Μήνας #1 – Ερώτηση #1

The Treasure of the HogΉρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις γνώσεις και την ευφυΐα σου για τον κόσμο της καλαθοσφαίρισης. Μέχρι να φτάσεις στον Θησαυρό, θα παλέψεις με αμυντικά τέρατα και ανήμερα θηρία που δε θα σου δώσουν την πάσα, αν δεν αποδείξεις τις ικανότητές σου. Το Ball Hog δε θα δείξει οίκτο. Μόνο οι πραγματικά άξιοι θα ολοκληρώσουν το ταξίδι.

Κανόνες

Ο Θησαυρός του Γουρουνιού, θα είναι ένα εβδομαδιαίο παιχνίδι (εφόσον υπάρξουν παίχτες ικανοί να αντεπεξέλθουν), το οποίο θα αποτελείται από τρεις ερωτήσεις με σταδιακή αύξηση του βαθμού δυσκολίας, που θα σέβεται τη νοημοσύνη του αναγνώστη, χωρίς να του δίνει εύκολη λεία. Η φιλοσοφία γύρω από αυτό είναι πως η μία ερώτηση οδηγεί στην άλλη, σαν μονοπάτι. Στα πιο απαιτητικά στάδια, οι απαντήσεις θα απαιτούν μεγαλύτερη έρευνα στο διαδίκτυο, και δεν αποκλείεται να είναι και ungoogleable.

Στο τέλος της εβδομαδιαίας διορίας, θα ανακοινώνονται (αν υπάρχουν…), οι γενναίοι νικητές. Στην πορεία, δεν αποκλείεται να προστεθούν κι έπαθλα, αλλά προς το παρόν, οι κερδισμένοι θα ανταμείβονται με την υπερηφάνεια συμμετοχής, και με αιώνια δόξα στις σελίδες του Ball Hog και των social media, και κάποτε με βουρκωμένα μάτια, θα το διηγούνται στα εγγόνια τους.

Στη σελίδα κάθε ερώτησης, θα περιέχονται πληροφορίες για τα περαιτέρω.

The Treasure of the Hog – Week #1

Ερώτηση #1

Ποιος έχει δηλώσει τα παρακάτω, με αφορμή το ότι οι νέοι παίχτες κάνουν πολλά λάθη, με κακές επιλογές στα σουτ;

Τρέχουν σαν ελάφια, πηδάνε σαν ελάφια και σκέφτονται σαν ελάφια.

Αν ξέρεις την απάντηση, συνέχισε στην επόμενη σελίδα, γράφοντάς την εκεί. Χρησιμοποίησε μικρά γράμματα κι άσε κενό ανάμεσα σε όνομα και επίθετο.