Ball Hog’s NBA Weekly Report S05E35: “All Star Weekend Outtakes και Λοιπές Ιστορίες”

Posted on Feb 21 2019 - 10:02pm by Kosmas Kapsalis

Το All Star Break μόνο ως προς την αγωνιστική δράση λειτούργησε ως διάλειμμα, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα της Λίγκας συνέχισε να μας χαρίζει ιστορίες με αμείωτους ρυθμούς. Ο Κοσμάς Καψάλης καταγράφει τα του All Star Weekend και ο Νίκος Ραδικόπουλος τα υπόλοιπα, σε ένα ακόμα Ball Hog’s Weekly Report, λίγο πριν την επανεκκίνηση της Λίγκας για το τελευταίο ένα τρίτο της σεζόν.

Πως να μετατρέψεις την δημόσια εικόνα σου από αντίστοιχη του Duncan σε αντίστοιχη με του Butler μέσα σε τρεις βδομάδες: The Antony Davis way”

To πρώτο story του παρόντος Weekly μεγάλωσε πολύ και αυτονομήθηκε: “The Antony Davis Saga, pt III: Η Άκομψη Μεταμόρφωση από Duncan σε Butler“.

Αll Star Weekend Outtakes

H αγωνιστική δράση που είχαμε από το προηγούμενο Weekly Report ήταν το All Star Weekend. Προσπερνάμε με συνοπτικές διαδικασίες το Celebrity-γελάνε-τα-προποτζίδικα-με-τους-διάσημους-Game και πάμε στο Rising Stars. H Team USA ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά από δυο σερί ήττες με το ισχύον format και μείωσε το σκορ σε 3-2 από την Team World. Το σχετικό βραβείο πήρε ο Kyle Kuzma που έβαλε 35 πόντους, ωραίοι ήταν οι Tatum με 30/9 κι ο Young με 25/10 κι ο Fox που μοίρασε 16 assists. Από τους διεθνής αστέρες ο Simmons ήταν ένα σκαλί πάνω με 25/5/6 και μπόλικα καρφώματα, αλλά -γκμουχ- ούτε εδώ δοκίμασε τρίποντο -γκμουχ- και το τελικό σκορ σταμάτησε στο 144-161 για τους Αμερικάνους. Πολλά τα highlights του αγώνα, για μένα από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές ήταν ένα inside του Doncic που έχοντας μικρόφωνο παρακολουθούσε από τον πάγκο με τον Dirk και σε ένα κάρφωμα του Marvin Bagley γυρνάει και λέει “κάρφωνα κι εγώ έτσι όταν ήμουν νέος”, για να λάβει την απάντηση, “πότε; πέρσι;”

Το Σάββατο είχαμε τους κλασσικούς διαγωνισμούς με το πρώτο βραβείο να πηγαίνει στον Jason Tatum στο Skills Challenge που κέρδισε στον τελικό τον Trae Young. O Joker έφτασε μέχρι τα ημιτελικά κι αποκλείστηκε από τον Tatum στον οποίο -και καλά- δεν έδινε το χέρι κι ο Young έφτασε μέχρι τον τελικό βγάζοντας εκτός τον Fox με ένα τρίποντο λίγο μπροστά από το κέντρο και κάνοντας το layup σε ημιτελικό και τελικό με μόλις μια τρίπλα, όχι επειδή απέκτησε ξαφνικά τα πόδια του Αντετοκούνμπο, αλλά επειδή πέταγε τη μπάλα μπροστά κι έτρεχε. Στον τελικό βέβαια ο Tatum δεν μάσησε κι ενώ είχε μείνει πίσω, σούταρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, κερδίζοντας τον διαγωνισμό.

Στα τρίποντα η οικογένεια Curry έπαιζε με διπλάσιες πιθανότητες από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά το βραβείο πήγε στον Joe Harris των Brooklyn Nets που φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά και κέρδισε στον τελικό τους Steph Curry και Buddy Hield. O Kemba Walker είχε το μυαλό του στην Κυριακή ή αγχώθηκε από το κοινό κι έμεινε στο δεύτερο χειρότερο σκορ του πρώτου γύρου.

Στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ο περσινός νικητής Donovan Mitchell είχε ποντάρει στον Hamidou Diallo για να κερδίσει, κι ο rookie των Thunder δεν τον απογοήτευσε κερδίζοντας στον τελικό τον Dennis Smith Jr.  Από τα θεατρικά καρφώματα, ξεχώρισε αυτό του Diallo στον πρώτο γύρο που πέρασε πάνω από τον Shaq για να καρφώσει με τον αγκώνα, ενώ ξεκούμπωσε τη φανέλα δείχνοντάς μας από μέσα ένα μπλουζάκι με το σήμα του Superman κι ο John Collins που ντύθηκε αδερφός Wright και προσπάθησε να περάσει πάνω από ένα μοντέλο αεροπλάνου των αρχών του 20ου αιώνα, σπάζοντας όμως ένα πτερύγιο.

Kαι πάμε στο κυρίως μενού όπου η Team LeBron που συναρμολόγησε ο Βασιλιάς με τον εαυτό του και μερικούς από όσους προσπαθήσει να φέρει το καλοκαίρι στο L.A., κέρδισε για δεύτερη φορά από την στιγμή που άλλαξε η διαδικασία στελέχωσης των ομάδων, αυτή τη φορά την Team Giannis με 178-164. Προφανώς και με αυτή τη διαδικασία οι άμυνες απουσιάζουν από το παιχνίδι, απλά αυτό το ανακάτεμα δίνει μια διαφορετική νοστιμιά. MVP του παιχνιδιού ήταν ο Kevin Durant με 31 πόντους και επτά rebounds κι έτσι κατέκτησε το δεύτερο MVP σε All Star Game μετά από εκείνο που έγινε το 2012 στο Orlando. Στους χαμένους ξεχώρισε για άλλη μια χρονιά ο Giannis με 38/11/5 σε 27 λεπτά συμμετοχής που είναι από τους λίγους που παίρνουν στα σοβαρά αυτά τα παιχνίδια, με τους μέσους όρους του στα τρία παιχνίδια της καριέρας του να είναι 28/8.

Στα highlights που ξεχώρισαν από τον έτσι κι αλλιώς highlight χαρακτήρα του παιχνιδιού ήταν τα 3/3 τρίποντα του Dirk στο τελευταίο All Star της καριέρας του, το τελευταίο alley-oop στην μακρά συνεργασία ανάμεσα σε Wade και James, το ανάποδο κάρφωμα του Curry(!) και βέβαια το αδιανόητο κάρφωμα του Γιάννη που έπιασε τη μπάλα στα 3,84 μέτρα(!!) από την assist του Curry.

Mία φάση που σε κάτι γερόντια στα HogQuarters έφερε μνήμες από την συνεργασία Thomas-Wilkins από την προηγούμενη χιλιετία.

Κλείνοντας, η γενικότερη εικόνα ήταν ενός μέτριου All Star Weekend, με το παιχνίδι να μην έχει πάλι καμία ένταση εκτός του τέλους του αγώνα, που είπαν να παίξουν ελάχιστα άμυνα οι δύο ομάδες για τον εγωισμό και το γαμώτο. Κάτι, όμως, που φαίνεται σαν φάση πως δεν γκελάρει πια στο κοινό, καθώς το All Star Game είχε την χαμηλότερη τηλεθέαση τέτοιου, μαζί με τα αντίστοιχα των ’08 και ’10, από το 1990 ως και σήμερα.

Στα άξια αναφοράς, η τρομακτική διακριτική παρουσία του οικοδεσπότη Michael Jordan, ο οποίος πέρα από την συνέντευξη τύπου τη βδομάδα πριν το All Star, πέρασε σχεδόν αόρατος το All Star Weekend, έχοντας περισσότερες εμφανίσεις στον λογαριασμό στο instagram του Magic από ό,τι στο γήπεδο της πόλης και της ομάδας του, παρότι ο αγώνας γινόταν ανήμερα των γενεθλίων του. Έτσι απλά περιορίστηκε να παραδώσει τα σκήπτρα της διοργάνωσης του επόμενου All Star στην πόλη από την οποία κατέκτησε την κορυφή του μπασκετικού κόσμου, το Chicago, αποφεύγοντας με την στάση του κάθε συζήτηση για τα σκήπτρα του G.O.A.T., κάτι που μάλλον αναπόφευκτα θα γινόταν στην κοινή παρουσία ή φωτογραφικό ενσταντανέ μαζί με τον LeBron, τα οποία προφανώς δεν έχει διάθεση καν να τα κουβεντιάσει δημόσια, πόσο δε να τα παραδώσει.

Ραντεβού του χρόνου στο Chicago, λοιπόν.

Καναπεδάκια

1/ Κατά τ’άλλα, το All Star παραμένει ο βασικός χώρος και χρόνος συνεύρεσης όλων των μικρών εκατομμυριούχων παιδιών που κουβεντιάζουν για το πως θα περάσουν το επόμενο καλοκαίρι τους, και κάμποσο χρόνο μετά από αυτό:

O oποίος Kyrie, συνεχίζοντας την, σκόπιμα ή μη, ρήξη του με τους απανταχού φίλους των Celtics, αναπαρήγαγε όλα όσα από την αρχή της σεζόν λέει και ξαναλέει περί leadership στην συνέντευξη που έδωσε στην Rachel Nichols του ESPN:


2/
Στις μικρές ενδιαφέρουσες ιστορίες του All Star που δεν πήραν μάλλον τη δημοσιότητα που θα έπρεπε ή θα τους αναλογούσε ήταν και η συνέντευξη τύπου την Παρασκευή του All Star Weekend του Monty McCutchen, αντιπροέδρου της Λίγκας και επικεφαλής του τμήματος “Referee development and training” από το 2017, ύστερα από μία 20ετία σαν διαιτητής στο NBA. Σε αυτήν αναφέρθηκε και στην περίπτωση των βημάτων του Beal που και εμείς σχολιάσαμε μέρα από τα τελευταία δύο Weekly Reports, λέγοντας πως αυτή δεν ήταν παρά η κορυφή του παγόβουνου. Συγκεκριμένα, ο McCutchen επισήμανε πως όταν αυτός και το επιτελείο του μελετάνε έναν αγώνα, βρίσκουν κοντά 100 περιπτώσεις βημάτων ανά αγώνα. Ωστόσο, διευκρίνισε πως 95 από αυτές δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές παρά μόνο με slow motion video. Άρα η συζήτηση πρέπει να γίνει για τις υπόλοιπες πέντε.

Για αυτές τις πέντε, λοιπόν, ο McCutchen είπε πως κατά μέσο όρο σφυρίζονται οι δύο, αφήνοντας τρεις περιπτώσεις να περάσουν. Και το πρόβλημα δημιουργείται από το γεγονός πως συνηθέστερα αυτές οι περιπτώσεις βημάτων που δεν δίνονται ακολουθούνται από φάουλ του αμυντικού, που οφείλεται ακριβώς από την προσπάθειά του να αμυνθεί απέναντι σε παράβαση του επιτιθέμενου που αποκτά παράτυπα πλεονέκτημα, αθροίζοντας έτσι σε δύο σερί λανθασμένες αποφάσεις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε βάρος της άμυνας της ίδιας ομάδας και στον εύλογο εκνευρισμό παιχτών  και προπονητή από το γεγονός.

Τέλος, τόνισε πως ένα ακόμα που οι διαιτητές θα πρέπει να αλλάξουν είναι τα no calls στο τελευταίο δίλεπτο των αγώνων, λέγοντας σχετικά πως “The idea that ‘You don’t make that call at the end of the game’ is specifically against our mission from the Competition Committee”.

Kαι μέσα στο τρέχον περιβάλλον ως προς τους διαιτητές και τις αποφάσεις του, το ESPN κυκλοφόρησε μία εξαιρετική διετή έρευνα για το πως ο πρώην διαιτητής της Λίγκας “επηρέαζε” (-γκμουχ-, “έστηνε”, -γκμουχ-) παιχνίδια, αλλά και το πως η Λίγκα άφησε να διαρρεύσει η σχετική έρευνα του FBI, περιορίζοντας της ζημιές που η ίδια θα είχε από μία εκτεταμένη έρευνα σχετικά. Η ερευνητική δημοσιογραφία στα καλύτερά της, λοιπόν, εδώ: “How former ref Tim Donaghy conspired to fix NBA games“, του Scott Eden στο ESPN.

Για να δούμε αν όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν την αρχή μιας διαφορετικής αντιμετώπισης συγκεκριμένων καταστάσεων από τους διαιτητές της Λίγκας.

3/ Στις 18 Φλεβάρη είχαμε και τις εκλογές στην Ένωση Παιχτών NBA (NBPA – National Basketball Players Association), το Σωματείο των παιχτών που συνομιλεί με τη Λίγκα και τους owners για την υπογραφή κάθε Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ των δύο πλευρών (CBA – Collective Bargaining Agreement – ανάλυση της τρέχουσας βρίσκετε εδώ). Στη θέση του πρώτου αντιπροέδρου της Ένωσης που ως τώρα κατείχε ο LeBron James του οποίου η τετραετής θητεία έληξε, εκλέχτηκε ο Ande Iguoada, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σωματείου.

Υπόλοιποι νεοεκλεγέντες οι Malcolm Brogdon των Milwaukee Bucks, Jaylen Brown των Boston Celtics και Bismack Biyombo των Charlotte Hornets, όλοι τους ως Αντιπρόεδροι της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σωματείου, στη θέση των  Carmelo Anthony, Stephen Curry και Andre Iguodala, των οποίων η τριετής θητεία έληξε. Υπόλοιπα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής παραμένουν οι Anthony Tolliver (Secretary-Treasurer), Pau Gasol, CJ McCollum και Garrett Temple (επίσης Αντιπρόεδροι), ενώ στη θέση του Προέδρου του Σωματείου παραμένει ο Chris Paul.

“Στις Γωνίες”
H Γωνιά της Αγνής Σλοβένικης Καύλας

Εξαιρετική ανάλυση του παιχνιδιού της Αγνής Σλοβένικης Καύλας από τον Ben Taylor.

H Γωνιά του Giannis

Η Γωνιά των Lakers και του LeBron

Γράφαμε στα πρόσφατα Power Rankings πως οι Lakers για να έχουν ελπίδες παρουσίας στη φετινή post season θα πρέπει ο “Βασιλιάς” να ενεργοποιήσει νωρίτερα του συνηθισμένου τις νιτρομπουκάλες.

Και από ό,τι φαίνεται, έτσι και θα γίνει:

Η Γωνιά του Σέρβου Αρτίστα

Η τσαντίλα του LeBron στο πανέξυπνο χαβαλέδιασμα του λατρεμένου Σέρβου Αρτίστα απογειώνουν την συγκεκριμένη φάση ακόμα υψηλότερα!

Η Γωνιά της Δυναστείας των Warriors 

Άρση του περιορισμού των αγωνιστικών λεπτών για τον DeMarcus Cousins, ο οποίος ως τώρα αγωνιζόταν 23,4 λεπτά ανά παιχνίδι. Δεν περιμένουμε αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ των Πρωταθλητών, αλλά σίγουρα πια οι Warriors αποκτούν μία ακόμα ταχύτητα στη μηχανή τους.

Μoneyball Corner

1/ Για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Tim Connelly στο Denver είχαμε γράψει στο Weekly 24 και απολύτως εύλογη και αναμενόμενη ήταν η επέκταση του συμβολαίου του με τους Nuggets.

2/ Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει από οικονομικοδιοικητική σκοπιά η πορεία των Heat στο υπόλοιπο της σεζόν. Και τούτο καθώς, ενώ η ομάδα του Miami είναι κοντά στην είσοδο στην post season και δείχνει να έχει τις δυνατότητες να καταφέρει κάτι τέτοιο, όμως οικονομικά η παρουσία της στα Playoffs μπορεί να της κοστίσει πολύ ακριβά, τόσο φέτος, όσο και μελλοντικά. Συγκεκριμένα, οι Heat αυτή την στιγμή είναι $1,2 εκατ. πάνω από το tax line, ενώ έχουν μόλις 13 παίχτες στο roster τους, με το ελάχιστο επιτρεπτό βάσει της τελευταίας CBA να είναι οι 14. Αν προσθέσουν 14ο παίχτη αποκλειστικά με 10μερα συμβόλαια, αυτό θα τους κοστίσει άλλα $197 χιλ. Άρα πάνε σε ένα σύνολο $1,37.

Και εδώ είναι που αρχίζει η πλάκα! Ο Kelly Olynyk έχει στο συμβόλαιό του bonuses αξίας $1,4 εκατ.: $1 εκατ. αν παίξει 1.700 λεπτά στη σεζόν και $400 χιλ. αν οι Heat μπουν στα Playoffs! Αν δεν πετύχει τίποτα από τα δύο, τότε οι Heat πέφτουν κάτω από το tax line!

Αν τα καταφέρουν και πέσουν κάτω από το tax line, τότε: α) Γλιτώνουν για φέτος $9,7 εκατ. σε φόρους, β) θα λάβουν και χρήματα ως ομάδα under the tax, από τον διαμερισμό που κάνει η Λίγκα στους φόρους που πληρώνουν οι ομάδες που είναι πάνω από το tax line (θα τους αναλογούν κοντά $3 εκατ.), γ) δεν θα είναι tax repeaters μέχρι τουλάχιστον το 2022-23, άρα θα έχουν μικρότερο φορολογικό συντελεστή αν περάσουν ως τότε το tax.

Παράλληλα, αν μπουν Playoffs, το pick τους θα είναι λογικά το #15. Αν μείνουν εκτός, ακόμα και ως η τελευταία ομάδα που μένεις εκτός από την Ανατολή, θα έχουν 26,2% πιθανότητες βάσει του νέου συστήματος της λοταρίας για top-4 pick, μάλιστα 6% για το #1 και 73,8% για top-8.

Δεν ξέρω τι τελικά θα αποφασίσουν, αλλά αν δείτε τον Olynyk να μην πολυπαίζει στη συνέχεια, θα ξέρετε ότι μάλλον δεν θα οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους.

Όλα αυτά προς επίρρωση αυτών που καιρό τονίζουμε μέσα από την στήλη Moneyball, πως χωρίς καλή κατανόηση των οικονομικοδιοικητικών του NBA, δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει το σύνολο των κινήσεων και εντός της αγωνιστικής σκακιέρας.

3/ Τακτικών κινήσεων συνέχεια:

Κατηγορία “Συστατικά”

1/  Η μεγαλύτερη πελατειακή σχέση της Λίγκας συνεχίστηκε και στο All Star, καθώς με τον Kemba στην Team Giannis και την Team LeBron να κερδίζει πλέον ο “Βασιλιάς” έχει 28-0 κόντρα στον Kemba, όπου και να τον πετυχαίνει απέναντί του: regular, Playoffs, ή All Star.

2/ Αντίθετα, απόλυτη ισορροπία υπάρχει στις αναμετρήσεις των δύο Legends του All Star, Dirk και Wade, με τον καθένα να έχει από 17 νίκες, 11 στη regular και έξι στα Playoffs έκαστος απέναντι στον άλλον. Τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, στις 28 Μαρτίου.

3/ Ο Mike Budenholzer έγινε ο πρώτος προπονητής των Bucks που κοουτσάρει σε All Star μετά από 45 ολόκληρα χρόνια και τον Larry Costello το μακρινό 1974.

4/ Επτά διαφορετικές χώρες εκπροσωπήθηκαν στο φετινό All Star, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ. Πέρα από τους παίχτες από τις Η.Π.Α., συμμετείχαν παίχτες από Αυστραλία (Ben Simmons), Cameroon (Joel Embiid), Γερμανία (Dirk Nowitzki), Ελλάδα (Giannis Antetokounmpo), Μαυροβούνιο (Nikola Vucevic) και Σερβία (Nikola Jokic).

5/ Χμμ…

Σφηνάκια

1/ Σχετικά με τους δύο τελευταίους, πλάκα είχε το ότι οι δυο τους διαβάζουν διαφορετικά το ίδιο όνομά τους:

2/ Βράβευση για έναν από τους αγαπημένους αρθρογράφους του Hog, του Marc Stein των New York Times, ο οποίος έλαβε το Curt Gowdy Media Award από το Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

3/ Κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Dwight Howard, και θα έχει μεγάλη πλάκα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την συνύπαρξη αυτού, του Portis και του Jabari Parker στην frountcourt των Wizards.

Διαβάσαμε, μας άρεσαν και σας προτείνουμε
#AskTheHog

Ρωτάει ο τακτικός αναγνώστης μας Ηλίας Τσ. σε comment post μας στην facebook σελίδα μας: “Παιδιά έχω μια απορία που θα ήθελα να μου εξηγήσετε. Διαβάζοντας το γιατί οι εξελίξεις στην περίπτωση του Irving θα επηρεάσουν την περίπτωση Davis για τους Celtics αναρωτιέμαι.Γιατί αποκλείετε την περίπτωση ο Irving να μην ανανεώσει μαζί τους, αφήνοντας έτσι τον χώρο του συμβολαίου του στο salary cap των Celtics, έτσι ώστε με αυτά τα χρήματα να υπογράψουν έναν άλλο all star παίκτη (Kemba ή Durant ή δεν ξέρω ποιον) και μετά να κινηθούν κανονικά για Davis.Έτσι δεν θα είναι απλά μια παραλλαγή των Pelicans όπως αναφέρετε.Ίσως λέω βέβαια κάποια μαλακία την οποία αγνοώ.”

Νίκος Ραδικόπουλος: Eίναι πραγματάκια που έχουμε γράψει στα άρθρα μας αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ας τα παραθέσω και εδώ μαζεμένα. Πάμε λοιπόν.

Για να υπογράψει μία ομάδα έναν free agent θα πρέπει να έχει τον αντίστοιχο χώρο στο salary cap της. Δεν μπορεί να υπογράψει παίχτη ελεύθερο και να ξεπεράσει το cap1)Έκτός αν είναι δικός της free agent και να έχει τα bird rights του, δηλαδή να είναι πάνω από τρία χρόνια στην ομάδα -ή να τον έχει ανταλλάξει μαζί με τα bird rights του, ή να τον έχει δύο χρόνια για τα early bird rights του, αλλά δεν το μπλέκω παραπάνω..

Το cap του 2019 προβλέπεται να είναι στα $109 εκατ. Ακόμα και χωρίς το συμβόλαιο του Irving, οι Celtics έχουν κλειδωμένα για του χρόνου $102 εκατ. σε συμβόλαια. Άρα έχουν μόλις $7 εκατ. για free agents και όποια exceptions μετά χρησιμοποιήσουν. Aυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να υπογράψουν κάποιον FA από το πρώτο ράφι. Άρα δεν μπορούν απλά να αντικαταστήσουν τον Irving με κάποιον άλλον superstar από όσους θα είναι FAs την off season του 2019.

Σε δεύτερο επίπεδο, ο Davis ήθελε να παίξει με τον Irving γιατί είναι πολύ καλοί φίλοι. Φεύγει ο Irving και χάνουν ένα πολύ δυνατό κίνητρο σχετικά.

Μα πέρα από αυτό, αν φύγει ο Irving, με τα assets που θα πρέπει να δώσουν οι Celtics για τον Davis (Tatum, Smart, picks, ενδεχομένως και Horford αν οι Pelicans επιμείνουν να τους φορτώσουν και το κακό συμβόλαιο του Solomon Hill, όπως φαινόταν πως πρότειναν στους Lakers) τότε με τι μένουν την επόμενη μέρα για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί; Δεν θα συμφέρει τους ίδιους τους Celtics να κάνουν ένα trade που θα τους αφήνει με Davis, Brown, Hayward.

Εξ ου και η κρισιμότητα της απόφασης του Irving.

Και όπως έχουμε πει από την αρχή του παρόντος Weekly, το γεγονός πως όλο και περισσότερες έγκυρες πένες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού γράφουν πως το πιθανότερο είναι του χρόνου ο Kyrie να μην είναι στα πράσινα των Celtics. Καλώς ή κακώς είναι πολύ τακτικό και πολύ έντονο το νιαούρισμα για να μην είναι γάτα. Ωστόσο, όσο περισσότερο πιο μακριά από τους Celtics ο Irving κατευθύνεται, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ζημιά για τους Pelicans ως προς τον ενδεχομένως λάθος υπολογισμό της πιθανότητας για το από ποιον και πότε θα μεγιστοποιούσαν το όφελός τους από την ανταλλαγή Davis.

Στο Μπασκετικό Γουρούνι περιμένουμε και τις επόμενες ερωτήσεις σας, τις οποίες μπορείτε να στείλετε μέσω των comments στα Weekly, στο mail μας, theballhogsite@gmail.com και με μήνυμα, είτε στη σελίδα μας στο facebook, The Ball Hog, είτε στον λογαριασμό μας στο twitter, @TheBallHogNet, ώστε να αρχίσουμε από το επόμενο Weekly Report την απάντηση αυτών.

The following two tabs change content below.
Τίμιος αιώνιος φοιτητής, θα ψάχνει κάθε ευκαιρία να γράψει σε άρθρα τις λέξεις Tracy και McGrady. Όταν δεν παρακολουθεί με νοσταλγία videos του πάλαι ποτέ superstar, τρομοκρατεί τα εργαστήρια χημείας της συμπρωτεύουσας. Φημολογείται ότι είναι εξαιρετικός post player, αλλά ακόμα δεν είχαμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε. Σιγουράκι για τις άγριες ώρες, το NBA ήρθε σαν φυσικό αποτέλεσμα του τρόπου ζωής του.

References
1 Έκτός αν είναι δικός της free agent και να έχει τα bird rights του, δηλαδή να είναι πάνω από τρία χρόνια στην ομάδα -ή να τον έχει ανταλλάξει μαζί με τα bird rights του, ή να τον έχει δύο χρόνια για τα early bird rights του, αλλά δεν το μπλέκω παραπάνω.