Fantastic Beasts and Where to Find Them: Part V, Chapter 14

Posted on Apr 5 2021 - 8:49pm by Johnny Koutsourakis

Όπως κάθε Δευτέρα, ένα νέο match up ξεκινάει στις fantasy λίγκες μας, και ένα σωρό νέα ερωτήματα έρχονται για να μας προκαλέσουν πονοκέφαλο σχετικά με το ποιους παίκτες πρέπει να στοχεύσουμε από τη λίστα των free agents, σε ποιους πρέπει να κουνήσουμε μαντήλι, ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες τους, ποιους να ξεκινήσουμε, αλλά και ποιους να αφήσουμε να πάρουν δυνάμεις στον φαντασιακό μας πάγκο. Δυστυχώς, αυτά είναι ερωτήματα που μέσα σε όλη την τυχαιότητα και την απροβλεπτότητα που διαπνέει το παιχνίδι του fantasy, δεν επιδέχονται προγενέστερης σωστής απάντησης. Ευτυχώς, όμως, το Ball Hog έρχεται να προσπαθήσει να σπάσει αυτήν την τυχαιότητα, καταφεύγοντας σε επιστημονικές αναλύσεις, που στο τέλος θα αποδειχθούν λάθος, αλλά θα έχουμε περάσει καλά προσπαθώντας να καταλάβουμε το γιατί.Fantastic Beast cover photo

The Hardens

 

Ο Bogdan Bogdanovic έλειψε καιρό και χθες έκανε ένα σχετικά μέτριο παιχνίδι. Τα παραπάνω στοιχεία όμως δεν εμπόδισαν την είσοδό του στους Hardens και μάλιστα με τρομερές επιδόσεις. 21.5/4.8/5.8 στις τρεις βασικές στατιστικές κατηγορίες, με 52% στα σουτ εντός πεδιάς. Μαζί με αυτά 4+ τρίποντα, 2 κλεψίματα και σχεδόν μία τάπα. Το τίμημα για αυτά ήταν 1.3 λάθη ανά παιχνίδι. Προφανώς ο Bogdan μας κοροϊδεύει.

Δεύτερος παίκτης που έλειψε αρκετά, αλλά αρχίζει να αναπληρώνει τώρα είναι ο OG Anunoby. Ένας παίκτης που έψαχνες να βρεις κάτι αρνητικό όλη την εβδομάδα και ήταν αδύνατο. Σούταρε με 50% και 90% εντός πεδιάς και βολές, έκανε μόλις 1 λάθος, είχε από 1.7 κλεψίματα και τάπες, έβαζε τρία τρίποντα ανά παιχνίδι. Το 20/6.3/2.7 στις βασικές κατηγορίες απλά δένει το γλυκό που μας σέρβιρε ο παιχταράς.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στους Hardens, καθώς μας συντροφεύει ο παίχτης με το πιο γαμάτο nickname στο ΝΒΑ. O Robert Williams τις τελευταίες εβδομάδες ωρίμασε απότομα κι έδωσε μεστά νούμερα που λίγοι περίμεναν ότι θα δώσει. 14 πόντοι, 9 rebounds και 5 assists για το ζέσταμα. Ένα κλέψιμο, 2 τάπες και λιγότερο από ένα λάθος. Το μυθικό ωστόσο είναι το 82.6% στα εντός πεδιάς, που έφτιαχνε μόνο του ολόκληρη κατηγορία. O Time Lord κατέφτασε κι ελπίζουμε να μείνει.

Στο trade του Norman Powell με τον Gary Trent Jr. πολλοί γέλασαν, με την αφεντιά μου ανάμεσα στους πολλούς. Ο Trent όμως αποφάσισε να τιμωρήσει κόσμο φαντασιακά, τουλάχιστον στην πρώτη του πλήρη εβδομάδα. 23 πόντοι με 51% ευστοχία και 5 τρίποντα κάθε βράδυ. 2,4 stocks κάθε βράδυ και πρακτικά μηδενικά λάθη. Άγνωστο για πόσο θα διατηρηθεί, όμως όσο συμβαίνει είναι πραγματικά απολαυστικό.

 

Σφηνάκια

 

Τα 5 κλεψίματα μαζί με τις 4 τάπες του Fred VanVleet με αντίπαλο τους Thunder

Τα 17 εύστοχα σουτ εντός πεδιάς του Devin Booker κόντρα στο Chicago

Οι 13/13 ελεύθερες βολές του Steph Curry απέναντι στο Miami

Τα 8/8 σουτ του Chris Paul με αντίπαλο την Oklahoma

Οι 17 fta του Joel Embiid κόντρα στους Wolves

Τα 8 τρίποντα του Lonzo Ball απέναντι στο Houston

Οι 16 assists του Nikola Jokic με αντίπαλο το Orlando

 

Πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα αυτό μου φέρνει τρόμο

 

Αυτή την εβδομάδα έλαβαν χώρα δύο από τις πιο τρομακτικές στατιστικά εμφανίσεις της σεζόν.

Στην πρώτη εξ αυτών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Blazers έκανε πράγματα που νομίζαμε ότι μπορούσαν να γίνουν μόνο στην εποχή των μπασκετικών δεινοσαύρων. Ο Greek Freak είχε 47 πόντους με 18/21 σουτ, 11/13 βολές, 12 rebounds και 3 τάπες. Έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Wilt Chamberlain το 1967 που πετυχαίνει statline 45/10 με τουλάχιστον 85% ευστοχία. Ισοφάρισε όμως τον Wilt και στα εύστοχα δίποντα, με 18/18. Παράλληλα, τα 16/16 που είχε στο ζωγραφιστό είναι η καλύτερη επίδοση των τελευταίων 25 χρόνων (ο Hakeem είχε 15/15 κόντρα στους Celtics το 1998). Το πλέον απίστευτο είναι ότι τα παραπάνω δεν είναι καν το πιο εντυπωσιακό στατιστικό της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Γιατί ο Γιάννης είχε άθροισμα διπόντων και βολών στους 47 πόντους. Έναν περισσότερο δηλαδή από το άθροισμα όλων των Blazers στις συγκεκριμένες κατηγορίες (είχαν 15 εύστοχα δίποντα, 16 εύστοχες βολές και 21 εύστοχα τρίποντα). Έτσι, στις 2 Απριλίου 2020 ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ που ένας παίκτης πέτυχε περισσότερους πόντους με δίποντα και βολές απ’ όσους όλη η αντίπαλη ομάδα.

Ο Russell Westbrook ίσως δεν κατακτήσει ποτέ του πρωτάθλημα. Ίσως δεν αποκτήσει ποτέ τον καθολικό σεβασμό. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα στατιστικά του κατορθώματα έχουν ήδη μείνει στην ιστορία. Απέναντι στους Pacers φρόντισε να γράψει μερικές ακόμη χρυσές σελίδες στην στατιστική ιστορία. 35 πόντοι, 14 rebounds και 21 assists για τον Russ, ο οποίος έγινε ο 3ος παίκτης μετά τους Magic και Oscar Robertson με triple-double 30/10/20. Μάλιστα εφηύρε και μία νέα κατηγορία, αυτή του 35/10/20, της οποίας είναι το μοναδικό μέλος. Τα παιχνίδια με περισσότερους από 20 πόντους και 20 assists δεν είναι συνηθισμένα. Ο Westbrook έχει έξι τέτοια την τελευταία 5ετία, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι παίκτες του ΝΒΑ μαζί έχουν ένα (το έκανε ο Chris Paul). Την Δευτέρα το βράδυ ήταν η 47η φορά στην καριέρα του Russ που έκανε triple double πριν καν τελειώσει η τρίτη περίοδος. Προφανώς αυτό είναι ρεκόρ για τους εν ενεργεία παίκτες. Δεύτεροι σε αυτή τη λίστα είναι ο Nikola Jokic και ο James Harden. Το έχουν κάνει 13 φορές. Τέλος, στον αγώνα αυτό έγινε ο Wizard με τα περισσότερα triple double, έχοντας 16 σε 38 παιχνίδια. Πέρασε τον Darrel Walker, που είχε 15 σε 283 εμφανίσεις.

 

The Bennets

 

Ο LaMelo Ball και ο τραυματισμός του άφησαν αρκετό usage% που θα διαμοιραζόταν στους υπόλοιπους παίκτες. Ο νέος τραυματισμός του Gordon Hayward έδωσε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Τι έκανε για όλα αυτά ο PJ Washington; Απογοήτευσε τον εαυτό και τους ιδιοκτήτες του. Επτά πόντοι με 4.5 rebounds και 2.5 λάθη δεν ήταν οι αναμενόμενες επιδόσεις της εβδομάδας. Το χαμηλό ποσοστό ευστοχίας (33%) ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα μιας κάκιστης εβδομάδας.

“Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” λέει ο θυμόσοφος λαός. Ο Victor Oladipo ωστόσο ελπίζει να κάνουν λάθος, καθώς τα πρώτα δύο ματσάκια του με το Miami ήταν ολίγον απογοητευτικά. Επτά πόντοι, δύο rebounds, μισό τρίποντο ανά παιχνίδι, την ώρα που σούταρε με 24% εντός πεδιάς, με 43% από τις βολές κι έκανε 3.5 λάθη ανά παιχνίδι. Θετικά στοιχεία όπως οι 5 assists και τα 2 κλεψίματα υπήρχαν και μένει να δούμε αν θα πολλαπλασιαστούν το προσεχές διάστημα.

Στους Hardens είδαμε παίκτες που επέστρεψαν κι έκαναν πάταγο. Αν δούμε κι έναν που μετά από απουσία έκανε καταστροφή. Καλησπέρα Malik Beasley. Καλησπέρα στους 11 πόντους, τα 3 τρίποντα και το 83% στις βολές. Αναφέρω αρχικά αυτά γιατί ήταν τα μοναδικά θετικά της εβδομάδας. Δεν αναφέρω rebounds, assists, κλεψίματα, τάπες γιατί ήταν ανύπαρκτα. Να μην μιλήσω για το 30% ευστοχία. Γενικά ο Beasley αυτή την εβδομάδα ντύθηκε ένας μέτριος Wayne Ellington, τον οποίο τουλάχιστον μπορούμε να βρούμε και στους ελεύθερους.

Πολλοί χάρηκαν στο Portland με τον ερχομό του Norman Powell, που θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Ίσως ο Carmelo Anthony δεν ανήκει σε αυτούς, όντας ο πρώτος παίκτης που φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά από την παρουσία του. Μόλις 10.7 πόντοι με 1.7 τρίποντα ήταν η συνεισφορά του αυτή την εβδομάδα. Ο Enes Kanter που πλέον βρίσκεται στους αναπληρωματικούς μαζεύει ό,τι rebound υπάρχει, ενώ το 38% που σούταρε εντός πεδιάς δεν άφηνε περιθώρια για κάτι καλύτερο.

 

Σφηνάκια

 

Τα 1/12 σουτ του Theo Maledon κόντρα στο Portland

Οι 2/7 βολές του Chistian Wood απέναντι στη Βοστώνη

Τα 1/10 σουτ του Derrick Rose με αντίπαλο την Atlanta

Τα 9 λάθη του Russell Westbrook απέναντι στο Detroit

Οι 2/7 βολές του Rudy Gobert κόντρα στο Memphis

Τα 0/10 σουτ του Evan Fournier απέναντι στους Pelicans

Tα 8 λάθη του Kevin Porter με αντίπαλο τη Νέα Ορλεάνη

Οι 4/10 βολές του Moses Brown κόντρα στο Dallas

 

One Night Stands

 

One night stand και μάλιστα σε ντεμπούτο γίνεται; Όπως απέδειξε ο Chandler Hutchinson, φυσικά. Ο πρώην Bull στην πρώτη του εμφάνιση ως πρωτευουσιάνος είχε 18 πόντους με 8/11 σουτ και 5 rebounds, όντας θετικός στη νίκη της ομάδας του επί των Pacers.

Την προηγούμενη Παρασκευή ο Theo Maledon είχε την ευκαιρία να πάρει μαθήματα για την θέση του pg από τον καλύτερο του είδους: τον Chris Paul. Τον παρακολούθησε μέσα από το γήπεδο, καθώς ήταν αντίπαλοι. Φρόντισε να του δείξει ότι και αυτός μπορεί να γίνει εξαιρετικός στο μέλλον και το έκανε καλά, τουλάχιστον στο εκτελεστικό κομμάτι. Έβαλε 33 πόντους με 10/18 σουτ (5/7 τρίποντα, 8/10 βολές), μάζεψε 5 rebounds, έδωσε 3 assists κι έκανε 5 λάθη. Ήδη από φέτος έχει δείξει σποραδικά για το τι είναι ικανός αργότερα.

Πριν την έναρξη του αγώνα Bucks – Kings πόσο πιθανό ήταν να είναι ο Terrence Davis ο καλύτερος παίκτης του Sacramento; Όποια κι αν ήταν η απάντηση, ο Davis ήταν καταπληκτικός. Έβαλε 27 πόντους σκοράροντας από παντού και όντας μια συνεχής απειλή από την περιφέρεια. Είχε 7/10 τρίποντα, 10/14 σουτ συνολικά, ενώ μάζεψε 4 rebounds κι έκανε 2 τάπες, βοηθώντας την ομάδα του να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική κόντρα στο φαβορί.

Καταπληκτικός ήταν ο Malachi Flynn στον αγώνα κόντρα στους Warriors. Η κακοτυχία χτύπησε την πόρτα στους Raptors με τον τραυματισμό του VanVleet, όμως ο Flynn αποδείχτηκε πανέτοιμος τη στιγμή που χρειάστηκε. 16 πόντοι (7/12fg), 5 rebounds, 5 assists, 2 κλεψίματα σε 31 λεπτά παιχνιδιού σε μία εξαιρετική εμφάνιση που δεν θύμισε πιτσιρικά. Ο Flynn θα έχει κι άλλες ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για να επαναλάβει τέτοιες εμφανίσεις.

 

Thinking Ahead

 

Η αλήθεια είναι πως το Houston δεν είναι η πιο trendy ομάδα αυτό το διάστημα. Ακόμη όμως κι αν δεν έχετε δει Rockets τελευταία, ίσως ακούσατε για τις τελευταίες ανταλλαγές, που έφεραν τον Kelly Olynyk στην ομάδα. Ο όμορφος Kelly δίνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα στους τελευταίους αγώνες και πώς να μην το κάνει; Ο ανταγωνισμός του στις θέσεις 4-5 είναι ο Chris Wood, o DJ Wilson, όποιος ψηλός τυχόν ανακαλέσουν από την G League και τα χαμηλά σχήματα. Με λίγα λόγια πλην του Wood, παίζει μόνος του. Καλό είναι να έχουμε στο νου μας ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι. Με λίγα λόγια, ο Καναδός αυτή τη στιγμή παίζει για το επόμενο συμβόλαιό του, οπότε μπορούμε να θεωρήσουμε πως έχει κίνητρο.

O Zion Williamson αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αντίχειρά του. Μπορεί να επιστρέψει στον επόμενο αγώνα. Μπορεί και όχι. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι τον παίκτη που ξεκίνησε στην θέση του στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και τα πήγε εξαιρετικά: τον James Johnson. Το “τα πήγε εξαιρετικά” όχι απλά δεν ήταν υπερβολή, ήταν μάλλον λίγο. Ο Johnson έδωσε νούμερα κυριολεκτικά παντού και ήταν Top50 παίκτης την προηγούμενη εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι η αξία του μετριάζεται πολύ αν επιστρέψει αμέσως ο Zion. Πλέον όμως όλες οι λίγκες είναι στα Play Offs. Αν ψάχνετε το κάτι παραπάνω μπορείτε να ρισκάρετε με την προσθήκη του και να ελπίζετε ότι οι Pelicans θα είναι υπερεπιφυλακτικοί με τον Zion. Είναι κίνηση υψηλού ρίσκου μεν, υψηλότατης απόδοσης δε. Σε ημερήσιες λίγκες τα πράγματα είναι ακόμη ευκολότερα.

Βλέπεις το ρόστερ των Pistons και σε πιάνει μια θλίψη. Έχεις τα δίκια σου. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι/ες το κοιτούν επιφανειακά και απομακρύνονται, αφήνοντας ευκαιρίες που είναι εκεί. Όταν λέμε ευκαιρίες μιλάμε φυσικά για τον Hamidou Diallo, ο οποίος κάνει εξαιρετικά τελευταία παιχνίδια. Πέραν του γνωστού θέματος που έχει με τις βολές (το οποίο παραδόξως φαίνεται να βελτιώνεται), δίνει στατιστικά σε όλες – μα όλες – τις κατηγορίες. Το ακόμη θετικότερο είναι πως οι Pistons στην φάση που είναι θέλουν να δώσουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες, ενώ δεν υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές να απειλούν τα 25 περίπου λεπτά του.

Στη Charlotte έχουν αρχίσει να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και οι τραυματισμοί κινδυνεύουν να διαλύσουν ό,τι καλό έχει χτίσει η ομάδα στο γήπεδο. Μετά τον LaMelo Ball και τον Gordon Hayward, ήρθε και ο Malik Monk να μπει στα πιτς, με τους Hornets να ξεμένουν επικίνδυνα από περιφερειακούς. Με δεδομένο ότι η ομάδα είναι ακόμη 6η στην Ανατολή και τουλάχιστον το όνειρο του Play-In Tournament παραμένει ζωντανό, η μόνη κίνηση που βγάζει λογική είναι η επιστράτευση της εμπειρίας. Ευτυχώς για την ομάδα, στην πρόσφατη trade deadline έκαναν μία κίνηση που πέρασε στα ψιλά: τον Brad Wanamaker. Ο Brad είναι καλός κι έμπειρος παίκτης, ενώ περιττό να πούμε ότι κάθε παίκτης που αγωνίζεται 30 λεπτά και δεν λέγεται Tony Snell έχει αξία στο fantasy. Στον Miles Bridges δεν γίνεται καν αναφορά, καθώς θεωρείται δεδομένο πως σε ελάχιστες λίγκες είναι πλέον ελεύθερος.

Τσεκάροντας το ποσοστό κατοχής του Bogdan Bogdanovic, βλέπω ότι δεν είναι τεράστιο στο fantrax και ακόμη μικρότερο στο ESPN. Με λίγα λόγια, δεν έχει ιδιοκτήτες παντού. Αν για κάποιο λόγο στην λίγκα σας είναι ελεύθερος, να τρέξετε γρηγορότερα από το road runner και να τον προλάβετε. Στους Hardens παρουσιάστηκε το γιατί.

Στις κινήσεις των λίγο πιο απεγνωσμένων, έχουμε τον Malachi Flynn. Ο Fred VanVleet είναι πιθανό να χάσει μερικά ματσάκια, ενώ αυτή την εβδομάδα λογικά θα απουσιάζει και ο Kyle Lowry. Ο Flynn τα πήγε εξαιρετικά στον επόμενο αγώνα που κλήθηκε να τους αντικαταστήσει και αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο τουλάχιστον στα επόμενα 1-2 παιχνίδια.

 

Η γωνιά του Embiid

 

Ο John Collins ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο. Θα επαναξιολογηθεί στα μέσα της εβδομάδας. Επομένως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αγωνιστεί έστω και λίγο αν έχετε εβδομαδιαίο κλείδωμα. Fingers crossed να επανέλθει από την επόμενη εβδομάδα.

Jarrett Allen και Larry Nance Jr συνεχίζουν να απουσιάζουν για το Cleveland. Ο πρώτος λόγω διάσεισης (οπότε μπορεί να επιστρέψει οποτεδήποτε πάρει το οκ), ο δεύτερος λόγω ίωσης. Δεν μιλάμε για σοβαρούς τραυματισμούς, όμως για αρχή δεν θα αγωνιστούν στα παιχνίδια της Δευτέρας και βλέπουμε.

Ο Josh Richardson αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, είναι φανερό ότι δεν είναι εντελώς υγιής και ίσως απουσιάσει από ορισμένους διάσπαρτους αγώνες. Ο Porzingis από την άλλη έχει ένα μικρό πρόβλημα στον καρπό. Όταν όμως μιλάμε για τον Porzingis το “μικρό” είναι πάντα σχετικό και σχεδόν πάντα χάνει αγώνες.

Διάστρεμμα για τον Gordon Hayward και μάλιστα σοβαρό, ανακοίνωσαν οι Hornets στα μέσα της εβδομάδας. Θα λείψει τουλάχιστον έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον είναι season ending για το fantasy. Σαν να μην έφτανε αυτό και ο Malik Monk θα λείψει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες (και μάλλον περισσότερο) με διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Τα προβλήματα με τα γόνατα του John Wall εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι πιθανό να του στοιχίσουν τουλάχιστον έναν αγώνα αυτή την εβδομάδα. Η επάνοδός του υπολογίζεται για την Τετάρτη, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Ο Malcolm Brogdon έχει χάσει τους τελευταίους δύο αγώνες των Pacers με τραυματισμό στον γοφό. Δεν φαίνεται πολύ σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο δεν αποκλείεται να χάσει και άλλον αγώνα. Από την άλλη, χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Domantas Sabonis. Ο αστράγαλός του δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει χάσει έναν αγώνα και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να χάσει επιπλέον χρόνο.

Ο Andre Drummond τραυματίστηκε στο δάχτυλο του ποδιού στο ντεμπούτο του με τους Lakers. Δεν φαίνεται να είναι σοβαρός τραυματισμός και με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον επόμενο αγώνα των Lakers.

O Ricky Rubio έχει πόνους στην πλάτη και δύσκολα θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της εβδομάδας. Αναμένεται όμως να αγωνιστεί στους επόμενους. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί και με τον D’Angelo Russell.

O Zion Williamson φαίνεται πως απέφυγε τα χειρότερα και την μεγάλη απουσία με τον τραυματισμό του στον αντίχειρα. Όμως λείπει ήδη εδώ και 3 αγώνες και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη επιστροφής. Ο Ingram πονάει στο πόδι και λίγο-πολύ ισχύουν τα ίδια και για αυτόν. Γενικά οι Pelicans δεν ψήνονται να παρέχουν σοβαρές πληροφορίες για τους σταρ τους. Το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα είναι ο Josh Hart, ο οποίος έπαθε ρήξη στους συνδέσμους του αγκώνα και μάλλον πρόκειται για season ending τραυματισμό. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν όμως εδώ, καθώς και ο Nickeil Alexander-Walker υπέστη διάστρεμμα στο πόδι και θα υπάρχουν φόβοι ότι είναι σοβαρό. Όσοι έχετε τους παραπάνω παίκτες θα πρέπει να είστε stand by δυστυχώς.

Πρόβλημα με τον Fred VanVleet για τους Raptors, το οποίο ευτυχώς μάλλον δεν είναι πολύ σοβαρό. Η μαγνητική ήταν καθαρή, ωστόσο ο παίκτης δεν προπονήθηκε χθες και ακόμη δεν έχει γίνει πλήρης διάγνωση. Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα δώσει το παρόν σε όλους τους αγώνες της εβδομάδας. Από την άλλη, το Toronto δεν υπολογίζει τον Kyle Lowry τουλάχιστον για το πρώτο μισό της εβδομάδας, λόγω μόλυνσης στο πόδι.

O Bradley Beal δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στον γοφό. Ακόμη κι αν χάσει κάποιον αγώνα, πιθανότατα θα επιστρέψει εντός της εβδομάδας. Από την άλλη, τα νέα δεν είναι ιδανικά για τον Rui Hatchimura. Δεν φτάνει που τραυματίστηκε στον ώμο πάνω που ήταν σε φουλ φόρμα, φαίνεται πως θα του στοιχίσει μερικούς ακόμη αγώνες. Σίγουρα απών από το παιχνίδι της Δευτέρας, επισφαλής για αυτή την εβδομάδα.

 

*Οι περισσότερες ομάδες έχουν τα γνωστά 3 ή 4 παιχνίδια να δώσουν. Εξαίρεση αποτελεί το Detroit και το Toronto που έχουν 5.