The Ball Hog Roundtable 2018-19: Teams Edition

Posted on Oct 12 2018 - 10:22am by The Ball Hog

Όπως σε κάθε ξεκίνημα σεζόν, οι διαθέσιμοι συντάκτες του Ball Hog μαζευόμαστε στo meeting room με την στρογγυλή τράπεζα των γραφείων μας και με τις κούπες με τα τσάγια στα χέρια μας, συζητάμε για τη σεζόν που ξεκινά, για τις ομάδες και τους παίχτες που περιμένουμε να μας κάνουν εντύπωση. Και, φυσικά, όπως κάθε συζήτηση που περιέχει προβλέψεις, αυτή καταγράφηκε και σας παρουσιάζεται σε δύο Ball Hog’s Roundtables, για να μπορείτε να μας κράζετε ελεύθερα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν μετά. 

Ξεκινάμε σήμερα με το roundtable που αφορά τις ομάδες.

Για πάμε…

Roundtable

1. Tη σεζόν 2018-19 που ξεκινά, ποια θεωρείτε θα είναι η ομάδα έκπληξη που θα ανατινάξει τις προβλέψεις, όπως έκαναν πέρσι οι απίθανοι Indiana Pacers;

Γιάννης Χάτσιος: Εξαρτάται κιόλας τι εννοούμε με την έκπληξη. Θεωρώ πως ήρθε η χρονιά που οι Jazz θα κάνουν 55 νίκες (+7 σε σχέση με πέρσι), αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν αν είναι υγιείς. Κάτι παρόμοιο, όμως, προβλέπω και για τους Bucks. Οι κινήσεις τους την offseason δεν έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό, ωστόσο δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία (ψηλούς με αντίληψη που μπορούν να σουτάρουν) που μπορούν να ξεκλειδώσουν πεντάδες, ο Eric Bledsoe έχει μια χρονιά προσαρμογής στην πλάτη του, ο Brogdon και ο Dellavedova είναι υγιείς και ο coach Bud εστιάζει ακριβώς στα κομμάτια στα οποία ο Jason Kidd έκλεινε τα μάτια (Giannis στο pick and roll, transition opportunities). Όπότε βάλτε κοντά δέκα νίκες πάνω στους Bucks από εμένα, και τη θέση της έκπληξης.

Νίκος Ραδικόπουλος: Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια ομάδα που ενώ όλοι την βλέπουμε στις 30-32 νίκες θα κάνει 50% παραπάνω και θα ξεπεράσει τις 45, όπως οι περσινοί Pacers. Ωστόσο, θαρρώ πως οι Clippers έχουν τους παίχτες και το βάθος για να αποδώσουν αρκετά παραπάνω από τις 38 νίκες που οι προβλέψεις τους έχουν, ειδικά αν ξαναδούμε το περσινό εξαιρετικό coachάρισμα του Rivers.

Gus Χρυσοχού: Το περιθώριο για εκπλήξεις φέτος, δείχνει να είναι μικρότερο από ποτέ. Έκπληξη θα είναι οι Kings ή οι Mavs ή οι Grizzlies να κάνουν 10 με 12 νίκες παραπάνω. Το να κάνουν κάποιες ομάδες που βρίσκονταν πέριξ των playoffs παραπάνω νίκες και να βρεθούν τελικά σε αυτά, δεν αποτελεί έκπληξη. Για μένα, λοιπόν, δεν θα υπάρξει αυτό το μεγάλο “μπαμ” από κάποια ομάδα, όπως αυτό των περσινών Pacers.

Πέτρος Καούνης: Οι Bucks δεν θα αποτελέσουν έκπληξη αν τελειώσουν τη χρονιά μέσα στο Top-3 της Ανατολής. Δεν ενισχύθηκαν σημαντικά το καλοκαίρι, αλλά η αλλαγή προπονητή και αγωνιστικής φιλοσοφίας τους τοποθετούν, τουλάχιστον, ένα σκαλί πάνω από πέρυσι. Μπορεί να μην κάνουν πολλές νίκες παραπάνω αλλά σίγουρα θα τους δούμε να παίζουν καλύτερα.

Λούκας Μοσχούλας: Έχεις έναν από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας, τον Rick Carlisle. Παίρνεις έναν από τους καλύτερους center της λίγκας, τον DeAndre Jordan -τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι. Έχεις δύο από τους καλύτερους νέους point guards, τους οποίους επέλεξες στα δύο τελευταία Drafts, το 2017 τον Smith και το 2018 τον Doncic. Και φυσικά έχεις την αύρα του καλύτερου Ευρωπαίου μπασκετμπολίστα, τον τεράστιο Dirk, στην τελευταία του σεζόν στην δράση. Τα συστατικά για μία όμορφη σεζόν υπάρχουν, can’t wait.

profile ballhog4

2. ”Ναι, αφεντικό; Είμαι στο κρεβάτι με 40 πυρετό και είναι κολλητικό. Ναι, ναι. Ίσως το καλύτερο είναι να μην έρθω αύριο στο γραφείο και κολλήσουν και οι υπόλοιποι”. Ποια θα είναι η πιο fun to watch ομάδα φέτος για την οποία μπορεί να προβείτε στην παραπάνω “ζαβολιά”;

Γιάννης Χάτσιος: Χωρίς πολλά πολλά λόγια: Donovan Mitchell + Joe Ingles = <3 . Άντε με λίγα περισσότερα. Η σαγήνη του Mitchell βασίζεται στο φοβερά απρόβλεπτο παιχνίδι του, καθώς ένα αστείρευτο ρεπερτόριο από τελειώματα και πάσες που μπορεί να έρθουν μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν ξανακουμπήσει στο έδαφος ξεδιπλώνεται σε κάθε αγώνα. Από την άλλη ο Ingles κρύβει καντάρια μπάσκετ κάτω από ένα μόνο κατά τα φαινόμενα ράθυμο στυλ και είναι ο παίκτης που προκαλεί τα περισσότερα “μπράβο ρε φίλε” ικανοποίησης στο δεύτερο replay.

Νίκος Ραδικόπουλος: Δεν άντεχα το παιχνίδι του Kobe και μετά δεν βλεπόντουσαν. Οι αγαπημένοι μου Lakers μου έχουν σοβαρά λείψει. Ωστόσο δεν γίνεται να μην ξενυχτήσεις για να δεις τις παραστάσεις αυτών των Warriors (όταν αυτοί δεν βαριούνται…). Τέλος, οι ένοχες απολαύσεις είναι ξεκάθαρα όντως Jazz και Nuggets.

Gus Χρυσοχού: Οκ, προφανώς υπάρχουν οι σταθερές, όπως οι Warriors ή οι Celtics, ωστόσο έχω αρχίσει να έχω τεράστια συμπάθεια στο πρόσωπο και στις ικανότητες του David Fizdale. Από τη Νέα Υόρκη δεν θα δούμε μπάσκετ αξιώσεων σε συνεπή βαθμό, αλλά θεωρώ πραγματικά “fun to watch” την εξέλιξη των Knicks κάτω από τις οδηγίες του 44χρονου προπονητή, και αφήστε τον Ραδικόπουλο να προσεγγίζει το θέμα πιο κάτω βάσει αποτελεσμάτων.

Πέτρος Καούνης: Σταθερά τα τελευταία χρόνια, μία από τις Top3 NBA League Pass teams είναι οι Denver Nuggets. Έχουν πολλές καλές μονάδες, σε εξαιρετική ηλικία και ανά διαστήματα παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ. Αποτελεσματικοί δεν ξέρουμε αν θα είναι φέτος αλλά σίγουρα θα είναι μία από τις ομάδες που θα χαίρεσαι να βλέπεις.

Άρης Τόλιος: Xωρίς καμία ιδιαίτερη σειρά -Jazz, για τους λόγους που είπε ο Χάτσιος, Spurs, για να πιάσω την αγωνιστική και ψυχολογική αναγέννηση του DeRozan στο πλάι του Popovich, Hornets, απλά γιατί “έτσι”, Warriors, για όταν θα παίξουν Τελικούς με κάποια αχώνευτη ανατολική ομάδα, Nuggets, για τον Jokic και οτιδήποτε υπάρχει από το “2” ως το “4”, Raptors, για το “Bench Mob”, και Clippers, για το ήρεμο και αρμονικό χάος που έχει δημιουργήσει η αφαιρετική διάνοια του Jerry West.

Λουκάς Μοσχούλας: Θα κάνω παρέα στα ξενύχτια τον Gus βλέποντας New York Knicks, γιατί η φιγούρα του David Fizdale μου κάνει σαν ένα πετυχημένο καρτούν και τον συμπαθώ. Επίσης, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, θέλω να δω και Pelicans φέτος. Λίγο το 4-0 στα περσινά Playoffs απέναντι στο Portland, λίγο η fantasyακη μεταγραφή του Jrue Holiday στην ομάδα μου και λίγο η αναμενόμενη MVP season του Anthony Davis έχουν ενεργοποιήσει την σχετική περιέργειά μου.

mini logo

3. Ποια ομάδα θα αναγκαστεί να καταφύγει σε special days προκειμένου να μαζέψει τον απογοητευμένο κόσμο της στο γήπεδο, βλέποντας από νωρίς τη λοταρία του Μαΐου;

Γιάννης Χάτσιος: Οι Atlanta Hawks βρίσκονται ούτως ή άλλως πάντοτε χαμηλά στη λίστα με τα εισιτήρια. Η αποχώρηση του Coach Bud που εγγυόταν όμορφο μπάσκετ και η σταδιακή απογύμνωση του roster από household names δεν θα βοηθήσει σε αυτό. Οι κύριες ατραξιόν για τους Hawks είναι ο Trae Young, o John Collins και ο Taurean Prince, παίκτες που είναι φοβερά ενδιαφέροντες για εμάς, αλλά δεν είναι ακριβώς πόλος έλξης για έναν casual fan. Πέρυσι κατά μέσο όρο το ένα τρίτο των καθισμάτων της 21.000 θέσεων Philips Arena ήταν άδειο. Όσο το σκέφτομαι, αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί έδωσαν συμβόλαιο στον Vince!

Νίκος Ραδικόπουλος: Έχουν ήδη αρχίσει να διαφημίζουν την πώληση των εισιτηρίων τους με το “Επισκεφθείτε το ιστορικό Madison Square Garden, ταυτόχρονα, άμα θέλετε, μπορείτε να δείτε και τους ιστορικούς Knicks να αγωνίζονται” οι Knicks ή ακόμα; Γιατί μετά από τόσα χρόνια στα αδιάφορα ως κάκιστα, δεν φαντάζομαι πως έχει μείνει marketing-ίστικη προσέγγιση στην οποία δεν έχουν ήδη καταφύγει.

Gus Χρυσοχού: Kαι φέτος θεωρώ πως οι Orlando Magic θα καταφύγουν σε δωρεάν οικογενειακά πακέτα για την Disney, μόνο και μόνο επειδή κάποιος θα δίνει το παρόν στα παιχνίδια τους. Τουλάχιστον θα χαίρονται οι μικροί τους φίλοι. Είναι κάτι κι αυτό.

Πέτρος Καούνης: Στο Cleveland η ζωή επέστρεψε σε ρυθμούς προ Βασιλιά εποχής. Το γήπεδο θα αδειάσει και τα λάβαρα, συγγνώμη, το λάβαρο στην οροφή του σταδίου θα ανεμίζει νωχελικά για να θυμίζει στις άδειες κερκίδες τις ένδοξες εποχές της Βασιλείας Του. Το free pass στον Sexton για να αποδείξει πως είναι ο νέος Westbrook, δεν θα είναι ικανά να προσελκύσουν κόσμο στις κερκίδες. Μιζέρια.

Κοσμάς Καψάλης: Οι “Ατλαντέζοι” και οι “Σακραμεντιώτες” ξέρουν ότι δεν θα δουν καλό μπάσκετ φέτος. Το πράγμα, όμως, θα ζορίσει αν οι Young και Bagley αντίστοιχα ξεκινήσουν (ή και συνεχίσουν) μαγκωμένοι, ειδικά αν από την άλλη στο Dallas ο Doncic βγάζει στο παρκέ αυτά που βλέπουμε να κάνει τα τελευταία χρόνια και εσχάτως αρχίζουν να φωνάζουν και οι Αμερικάνοι.

Άρης Τόλιος: Magic, για να ζήσω (κι ας πεθάνω) το μαγικό στιγμιότυπο να φωνάζουν χιλιάδες -και ο Μαντζούκας- στην πρώτη σειρά “El-frid Pay-ton, El-frid Pay-ton“.

Λουκας Μοσχούλας: Καλό θα ήταν στην Atlanta να παρακολουθήσουν μερικά σεμινάρια για τέτοιου είδους events. Σίγουρα στο Sacramento θα υπάρχουν τέτοια σεμινάρια, η διοίκηση του Vlade Divac, άλλωστε, έχει κάνει προσπάθειες για να μην φύγουν αυτά τα events από την California.

Ballhog Spalding

4. Στη Δύση το ταλέντο και οι καλές ομάδες ξεχειλίζουν. Ποιες θεωρείτε πως είναι οι οχτώ ομάδες που θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν του ανταγωνισμού και να είναι παρούσες στην έναρξη της post season τον Απρίλη;

Νίκος Ραδικόπουλος: Με το ναυάγιο της Minnesota από νωρίς, δεν νομίζω να έχουμε τρομακτική σφαγή εγώ πάντως. Clippers, Grizzles, Mavericks θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν μπουν στη διεκδίκηση μιας θέσης στην post season (λίγο λιγότερο για τους πρώτους), και στα μάτια μου, αν δεν έχουμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό superstar, είναι δεδομένες οι πέντε πρώτες ομάδες, με τους Lakers, Spurs, Pelicans και Blazers να μάχονται για τις τρεις τελευταίες. Κόντρα σε James και Popovich δεν μπορώ να ποντάρω, και δεν μου αρέσει το βάθος (η έλλειψη αυτού βασικά) των Blazers. Θεωρώντας πως ο Anthony Davis ετοιμάζεται για μια χρονιά οργίων και παρότι ο τραυματισμός Murray με κλονίζει αρκετά, θα εμμείνω  στην και προ αυτού πρόβλεψη και θα πάω με την κάτωθι κατάταξη: #1 Warriors, #2 Rockets, #3 Jazz, #4 Thunder, #5 Nuggets, #6 Lakers, #7 Spurs, #8 Pelicans.

Γιάννης Χάτσιος: Θα μου προξενήσει τρομερή εντύπωση αν η πρώτη τριάδα δεν ταυτίζεται με αυτή που αναφέρει ο Νίκος, σε οποιαδήποτε σειρά. Επίσης εντύπωση θα μου προξενήσει οι Thunder να είναι κάτω από πέμπτοι. Οι Pelicans είναι ασταθέστατοι, ωστόσο ο Davis έχει μπει στην φάση της καριέρας του που από μόνος του φέρνει μια ομάδα στα Playoffs, και θεωρώ πως οι Nuggets, με έναν υγιή Millsap και τους νέους αστέρες τους έναν χρόνο εμπειρότερους, θα λύσουν κάποια από τα αμυντικά τους προβλήματα, οπότε το ταβάνι τους είναι υψηλό. Και δεν χωρά άλλη σεζόν μακριά από την post-season. Οι Lakers με τους Spurs έχουν πάρα πολλά ερωτήματα να απαντήσουν, και ας μην ξεχνάμε ότι οι δεύτεροι δεν έχασαν μόνον τον Kawhi, αλλά επίσης την άμυνα του Danny Green, τον ελβετικό σουγιά Anderson και τις εμβληματικές παρουσίες Ginobili και Parker. Θα αποτολμήσω λοιπόν, με κίνδυνο όχι μόνο να φανώ τώρα, αλλά να αποδειχθώ κιόλας ηλίθιος, να αφήσω έξω τους Spurs, όχι γιατί δεν έχουν καλό υλικό, αλλά διότι απαιτείται ενσωμάτωση πολλών κομματιών και εκπαίδευση στο Spurs way. Οι Blazers λοιπόν, για εμένα θα είναι στα Playoffs, αντί Lakers ή Spurs, πιθανότατα αντί των δεύτερων.

Gus Χρυσοχού: Δεν υπάρχουν πολλές αποκλίσεις και από την μεριά μου, σε σχέση με αυτά που έγραψαν οι Νίκος και Γιάννης. Η μόνη μου μικρή επιφύλαξη είναι οι Blazers, καθώς όπως γράφτηκε και στο preview τους, σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να στοιχηματίσω κόντρα σε μια ομάδα που έχει κάνει συνήθεια την τρομακτική της βελτίωση μέσα στην σεζόν και να δίνει το παρόν στην post season. Οι Warriors και οι Rockets θα είναι η πρώτη δυάδα της Δύσης και από εκεί και κάτω είναι πολύ πιθανό να δούμε τα περσινά, που από την τρίτη ως την όγδοη θέση η διαφορά των ομάδων βρισκόταν στις δύο νίκες. Οι Jazz του Quinn Snyder είναι σαφώς στις ψηλές θέσεις της Δύσης, ενώ το μεγαλύτερο upward το έχουν οι Nuggets που, όπως σωστά λέει και ο Γιάννης, με έναν υγιή Millsap θα πάνε ψηλά. Η λίστα μου λοιπόν έχει ως εξής: #1 Warriors, #2 Rockets, #3 Jazz, #4 Nuggets, #5 Thunder, #6 Spurs, #7 Lakers, #8 Blazers.

Πέτρος Καούνης: Warriors, Rockets, Pelicans, Jazz, Blazers, Thunder, Lakers, Nuggets. Με αυτή τη σειρά μάλιστα. Ψάχνεις καλά την καλύτερη απόδοση που προσφέρεται σε ιντερνετική στοιχηματική εταιρία, ποντάρεις όσα περισσότερα μπορείς και στο τέλος της χρονιά ψάχνεις να με βρεις για να με δείρεις.

Άρης Τόλιος: #1 Warriors, #2 Rockets, #3 Thunder, #4 Pelicans, #5 Jazz, #6 Lakers, #7 Νuggets και μετά προσπαθώ να βρω κάπου να χωρέσω τους Clippers και τους Mavericks. Δεν πιστεύω ιδιαίτερα τους Blazers, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην είναι καν στην postseason) και οι Spurs αντικειμενικά, βάσει roster (ειδικά μετά τον τραυματισμό του Murray) δεν είναι για Playoffs, αλλά ποιος είμαι εγώ ο ανόητος θνητός που θα προκαλέσει τον άρχοντα των κόσμων Popovich;

Λουκάς Μοσχούλας: Οι πέντε Warriors, Rocckets, Thunder, Jazz και Pelicans φαντάζουν σίγουροι, οπότε ψάχνουμε τους άλλους τρεις. Lakers, Nuggets φαντάζουν ένα βήμα μπροστά από Blazers, Spurs, Mavericks. Και κάπως έτσι ο σκοτωμός στην Δύση ξεκινά.

fb profil pic

5. Στην Ανατολή το ταλέντο, βασικά μετανάστευσε στη Δύση, όπου και ξεχειλίζει. Ποιες θεωρείτε πως είναι οι οχτώ ομάδες που θα καταφέρουν να είναι λιγότερο απαράδεκτες και να είναι παρούσες στην έναρξη της post season τον Απρίλη;

Νίκος Ραδικόπουλος: Στην Ανατολή νομίζω πως έχουμε ξεκάθαρη διαστρωμάτωση: τρεις κορυφαίες ομάδες, τρεις υψηλού επιπέδου, πέντε μετρίου και τέσσερις “χαίρε βάθος απύθμενο”. Από τις πέντε μετρίου επιπέδου δεν βλέπω Cavaliers, Hornets ή Nets να τα καταφέρνουν και βλέπω την κάτωθι οχτάδα ως εκείνη που θα βρούμε τον Απρίλη στην έναρξη της post season: #1 Celtics, #2 Raptors, #3 Sixers, #4 Bucks, #5 Pacers, #6 Wizards, #7 Heat, #8 Pistons.

Γιάννης Χάτσιος: Πλήρης ταύτιση στις ομάδες με τον Νίκο, με δύο μικρά twists: Bucks over Sixers και Heat over Wizards.

Gus Χρυσοχού: Με τον δυνάστη να μην βρίσκεται πια στην Ανατολή, ο δρόμος είναι σαφώς πιο ανοιχτός για κάποιες ομάδες. Οι Celtics και οι Raptors θα είναι τα “αφεντικά” της περιφέρειας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ θα ακολουθήσουν οι Sixers που έχουν πια μια χρονιά επιπλέον στην πλάτη τους και -σταυρωμένα δάχτυλα- γερό τον Markelle Fultz. Σε αντίθεση με τους Γιάννη και Νίκο, τους Bucks τους βλέπω πιο χαμηλά, μόνο και μόνο επειδή οι Pacers θα έχουν μια καλύτερη χημεία από εκείνους. Κατά τα άλλα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στα υπόλοιπα: #1 Celtics, #2 Raptors, #3 Sixers, #4 Pacers, #5 Bucks, #6 Wizards, #7 Heat, #8 Pistons.

Πέτρος Καούνης: Άντε να δώσω ένα σιγουράκι ακόμα. Σιγουράκι για πτώχευση φυσικά. Celtics, Sixers, Bucks, Raptors, Pacers, Wizards, Heat, Pistons. Να σημειωθεί πως μου φάνηκε πιο δύσκολο το να επιλέξω την 8αδα στην Ανατολή, παρά στη Δύση.

Άρης Τόλιος: Celtics, Sixers, Raptors, Bucks, Pacers, Heat (μάλλον), Pistons (μάλλον) και μετά “έλα ντε;”. Θα ήθελα Knicks, Bulls και Hornets περισσότερο από Wizards. Not enough talent ίσως, αλλά ποντάρω ισχυρά στο ότι Wall, Beal, Rivers, Howard, Green και Morris, είτε με μπουνίδια, είτε με βρισιές, είτε με passive aggressiveness, θα σκάσουν.

Λουκάς Μοσχούλας: Παιδιά εγώ θα σας αφήσω, καθώς έχω ραντεβού με τον ψυχολόγο μου. Μου είχε πει να πάω επειγόντως από εκεί αν η ταύτιση των απόψεων μου με τον Γιάννη Χάτσιο φτάσει στο 100%. Ανησυχώ αλήθεια.

profile-ballhog7

6. Εντελώς υποκειμενικά και με γνώμονα πάντα τα οπαδικά συναισθήματα, ποιο θα είναι το ζευγάρι των Tελικών του Ιουνίου 2019;

Νίκος Ραδικόπουλος: Με καθαρά οπαδικά κριτήρια Lakers – Celtics Τελικό, LeBron Finals MVP και 17-17 για τους Lakers στους Τίτλους. Με οριακά περισσότερη λογική στην απάντηση, Warriors – Celtics, three-peat για τους “Πολεμιστές” και το MVP -που η μοίρα χρωστάει- στον Curry.

Γιάννης Χάτσιος: Να πω Rockets – Raptors να βάλουμε φωτιά στη συζήτηση;

Gus Χρυσοχού: Το οπαδικό κριτήριο είναι να δούμε τον Dirk στον τρίτο και τελευταίο τελικό της καριέρας του, απέναντι όποια ομάδα να’ναι. Έτσι κι αλλιώς σε game 7 θα πάει, με τον Γερμανό να βάζει το buzzer που θα δίνει το δεύτερο πρωτάθλημα στους Mavs. Επειδή όμως όλα αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός, το ζευγάρι Warriors – Celtics στους θα σπάσει μόνο με εκατέρωθεν τραυματισμούς.

Πέτρος Καούνης: Θα θέλαμε να δούμε Celtics – Warriors, για να χαρούν και οι γηραιότεροι φίλοι του ΝΒΑ. Θα δούμε Warriors – Celtics, στην αρχή μια νέας εποχής τελικών.

Άρης Τόλιος: Μόνο έναν λόγο βρίσκω για να πω ότι θα είναι Warriors – Celtics: ότι είναι οι καλύτερες ομάδες στις περιφέρειες τους. Δηλαδή, ‘νταξ’, βαρετό. Από την άλλη, βρίσκω πάρα πολλούς λόγους για να (θέλω, αλλά δεν πρόκειται να) είναι από την Ανατολή οι Raptors και από τη Δύση οι Spurs. Πρώτον, αρκετά γελάσαμε με τους πρώτους και δεν το αξίζουν. Δεύτερον, πόσο αδιανόητα υπέροχο θα ήταν να πάνε Τελικούς οι δεύτεροι, χωρίς PG και με λίγες ρεζέρβες στους ψηλούς; Τρίτον, πόσο θέλετε να δείτε τον Kawhi απέναντι στους Spurs και τον DeRozan απέναντι στους Raptors; Τέταρτον, πόσο πολύ θα γούσταρα να φάνε κι άλλο καζό με star FA οι Lakers, μετά τον PG13 το καλοκαίρι που μας πέρασε;

Λουκας Μοσχούλας: Στο οπαδικό  θα πάω με Gus1)Τελικά μόνο στον γλυκάνισο δεν ταιριάζουμε ρε αγόρι μου!. Αλλά στο ρεαλιστικό του πράγματος, το “Rockets vs Celtics” μοιάζει ιδανικό. Ζευγάρι που έχει να συγκρουστεί σε τελικούς στο NBA από το μακρινό 1986, και όντας μόλις τριών μηνών τότε, για μένα θα είναι σαν να το βλέπω πρώτη φορά.

cover

References
1 Τελικά μόνο στον γλυκάνισο δεν ταιριάζουμε ρε αγόρι μου!

2 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. SindarNox October 12, 2018 at 16:16 -

    Μπορείτε να με κοροιδέψετε όσο θέλετε αλλά οι Bucks θα εχουν 50+ νίκες. Τις προηγούμενες χρονιές δεν είχαν προπονητή (ουτε 5αρι) και πορευόντουσάν μόνο με το ταλέντο. Off ball movement 0. Η μετάλλαξη θα είναι σαν τους Warrios το 14′, οχι με τόσο επιτυχία όμως. Τελικό θα πάνε οι Celtics πάντως.

    PS: Πέρισυ πάντως πέρναν πόντους από αιφνιδιασμό κυρίως. Σε set παιχνίδι ήταν κακοί

  2. Keyser Söze October 12, 2018 at 16:33 -

    1) Οι Κλίπερς έχουν πάρα πολύ καλούς παγκίτες. Κρίμα μόνο που είναι οι βασικοί τους
    2) Οι Πέϊσερς καλοί αλλά μην ξεχνάμε ότι ο δεύτερος καλύτερος παίχτης τους είναι ο Μπογκντάνοβιτς. Αν δεν κάνει το άλμα ο Τέρνερ φέτος μπορεί και να αποδειχτούν πυροτέχνημα τύπου Σανς 2014

    3) “Κάζο” για ομάδα που πήρε τον Λεμπρόν πρώτη φορά ακούω. 😛