The Ball Hog (Late Night) Show s03e30 – Hot Takes & Shake ‘n’ Bakes

Posted on Oct 24 2020 - 1:44pm by The Ball Hog

Στο τελευταίο μέχρι νεωτέρας1)τουλάχιστον για όσο διαρκούν τα νέα μέτρα προστασίας Late Night Show, είχαμε τη χαρά να έχουμε παρέα στο στούντιο του Amagi τους φίλους Shake n’ Bake, τον Μάνο και τον Δομίνικο. Αντικείμενο της εκπομπής, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από ένα από τα αγαπημένα segments και των παιδιών, δηλαδή τα hot takes (και κυρίως αυτά που δεν πολυθέλουμε να εκφράσουμε φωναχτά).

Ξεκινάμε με ένα χαλαρό recap του bubble και των Τελικών (11.00), και πριν μπούμε στα hot takes ένα “Shut up and dribble αλλά ελληνικά”(31.00). Η θέση των παιδιών στα μηνύματα που όλοι λίγο πολύ δεχόμαστε, “εμείς για το μπάσκετ σας ακολουθούμε, μείνετε σε αυτό”.

Ξεκίνημα στο 46.50 με Morey-talk και το μέλλον των Rockets. Στο 51.00 ο Δομίνικος για τον λατρεμένο του Smart2)Του οποίου δήλωσε ότι δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο όσο παίζει μπάσκετ στους Celtics, και τα δύο τουλάχιστον πρωταθλήματα που θα πάρει ο κορμός Tatum-Brown-Smart και στο καπάκι (54.00) το counter-take του Μαυράκη, ότι ο Smart θα είναι ο λόγος που οι Celtics δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό και ο Mάνος δίνει την χαριστική βολή λέγοντας ότι ο Smart θα φύγει από τη Βοστόνη.

Στο 1.00.35 o Δημήτρης (Ο Μαντζούκας) από το Νέο Κόσμο κάλεσε να υπερασπιστεί τον Dom (και τον Smart) και να δώσει το δικό του take ότι ο Evan Turner μπορεί να πάρει το Most Improved σαν Κέλτης του χρόνου

Ακολουθεί η λίστα του Μήτσου Μαυράκη με τους παίκτες που πιστεύει θα γίνουν All-Stars την επόμενη τριετία (Aaron Holiday, Anunoby μεταξύ αυτών), και η πεποίθηση των παιδιών ότι ο Trae Young μπορεί να βγει πρώτος είτε σε πόντους είτε σε assists τη επόμενη χρονιά.

Μια απαραίτητη σφήνα για κουβέντα περί GOATness και Mount Rushmore (όλη ένα hot take από μόνη της) στο 1.06.50.

Από εκεί και πέρα, κουβέντα για το που μπορεί να καταλήξει ο Oladipo, προπονητολογία, ένα retro-take ότι ο τραυματισμός του (υποτιμημένου) Garnett στο γόνατο στέρησε τους Celtics από ένα three-peat, και Harry Giles για Most Improved.

Έχουμε και draft, έχουμε και μερικές κινήσεις για off-season.

Κλείσαμε με υπόσχεση για μελλοντικό podcast για κινηματογραφικά hot-takes (κι όχι μόνο).

Παρακάτω ακολουθούν όλα τα hot takes του Άρη, του Μήτσου, του Δομίνικου και του Μάνου:

Μάνος: Το project των Rockets τελείωσε για την επόμενη πενταετία και δεν θα μπουν στα playoffs του χρόνου (47:00) / Θα γίνει trade o Marcus Smart μέσα στη χρονιά (55:30) / Το επόμενο MVP θα πάει στο Luka Doncic  και ο Γιάννης θα φύγει από τους Bucks (1.37.00) Οι Bulls θα είναι μέσα στις 8 πρώτες ομάδες της Ανατολής φέτος με τον Wendell Carter Jr. πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν (2.02.00) / Ξεχωρίζει τον Killian Hayes σε ένα μάλλον αδύναμο draft.

Δομίνικος: Ο κορμός των Celtics (Stevens, Tatum, Brown, Smart) θα πάρει τουλάχιστον δύο πρωταθλήματα (51:30) / O LeBron James στο τέλος της καριέρας του θα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών (1:07:00) / Ο Γιάννης θα πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο Dallas (1:37:00) / Αν ο Garnett δεν είχε χτυπήσει το πόδι του, θα είχαν κάνει οι Celtics three-peat από το ’08 ως το ’10 (1:46:30) / Μέσα στη επόμενη δεκαετία, η Euroleague θα αποτελεί κομμάτι του ΝΒΑ (2.01.00)

Μήτσος: Ο Marcus Smart είναι το αδύναμο σημείο των Celtics, που τον διατηρούν οι Celtics fans (53:30) / O Aaron Holiday θα γίνει all-star μέσα στην επόμενη τριετία (1:00:00) / Ο Doc Rivers είναι ο Αλέφαντος του ΝΒΑ (1:31:00) / Οι Sixers θα πάρουν τον Chris Paul (1:39:30) / Το επόμενο συμβόλαιο του Wendell Carter Jr. θα είναι max (1:51:00) / O Damyen Dotson θα είναι δεύτερος σε ψήφους για MVP Τελικών κάποια στιγμή (1:51:30) / Οι τρεις επόμενοι DPoY: Mikal Bridges, De’Anthony Melton, Jonathan Isaac και οι Doncic, Simmons (με το που θα αλλάξει ομάδα) και De’Aaron Fox θα γίνουν MVP (1:52:30) / O Karl Malone, αν δεν είχε τον Stockton, θα ήταν ένας καλύτερος και πιο αθλητικός Horace Grant (1:59:30)

Άρης: Trae Young πρώτος σκόρερ της σεζόν 2020-21 (1:03:30) / O Kobe δεν είναι στο top-10, αλλά αμέσως μετά (1:29:00) / Ο Eric Spoelstra είναι καλύτερος προπονητής από ότι ήταν ποτέ ο Pat Riley (1:33:00) / O LeBron δεν ξαναπαίρνει πρωτάθλημα (1:35:00) / Οι Pelicans θα μπουν playoffs και ο Stan Van Gundy θα είναι ο προπονητής της χρονιάς (1:43:00)

[εμβόλιμα Δημήτρης: Smart βασικός στους Celtics, ανταλλαγή Hayward, έρχεται Evan Turner και παίρνει βραβείο βελτιωμένου παίκτη (1:01:30)]

Ευχαριστούμε πολύ τον Δομίνικο και τον Μάνο, ελπίζουμε να το απολαύσετε!

References
1 τουλάχιστον για όσο διαρκούν τα νέα μέτρα προστασίας
2 Του οποίου δήλωσε ότι δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο όσο παίζει μπάσκετ στους Celtics