Chris Paul Trade Ideas

Posted on Nov 15 2020 - 4:11pm by The Ball Hog

Στις 16 Ιουλίου 2019 οι Thunder αντάλλαξαν τον πιο πιστό στρατιώτη στην ιστορία του franchise (aka Russell Westbrook) για τον Chris Paul και μια σειρά από picks. Η κίνηση αυτή αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τους περισσοτέρους κι ερμηνεύτηκε ως μια πράξη σεβασμού προς τον Russ. Για ποιον άλλο λόγο άλλωστε να φορτωθεί κάποιος ένα από τα χειρότερα συμβόλαια της λίγκας, τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία πίεση πρωταθλητισμού και χρειαζόταν να δοθεί χώρος στα νιάτα;

Δεκαοχτώ, σχεδόν, μήνες μετά ο Sam Presti γελάει και με το δίκιο του στη μούρη όλων όσων τον χλεύασαν την ώρα της ανακοίνωσης: οι Thunder έχουν καταφέρει να προκριθούν στα playoffs με άνεση, να “ωριμάσουν” τα νιάτα τους και να επιταχύνουν ανώδυνα το rebuild τους. Τα περισσότερα από αυτά τα επιτεύγματα οφείλονται στον “Point God”, ο οποίος σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα και παρά το γεγονός πως διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, πλέον είναι και asset για την ομάδα του!

Όπως φαίνεται, η ώρα να αφήσει τα βοσκοτόπια της Oklahoma για άλλες πολιτείες μάλλον έχει φτάσει, με το Draft και την Free Agency του 2020 να πλησιάζουν απειλητικά. Που θα μπορούσε να καταλήξει όμως;

Πηγή: The Ringer

Philadelphia Sixers

Ξεκινάμε από την ομάδα που ίσως τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: τους Sixers. Χρειάζονται το leadership του, καθώς είναι δεδομένο πως από τους Sixers λείπει και το “drive” που χαρακτηρίζει τον Paul στις στιγμές που συνήθως κολλάει το κάρο στη λάσπη – δεν είναι τυχαίο πως η μόνη από τις γενικά ταλαντούχες ομάδες των  Sixers που θα μπορούσε να πάει όντως πιο μακριά ήταν αυτή που είχε την προσωπικότητα του Jimmy Butler στις τάξεις της. Χρειάζονται μια σοβαρή και ολοκληρωμένη επιθετική λύση που να ξεκινάει την επίθεση τους, ώστε να ξεκολλήσει από τον «άσο» ο Ben Simmons και αυτή να μην ονομάζεται Shake Milton.

Δυστυχώς για αυτούς, θα χρειαστούν να γίνουν θυσίες για να τους δώσουν οι Thunder τον Paul και αυτός να ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με τον Doc Rivers. Ας δούμε δύο σενάρια.

Α. Το τολμηρό:

ΟΚ, ξέρουμε τι θα πείτε: αν είναι κάποιος να εγκαταλείψει την Philadelphia οπωσδήποτε, αυτός ας είναι ο Embiid. Δείτε όμως λίγο πιο προσεκτικά το trade. Οι Sixers ξεφορτώνονται μεγάλα βάρη (Horford) και μικρά (Smith), καθώς και δύο μικρά συμβόλαια χρήσιμων μεν, απολύτως αναλώσιμων δε παικτών. Σε αντάλλαγμα, δεν παίρνουν μόνο τον “point god” (όπου σας καλούμε να μας απαντήσετε πόσες λύσεις δίνει η τετράδα Paul-Richardson-Harris-Embiid και μπαλαντέρ τον Schröder ή τον Thybulle), αλλά ξαλαφρώνουν, παίρνουν και και το expiring του Schröder και αποχαιρετούν το συμβόλαιο του Horford. Διότι για να συνεννοηθούμε: υπάρχουν εκεί έξω τα αμφιλεγόμενα συμβόλαια του Paul, του Wiggins, του Wall, κτλ. Όμως, ένα από τα χειρότερα συμβόλαια εκεί έξω, αν όχι το χειρότερο, είναι πιθανότατα αυτό του Al Horford (τουλάχιστον μέχρι να φύγει οριστικά η στάμπα του υποτιμημένου από τον Tobias Harris και να καθιερωθεί το δικό του συμβόλαιο ως το «άλμπατρος» του ΝΒΑ).

Από την άλλη, οι Thunder κερδίζουν όχι μόνο ένα μάτσο ανταλλάξιμα assets, αλλά και μια εναλλακτική για το μέλλον τους. Εκεί που έλεγαν φέτος να κάνουν tanking και αφού από του χρόνου θα ξεκινήσουν να υποδέχονται έτσι κι αλλιώς τα picks, γιατί να μην κάνουν ένα ωραίο run στα playoffs με την πιο versatile τριάδα του ΝΒΑ Shai-Simmons-Horford; Προσοχή, αυτό το trade πάει σετ με το swap Gordon Hayward – Steven Adams, ώστε να ολοκληρωθεί η ονείρωξη μιας lineup με SGA-Dort-Hayward-Simmons-Horford.

Β. Το πιο λογικό.

Το προηγούμενο σενάριο δημιουργούσε διάφορα ενδιαφέροντα subnarratives, αλλά κακά τα ψέμματα, αυτό είναι πιο ρεαλιστικό.  Οι Sixers μετατρέπονται σε μια ομάδα με πολλούς δημιουργούς, με λίγο καλύτερο σουτ από φέτος και εφιαλτική άμυνα. Οι Thunder από την άλλη λαμβάνουν ένα από τα σπουδαιότερα συμβόλαια στα σημερινά σπορ, το δεκάρι του Josh Richardson – εξίσου υπέροχο για ανταλλάξιμο asset και για δύο χρονάκια ποιοτικού μπάσκετ στο πλάι των Gilgeous-Alexander και Schröder.

Και πάλι όμως – το πρώτο, παρότι πιο δύσκολο, δεν σας φαίνεται win-win και για τις δύο ομάδες;

Los Angeles Clippers

Πήρε, λέει, τηλέφωνο ο Kawhi τον Chris Paul και με vintage Kawhi ύφος, του είπε «hey, ίσως θα έπρεπε να έρθεις εδώ». Από μόνη της, η προοπτική να φορέσει ο “Point God” την εμφάνιση των Clippers ξανά είναι απίστευτα δελεαστική. Ένα από τα στοιχεία που έλειψαν στα περσινά playoffs από τους Clippers ήταν η παρουσία ενός αφ’ ενός δεύτερου δημιουργού (αφού ο πρωτεύων είναι ο Kawhi) και αφ’ ετέρου, καλού αμυντικού που δεν θα εκτίθεται στις αλλαγές (όπως ο Lou-Will απέναντι στον Murray). Αν μη τι άλλο, η επιτυχημένη παρουσία του Paul στο πλάι του πιο ball dominant παίκτη της λίγκας James Harden είναι η καλύτερη εγγύηση για όποια ομάδα ψάχνει κάτι αντίστοιχο.

Όμως, η αγωνιστική διάσταση είναι η τελευταία που μας απασχολεί. Διότι μπροστά μας ανοίγονται τρία υπέροχα και διασκεδαστικά σενάρια.

Κωμωδία πρώτη: H μεγάλη επιστροφή

Το παραπάνω trade βγαίνει και χωρίς τον Kabengele και η αλήθεια είναι πως θα λείψει, πάνω που οι Clippers θα έχουν μόνο δύο mid-level exceptions για να υπογράψουν δύο μέλη της frontlien, αλλά το προτείνουμε ως δόλωμα, μπας και η OKC επιστρέψει κανά pick α’ γύρου από το ’22 ως το ’26 στους Clippers, που προς το παρόν βλέπουν εφιάλτες. Win-win και για τις δύο πλευρές όπως βλέπετε. Οι Clippers παίρνουν αυτόν που θέλει ο Kawhi που θέλουν και να αποκτούν ένα πραγματικά τρομακτικό backcourt. Οι Thunder αποκτούν ακόμα τρομακτικότερη ευελιξία (ώστε το καλοκαίρι του ’21 να δώσουν σοβαρό extension στον Shai και να πάνε για δύο μεγάλους FAs) και να εξοικονομούν έξι εκατομμύρια φέτος και αν όχι και τα 44, τουλάχιστον άλλα έξι από τον τελευταίο και πιο κοστοβόρο χρόνο του Chris Paul του χρόνου. Επιπλέον, σκεφτείτε τι παπάδες μπορούν να κάνουν φέτος με τα expiring των PG13, Adams και Schröder.

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε πως στην περσινή επίσκεψη του ο George είχε τύχει αποθέωσης από τους Thunder fans, στην ομάδα των οποίων είχε κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πρόπερσι, ενώ έχει ήδη «φτύσει» μια φορά την πατρίδα του το LA, όταν υπέγραψε στους Thunder το 2018, ενώ τον κυνηγούσαν οι Lakers. Ποιος ξέρει, μπορεί να του αρέσει εκεί.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι Thunder θα έχουν απλώς δανείσει για ένα χρόνο τον George, με αντάλλαγμα να τον πάρουν πίσω μια χρονιά μετά, μαζί μπόλικα picks, έναν εκκολαπτόμενο superstar και pole position για την free agency του 2021. Αδιανόητο.

Κωμωδία δεύτερη: η χρεοκοπία του Steve Ballmer

Αυτό, κατά μία έννοια, είναι ένα πολύ καλό σενάριο για όλους. Οι Clippers αναγκαστικά κάνουν sign & trade τον Montrezl Harrell, μένουν κάτω από τον luxury tax και παρότι μπορούν να το κάνουν και μόνο με τους Thunder, βρίσκουν μάλλον αναπόφευκτα και τρίτη ομάδα για να κάνει την ανταλλαγή, διότι οι Raptors, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ, φαίνονται να έχουν γνήσιο ενδιαφέρον στον Trezz, την ώρα που αποχωρίζονται με «πόνο ψυχής» τα 25+ εκατομμύρια του Marc Gasol. Οι Thunder θα πάρουν και άλλο ένα μελλοντικό pick από τους Raptors, καθώς βαίνουν ολοταχώς προς το rebuild, συνεχίζοντας το grooming στον Shai στο πρώτο μισό της σεζόν και πατώντας το γκάζι του tanking, με το που δώσουν τον Γερμανό και τον Aquaman μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέλος, ο CP3 καταλήγει στους Clippers1)απλώς ως μια σκέψη, οι Clippers θα μπορούσαν και θα έπρεπε να ζητήσουν με sign & trade επίσης τον Noel οποίος πιθανότατα ως συνδικαλιστικός ηγέτης μισεί τον Steve Balmer, τον πλουσιότερο ιδιοκτήτη και την πλουτοκρατία γενικότερα και θέλει να τον χρεοκοπήσει. Για να συνεννοηθούμε: σε όποιο σενάριο καταλήγει ο CP3 μαζί με τον Paul George και τον Kawhi Leonard στους Clippers, με το salary cap να είναι στα $109,14 εκατομμύρια, οι τρεις τους θα καταναλώσουν για την σεζόν 2020-21 $111.118.326!!!

Ακόμα καλύτερα, το καλοκαίρι του 2021 και οι τρεις έχουν player options! Άρα, οι Clippers θα έχουν δώσει ότι μάζεψαν με κόπο την τελευταία δεκαετία, από τότε που ντράφταραν τον Blake Griffin, μαζί με τα μισά picks α’ γύρου της επόμενης δεκαετίας, για να κατακτήσουν έναν και μόνο τίτλο. Και αν τα καταφέρουν, είτε θα επιστρέψουν πίσω και οι τρεις για να αμοίβονται ακόμα περισσότερο (κοντά στα 120 εκατομμύρια), είτε ο γηραιότερος και ακριβότερος των τριών, που μετά τα 36 του θα έχει λαμβάνειν 44+ εκατομμύρια.

Σενάριο τρίτο: Το ξήλωμα της περιφέρειας (+post-credits scene)

Σε αυτό το σενάριο οι Clippers, δίνουν, όχι μόνο ένα εξαιρετικό asset τους (τον Ivica Zubac ή σκεφτείτε το ίδιο trade με τον Landry Shamet στη θέση του, κάτι που θα ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω), αλλά και όλη σχεδόν την περιφέρεια τους. Μισό λεπτό, όμως, έχει και συνέχεια.

Στην ομάδα που το load management είναι περίπου σαν φέτβα, θα χρειαστεί σοβαρή ενίσχυση και η λύση, όπως μας έχει δείξει ο ειδικός στο να κάνει αποψιλωμένα ρόστερ ανταγωνιστικά LeBron, θα είναι να μισθώσει μερικούς βετεράνους για τις υπηρεσίες τους. Όπως ας πούμε ο Rajon Rondo, χρησιμοποιώντας τα πέντε εκατομμύρια του mid-level exception, ε;

Πόσο υπέροχο λοιπόν θα είναι οι Clippers να εισακούσουν τις εγκλήσεις του Kawhi για να ανέβει το IQ της ομάδας και να φέρουν όχι έναν, αλλά δύο floor generals, εξίσου εγκεφαλικούς και τοξικούς, που έχουν και τις χειρότερες σχέσεις μεταξύ τους;

Milwaukee Bucks

Οι Bucks ήταν μάλλον η πρώτη χρονικά ομάδα που “ακούστηκε” έντονα για τον Paul. Ίσως γιατί η απόγνωση από την έλλειψη PlayOffs Leadership στο Milwaukee είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή του LeBron όταν άφησε πρώτη φορά το Cleveland. Λέγεται, μάλιστα, πως ο Giannis τον ανέφερε στο γεύμα του με τον Mark Lasry, ενώ η διοίκηση είναι διατεθειμένη να λογαριαστεί με τον φόρο πολυτελείας φέτος. Είναι φανερό πως ο Paul είναι ένας ακραία καλύτερος παίκτης από τον Bledsoe. Πέραν της καλύτερης οργάνωσης και της πειθαρχίας που μπορεί να προσφέρει, έχει και το σημαντικό πλεονέκτημα πως δεν είναι άφαντος κατά τη διάρκεια των PlayOffs. Το συνολικό “πακέτο” του Paul θα τον καταστήσει τον 3ο (?) σοβαρό πυλώνα αυτής της ομάδας, κάτι που θεωρούν πως θα κάνει τη διαφορά. Διαφορά για την οποία θα μπορούσαν να χαραμίσουν το βάθος στον πάγκο (Ilyasova, Lopez) και έναν εξαιρετικό ρολίστα νεαρό, όπως τον DiVincenzo. Με δεδομένο ότι τα οικονομικά των Bucks δεν θα είναι σε καλή κατάσταση και ο Mike Muscala μάλλον θα περισσεύει πλέον στην Oklahoma, το πολύτιμο μίνιμουμ συμβόλαιό του θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στη συμφωνία. Από την άλλη πλευρά οι Thunder σεβόμενοι τον βετεράνο τους, του δίνουν την ευκαιρία να πάει σε contenter. Όπως έπραξαν δηλαδή και με τον Westbrook. Λαμβάνουν έναν εξαιρετικά χρήσιμο ρολίστα που κάλλιστα μπορεί να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα (DiVincenzo), έναν ακόμη νεαρό που στο Milwaukee δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν (DJ Wilson), 17μησι εκατομμύρια σε expired συμβόλαια για το επόμενο καλοκαίρι και το συμβόλαιο του Bledsoe. Οκ, μπορεί να μην είναι παίκτης πρώτης γραμμής για contenter, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας βετεράνος που θα είναι χρήσιμος τουλάχιστον στην regular season. Επειδή το συμβόλαιο είναι 3τές και όχι τόσο “φιλικό”, ίσως ένα μελλοντικό Β πικ από μεριάς των Bucks κάνει την πρόταση να φαίνεται λίγο πιο ελκυστική.

New York Knicks

Εδώ μάλιστα είμαστε υπερβολικοί καθώς το σενάριο βγαίνει δίχως να χρειαστεί οι Knicks να προσθέσουν ένα από τους παίκτες πιο πάνω είτε είναι ο Ntilikina γιατί τον θέλουν σαν αμυντικό εξολοθρευτή ή ο Dennis Smith γιατί πιστεύουν ότι το μπασκετικό iq μεταδίδεται σαν τον covid και το θέλουν γύρω από τον CP3 ή τον Bullock επειδή είναι ο 3&D παίκτης για τον οποίον θα σκοτώνονται οι contenders. O Knox μοιάζει με παίκτη-έρωτα του Presti οπότε θεωρούμε δεδομένο πως θα αποτελέσει σε αυτή την περίπτωση το δίδυμο forward με τον Darius Bazley με το οποίο θα προχωρήσουν οι Thunder.

Από τότε που ο Leon Rose, πρώην ατζέντης του Chris Paul, ανέλαβε President of Basketball Operations η ιδέα είναι ότι οι Knicks ετοιμάζονται να γίνουν παράρτημά της CAA, της απάντησης της Ανατολής στην σχέση Klutch Sports-Lakers. Απλά χωρίς τον τίτλο και την επιτυχία. Ο Μποτρίνι στον Gordon Ramsey του Los Angeles. Αυτή η σχέση επικυρώθηκε με την πρόσληψη του Thibs, μπορεί να φανεί με την επιλογή του Toppin, αν έχει περισσέψει στο #8 του draft και κορωνίδα θα είναι η υπογραφή του Paul.

Σύμφωνα με το Knicks Film School, οι συζητήσεις για να λάβει ο Chris Paul το ρόλο του ηγέτη των Knicks έχουν ήδη συζητήσει, με τον Presti να θέτει την τιμή στην οποία νοιώθει άνετα, μια φράση που σίγουρα δεν θέλει να ακούσει κανείς αντίπαλος GM και τους Knicks να έχουν αρχίσει να νοιώθουν με την σειρά τους άβολα με την αρχική τιμή και να διαπραγματεύονται βάζοντας στο παιχνίδι τον Westbrook.

O Jimmy Fallon ανακατεύτηκε κι αυτός με την σειρά του κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να ανεβάζει το cringe σε άλλο επίπεδο προτείνοντας στον CP3 να αναλάβει χρέη συμπαρουσιαστή στο Tonight Show, αν έρθει στη Νέα Υόρκη και γιατί να το κρύψουμε – αυτό πρέπει να συμβεί γιατί αυτό εξήγει σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Chicago Bulls

Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί το shot selection του Zach LaVine, το passing ability του Wendell Carter, να ελεγχθεί η ταχύτητα του Coby White, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι Lauri Markkanen και Chandler Hutchison και όλα αυτά να συμβούν ταυτόχρονα; Υπάρχει και λέγεται Chris Paul.

Μετά την άκρως επιτυχημένη θητεία του στο νηπιαγωγείο της Oklahoma, οι Bulls θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο. Οι Porter και Satoransky είναι στοιχήματα που μάλλον δεν βγήκαν και είναι αναλώσιμοι. Το μόνο αρνητικό αυτής της περίπτωσης είναι πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μάλλον οι Bulls δεν θα προχωρήσουν στην επιλογή ενός μελλοντικού point guard όπως οι LaMelo Ball ή Kyllian Hayes, αλλά ενός “φτερού” με σουτ και καλή άμυνα. Από την άλλη, αν ο ταλαντούχος κορμός των Bulls δεν στρώσει ούτε με τον Paul, καλύτερα στο Chicago να τα παρατήσουν όπως είναι και να πάνε για ψάρεμα.

Η Oklahoma από την άλλη, πέραν του γεγονότος ότι θα απελευθερωθεί από το συμβόλαιο του Paul, θα πάρει δύο χρήσιμους παίκτες. Έναν 3&D που μπορεί να δοκιμάσει και να δει αν θα κρατήσει (ειδικά τώρα που ίσως χάσει τον Gallinari) κι έναν ιδιαίτερα ομαδικό βετεράνο, που μόνο να βοηθήσει μπορεί. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν την καλύπτει,  τα 28 εκατομμύρια του Porter “σβήνουν” το επόμενο καλοκαίρι. Ναι, το καλό, του 2021. Που εκτός των άλλων, αναμένεται να έχει και τρομερή φουρνιά. Επίσης, το συμβόλαιο του Satoransky θα είναι εξαιρετικά tradeable το επόμενο καλοκαίρι. Η τεράστια οικονομική ευελιξία σε μία τέτοια καθοριστική χρονιά μπορεί να αποτελέσει έναν κρυμμένο άσο για τον Sam Presti.

Phoenix Suns

Ένα hot σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ο Chris Paul στους Suns. Κι αν στο πρώτο άκουσμα… είναι κάπως, μια πιο αναλυτική ματιά βγάζει λογική σχεδόν για όλες τις πλευρές.

Αρχικά το Phoenix αναβαθμίζει έναν πολύ καλό χειριστή (Ricky Rubio) σε κορυφαίο (Chris Paul). Το “τίμημα” αυτής της αναβάθμισης είναι οι Kelly Oubre και Frank Kaminsky: δηλαδή ένας θεωρητικά βασικός winger με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και ένας αναλώσιμος ψηλός με καλό σουτ. Προφανώς το Bubble, κατά το οποίο οι Suns αναγκάστηκαν να παίξουν χωρίς τον Oubre, απέδειξε πως μπορούν να τα πάνε εξαιρετικά με τους Mikal Bridges και Cameron Johnson στα φτερά και πως μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτόν. Θα χρειαστεί απλά να τον αντικαταστήσουν με έναν ελεύθερο παίκτη στις θέσεις των forwards, όπου υπάρχουν καλές επιλογές στην αγορά (πχ Gallinari, Millsap, Gerami Grant κ.α.) και διαθέτουν περίπου 19 εκατομμύρια. Επιπλέον, μία τέτοια κίνηση φαίνεται λογικό να ηρεμήσει τον Devin Booker και τις τάσεις φυγής που αντιμετωπίζει τελευταία. Τέλος, δεν χρειάζεται να αναφερθούν τα οφέλη της ωρίμανσης των νεαρών δίπλα στον Paul.

Από την άλλη μεριά, η Oklahoma φαίνεται κι αυτή κερδισμένη. Αρχικά αντικαθιστά τον Point God με έναν πολύ καλό pass first βετεράνο χειριστή, ο οποίος έχει κι άλλα 3-4 καλά χρόνια μπάσκετ μπροστά του. Σύμφωνοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο mentoring δεν είναι Paul, αλλά είναι μια παραπάνω από αξιοπρεπής αντικατάσταση. Την ίδια στιγμή, παίρνει έναν από τους μεγαλύτερους κάγκουρες του ΝΒΑ ένα νεαρό και αρκετά ταλαντούχο παίκτη στα forward. Ο Oubre διαθέτει ένα εξαιρετικό πακέτο επιθετικών και αμυντικών ικανοτήτων, το οποίο μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει στο έπακρο.

Αν οι Thunder το κάνουν, θα έχουν βρει έναν πολύ χρήσιμο παίκτη για τα επόμενα χρόνια. Αν όχι, ο χώρος που θα δημιουργηθεί από τα 15 εκατομμύρια του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι, μάλλον θα είναι αρκετός για τον αντικαταστάτη του. Όπως κι αν εξελιχθεί η κατάσταση με τον Oubre, σε θέμα cap η Oklahoma θα είναι σαφώς κερδισμένη. Τέλος, δεδομένου ότι το όνομα του Paul πουλάει αυτό το καλοκαίρι, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιου πικ από μεριάς Phoenix, αν κι εφόσον γίνει κάποιου είδους “πλειστηριασμός” για τον Paul.

References
1 απλώς ως μια σκέψη, οι Clippers θα μπορούσαν και θα έπρεπε να ζητήσουν με sign & trade επίσης τον Noel

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

  1. milti_adis November 16, 2020 at 21:58 -

    Όχι μόνο συνέβη ουσιαστικά το τελευταίο trade, αλλά οι Thunder πήραν ΚΑΙ ένα pick πρώτου γύρου. Αδιανόητο.