The Ball Hog (Late Night) Show S03E14 – Rookies, Sophomores and Germans

Posted on Mar 9 2020 - 11:55pm by The Ball Hog

To δεκατοτέταρτο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε στο (05:00) όπως αναμενόταν, δηλαδή με μια αναφορά για πολλοστή φορά στο Underwater Love, το γιαπωνέζικο soft porn musical.

Η εκπομπή συνέχισε με μια ανάλυση αλά Netwix για τους Τύπους Γερμανών που συναντάς σε ένα γήπεδο μπάσκετ (09:00), σημάδι της γερμανολαγνείας που θα χαρακτήριζε τα υπόλοιπα 140 λεπτά. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ιδανική πεντάδα των Celtics για τα playoffs και σαν σωστοί γερμανοτσολιάδες εννοείται πως ξεκινάγαμε με τον Theis (15:00). Αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις για τους Celtics χωρίς να συζητήσεις για τον Romeo Langford (25:00), οπότε αναπόφευκτα η συζήτηση πήγε στις μέχρι τώρα all rookie πεντάδες μας, στις οποίες δυστυχώς δεν μπορεί να συμπεριληφθεί το πουλέν της εκπομπής ο Duncan Robinson (30:00). Μιλήσαμε για τους πιο μονοδιάστατους σκόρερ του ΝΒΑ και για την συνωμοσία εναντίον του Bojan Bogdanovic (52:20),πριν περάσουμε σε μια ιδιαίτερα τεταμένη συζήτηση, που απείλησε να διαλύσει φιλίες ετών, για τους καλύτερους και χειρότερους sophomores της σεζόν (69:00). Οι Knicks αποτελούν τον κρυπτονίτη για το ultra small ball και τον περίγελο της λίγκας, οπότε γιατί να μην πάρουν τον Chris Paul του χρόνου (87:00) και όπως κάθε βδομάδα μιλήσαμε για τους Rockets και την συνειδητή τους απόφαση να μην ασχολούνται με τα rebound (98:00). Στο δίωρο ήταν ευκαιρία να αναφέρουμε τους πιο clutch  μπασκετμπολίστες του πλανήτη, δηλαδή τους Dennis Schröder και Alex Caruso για να ολοκληρώσουμε όταν με αφορμή τους Middleton-Αντετοκούνμπο  θυμηθήκαμε μερικά από τα πιο μυθικά δίδυμα στην ιστορία του αθλήματος όπως αυτά των LeBron-Wade και των Jamal Mashburn- David Wesley (111:00).

Τα hot takes της εβδομάδας:

Μαυράκης: Με αφορμή τον LeBron πρέπει να καταγγείλουμε την τοξική αρρενωπότητα των “The Cure”.

Τόλιος: Ο Duncan Robinson είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος.

Μαντζούκας: Ο Garland μου θυμίζει τον Κόνιαρη στον Ολυμπιακό. Οι Dennis Schröder και De’Anthony Melton είναι κορυφαίοι γκαρντ της Δύσης.

James Harden: Come try it,and the s**t won’t work. I’m a competitor. I’m a beast. Whatever teams’ schemes are, we switch everything, and they’ve got to find a way to attack us.

Ναι, μιλήσαμε και για αυτόν!: Corperryale L’Adorable “Manny” Harris, Uwe Konstantin Blab, David Wesley

The BallHog (Late Night) Show. Η εκπομπή που μπορεί να ξεκίνησε το 2016, αλλά σας λέει για τον De’Anthony Melton από το 2015