2019 All Star Saturday Night, BallHog Edition

Posted on Feb 16 2019 - 1:16pm by Kosmas Kapsalis

Την Παρασκευή που μας πέρασε, το talk of the town της Θεσσαλονίκης ήταν το πάρτυ της ομάδας μπάσκετ των Αλιγάτορων Καλαμαριάς, ενός συλλόγου που έχει πολλές κοινές επαφές με το BallHog. Για να στηθεί όμως ένα πάρτυ πρέπει κάποιος να βάλει πλάτη. Κάπως έτσι, Λουκάς, Κοσμάς και Πάρις Πετρίδης βρέθηκαν Παρασκευή μεσημέρι στη γύρα για τα οργανωτικά. Οι δυο πρώτοι έπιασαν κουβέντα για τους διαγωνισμούς του Σαββάτου στην Charlotte και το αυτί του τρίτου ήταν σε ετοιμότητα.

Κοσμάς: Για πες, θα καθίσεις να δεις το Σάββατο τους διαγωνισμούς, ή το πρωί βιντεάκια;

Λουκάς: Τι να σου πω, κάθε χρόνο ξενερώνω και κουράζομαι, και πλέον στα 33 (ωχ παναγία μου) μου κάνει ακόμα πιο δύσκολο και νιώθω ότι θα κουραστώ. Αλλά τώρα στα λέω μόνο και μόνο για να κλαφτώ και φέτος θα παίξει ξυπνητήρι.

Κ. Με το Skills Challenge ξεκινάνε ε; Αυτό έχει τη φάση του που τα τελευταία χρόνια το χώρισαν σε “Ψηλοί vs Κοντοί”

Λ: Όχι απλή “φάση”, οι ψηλοί τους έχουν πελατιάσει τους guards. Σε αυτό το format είναι στο 2-1, πέρσι πήραν πρώτη νίκη με τον Dinwiddie. Tι παίζει φέτος;

Κ. Από τη μία Mike Conley Jr., Luka Dončić, De’Aaron Fox, και Trae Young και από την άλλη Nikola Jokić, Kyle Kuzma, Jayson Tatum, Nikola Vučević. Προσωπικά νομίζω αυτός ο διαγωνισμός είναι κομμένος και ραμμένος για τον Fox που θα είναι απόλαυση να τρέχει στο γήπεδο.

Λ. Είναι τρομερή η τετράδα των guards δεν λέω, από την άλλη βέβαια δεν θα μετράει ο Jokic να πηγαίνει πέρα δώθε με αυτό το στυλ και να μπουμπουνίσει το τελευταίο τρίποντο από δυο μέτρα πίσω για να προλάβει;

Κ. Ναι, ‘ντάξ’ δεν ξέρω ποιον κοροϊδεύουμε.. Joker δαγκωτό.

K: Να πάμε στα τρί..

Λ: DIRK!!

K: Ναι, δεν λέω ποιον θέλουν όλα τα κύτταρα της ύπαρξής σου, αλλά ποιος πιστεύεις πως θ..

Λ: DIRK!!

Κ: Λουκά, το καταλαβαίνεις ότι παίζει δυνατά να μην προλάβει καν να φτάσει στην τελευταία σειρά με τις μπάλες ε;

Λ: Πρώτον είσαι εγκάθετος. Δεύτερον, έστω ας σκεφτούμε ποιος θα έρθει δεύτερος. Hield και Harris κάνουν πάρα πολύ καλή χρονιά, αλλά συνήθως όποιος πάει στο διαγωνισμό λόγω ποσοστού στη χρονιά, αγχώνεται και δεν περνάει ούτε στην δεύτερη φάση.

Κ: Ισχύει. Kemba που παίζει εντός σίγουρα θα θέλει το κάτι παραπάνω..

Λ: Και οι Currαίοι παίζουν εντός. O Steph γεννήθηκε στο Akron, αλλά μέχρι που έγινε 10 ετών ο πάτερ φαμίλιας Dell αγωνιζόταν στους Hornets και ζούσαν εκεί, ο Seth γεννήθηκε στη Charlotte, οι γονείς τους εκεί ζούνε τώρα και αυτό το μέρος αναγνωρίζουν σαν καταγωγή.

Κ: Θα παίξει στάνταρ από κάποιον να σουτάρει με φανέλα retro Hornets του πατέρα τους έτσι;

Λ: Ναι εύκολα.. Εντάξει, προφανώς όταν υπάρχει το όνομα του Steph υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι αυτός, αλλά τα τελευταία χρόνια τα τρίποντα είναι ο πιο ενδιαφέρον διαγωνισμός. Θα πάω έτσι για το YOLO με Danny Green.

Κ: Οκ, εγώ θα πω Middleton.

Λ: Επίσης δεν καταλαβαίνω τι λέμε τόση ώρα, DIRK!!

Λ: Για πες για καρφώματα..

Κ: Ε, όταν λέμε All Star Game και δεν εννοούμε το παιχνίδι, το μυαλό πάει στο διαγωνισμό καρφωμάτων. Αλλά την τελευταία πενταετία είναι σκοτσέζικο ντουζ. Ήταν αυτό το ανεκδιήγητο που κάρφωναν σαν ομάδες και στο τέλος κέρδισε ο Wall, μετά ο LaVine που έκανε ότι ήθελε, την επόμενη χρονιά η φοβερή κόντρα του LaVine με τον κακόμοιρο τον Gordon, που τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή, μετά ούτε που θυμάμαι και πέρσι που κέρδισε ο Mitchell που το σκέφτηκε ρε φίλε, άλλαζε φανέλες, ασχολήθηκε το παλικάρι. Κι ο Nance πολύ τίμιος. Φέτος ο Mitchell δεν κατεβαίνει αλλά δήλωσε ότι πιστεύει πολύ στον Diallo.

Λ: Κι ο Collins πάντως δείχνει να το θέλει πολύ. Κάθε φορά που πηγαίνει στους Starters λέει ότι θέλει να συμμετέχει στα καρφώματα. Να τον δούμε.

Κ: Πάντως δεν ξέρω πως το βλέπεις εσύ, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ ανοιχτός ο φετινός διαγωνισμός.

Λ: Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι κανείς από τους τέσσερις δεν είναι καν στην πρώτη 50άδα με τα περισσότερα καρφώματα σε αγώνες.

Κ: Ε καλά και λογικό ρε συ. Εκεί υπάρχουν οι seven footers.

Λ: Οπότε τι λες το ρίχνουμε κλήρο;

Κ: Όχι μωρέ ας διαλέξουμε, να έχουμε να περιμένουμε κάτι εκτός από τις βαθμολογίες. Διάλεξε εσύ πρώτος.

Λ: Αν και μια συμπάθεια στον Dennis την έχω, θα επιλέξω Collins. Και άσχετο, αλλά φέτος που χαζεύω αρκετά την Atlanta μου αρέσει πάρα πολύ.

Κ: Ε γράψε κάτι βρε αγόρι μου..

Λ: Λες ε; υπάρχει κανείς να το διαβάσει;

Κ: Τώρα πλάκα μου κάνεις έτσι; Εδώ οι καμμένοι διαβάζουν τις 7.500 λέξεις του Ραδικόπουλου σύνολο δυο φορές την εβδομάδα στα Weekly Reports!

Λ: Ένα δίκιο το έχεις. Δεσμεύομαι. Για πες εσύ.

Κ: Εγώ θα πάω με Bridges. Θα κάνει δυναμικά καρφώματα και αθλητικά είναι ίσως ο καλύτερος της τετράδας. Βάλε και τον παράγοντα έδρα μέσα..!

Λ: Στοιχηματάκι θα βάλουμε;

Κ: Έχεις κάτι κατά νου;

Λ: Όταν θα ξανάρθεις στην πόλη μου, και επειδή θα είσαι εσύ ο χαμένος θέλω μια γενναία ποσότητα χαλβά Φαρσάλων.

Κ: Εγώ θα πάω με λατρεμένα τρίγωνα φίλτατε. Για πετάξου να τα φέρεις. Μην περιμένεις και ξημερώματα Κυριακής, δεν είναι ανοιχτά..

The following two tabs change content below.
Τίμιος αιώνιος φοιτητής, θα ψάχνει κάθε ευκαιρία να γράψει σε άρθρα τις λέξεις Tracy και McGrady. Όταν δεν παρακολουθεί με νοσταλγία videos του πάλαι ποτέ superstar, τρομοκρατεί τα εργαστήρια χημείας της συμπρωτεύουσας. Φημολογείται ότι είναι εξαιρετικός post player, αλλά ακόμα δεν είχαμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε. Σιγουράκι για τις άγριες ώρες, το NBA ήρθε σαν φυσικό αποτέλεσμα του τρόπου ζωής του.

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. Dirk February 16, 2019 at 18:54 -

    Τι κάθεστε και συζητάτε; DIRK!!!!!