο τέλος, μια αποκάλυψη που λογικά θα μας ξενερώσει όλους – ακριβώς δηλαδή σαν ταινία του M. Night Shyamalan.

Βίος και πολιτεία της παλιάς (;) μηχανικής του σουτ του Markell Fultz

Εδώ, βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως ο Markelle Fultz δεν ήταν και κανένα απειλητικό θηρίο από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και στο κολέγιο της Washington. Παρότι, στη μοναδική σεζόν του με τους Huskies, εντυπωσίασε με το all-around παιχνίδι του, αποτυπωμένο σε όλες ανεξαιρέτως τις σημαντικές στατιστικές κατηγορίες, η αρκετά ανώριμη μηχανική του εκδηλωνόταν δειλά στην ποιότητα του σκοραρίσματος του. Και αν θέλουμε να κάνουμε μια απλούστευση (που φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι αρκετά solid, ωστόσο), η αποτελεσματικότητα στις ελεύθερες βολές είναι θεμελιώδης για να αντιλαμβάνεται κάποιος αν έχει απέναντι του έναν παίκτη που ξέρει να σουτάρει γενικά, όχι μόνο βολές.

Είχε ήδη γίνει αντιληπτό, λοιπόν, ακόμα και πριν το draft, πως ο Fultz, παρότι μπορούσε να κάνει τα πάντα (επιθετικά τουλάχιστον), μπορούσε να σκοράρει καλύτερα από ό,τι μπορούσε να σουτάρει ειδικά βολές, αλλά και γενικώς και αορίστως. Το 41% που σούταρε στα τρίποντα πέρυσι στη Washington ήταν ελπιδοφόρο, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν αποτελούσε εγγύηση – τουλάχιστον, όχι για έναν high volume scoring guard, όπως ο Fultz. Αποτελούσε απλώς μια καλή βάση για έναν δυνητικά αξιόπιστο σουτέρ.

Δεν πρέπει να βγάζουμε από την εξίσωση, επίσης, τις προσδοκίες που είχαν οι Sixers από αυτόν, καθώς και τον ρόλο για τον οποίον τον προετοίμαζαν. Λογικά, λοιπόν, δύο ενδεχόμενα2)Υπήρχε και το ενδεχόμενο να τρώει κάθε μέρα από τα Chick-fil-A, αλλά αυτό είναι άσχετη βεβαιότητα και δεν το λέμε. περίμεναν τον Fultz στη Philadelphia και έχουν και τα δύο να κάνουν με το υπάρχον roster, το προϊόν δηλαδή του “The Process”.

Το πρώτο ενδεχόμενο ήταν ο Fultz να αποτελέσει αρκετά γρήγορα μέλος της βασικής πεντάδας, αλλά με πολύ συγκεκριμένο ρόλο, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Simmons είναι περίπτωση αθλητή – κινητού mismatch, που δεν μπορεί ο εκάστοτε coach παρά να του αναθέσει εκτεταμένα δημιουργικά καθήκοντα στην επίθεση και να τον αξιοποιεί κατά το δοκούν στην άμυνα. Ταυτόχρονα, ο Embiid, αν μείνει υγιής, έχει αγωνιστικά χαρίσματα και στις δύο πλευρές του παρκέ που σωρευτικά δεν έχει κανένας, μα κανένας, center στη λίγκα. Αυτομάτως, αυτό θα έβαζε τον Fultz σε ρόλο combo guard που θα μπορεί να εναλλάσσεται στις δύο θέσεις (ανάλογα που θα παίζει ο Simmons), με κύριο επιθετικό όπλο του το spot/assisted shooting και όχι το off dribble, όπως είχε συνηθίσει ο ίδιος στο κολέγιο.

Κοινώς, αυτό που κάνει ο λιγότερο ταλαντούχος, αλλά τίμιος Jerryd Bayless, και όχι κάτι που θα έκανε, για παράδειγμα, ο Dame Lillard ή ο C.J. McCollum.

Το δεύτερο ενδεχόμενο ήταν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ο Fultz να ηγείται του second unit, καθώς είναι επένδυση ταυτόχρονα βραχυπρόθεσμης και μεσοπρόθεσμης απόδοσης. Με λίγα λόγια, ο Fultz να είναι το αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς από τον πάγκο, από όπου θα δίνει άμεσο σκοράρισμα από εκεί, με χρόνο συμμετοχής που προοδευτικά θα αυξάνεται, την ώρα που ο Simmons θα παραμένει υγιής και θα βρίσκει ρόλο και χώρο μέσα στη βασική πεντάδα, ώστε, όταν με το καλό συνυπάρξουν οι δυο τους μαζί με τον Embiid σε αυτή, να υπάρχουν επαρκείς παραστάσεις και σωστή κατανομή ρόλων.

Βεβαίως, το δεύτερο ενδεχόμενο δεν ήταν και το καλύτερο, καθώς θα τοποθετούσε τον Fultz στην πολύ μικρή λίστα των #1 του draft που ξεκίνησαν την rookie σεζόν τους από τον πάγκο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Οι υπόλοιποι της λίστας; Andrea Bargnani και Anthony Bennett…

Όπερ και εγένετο.

«Μια αναγκαία αλλαγή». Αλλαγή γιατί; Αναγκαία γιατί;

Σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις, ορθά, κάποιος, αν όχι ο ίδιος, σκέφτηκε πως το top prospect της περσινής φουρνιάς πρέπει να έχει πιο αξιόπιστο σουτ και σε τόσο νεαρή ηλικία, το αξιόπιστο σουτ έχει βαρύκεντρο της τη μηχανική. Κάπως έτσι, φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει το shooting form του και ξεκίνησε να πειραματίζεται με τις βολές από την αρχή του μήνα ή κάτι τέτοιο. Τα πρώιμα σημάδια αυτής της αλλαγής ξένισαν αρχικά στην preseason…

…σόκαραν στη πρεμιέρα……και εν τέλει, προβλημάτισαν3)Στο παρακάτω βίντεο, λατρεύω την «κακιασμένη» mentalité του Valanciunas, που αμέσως αφότου η μπάλα δεν έχει βρει καν στεφάνι, τσακώνει την μπάλα, μην επιτρέποντας στον Fultz να χαρεί ούτε το random shot που έκανε ανάμεσα στις δύο βολες. Πόσο jerk είσαι Jonas, άθελα σου μάλλον..

Αυτό που προφανώς δεν πάει καλά -και διαφαίνεται όλο και περισσότερο βάσιμο- είναι πως κάτι έχει ενοχλήσει το σουτ του Fultz: λυγίζει τα γόνατα του λίγο και μόνο ψηλά, αφότου έχει στερεώσει την μπάλα στον καρπό του και τον χρησιμοποιεί για να δώσει ώθηση στην μπάλα (και μάλιστα σε αρκετά χαμηλό release point), αντί αυτό να το κάνουν τα πόδια, τα χέρια, η μέση και τα ακροδάχτυλα του.

Τα προφανή ερωτήματα που εγείρονται είναι γιατί σουτάρει τόσο αναποτελεσματικά, αλλά κυρίως ακόμα πιο άσχημα και γιατί δεν έχει επιχειρήσει ακόμα τρίποντο. Α ναι, είναι και αυτό: σε τέσσερις αγώνες, ο rookie δεν έχει τολμήσει να δοκιμάσει ακόμα την τύχη του από την περιφέρεια, την στιγμή που στο κολέγιο σούταρε περίπου κάθε 7′!

Στους πρώτους τέσσερις αγώνες, ο Fultz έχει 6/12 βολές και 9/27 σουτ, όλα δύο πόντων. Δεν είναι απλώς ότι δεν έχει σουτάρει τρίποντο – είναι ότι δεν έχει καν επιχειρήσει σουτ μακρύτερα από τα 4,5 μέτρα4)Ακόμα χειρότερα: 7/17 σουτ του είναι lay-ups, και όσο για το jumpshot του, ακόμα κι από κοντινή απόσταση, μετράει μόλις 2/10!

Το shot chart του Fultz στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της επαγγελματικής του καριέρας

Όμως, το πραγματικό ερώτημα είναι αν ο Fultz υποφέρει από τραυματισμό (ποιος μίλησε για χρονιά «χωρίς τραυματισμένα prospects»;) ή έχει “yips” (ψυχολογικό μπλοκάρισμα, κατά το ελληνικότερο).

Το χρονικό ενός φιάσκο

Τον Fultz τον είδαμε μόλις 64′ στο Summer League, πριν την πρεμιέρα με τη Βοστόνη, αφού οι Sixers τον προστάτευσαν όταν διαγνώστηκε με έναν ήπιο τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ πρόλαβε μόλις 47′ preseason, λόγω ενός, πάλι ήπιου, τραυματισμού στο γόνατο.

Όταν για πρώτη φορά ο Fultz έδειξε αυτήν την -τουλάχιστον περίεργη- μηχανική, ο νεαρός υποστήριξε πως απλώς πειραματίζεται με διάφορα στιλ για να βελτιώσει το σουτ του, διασφαλίζοντας τους πάντες πως θα επιστρέψει στο φυσιολογικό shooting form του. Λογικά, σε αυτό συνέβαλλε και ο Brett Brown, ο οποίος δεν πέταξε ακριβώς και την σκούφια του, βλέποντας τον εκκολαπτόμενο superstar του να πειραματίζεται, δυο εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν, ονομάζοντας την αλλαγή στο σουτ «αποκλειστικά δική του απόφαση».

Ωστόσο, στις 15 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά μίλησε για πρόβλημα στον ώμο. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θυμάται ακριβώς πότε και πως ξεκίνησε ο πόνος, αλλά ότι θα το παλέψει για να το ξεπεράσει. Πλέον και ο Brown αναγνώρισε το θέμα, αναφέροντας

“I think [his shoulder] is affecting him more than he lets on. You can tell with his free throw, trying to get that ball up. It’s far out from his body. He’s been working on trying to get that thing rehabilitated […] And the lack of the quantity of his 3-point shooting may be a sign that it’s hurting a little more than he’s letting on.”

Με κανέναν να μην δίνει σαφείς απαντήσεις, λογικό είναι να αρχίσουν και οι σκέψεις μήπως το πρόβλημα του Fultz είναι πρωτίστως ψυχολογικό παρά σωματικό. Μήπως απλώς είναι ένα πολύ νέο παιδί, ευάλωτο σε μια κατάσταση που τον θέτει εκτός rotation επειδή ο Jerryd Bayless είναι πιο έτοιμος να ανταποκριθεί στον ρόλο που θέλουν οι Sixers στο πλάι του Ben Simmons – και να δικαιώνεται, προς το παρόν, απόλυτα αυτή η επιλογή; Στο κάτω-κάτω της γραφής, ο απεγνωσμένα μέτριος σουτέρ Simmons χρειάζεται έναν αξιόπιστο σουτέρ στο πλάι του και ο Fultz δεν είναι αυτός, ούτε στο παρόν ,ούτε στο άμεσο μέλλον.

Την παραπάνω σκέψη ενισχύει το προφίλ του franchise των Sixers: πρόκειται για έναν σύλλογο, ο οποίος, ειδικά στην tanking περίοδο του “Process”, μπορούσε να κρατήσει τον Embiid σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ακόμα και ενάμιση χρόνο μετά την εγχείρηση του, ή δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει τη rookie χρονιά του Simmons gap year, παρότι ιατρικά είχε το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί μετά το Φλεβάρη. Επομένως, είναι δυνατόν οι «σχολαστικοί» Sixers να μην αναγνώρισαν ένα ιατρικό πρόβλημα ή να ρισκάρουν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο;

Το θέατρο του παραλόγου κορυφώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, αμέσως μετά τη νίκη επί των Pistons τη Δευτέρα, όπου ο Fultz αγωνίστηκε ελάχιστα. Μετά τον αγώνα, παραδέχτηκε πως άλλαξε το shooting form του για να μην πονάει και πως όταν σταματήσει να πονάει, θα επανέλθει τουλάχιστον στην κατάσταση που είχε στους Huskies. Σα να μην έφτανε αυτό, ο ατζέντης του Raymond Brothers αποκάλυψε στον Adrian Wojnarowski ότι ο Fultz είχε μαζέψει υγρό στον ώμο:

Markelle had a shoulder injury and fluid drained out of the back of his shoulder […] He literally cannot raise up his arms to shoot the basketball. He decided to try and fight through the pain to help the team. He has a great attitude. We are committed to finding a solution to get Markelle back to 100 percent.

Την αμέσως επόμενη μέρα, την Τρίτη, ο Brothers αλλάζει την αφήγηση του: ο Fultz δεν υποβλήθηκε σε αφαίρεση υγρού, αλλά έκανε ένεση κορτιζόνης (!) αρκετές εβδομάδες πίσω, για να μειωθούν συμπτώματα πρηξίματος και είναι διαταθειμένοι αμφότεροι να βρουν την καλύτερη λύση μαζί με τον G.M. των Sixers, Bryan Colangelo, και το ιατρικό επιτελείο.

Αντιπαρερχόμαστε τι μπορεί να άλλαξε τη γνώμη του Brothers για το τι έκανε όντως ο πελάτης του, την ανάγκη του να αναφέρει για πρώτη φορά την καλή συνεργασία που θα έχουν με το επιτελείο των Sixers, αλλά και από που κληρονόμησε τον τραυματισμό αυτόν που δεν ξέρουμε καν το όνομα του ο Fultz5)Ειδικά για το τελευταίο, δεν θεωρούμε πως θα μάθουμε ποτέ πως στην ευχή τραυματίζονται παίκτες εκτός αγώνων ή προπονήσεων και μένουν βδομάδες και μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης..

Αξίζει να σταθούμε, όμως, στην απάντηση του Colangelo, την Τετάρτη, για το θέμα Fultz. Τι είπε λοιπόν ο Colangelo; Τίποτα λιγότερο από ότι δεν υπάρχει κανένα δομικό ή μακροχρόνιο ιατρικό ζήτημα με τον Fultz, ότι είχε το “ok” του ιατρικού επιτελείου, ότι το πρόβλημα του είναι επί της αρχής μάλλον ψυχολογικό και ανεξήγητο, ότι ο Fultz θα μείνει έξω για τρεις αγώνες, ότι είναι συντονισμένος πλήρως με τον Brothers και, παρότι δεν ξέρει γιατί είπε αρχικά ότι αφαιρέθηκε υγρό από τον ώμο του Fultz, επιβεβαίωσε πως έλαβε ένεση κορτιζόνης, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος στο κάτω-κάτω να τα λέει και όλα στα ΜΜΕ! Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε πίεση εκ μέρους των Sixers στον Fultz να αλλάξει το σουτ του και ότι ο τραυματισμός στον ώμο μάλλον προέκυψε όταν ο παίκτης αποφάσισε αυτοβούλως να αλλάξει το σουτ του!!!

Όλα τα παραπάνω παραείναι γελοία για να αξίζουν σοβαρού σχολιασμού.

Ουσιαστικά αυτή την στιγμή, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τον λόγο, έχουμε από τη μία έναν ατζέντη, ο οποίος για κάποιο λόγο δέχτηκε να αλλάξει επίσημη γραμμή, και έναν G.M., ο οποίος έχει προφανώς τσακωθεί με τον ατζέντη και κάνει τη χειρότερη διαχείριση που μπορεί να κάνει: βγάζει φταίχτη, όχι μόνο για την αγωνιστική του επίδοση, αλλά και για τον τραυματισμό του έναν 19χρονο αθλητή. Παράλληλα, ακόμα και η σκέψη πως ο Fultz επιχειρούσε κάτι στο σουτ του ώστε να σταματήσει να του είναι επώδυνο και οι Sixers επέμεναν να του το αλλάξουν υποτιμώντας το πρόβλημα, είναι πολύ προβληματικό ως σκέψη.

Μετά Χριστόν προφήτες

Τι θα έπρεπε να κάνει η Philadelphia; Ευθύς εξαρχής, ειδικά από την στιγμή που είναι σαφές πως, ακόμα και ψυχολογικό βάρος να έχει ο Fultz, δεν μπορεί και αποφεύγει να σουτάρει, να βάλει τον Fultz στην συντήρηση. Με δύο καταγεγραμμένους μικρούς τραυματισμούς στην preseason και έναν, αν όχι σοβαρό, σίγουρα ύπουλο τραυματισμό στον ώμο, οπότε οι Sixers έπρεπε να του δώσουν χρόνο και να μην τον αφήνουν να εκτίθεται, ό,τι κι αν ισχυριζόταν ο ίδιος. Εξάλλου, η πραγματικότητα δείχνει πως στη φετινή Ανατολή, ένας Simmons και ένας (ή έστω 2/3) Embiid ίσως φτάνουν για να πάνε την Philadelphia ακόμα και στα playoffs.

Βεβαίως, οι Sixers φημίζονται, όχι μόνο για την σχολαστικότητα τους (που εδώ η φήμη τους δοκιμάστηκε), αλλά και για την μυστικοπάθεια τους, καθώς και για τις μέτριες ιατρικές υπηρεσίες που διαθέτουν. Όταν ο Carter-Williams και ο Simmons έκαναν εγχείρηση, η ομάδα δεν έθεσε ποτέ χρονοδιάγραμμα, ενώ ο Okafor είχε ακόμα ενοχλήσεις ένα χρόνο μετά την εγχείρηση στο γόνατο του και ο Kwame Brown κατηγορούσε τους Sixers ότι η διεγνωσμένη «τενοντίτιδα» τελικά τερμάτισε την καριέρα του. Ακόμα χειρότερα, όταν ο Embiid βρέθηκε με τον μηνίσκο του ελαφρώς σκισμένο την περασμένη σεζόν, δεν έμαθε ούτε ο ίδιος το τι συνέβαινε ακριβώς! Για την ακρίβεια, όταν χτύπησε το γόνατο του τον Γενάρη του ’17, ο Colangelo ανακοίνωσε πως ήταν ένα απλό αιμάτωμα, με συνέπεια ο Embiid να πιέσει για να αγωνιστεί, να υποτροπιάσει και να μάθει τον Μάρτη ότι μπαίνει χειρουργείο για μηνίσκο και η σεζόν τελειώνει για αυτόν.

Προφανώς ο παίκτης δεν θα εξελιχθεί, αν δεν δοκιμάζεται μεν ο ίδιος και η σοβαρότητα των τραυματισμών του σε real time καταστάσεις, αλλά από την άλλη, τσακίζεται η αυτοπεποίθηση του, επιδεινώνεται η υγεία του, και πλήττεται και η ίδια η ομάδα, εν τέλει. Δεν χρειαζόταν να τον ταλαιπωρεί η Philadelphia. Ή, για την ακρίβεια, η Philadelphia χρειαζόταν να μην τον ταλαιπωρεί.

O Fultz ήθελε να παίζει, όμως, είπατε; Προφανώς και θέλει, 19 χρονών είναι – όπως λέει και ο ίδιος «όπως και να είμαι, είμαι χαρούμενος που βγαίνω έξω να παίξω […] Στο τέλος της ημέρας, δεν μπορώ να έχω δικαιολογίες». Όμως, από αυτό το πάθημα, αν τελικά αποδειχθεί κλινικά ασήμαντη ανάμνηση, θα πρέπει να αντλήσει τα σωστά μαθήματα. Όπως, για παράδειγμα, ότι έρχεται στη λίγκα σε μια στιγμή, όπου οι αθλητές αποκτούν όλο και περισσότερη ισχύ. Δεν είναι έρμαιο κανενός και πρώτο στοιχείο αυτοσεβασμού είναι ο σεβασμός στο σώμα του, του οποίου πρώτος υπεύθυνος είναι ο ίδιος. Μαζί με το σώμα του, προφανώς, είναι υπεύθυνος και της μοίρας του, η οποία αυτή την στιγμή έχει γίνει αντικείμενο άθλιου χειρισμού από τους Brothers και Colangelo.

Και κάτι ακόμα αγαπητέ Markelle. Aν δεθεί η μοίρα σου με κάποιον, φρόντισε αυτός να μην είναι σατανικός, όπως ο Danny Ainge ή ο Brad Stevens…

The following two tabs change content below.

Aris Tolios

Αναγνώστης του The Ball Hog, βρέθηκε σε αυτό επειδή είχε μπάρμπα στην Κορώνη, για να προσθέσει το τελευταίο λιθαράκι γραφικότητας. Έχει αγαπήσει με τη σειρά τους Suns, τους Sonics, τους Knicks, τους Clippers, τους Mavericks, τους Warriors και τους Hornets, αλλά πιο πολύ θα παραμένει ταγμένος στη Δύση (και ειδικά στην Pacific). Φτερνίζεται λέξεις σε χιλιάδες και νιώθει περήφανος που σε κάθε κείμενο, η πλατφόρμα του επισημαίνει πως οι προτάσεις του παραείναι μεγάλες. Έχει σταματήσει να ανησυχεί και έχει μάθει να αγαπά τον αναπόφευκτο υποκειμενισμό και ζει για να περνάει καλά, διαβάζοντας μεγάλα κείμενα. Γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο ενικό.

References
1 Αν, εντούτοις, θέλετε σώνει και ντε να μάθετε ή να βρείτε από μόνοι/ες σας σε τι αναφέρομαι, σε προσωπικό μήνυμα μόνο παρακαλώ και το κρίμα στο λαιμό σας.
2 Υπήρχε και το ενδεχόμενο να τρώει κάθε μέρα από τα Chick-fil-A, αλλά αυτό είναι άσχετη βεβαιότητα και δεν το λέμε.
3 Στο παρακάτω βίντεο, λατρεύω την «κακιασμένη» mentalité του Valanciunas, που αμέσως αφότου η μπάλα δεν έχει βρει καν στεφάνι, τσακώνει την μπάλα, μην επιτρέποντας στον Fultz να χαρεί ούτε το random shot που έκανε ανάμεσα στις δύο βολες. Πόσο jerk είσαι Jonas, άθελα σου μάλλον.
4 Ακόμα χειρότερα: 7/17 σουτ του είναι lay-ups, και όσο για το jumpshot του, ακόμα κι από κοντινή απόσταση, μετράει μόλις 2/10
5 Ειδικά για το τελευταίο, δεν θεωρούμε πως θα μάθουμε ποτέ πως στην ευχή τραυματίζονται παίκτες εκτός αγώνων ή προπονήσεων και μένουν βδομάδες και μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. 74 October 31, 2017 at 17:58 -

    Έσπρωξε ή δεν έσπρωξε ο Jokic τον Scott Brooks; Ήταν ή δεν ήταν στο
    κομμωτήριο ο Bledsoe, όταν τουίταρε «δεν θέλω να είμαι εδώ»; Θα
    ξαναμιλήσει ο Kawhi στον Pachulia; Ήξερε ο LeBron ότι ο Kyrie ήθελε να
    φύγει όσο γίνεται μακρύτερα του; Και κυρίως: τι συμβαίνει με το σουτ του
    Markelle Fultz;

    Αυτα κύριοι είναι ΤΑ ερωτήματα και το ball hog πρέπει να παρει θέση. Όπως επίσης και με την καυτή πατάτα.Τανκαρει ο Popovich για τον Doncic; Θα του τον αρπάξει ο lebron; Ή οι Golden State Warriors;