NBA Eastern Conference Finals 2019 Preview: (1) Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors (2)

Posted on May 14 2019 - 10:17pm by Kosmas Kapsalis

Από το 2014, την τελευταία χρονιά του James στους Heat, και μετά, μόλις πέρσι τα πρώτα δυο seeds δεν έφτασαν στους Ανατολικούς Τελικούς. Έτσι και φέτος, η νόρμα της τελευταίας εξαετίας επιβεβαιώθηκε και οι κατά τεκμήριο καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες της περιφέρειας φτάνουν στην τελική μάχη. Μια αναμέτρηση που για τον νικητή έχει έπαθλο ένα “μικρό” κύπελλο, αυτό του νικητή της Ανατολής, και το κυριότερο, ένα εισιτήριο για τους Τελικούς του ΝΒΑ. Ένα εισιτήριο που για να το πάρει όποιος από τους δύο το πάρει, εμείς ελπίζουμε να δούμε τις παιχνιδάρες για τις οποίες η ως τώρα η πορεία τους μας έχει κάνει να περιμένουμε με προσμονή. 

Μέχρι σήμερα “Ελάφια” και “Ράπτορες” έχουν συναντηθεί μόλις μια φορά σε postseason, πολύ πρόσφατα μάλιστα, το 2017, όταν οι Καναδοί προκρίθηκαν με 4-2 στον πρώτο γύρο πριν -κλασσικά…- σκουπιστούν ακολούθως από τον LeBron. Οι Raptors φτάνουν στους τελικούς της Ανατολής μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, μετά το 2016. Για τους Bucks είναι η ένατη φορά, αλλά πρώτη μετά από 18 χρόνια, όταν αποκλείστηκαν με 4-3 από τους παραλίγο αντιπάλους τους φέτος 76ers. Από τις οχτώ προηγούμενες φορές μόλις τις δύο πήραν την πρόκριση για τους Τελικούς, την περίοδο που η ομάδα ήταν στα χέρια των Kareem και Big-O, το 1971, όταν πήραν το Πρωτάθλημα απέναντι στους Bullets, και τρία χρόνια αργότερα όταν το έχασαν από τους Celtics.

Στη Regular Season

29.10.2018: Raptors 109 @ Bucks 124

03.12.2018: Bucks 104 @ Raptors 99

05.01.2019: Raptors 123 @ Bucks 116

31.01.2019: Bucks 105 @ Raptors 92

Αν δεν πρέπει να λαμβάνουμε τόσο πολύ υπόψιν τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας μια φορά για να βγάλουμε συμπεράσματα για τα Playoffs, στο συγκεκριμένο match-up ισχύει στον υπερθετικό βαθμό. Και τα τέσσερα παιχνίδια τους παίχτηκαν μέχρι το Γενάρη, ενώ το πρώτο, παιχνίδι στο οποίο οι δυο ομάδες πήγαιναν με 6-0 και όλοι περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι η τελευταία αήττητη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, Γιάννης και Kawhi δεν αγωνίστηκαν. Χαρακτηριστικό πάντως, πέρα από το 3-1 των Bucks στη regular, το γεγονός ότι τρεις από τις τέσσερις φορές, νικήτρια ομάδα ήταν η φιλοξενούμενη.

(1) Milwaukee Bucks (Playoffs Record 8-1)
Στον δεύτερο γύρο: 4-1 vs Celtics

Η σειρά ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους Bucks, μια βαριά ήττα στην έδρα τους, στο πρώτο παιχνίδι ανήμερα του (ορθόδοξου) Πάσχα, όμως την εξέλιξη δεν πρέπει να την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους. Μέσα σε τέσσερα παιχνίδια, τα “Ελάφια” ξεγύμνωσαν τους Celtics βγάζοντας στη φόρα όλες τις αδυναμίες τους, δείχνοντας ότι τελικά η νοοτροπία δεν αλλάζει και τόσο εύκολα μέσα σε λίγες μέρες, απλά και μόνο επειδή μπήκαν τα Playoffs. O Hayward δεν μπήκε ποτέ στη σειρά, ο Tatum σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να θυμίσει τον περσινό του εαυτό, ίσως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της ομάδας να ήταν ο Jaylen Brown, ενώ ο μόνος τομέας που διακρίθηκε ο Kyrie Irving ήταν στο “πως να ξεπεράσεις την δήλωση που έκανες στο προηγούμενο παιχνίδι με μια ακόμα πιο άκυρη”. Οι Bucks από την άλλη, κάλπασαν προς στην πρόκριση κάνοντας εξαιρετική διαχείριση χρόνου και προσωπικού, και συν τοις άλλοις, είδαν με χαρά τον Mirotic να ανεβαίνει και τον Brogdon να επιστρέφει.

Tέλος, είναι προφανές ότι όταν θα πετυχαίνουμε κάτι μέσα στις χιλιάδες λίγες προβλέψεις που πάνε στον κουβά, θα το τονίζουμε μέχρι το επόμενο draft. Γράφτηκε λοιπόν στο preview της συγκεκριμένης σειράς:

“Ακολουθώντας συνεπώς τη λογική και τις πράξεις, η πρόβλεψή μου είναι Bucks στα πέντε, καθώς έχουν τόσο την καλύτερη ομάδα, όσο και τον καλύτερο παίχτη της σειράς. Και η πρόβλεψη ισχύει, ακόμα και αν οι Celtics πάρουν το πρώτο μέσα στο Milwaukee την Κυριακή.”

#NαΤαΛέμεΑυτά

Ακούς Paul;

Γιατί θα περάσουν

Για μια σειρά από λόγους. Έρχονται στη μάχη ξεκούραστοι, έχοντας δώσει μόλις εννέα παιχνίδια ως τώρα, τα λιγότερα από όλους τους υπόλοιπους, όντας μια βδομάδα χωρίς αγώνα, χρόνος εξαιρετικός για τον Γιάννη να ξεκουράσει τον αστράγαλό του και τον Brogdon να κερδίσει επιπλέον χρόνο να ξεσκουριάσει.

Η μέχρι τώρα υπεροχή τους, τους έχει επιτρέψει να κάνουν φανταστικό rotation, με τον Middleton που παίζει τον περισσότερο χρόνο να μην φτάνει τα 33 λεπτά ανά αγώνα και τον Γιάννη μόλις να ξεπερνά τα 31′. Απέναντι έχουμε το Toronto που στη σειρά με τους Sixers είχε τον Kawhi σχεδόν στα 40 λεπτά ανά αγώνα και τον Lowry στα 39′.

Είναι προφανές ότι η απόδοση των Antetokounmpo-Leonard θα ορίσει την πορεία των ομάδων τους, όμως μεγάλο ρόλο θα παίξει και πόση βοήθεια θα λάβει ο καθένας από τους συμπαίκτες του. Και τα πράγματα για τον Kawhi δεν είναι πολύ ευοίωνα σε αυτόν τον τομέα. Χαρακτηριστικό ότι ο ένατος σε παραγωγικότητα παίκτης των Bucks, ο Ilyasova, σκοράρει περισσότερο από τον έβδομο στο rotation του Toronto, τον Norman Powell. To βάθος που είδαμε να έχει ο πάγκος των “Ελαφιών” θα γείρει πολύ την πλάστιγγα απέναντι στη γύμνια και τη φτώχεια του πάγκου των Raptors.

Οι Bucks έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω στον Leonard στην κανονική διάρκεια, με τον “Claw” να έχει σε τρία παιχνίδια 22 πόντους ανά παιχνίδι με 42,6% ευστοχία. Δεν θα τον ξαναφτάσουν σε αυτά τα νούμερα, αλλά αν βρεθούν κάπου στη μέση σε σχέση με το 34,7/53% που είχε με τους Sixers, θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα.

Τέλος, οι Bucks μπορεί με την απόδοσή τους όλη τη χρονιά να εξασφάλισαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για φέτος, όμως στα Playoffs ως τώρα είναι ανίκητοι εκτός, έχοντας κάνει το 4/4 σε Detroit και Βοστόνη.

O Antetokounmpo παίζει σε επίπεδα κράματος LeBron και Shaquille και πλέον δεν σταματιέται. Δεν έχει πια το εξωφρενικό 63,1% της regular από το ζωγραφιστό, αλλά το πιο “ανθρώπινο” 55,1%, αλλά πλέον παίρνει τρία τρίποντα και ευστοχεί στο ένα και έχει ανεβάσει τις βολές τους κατά 2,5 σε σχέση με τη regular, έχοντας μάλιστα ανεβάσει το ποσοστό του από την γραμμή στο 73%, από το 67%. Και όλα αυτά σε σκάρτα 31 λεπτά. Αν χρειαστεί να παίξει παραπάνω; Τον οποίον Giannis μπορεί ενδεχομένως να φρενάρει κάπως ο Kawhi, μα η επιθετική γύμνια των Raptors δεν νομίζω πως θα του επιτρέψουν να αναλάβει αυτό το task, με την κόπωση που θα επιφέρει, με κόστος να κολλήσει η επίθεσή τους, που χωρίς τον “Claw” δείχνει διαρκώς να ασθμαίνει. Έτσι μένουν οι Siakam, Ibakα και Gasol για να αναλάβουν τον Giannis (μιας και ο Anunoby παραμένει εκτός τραυματισμένος) και δεν βλέπω το πως θα καταφέρει κάποιος από αυτούς να τον εμποδίσει συστηματικά και αποτελεσματικά.

Επίσης, κρίνοντας από την ηρεμία με την οποία έκανε τις απαραίτητες προσαρμογές ο coach Bud στις αναμετρήσεις με τους Celtics και την εικόνα του μονίμως αγχωμένου, ιδρωμένου και στα πρόθυρα του εγκεφαλικού Nurse, μάς κάνει να θεωρούμε πως υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον πάγκο των Bucks, πέρα των αναπληρωματικών τους και της εμπειρίας του προπονητή τους έναντι των αντίστοιχων χαρακτηριστικών των αντιπάλων τους, αυτό της ψυχραιμίας που οι περιστάσεις δεδομένα θα απαιτήσουν.

Τέλος, με τον αδύναμο κρίκο της πεντάδας των Raptors να είναι διαρκώς όποιος αγωνίζεται στη θέση του pg, είτε είναι ο Lowry, είτε ο VanFleet, η κατάσταση των Bledsoe, Hill και Brogdon μας προϊδεάζει πως οι “κοντοί” των “Ελαφιών” θα φάνε ζωντανούς και στις δύο πλευρές του παρκέ τους Καναδούς ομόλογούς τους.

Γιατί θα αποκλειστούν

Επειδή ο Kawhi παίζει σε άστρο αντίστοιχο του Giannis, αλλά είναι πιο ψημένος και ώριμος από αυτόν σε τέτοιες καταστάσεις. Και έχοντας τον τίτλο του “LeBron stopper” στο ζενίθ του “Βασιλιά” το 2014, έχει εντός των πλαισίων των δυνατοτήτων του να γίνει και “Giannis stopper” στην εκκολαπτόμενη ακόμα πυρινική έκδοση του αστέρα των Bucks.

X-factor

Σε μία τόσο γεμάτη ομάδα όπως είναι οι Bucks είναι δύσκολο να βρεις τον πραγματικό “x-factor”. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί παράγοντας που μπορεί να αποδειχθούν τέτοιοι.

Ξεκινώντας από τον Kris Middleton. Το νούμερο #2 της ομάδας του Wisconsin, που έχει 19,1 πόντους στα φετινά Playoffs, σουτάροντας με 47% από το τρίποντο. Όμως ο Middleton είναι “x-factor” στη σειρά, όχι τόσο για την επίθεσή του, όσο για την άμυνά του. Και αυτό καθώς αυτός θα είναι που θα κλιθεί να αναχαιτήσει τον σεληνιασμένο Kawhi, κρατώντας τον σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι οι Butler και Simmons δεν κατάφεραν στον προηγούμενο γύρο. Αν καταφέρει να τον κάνει να φαίνεται οριακά γήινος και ανθρώπινος και όχι αυτό το διαστημικό cyborg που ως τώρα τρομοκρατεί την Ανατολή, οι Bucks κλείνουν αυτόματα εισιτήριο για τους Τελικούς.

Επίσης, “x-factor” είναι ο Malcom Brogdon, που επέστρεψε στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς με τους Celtics και αναμένεται να πάρει ακόμα περισσότερα λεπτά απέναντι στους Raptors. Με τον Bledsoe να είναι μια στα πάνω του και μια στα κάτω του, έχοντας τρία μέτρια παιχνίδια απέναντι στους “Κέλτες”, ο Brogdon θα πάρει άμεσα λεπτά, ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ αναμένεται να αναλάβει και αυτός κατά διαστήματα το μαρκάρισμα του Leonard.

Τέλος σημαντικό ρόλο, όπως και στην σειρά με τους Celtics αναμένεται να παίξει και ο πάγκος των Bucks. Brodgon ή Mirotic (ανάλογα ποιος θα ξεκινά), Connaughton, Hill, Ilyasova, Brown αν καταφέρουν να δώσουν ποιοτικές ανάσες στους βασικούς τους, απέναντι στον αναιμικό μετά το trade deadline πάγκο των Raptors, διατηρώντας τους φρέσκους απέναντι στους ήδη σοβαρά πιο καταπονημένους βασικούς των Raptors η σειρά θα τελειώσει πολύ πιο σύντομα από ό,τι θα θέλαμε (και εμείς για λόγους θεάματος και οι Raptors για ίδιο συμφέρον).

(2) Toronto Raptors (Playoffs record 8-4)
Στον δεύτερο γύρο: 4-3 vs 76ers

Το Raptors-Sixers ήταν μαζί με το Nuggets-Blazers, οι δυο καλύτερες σειρές των Playoffs ως τώρα. Είδαμε φανταστικά παιχνίδια, μεγάλες εμφανίσεις, το πλεονέκτημα έδρας να αλλάζει χέρια δυο φορές, και τη σειρά να κρίνεται με το πρώτο buzzer beater σε Game-7 στην Ιστορία του ΝΒΑ. Οι Raptors κατάφεραν, έστω και με δυσκολία όπως φαίνεται και από τον τρόπο που κύλησε η σειρά, να εκμεταλλευτούν το πόσο πολύτιμος ήταν ο Embiid για τους Sixers και να χτυπήσουν εκεί. Τρομερό το στατιστικό ότι οι Raptors στα 99 λεπτά που έλειπε ο center των αντιπάλων του στην σειρά κατάφεραν να κάνουν outscered +109 πόντους (την στιγμή που με τον Καμερουνέζο στο παρκέ οι Sixers ήταν στο +90, το μεγαλύτερο των φετινών Playoffs ως τώρα, με τεράστια διαφορά μάλιστα από το δεύτερο, +61 του Nikola Jokic).

Γιατί θα περάσουν

Γιατί έχουν την καλύτερη άμυνα των Playoffs, δεχόμενοι μόλις 96 πόντους ανά παιχνίδι, και είναι γνωστό ότι οι άμυνες παίρνουν τα Πρωταθλήματα. Καταφέρνουν δε να κρατάνε τους αντιπάλους τους στο εξαιρετικά χαμηλό 31,5% από το τρίποντο και οι Bucks να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη σε μεσο όρο προσπαθειών ανά παιχνίδι στα playoffs με 38.

Έχουν δε τον ενδεχομένως πιο φορμαρισμένο παίχτη των Playoffs στη σύνθεσή τους και είναι επίσης γνωστό πως μία ομάδα σε αυτό το επίπεδο είναι τόσο καλή όσο ο καλύτερός τους παίχτης. Ο Leonard είναι μπαρουτοκαπνισμένος σε αυτό το επίπεδο και δεν υπάρχει κάτι να βρεθεί στο διάβα του που θα του προξενήσει εντύπωση. Ούτε καν ο Giannis.

Γιατί θα αποκλειστούν

Στην πρώτη παρουσία του Nick Nurse στην postseason, η ομάδα κέρδισε τον πρώτο γύρο λόγω υπεροχής και τον δεύτερο λόγω του Kawhi. Η απειρία του 51χρονου τεχνικού είναι εμφανής στη φάση αυτή, με τον Nurse να δείχνει συχνά χαμένος, ενώ κόντρα στους Sixers η γλώσσα του σώματός του στα κρίσιμα σημεία ήταν πρόδηλη.

Επιπλέον, αν πρέπει να βρούμε το κυριότερο αρνητικό των Raptors στη σειρά με τους Sixers, αυτό ήταν η έλλειψη σταθερότητας. Κέρδισαν παιχνίδι με 36 πόντους διαφορά και έχασαν παιχνίδι με 21 πόντους διαφορά. Ξαναπήραν το προβάδισμα κερδίζοντας στην Philadelphia, ακολούθως στο πέμπτο παιχνίδι σκόρπισαν τους Sixers με 125-89 κι εκεί που όλοι περιμέναμε τη σειρά να κλείσει, έχασαν ξανά με διψήφια διαφορά. Προφανώς οι 76ers δεν βρέθηκαν τυχαία στα Playoffs, αλλά αν τραβήξουμε λίγο το επιχείρημα, οι Raptors με έναν Kawhi μαγικό, χρειάστηκαν ένα buzzer beater στο έβδομο παιχνίδι για να υπερκεράσουν τους Sixers με τον Embiid εμφανώς όχι σε καλή κατάσταση. Πλέον απέναντί τους είναι η σταθερά καλύτερη ομάδα της Λίγκας από τον Οκτώβρη ως τώρα. Με απλά λόγια, δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν την συγκέντρωσή τους ή να περιορίσουν “τις μηχανές τους” κάτω από το απόλυτο 100% τους σε καμία στιγμή.

X-factor

Ο Kyle Lowry. Επιθετικά και αμυντικά. Είναι συχνό αντικείμενο χλεύης τα -όχι και τόσο σπάνια- παιχνίδια στα Playoffs, στα οποία ο Lowry απλά δεν εμφανίζεται. Στη σειρά με τους Sixers ανέλαβε το μαρκάρισμα του Redick που του ταιριάζει σωματικά -μην μπορώντας να ματσάρει με τον Simmons. Η επιθετική δουλειά του Redick, βέβαια, είναι ένα διαρκές τρέξιμο ανάμεσα από screens με αποτέλεσμα τον Lowry συχνά να κυνηγά γύρω γύρω τον J.J. και επιθετικά μετά να είναι εξαντλημένος. Η τριάδα guards των Bucks (Bledsoe, Hill, Brogdon) του ταιριάζει περισσότερο σωματικά, αλλά και εκείνοι με τη σειρά τους είναι εξαιρετικοί αμυντικοί. Στα τρία παιχνίδια κόντρα στους Bucks φέτος ο Lowry είχε 7/30 σουτ με 25 assists (αριθμός που ανέβηκε από τις 15 στο ένα παιχνίδι) και τέσσερα λάθη ανά παιχνίδι. Οι Raptors δεν έχουν την πολυτέλεια να πάρουν ένα κακό παιχνίδι από τον αρχηγό τους, ίσως ούτε καν κάποιο μέτριο κι από την απόδοσή του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η σειρά.

Από το ποιος -και κυρίως “πως”- θα μαρκάρει τον Giannis. Siakam κυρίως, και Leonard είχαν αυτό τον ρόλο στην κανονική διάρκεια. Πλέον προστέθηκε και ο Gasol, ο οποίος, όμως, δεν μπορεί να τον ακολουθήσει έξω από τη ρακέτα. Στην ηλικία του, μάλλον ούτε κάτω από αυτήν.

Στα ανωτέρω στοιχεία από το nba.com/stats βλέπουμε πως μάλλον ο Leonard μπορεί να περιορίσει αποτελεσματικότερα τον Giannis, κάτι μάλλον αναμενόμενο, μα όπως γράψαμε και ανωτέρω, οι Raptors δεν έχουν τη δυνατότητα να περιορίσουν επιθετικά τον Kawhi, κάτι που νομοτελειακά θα γίνει αν όλη του η ενέργεια απορροφηθεί στον περιορισμό του superstar των Bucks (μιας και δεδομένα, δεν θα μπορέσει να γίνει δουλίτσα με οτιδήποτε λιγότερο, ακόμα και από τον κορυφαίο μη center αμυντικό του κόσμου). Και τούτο καθώς αν Giannis και Kawhi αφαιρεθούν από τη εξίσωση, οι Bucks μάλλον είναι καλύτεροι σε ό,τι απομένει σε αυτήν.

Πρόγραμμα

Game 1: Raptors @ Bucks, Πέμπτη 16 Μαΐου, 03:30, Fiserv Forum, Milwaukee, Wisconsin

Game 2: Raptors @ Bucks, Σάββατο 18 Μαΐου, 03:30, Fiserv Forum, Milwaukee, Wisconsin

Game 3: Bucks @ Raptors, Δευτέρα 20 Μαΐου, 02:00, Scotiabank Arena, Toronto, Canada

Game 4: Bucks @ Raptors Τετάρτη 22 Μαΐου, 03.30, Scotiabank Arena, Toronto, Canada

Game 5 (αν χρειαστεί): Raptors @ Bucks, Παρασκευή 24 Μαΐου, 03.30, Fiserv Forum, Milwaukee, Wisconsin

Game 6 (αν χρειαστεί): Bucks @ Raptors, Κυριακή 26 Μαΐου, 03.30, Scotiabank Arena, Toronto, Canada

Game 7 (αν χρειαστεί): Raptors @ Bucks, Τρίτη 28 Μαΐου, 03.30, Fiserv Forum, Milwaukee, Wisconsin

Τι θέλουμε να γίνει

Να δούμε εφτά παιχνιδάρες. Τίποτα λιγότερο.

Τι θα γίνει

To “Giannis – Kawhi” είναι η απόλυτη μπασκετική ισοπαλία στο πλέον κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος για οποιονδήποτε βλέπει μπάσκετ και δεν κάνει προβολές των ανασφαλειών του μέσα από το άθλημα. Και αυτό το γράφουμε με πλήρη λόγου γνώση. Οι φουστανελάτοι δήθεν δημοσιογράφοι που δεν βλέπουν μπάσκετ, αλλά “μόνο Giannis” θα ήταν απλά κουραστικοί αν δεν είχαν φτάσει ένα απίθανα ψηλό επίπεδο γραφικότητας, και δη καιρό τώρα. Και μιλάμε για επίπεδο γραφικότητας που μας έχει οδηγήσει να λέμε στα HogQuarters μεταξύ σοβαρού και αστείου “μακάρι να περάσουν οι Raptors για να δούμε Tελικούς ΝΒΑ και όχι φεστιβάλ φουστανέλας”. Ωστόσο, ο συνδυασμός της απειρίας του προπονητή των Raptors σε σχέση με τον coach των Bucks, η σταθερά κορυφαία απόδοση των Bucks σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ως τώρα, ιδίως σε σχέση με τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης των αντιπάλων τους -ειδικά στα Playoffs-, το πιο δεμένο roster των “Ελαφιών”, μιας και το αντίστοιχο των Raptors δείχνει να έχασε πολύ σε συνέχεια και σε χημεία στο trade deadline, το βαθύτερο και ποιοτικότερο του πάγκου του #1 seed της Περιφέρειας και η ξεκούραστη διαδρομή τους τον τελευταίο μήνα ως εδώ τους δίνουν σαφέστατο πλεονέκτημα. Bucks στα πέντε, λοιπόν, ταβάνι τα έξι, αν κάτι τους στραβώσει (για παράδειγμα ένας τραυματισμός πολύτιμου εργαλείου τους).

The following two tabs change content below.
Τίμιος αιώνιος φοιτητής, θα ψάχνει κάθε ευκαιρία να γράψει σε άρθρα τις λέξεις Tracy και McGrady. Όταν δεν παρακολουθεί με νοσταλγία videos του πάλαι ποτέ superstar, τρομοκρατεί τα εργαστήρια χημείας της συμπρωτεύουσας. Φημολογείται ότι είναι εξαιρετικός post player, αλλά ακόμα δεν είχαμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε. Σιγουράκι για τις άγριες ώρες, το NBA ήρθε σαν φυσικό αποτέλεσμα του τρόπου ζωής του.

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. antfouk May 15, 2019 at 15:40 -

    Παιδιά, οι προβλέψεις-κουβά δικαιολογούνται 100%, τα facts-κουβά κάπως λιγότερο. 🙂
    Στο “νεαρός δευτεροετής” για τον Brogdon έχετε σίγουρα 1/2. Προσωπικά, θα έλεγα 0/2.

    Καλή συνέχεια!