The Ball Hog (Late Night) Show S03e29 – The Rob Pelinka Talk

Posted on Oct 5 2020 - 11:45pm by The Ball Hog

Μια βόμβα συντάραξε το studio του The Ballhog (Late Night) Show  από το ξεκίνημα του 29ου επεισοδίου. Ο Μήτσος Μαυράκης δήλωσε επίσημα ότι δεν είναι “άνθρωπος των ποδιών” οπότε όλες και όλοι εσείς εκεί έξω σταματήστε να του στέλνετε ίνμποξ τα πόδια σας λες κι είναι ο Ταραντίνο. Μετά από αυτή την μάλλον καθόλου αναμενόμενη αποκάλυψη, ο Μαντζούκας εκμεταλλεύεται την απουσία του Άρη Τόλιου  και τον καταγγέλλει για την άρνηση του να αναγνωρίσει το μεγαλείο του όπως προέκυψε στην διαδικασία των προβλέψεων στην βίντεο- εκπομπή του Ballhog.

Στο εικοστό λεπτό μπαίνει ο Άρης Τόλιος τρώγοντας την πίτσα του, προσπαθεί να οδηγήσει την κουβέντα στους τελικούς του ΝΒΑ, και ύστερα από μια ένσταση στο 22.30 για τις κομμωτικές επιλογές των Anthony Davis και Dwight Howard, τα καταφέρνει και ανοίγει η κουβέντα για το πως θα μπορούσε το Miami να κλείσει τους Lakers, και η ζώνη αποτελεί για μια ακόμα φορά το επίκεντρο της κουβέντας.

Δέκα λεπτά κράτησε η σοβαρή κουβέντα για τους τελικούς καθώς ο Μαντζούκας δεν άντεξε την πρωτοφανή αδικία και ξανακατήγγειλε τον Άρη Τόλιο ενώπιον του πλέον, στο (30.00) συζητώντας για απαγωγές, λύτρα και όλες τις σωστές προβλέψεις που έχει κάνει από την απαρχή του μπάσκετ.

Οι τελικοί επιστρέφουν στην κουβέντα (37.00) και έγκυρες αναλύσεις δείχνουν να σχηματίζονται μέχρι το σημείο που ο Μαντζούκας, ο οποίος δεν έχει δει το δεύτερο παιχνίδι των τελικών, βαριέται να ακούει τους άλλους δύο να μιλάνε μόνοι τους, και ανακοινώνει την πρόσληψη του Doc Rivers από τους Sixers, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν τα μεταγραφο-προπονητολογικά ένστικτα όλων, και αυτό ήταν, οι τελικοί δεν ξαναναφέρονται ποτέ.

Ποια είναι η χειρότερη κίνηση του Elton Brand (47.00); Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Doc στους Clippers (52.00)? Είναι ο Lou Williams αναλώσιμος για τους νέους Clippers (55.00);

O Mήτσος Μαυράκης ξεσπαθώνει ενάντια στον Rob Pelinka, αλλά ο Άρης Τόλιος είναι εκεί για να υπερασπιστεί την τιμή του πιο γλίτσα general Manager στο ΝΒΑ, εκεί χώνεται ο Μαντζούκας που ακούει για το trade  Justice Winslow και τρέχει να υπερασπιστεί τους Grizzlies, αλλά γρήγορα αποχωρεί και η μάχη για τον Rob Pelinka ανάμεσα σε Τόλιο και Μαυράκη ξαναπιάνει φωτιά. Πως φτιάχνονται τα ρόστερ; Ποιος έστησε πραγματικά το ρόστερ των Lakers; Μήπως ο Pelinka είναι η λύση για τους Clippers? Πόσο καλά ντραφτ έχουν κάνει οι Lakers τα τελευταία χρόνια(1.21.00)? Ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος προπονητής στην καριέρα του Lebron;

Και από το πουθενά, μιας και η διάθεση να μην ασχοληθούμε με τους τελικούς ήταν πολύ έντονη, και μη βρίσκοντας κάτι καλύτερο να συζητήσουμε, βρεθήκαμε να συζητάμε για το που θα ταίριαζε ο DeMarcus Cousins. Μπορεί ο DeMarcus Cousins να παίξει ξανά μπάσκετ; Αυτό είναι αδιάφορο για το πνεύμα της κουβέντας, καθώς εμείς συζητάμε ούτως ή άλλως για το που θα μπορούσε να βοηθήσει, και γρήγορα η κουβέντα καταλήγει στην Βοστόνη και στα προβλήματα της ρακέτας της (1.31.00).

Τελειώνοντας, η κουβέντα επιστρέφει για τα προσχήματα στους τελικούς, (1.48.00) αλλά ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται γι αυτά; Κανένας. Από ποιο mixtape έκλεψε το τελευταίο του tweet ο Joel Embiid; Ποιος παίκτης πληρώνεται ακόμα από τους Lakers έχοντας να παίξει από το 2017; Aυτά είναι πράγματα που ενδιαφέρουν, φίλοι μας, και ακούγονται ακριβώς μετά, κάπου στο (1.55.00).

Ακούστε μέχρι το τελευταίο λεπτό το παρόν podcast. Κατόπιν, όπως αναφέρεται στα 4 τελευταία λεπτά του podcast, στείλτε το σε 4 φίλους σας, και θα έχετε καλή τύχη για όλο τον χρόνο. Αν δεν το στείλετε σε 4 φίλους σας, θα έχετε πολύ σοβαρά προβλήματα με τη μπουφάν.