The Ball Hog (Late Night) ShowS03e26 – The Best Show in the World

Posted on Sep 10 2020 - 11:37am by The Ball Hog

Το 26ο επεισόδιο του Τhe Ball Hog (Late Night) Show ξεκίνησε στο (08:30) με αυτό που απασχολεί το ΝΒΑ αυτές τις μέρες – δηλαδή το draft και το fit του LaMelo δίπλα στον D’Angelo στην άμυνα των Wolves και το efficiency του Anthony Edwards σαν έκτο παίκτη των Warriors. Δίπλα σε όλα αυτά βέβαια, ξεχώρισαν τα υπέροχα beef του Vernon Maxwell (17:00) και τα σχόλια για το (κωλόβυσμα;) Steve Nash (23:00).

Στη συνέχεια ακολούθησε μια σχετικά μακροσκελής ανάλυση του Denver-Utah (33:00) και αμέσως μετά πήγαμε στο Phoenix ή μάλλον, σε ότι κοντινότερο σε αυτό: στο μεσαιωνικό μπουντρούμι του Γιώργου Μέντζου στο Αγρίνιο, όπου επινοεί τα σατανικά hot takes του. Μόλις υπονοήσαμε ότι θα γίνει trade Michael Porter Jr.- Mikal Bridges, ο Steve Nash της Αιτωλοακαρνανίας βρήκε ευκαιρία να παρέμβει στην εκπομπή για να υπερασπιστεί την ομάδα του και να ψάλλει ύμνους στον Devin Booker.

Τέλος, μετά από τους παιάνες στον Gary Harris που είναι ο κύριος υπεύθυνος που γύρισε η σειρά του Denver με τη Utah (και ο Jamal Murray ο κύριος υπεύθυνος που κρατήθηκε), αναρωτηθήκαμε αν υπάρχει κάποια συνθήκη στον κόσμο που να χρειάζεται περισσότερος Reggie Jackson. Συνεχίσαμε λύνοντας το προαιώνιο ερώτημα για το ποιος είναι ο χειροτερότερος παίκτης που έχει πατήσει πόδι στο παρκέ (στην ιστορία, στον γαλαξία ή έστω σε αυτά τα playoffs) (64:00) προβλέψαμε το επερχόμενο tanking των Thunder (67:10), εξομολογηθήκαμε για το ποιους παίκτες μισούμε τόσο που μας δίνουν κίνητρο (80:00) και την οργή μας για τον friendzoned Jacques Vaughn.

Για κλείσιμο προδώσαμε τα ιδανικά μας και ασχοληθήκαμε λίγο με την επικαιρότητα και τα ζευγάρια των ημιτελικών της Ανατολής (91:40). Δεν θα το επαναλάβουμε σας το υποσχόμαστε.

Ορίστε και το τελευταίο Blockbuster βιντεοκλαμπ που έχει γίνει airbnb.

Τέτοιες και άλλες τέτοιες εξυπνάδες – που αλλού; – στο εικοστό έκτο φετινό επεισόδιο του The BallHog (Late Night) Show.

Ναι, θυμηθήκαμε κι αυτούς!!!: Antonio Blakeney, Vernon Maxwell, Octavius Ellis, 

Τα hot takes της εβδομάδας:

Δημήτρης Μαντζούκας: «Τι είναι ο Noel παρά ένας καλύτερος Octavius Ellis»

Άρης Τόλιος: «O Butler είναι ο άνθρωπος που θα παντρευόταν την καθαρίστρια του, απλά για να δειξει ευγνωμοσύνη» «”Εβλεπες τον Dort κι έλεγες ο Dort.» «Το μόνο που ενδιαφέρει τους millennials είναι το GNTM και το Bojack Horseman»

Ben Golliver: «To να βλέπεις τον Reggie Jackson είναι σαν να πηγαίνεις σε οδοντίατρο»

Μήτσος Μαυράκης: «Όταν πηγαίνω σε οδοντίατρο με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω με αντανακλαστική στύση» «Είναι χυδαίο το friendzone στον Jacques Vaughn»