Quantum Hog: Συλλαλητήριο για τα position eligibilities

Posted on Feb 4 2018 - 7:30pm by Stavros Marinos
Quantum Hog: Νέα από μια παράλληλη πραγματικότητα
Συλλαλητήριο για τα position eligibilities

Φανατικοί Fantasy NBA managers οργάνωσαν διαδήλωση κατά του ESPN στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία κλήθηκε και το Ball Hog για κάλυψη του συμβάντος. Κύριος λόγος της έντονης αγανάκτησης που πλέον έχει φτάσει στα άκρα, είναι τα ελλιπή position eligibilities, που έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα λόγω των πολλών τραυματισμών της φετινής χρονιάς. Εντελώς τυχαία, η Κυριακάτικη διαδήλωση συνέπεσε με το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

“Αρχικά ήρθαμε άτομα από δυο λίγκες εδώ. Η μία είναι 12άρα αλλά δεν πειράζει. Είχαμε φτιάξει event στο facebook και είχαμε κάνει invite αρκετά άτομα, αλλά δεν περιμέναμε ανταπόκριση από εκατοντάδες χιλιάδες. Μάλλον το είδαν από φίλους τους και ξέρετε πως είναι το ίντερνετ…”, δήλωσε ο εντυπωσιασμένος νεαρός κομισάριος της Greek Freak League. “Ξέραμε ότι λόγω του Γιάννη, οι Έλληνες άρχισαν να βλέπουν πάλι NBA αλλά αυτό είναι φοβερό! Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μεγαλύτερη λίγκα του χρόνου και θα την κάνουμε dynasty”. “Τέτοια κοσμοσυρροή σίγουρα θα δώσει ηχηρό μήνυμα στο ESPN. Δεν γίνεται το Yahoo να έχει ‘C’ στον Labissiere και στον Portis, και το ESPN να πετάει αετό. Έβγαλα αναγκαστικά τον Montrezl Harrell, κι έβαλα Pachulia βασικό για να κατεβάσω ομάδα αυτή την εβδομάδα. Είναι απαράδεκτο αυτό!”.

Πίσω αριστερά διακρίνεται το πανό που κατέβασαν οι Έλληνες fantasy managers.

Μέσα στην ένταση της διαδήλωσης και χαμένοι κάτω από την βοή των συνθημάτων, το πανό κράτησε για αρκετή ώρα από την Ομόνοια μέχρι το ύψος του Attica, ομάδα χρυσαυγιτών που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τα παιδιά της λίγκας, χωρίς όμως να το διαβάσει. “Δεν μας απασχολούν τα πολιτικά. Το fantasy είναι πάνω από όλους. Επίσης ευχαριστούμε και τους ιερείς της Μητρόπολης Καλαβρύτων που ευλόγησαν το πανό. Η ομάδα μου σίγουρα το χρειάζεται με Millsap και Hayward εκτός.”, είπε μάνατζερ που διεκδικεί οριακά τα playoffs στην Greek Freak League.

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης ξεκίνησε την ομιλία του, άκουσαν μια κυρία παραδίπλα που μονολογούσε, “Χτες του βανδάλισαν το σπίτι και σήμερα είναι εδώ! Ήρωας!”. Κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στην παρέα των παιδιών που δεν έκρυψαν την έκπληξή τους, “μαλάκα, σκέψου σε τι ανταγωνιστική λίγκα παίζει αυτός. Μέχρι και σπίτια βανδαλίζουν”.

Η διαδήλωση για το Fantasy δεν κράτησε πάνω από 40 λεπτά, αφού τα παιδιά αποφάσισαν να πάνε στα McDonalds, υπερήφανοι για την συμβολή τους. “Νομίζω περάσαμε το μήνυμα, τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο ελληνικός λαός. Αν και δεν κατάλαβα την εμμονή με τα Σκόπια. Πρέπει να είχαν ντραφτάρει πολλοί τον Osman. Αλλά αυτός είναι μισός Τούρκος. Γενικά στις ελληνικές λίγκες το παρακάνουν με τους Euros”.

“Η κυρία έχει πάει το βέτο σε άλλο επίπεδο”, δήλωσε τρομαγμένος παίχτης fantasy.

The following two tabs change content below.
Αιρετικός Βουδιστής, θεοσεβούμενος αθεόφοβος, σκληροπυρηνικός συνομωσιολόγος, vegan αστρολόγος, αντικοινωνικός κοινωνιολόγος, πιστεύει στους εξωγήινους. Έχει περάσει περισσότερες ώρες ξύπνιος τη νύχτα βλέποντας NBA απ’ότι στο φως του ήλιου. Εμμονικός Fantasy Commissioner από το 2002, στις πιο «βαθιές» λίγκες του πλανήτη. Αν έπαιζε στο NBA, θα έστηνε αγώνες για να κερδίσει η ομάδα του στο fantasy. ΝΒΑ blogger από το 2007. Ακόμα πιστεύει πως ο Donté Greene θα γίνει All-Star.