The Ball Hog (Late Night) Show S03e28 – Winning Culture

Posted on Sep 30 2020 - 2:55pm by The Ball Hog

Το 28ο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε (04:20) με μια συζήτηση για το κινηματογραφόφιλο κοινό του Andrey Zvyagintsev στις αρχές του 2000 και την pretentious πρωτοχίπστερ γενιάς μας που ήταν κατάπτυστα δήθεν σε σχέση με τους γλυκύτατους millennial shitposters. Η κοινωνιολογική ανάλυση συνεχίστηκε με το υπόγειο hate εναντίον του Γιάννη (15:10).

Μετά συνεχίσαμε με φυσιογνωμική ανάλυση των Tyler Herro, Grayson Allen και Alex Caruso (25:00) για να μιλήσουμε για τον ήρωα των playoffs που βρωμάει μπάσκετ και να συζητήσουμε εις βάθος για τους τελικούς της Ανατολής και το προπονητικό masterclass που παρέδωσαν οι δύο ομάδες.

Αρμονικά πήγαμε και στις ομάδες που θα έπρεπε να γινόντουσαν contenders στην Ανατολή (59:00) και συζητήσαμε την προοπτική ματσαρίσματος των Sixers με τον D’Antoni, μια μεταγραφή του Harden στην Φιλαδέλφεια, τα ΕΣΠΑ που έχει μασήσει ο τοξικός Tilman Fertitta και φυσικά την συνηθισμένη μεταγραφολογία παρόλο που είμαστε στο φινάλε των playoffs (75:00). Όχι για εμάς για τους ακροατές μας.

Συνεχίσαμε μιλώντας για το βασικό θέμα συζήτησης όλο του ΝΒΑ του Miami (79:00) και τη διατροφή του Jimmy του Butler.

Για κλείσιμο ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που δεν αφορά κανένα: τους τελικούς της Δύσης (85:00).

Ναι, θυμηθήκαμε κι αυτούς!!!: Grayson Allen, Andrey Zvyagintsev 

Τα hot takes της εβδομάδας:

Δημήτρης Μαντζούκας: «Σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός»

Άρης Τόλιος: «Στα 20 μας ήμασταν πολύ πιο χυδαία pretentious από τους millennials. Κανείς δεν γάμησε με Sokurov»

Μήτσος Μαυράκης: «O Jimmy Butler θα αποτελούσε ξεκάθαρα το peak της ερωτικής μου ζωής»