Ball Hog’s NBA Weekly Report S05E23: “Τέλος -μιας εξ αρχής λανθασμένης- Εποχής”

Posted on Jan 8 2019 - 3:29pm by Nicolas Radicopoulos
Ο Thibodeau απολύθηκε με τον πιο Wolves τρόπο, οι Lakers προβληματίζουν, αλλά δεν προβληματίζονται. Αυτές τις ιστορίες, μαζί με μία σειρά από μικρότερες, αλλά και κάμποσα “σφηνάκια” από τις μέρες που προηγήθηκαν, σας σερβίρουμε στο σημερινό Ball Hog’s NBA Weekly Report που ακολουθεί. 
Το Τέλος Εποχής για τους GMs/Coaches
(Επιτέλους!)

Στην αρχή της σεζόν, στο ειδικό κείμενο που είχαμε γράψει εν μέσω Previews για τους Timberwolves, αναφέραμε τα ακόλουθα:

“Τρίτη σεζόν του καλύτερου προπονητή που ήταν διαθέσιμος στην offseason του 2016 (Thibodeau), τρία (συνεχόμενα) #1 draft picks από το 2013 (Bennett, Wiggins, Towns), εκ των οποίων ο ένας ήδη παίχτης-“μονόκερος” (Towns), επιπλέον ένας All Star και All NBA παίχτης που ήρθε με σχετικά φτηνά ανταλλάγματα (Butler), αλλά και άπλετος χώρος στο salary cap για την υπογραφή ενός ακόμα αστέρα (off season 2017). Αυτά είναι τα υλικά που κάθε rebuilding team παρακαλά να αποκτήσει, όχι απλά για να αναγεννηθεί, αλλά για να κυριαρχήσει.

Ωστόσο, οι Wolves, μετά την πρώτη τους παρουσία σε post season από το μακρινό 2004, βρίσκονται σε σημείο διάλυσης της τρέχουσας προσπάθειας και ενός -εκ νέου- restart.”

Kαι ποιος πιο “Wolves τρόπος” για να λήξει η Thibs era στη Minnesota, από το να απολυθεί ο Coach/GM μετά από ένα καλό σερί 15-11 και μετά από μία νίκη με 22 πόντους διαφορά επί των Lakers από τον CEO της ομάδας, Ethan Casson, και τον υφιστάμενο του Thibodeau, General Manager Scott Layden;

Η δικαιολογία του υπερήλικα, υπερτσιφούτη ιδιοκτήτη Glen Taylor ήταν πως έχασαν από ομάδες που δεν έπρεπε, όπως οι Magic, οι Suns, οι Hornets, κάτι που δεν έπρεπε να συνεχιστεί.

Η φήμη που κυκλοφόρησε, ωστόσο, λέει πως με την περίοδο ανανέωσης των διαρκείας να ξεκινά, και τον Thibodeau ιδιαίτερα αντιπαθή στη βάση των φίλων των Wolves, η απομάκρυνση αποσκοπούσε στα εκεί καλά αποτελέσματα.

“Μα είναι δυνατόν μία ομάδα NBA να παίρνει αποφάσεις με τέτοια κριτήρια;!”

Αν είναι σοβαρή, προφανώς και όχι.

Αν είναι οι Wolves, μάλλον δεν ξέρετε τους Wolves και τις αποφάσεις τους σε βάθος 15ετίας1)Διαβάστε το άρθρο “Πως να τα κάνεις όλα λάθος” στην αρχή του Weekly σχετικά..

Ωστόσο, όποια και αν ήταν τα κριτήρια, η απόφαση ήταν σωστή. Ο Thibodeau έπρεπε να έχει ήδη απομακρυνθεί για τον βασικότερο λόγο πως δεν κατάφερε στο ελάχιστο να εξελίξει το ταλέντο των Towns και Wiggins, μα ούτε και να στήσει κάτι αξιόλογο με βάση αυτό ακριβώς το ταλέντο των δύο (δηλαδή του ενός, του Towns).

Οι Wolves πριν την πρόσληψή του είχαν δύο σερί #1 draft picks στα πρόσωπα αυτών των δύο, και 2,5 χρόνια μετά έχουν απλά δείξει στους δύο αυτούς παίχτες πως ο μόνος τρόπος για να πετύχεις στη Minnesota είναι ένας: αυτός του Butler: φεύγοντας.

Οι Wolves βγαίνουν από μία τετραετία πειραματισμών, χαμένοι σε χρόνο, σε χρήμα, σε ταλέντο, σε ηρεμία. Μόνο θετικό, η πολυετής ανανέωση του Towns, ο οποίος πρέπει εφεξής να γίνει η κολώνα της ομάδας, γύρω από τον οποίον, ηλικιακά και εργαλειακά, τα πάντα πρέπει να στηθούν, ώστε να μεγιστοποιήσουν το ταλέντο του και τη συνεισφορά του. Αν δε, καταφέρουν να πάρουν και οποιαδήποτε θετική αξία πίσω από το κακό συμβόλαιο του παγερά αδιάφορου για το μπάσκετ Wiggins, αυτό θα είναι ευχής έργο. Η θετική περσινή σεζόν, με την παρουσία της ομάδας στα Playoffs μετά από 14 χρόνια, δείχνει πια με μακρινό όνειρο, μια μικρή παρένθεση χαράς, στη διαρκή μιζέρια της παγωμένης Minnesota.

Οι φήμες θέλουν ως φαβορί για την αντικατάσταση του Thibodeau τον Fred Hoiberg, τον άνθρωπο, δηλαδή, που τον είχε διαδεχθεί και στους Chicago Bulls. Με το κολέγιο του UCLA επίσης να τον διεκδικεί στενά, είναι άγνωστες προς ώρας οι ρήτρες αποδέσμευσής του από τους Bulls και αν αυτές του επιτρέπουν και πότε να ξαναδουλέψει στο NBA. Σε κάθε περίπτωση, interim coach ανέλαβε ο 32χρονος Ryan Saunders, γιος του παλαιού, legendary προπονητή του οργανισμού, Flip Saunders.

Ωστόσο, η απομάκρυνση του Thibodeau από τον διττό του ρόλο, αποτελεί το κλείσιμο του χειρότερου πειραματισμού της Λίγκας, αυτού της κατάληψης δύο εξίσου απαιτητικών, μα εντελώς αντίθετων ως προς τον χρονικό ορίζοντά τους, ρόλων, του προπονητή και του general manager, από το ίδιο πρόσωπο. Με τον προπονητή να πρέπει να κοιτάει το κάθε επόμενο παιχνίδι και τον general manager τη μεγιστοποίηση της αξίας (αγωνιστικής και οικονομικής) του οργανισμού σε βάθος πέντε και πλέον χρόνων, οι δύο θέσεις ήταν εξ ορισμού παράλογο να καλύπτονται από το ίδιο άτομο. Ειδικά όταν η καθεμία φέρει τεράστιες ευθύνες, υποχρεώσεις και απαίτηση χρόνου και αφοσίωσης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που με τη μοναδική εξαίρεση του, έτσι και αλλιώς σε ειδικό καθεστώς και με ειδικές ικανότητες, Popovich που πάντα είχε και εξακολουθεί να έχει ενεργή συμμετοχή στις αποφάσεις του front office των Spurs, ποτέ και πουθενά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είχε θετικά για τον οργανισμό του αποτελέσματα.

Είναι οι Lakers σε πτώση, με φόβο να χάσουν τα Playoffs;

Όχι.

Έχουν μία σειρά από άλλα προβλήματα, αλλά όχι αναφορικά με το κυνήγι μιας θέσης στην post season.

Οι απουσίες των Rondo, Kuzma, και LeBron ευθύνονται για το κακό σερί, με την επιστροφή του -ξεκούραστου- “Βασιλιά” να εξασφαλίζει την παρουσία τους στους αγώνες του δεύτερου μισού του Απρίλη.

Πέρα από τα προφανή στην προηγούμενη πρόταση, προς επίρρωσή της έρχεται και το γεγονός πως οι Lakers προ του τραυματισμού του LeBron ήταν τρίτοι σε clutch επιθέσεις2)Clutch είναι οι καταστάσεις που η διαφορά των δύο ομάδων είναι ως πέντε πόντοι με πέντε λεπτά να απομένουν για τη λήξη του αγώνα. σε 21 παιχνίδια, ενώ στα χωρίς αυτόν είναι 26οι. Πέρσι ήταν 23οι.

Και ενδεχομένως εκεί να εστιάζεται και το πρόβλημα. Όχι ότι “οι πιτσιρικάδες” και εν προκειμένω οι Ball και Ingram, δείχνουν ανώριμοι, αλλά στο ότι από τη μία δείχνουν απαθείς, από την άλλη ο οργανισμός των Lakers δεν φαίνεται να έχει κάνει το παραμικρό για να τους εξελίξει.

(όπως διαβάσετε όλο το thread)

Μα παρά και τα όποια λάθη του οργανισμού, η απάθεια και η νωχελικότητα των δύο ανάγκασε τον προπονητή Luke Walton να τους βγάλει στη σέντρα, δηλώνοντας μετά την ήττα από τους Wolves:

“They’re trying, but they’re young. At some point, we need more passion. We need more fight. And that’s not scoring more. That’s more diving for loose balls, communicating loudly, grabbing (rebounds).”

Ακόμα χειρότερα, ανάγκασε τον Lance Stephenson να βγει μπροστά και να πει πως πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του Ηγέτη, κάτι που μάλλον φαντάζει τρομακτικότερο!

Oι δύο τους, Ιngram και Ball, φάνηκαν να πήραν το μήνυμα, και στο επόμενο παιχνίδι, στη νίκη των Lakers κόντρα στους Mavericks, ήταν οι καλύτεροι της ομάδας τους.

Ωστόσο το μήνυμα μάλλον το έχει πάρει σαφώς και η υπόλοιπη Λίγκα, με την ανταλλακτική αξία των δύο να μην είναι στα υψηλά της, γεγονός που κάνει την απόκτηση του όποιου επόμενου super star μέσω trade όλο και δυσκολότερη.

Κλείνοντας, μία εξαιρετική ανάλυση του παιχνιδιού του Lonzo έκανε πρόσφατα ο Glen Taylor και σας την παραθέτουμε:

“Στις Γωνίες”
Η γωνιά του MVP

Με τον Murray να είναι μια παιχτούρα, αλλά να είναι ταυτόχρονα και μακράν ο πιο προκλητικός σε πανηγυρισμούς παίχτης της Λίγκας, το γεγονός ότι ο Harden “schooled him” τόσο απόλυτα, αποτέλεσε μια ηδονή.

Η γωνιά του επόμενου MVP

Η γωνιά της Αγνής Σλοβένικης Καύλας

Καναπεδάκια

1/ Μεγάλες στιγμές είχαμε το βράδυ του Σαββάτου στο TD Garden, όπου οι Celtics υποδέχονταν για τελευταία φορά τον τεράστιο Dirk. Και τον υποδέχτηκαν με ένα εντυπωσιακό standing ovation, αλλά και τον επευφημούσαν και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο λόγος: χρειαζόταν ένα καλάθι για να ξεπεράσει σε πόντους εναντίων των Celtics από παίχτη δυτικής περιφέρειας τον Kobe Bryant!

Προς απογοήτευση όλων -πλην του Kobe προφανώς- ο μεγάλος Γερμανός τελείωσε τον αγώνα με 0/10, αποτυγχάνοντας να σκοράρει για μόλις όγδοο παιχνίδι στην τεράστια καριέρα του, με τα προηγούμενα πέντε να είναι στη rookie season του, ενώ στα υπόλοιπα είχε παίξει κάτω από 10 λεπτά, σουτάροντας το πολύ τέσσερις φορές.

Κλείνοντας το συγκεκριμένο ωραίο σκηνικό, ενδιαφέρον είχαν και οι δηλώσεις του coach Stevens:

“I’ve rooted for the opponent to score two times in my life: Paul Pierce and Dirk Nowitzki. I was sitting over there just like everyone else in the building saying, ‘Go in. Go in.’ Right? But, but what a special player … kudos to him.”

2/ Περνώντας για λίγο και από τους Bucks, ο Χάτσιος σχολίαζε εύστοχα στον μεταξύ μας διάλογο πως είναι πραγματικά αδιάφορο αν μπαίνουν τα σουτ τους. Και είχε δίκιο. Το τρίποντο είναι για τον Budenholzer το όχημα, και όχι ο σκοπός, και ας φαίνεται αυτό περίεργο επειδή βαράνε τα περισσότερα μετά τους Rockets φέτος. Παρόλα αυτά βρίσκονται στο bottom-10 της Λίγκας σε ποσοστό ευστοχίας από catch and shoot (γενικά στα σουτ, όχι μόνο στα τρίποντα) καταστάσεις. “Και έχει αυτό το γεγονός καμία σημασία;” Δεν έχει, γιατί το spacing που δημιουργεί ο πανικός που πιάνει τους αντιπάλους τους, ότι μπορεί να φάνε 213)20 έλεγε ο Χάτσιος, αλλά αφού τους βάζει μόνο με τρίποντα, το στρογγύλεψα σχετικά. πόντους από τον Brook Lopez να σουτάρει, τούς φέρνει πρώτους σε elbow touches FG% και μακράν πιο αποτελεσματικούς στα drives, με έξι ποσοστιαίες μονάδες μάλιστα μπροστά από τους δεύτερους Pelicans.

Η όλη κατάσταστη, ωστόσο, θέτει και το κάτωθι ερώτημα:
“Όταν έρθουν τα Playoffs, ο συνδυασμός ψηλών που μπορούν να ακολουθήσουν μακριά τον Lopez, ή απλά ένα γενικό “let them shoot”, μήπως τους κάνει εύκολα αντιμετωπίσιμους παρά τα τρομακτικά επιθετικά τους νούμερα στη regular;”

3/ Για το εντυπωσιακό φινάλε του Bulls – Pacers στην παράταση τα είπε ωραία ο ΝΒΑικός Μπαρμπέρης, οπότε για εκεί η σχετική παραπομπή:

4/ Είσαι ο McCaw.
Απορρίπτεις επί τέσσερις μήνες τους Warriors, τόσο στην πρότασή τους για $1,7 εκατ. για έναν χρόνο, όσο και την $5,2 εκατ., για δύο. Υπογράφεις αντ’ αυτών με τους Cavs λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου μη εγγυημένο, έναντι $6 εκατ. για δύο χρόνια. Μέρα που γίνεται εγγυημένο: 07/01. Σε κάνουν waive στις 06/01 έχοντας αγωνιστεί τρία παιχνίδια για 17,7 λεπτά με 1,7 πόντο μέσο όρο, για να υπογράψουν τον Cameron Payne. Και δη σε 10μερο συμβόλαιο!

Πόσο χρόνο πρέπει να σου πάρει μέχρι να αλλάξεις ατζέντη;

Φάση, έχεις τη δυνατότητα να γίνεις (αν δεν κάνω μεγάλο λάθος) ο πρώτος παίχτης στην Ιστορία που θα κάνει three-peat στις τρεις πρώτες του χρονιές στη Λίγκα.
Το αρνείσαι.
Γυρνάς την πλάτη στον πιο καλοκουρδισμένο οργανισμό διοικητικά της Λίγκας, για να πας σε έναν από τους χειρότερα διοικούμενους για $300 χιλ. παραπάνω. Και μάλιστα όταν στους Warriors θα είχες θέση, ενώ οι Cavs είναι τίγκα στα ασσόδυα!

Πέρα από τον χαβά, ωστόσο, από απέναντι βγαίνει πως μάλλον ήταν προσυμφωνημένο το όλο σκηνικό μεταξύ Cavs και McCaw, για να φύγει ο παίχτης από το καθεστώς του Restricted Free Agent. Και από την όλη φασούλα, έβγαλε και $320 χιλ. Όχι και άσχημα, ε;

Με το όλο σκηνικό, ωστόσο, να αποτελεί ένα καλό case study για ενδεχόμενες σχετικές αλλαγές στην επόμενη CBA.

5/ Έχω μια αίσθηση πως η 8άδα της Δύσης έχει κλειδώσει κατά τα 7/8. Μόνη αλλαγή που βλέπω είναι οι Jazz στη θέση των Clippers, που μετά τον τραυματισμό του Gallinari που όλοι μας αναμένουμε, θα πέσουν εκτός 8άδας. Στα υπόλοιπα θαρρώ πως απλά μένει να δούμε αν Lakers και Warriors θα είναι στο ίδιο bracket, αν δηλαδή θα βρεθούνε στους τελικούς της περιφέρειας ή νωρίτερα.

Κατηγορία “Συστατικά”

1/ Στα τελευταία του πέντε παιχνίδια, ο Jamal Murray “γράφει” ανά παιχνίδι 25,8 πόντους, 5,6 rebounds, 5,8 assists, με 48% FG% και 56,8% από το τρίποντο. Ο δε συμπαίκτης του Jokic “γράφει”  25,6 πόντους, 11,2 rebounds, εννιά assists, με 59,1% FG% και 1,6 κλέψιμο και  1,2 blocks ανά παιχνίδι.

Παρένθεση: Δεν είναι εντυπωσιακό πως, χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ All Star ως τώρα, ο Jokic είναι δικαιότατα στη συζήτηση για τον MVP;

Επίσης, μάλλον πρέπει κάποια στιγμή να αναφερθούμε εκτενέστερα στο Denver και ως προς το εξής: ότι παρότι δύο σερί σεζόν έμεινε για μία νίκη εκτός post season, δεν προέβη στην παραμικρή κίνηση πανικού, αλλά, αντίθετα, παρέμεινε πιστό στο πλάνο του, στήριξε τους πιτσιρικάδες του και περίμενε την αγωνιστική τους ωρίμανση. Και δικαιώνεται απόλυτα. Τέλος παρένθεσης.

2/ Με την ασθένεια των SGs να έχει καταβάλει τη Λίγκα φέτος, μετά τους Klay Thompson και C.J. McCollum, που για τα δικό τους shooting slump αναφερθήκαμε σε προηγούμενα Weekly, σειρά έχει ο Evan Fournier, ο οποίος σουτάρει με το χαμηλό καριέρας για αυτόν, 33,6% από το τρίποντο.

3/ Στην ακριβώς αντίθετη όχθη, βέβαια, είναι ο εκπληκτικός Joe Harris, που έχει ως τώρα 92/187 και ένα πανέμορφο 49,2% από το τρίποντο φέτος

4/ Αυτός βέβαια που έχει ξεσαλώσει μετά την απελευθέρωσή του από τον Jimmy Butler δεν είναι άλλος από τον Karl-Anthony Towns, ο οποίος μετά το trade του πρώτου έχει ανά αγώνα 23,1 πόντους, με 1,6 τρίποντο και ποσοστά ευστοχίας 50,8% από το παρκέ, 36,8% από το τρίποντο, 79,3% στις βολές και ένα πανέμορφο 60,0% TS%, μαζί με 12,9 rebounds, 3,5 assists και 1,8 block.

5/ Μιλώντας για “απελευθερώσεις”, είναι εντυπωσιακό το +9,8 ανά 100 κατοχές που τρέχουν οι Bradley Beal και Otto Porter όταν μοιράζονται το παρκέ, χωρίς τον John Wall στην παρέα τους.

6/ Πάρα μα πάρα πολύ ωραίος ο Justise Winslow, που από την ώρα που πήρε τη θέση του PG στην πεντάδα των Miami (ήτοι εδώ και εννέα παιχνίδια) “γράφει” σε 28 λεπτά ανά παιχνίδι 12,7 πόντους, 5,2 assists, πέντε rebounds και 1,6 κλέψιμο.

7/ Με την ανταλλαγή του Justin Holiday’s στους Grizzles, ο παίχτης των Bulls με το υψηλότερο Box Plus/Minus είναι πλέον ο Wendell Carter Jr. Με 0,0. Ναι, ολοστρόγγυλο μηδέν.

8/ Εντυπωσιακή η εξέλιξη του σουτ του T.J. Warren, ενός παίχτη που στις τέσσερις πρώτες σεζόν του στο NBA είχε ευστοχήσει αθροιστικά σε 79 τρίποντα και φέτος έχει ήδη βάλει 65!

9/ Τα κάτωθι, αμφότερα:

10/ To αναμενόμενο…

11/ Μιλώντας για τρίποντα ο Klay φέτος έχει 102 ως τώρα. Ο Brook Lopez έχει 98. Μέχρι τις 03 Γενάρη είχαν από τα ίδια.

12/ To 43-14 που προηγήθηκαν οι Bucks κόντρα στους Hawks στο τέλος του πρώτου 12λέπτου, είναι η μεγαλύτερη διαφορά στην Ιστορία των “Ελαφιών” για πρώτη περίοδο.

13/ Χωρίς σχόλια.

14/ Κλείνοντας την ενότητα, πριν την χτεσινοβραδινή τους ήττα, ήταν αρρωστημένη η ισορροπία των Utah Jazz:
Συνολικό ρεκόρ: 20-20
Εντός έδρας: 8-8
Εκτός έδρας: 12-12
Κόντρα σε ομάδες της Δύσης: 12-12
Κόντρα σε ομάδες της Ανατολής: 8-8

Σφηνάκια

1/ Το Houston έχει τα εννέα από τα επόμενα 12 παιχνίδια στην έδρα του, ενώ δύο από τα εκτός είναι κόντρα σε Magic και Knicks. Όλα δείχνουν συνεπώς πως θα συνεχίσουν την ανάβαση προς τα ψηλά της Δύσης.

Παράλληλα, η απόκτηση του Γιου Rivers δείχνει να είναι βάλσαμο στην απουσία του Paul ως τώρα.

2/ Οι Rockets, που πλήρωσαν $1 εκατ. τους Bulls για να τους στείλουν τον Michael Carter-Williams, ώστε να τον αποδεσμεύσουν οι Ταύροι αντί για αυτούς, γλιτώνοντας έτσι κοντά $2,6 εκατ. στο tax.
Τι κέρδισαν οι Bulls από αυτό;
Πέρα από το εκατομμυριακάι, τίποτα απολύτως! Οι Bulls είναι.
Αντίθετα, άφησαν ελεύθερο και τον Marshon Brooks, που προ λίγων ημερών είχαν αποκτήσει από τους Grizzles.
Γιατί έτσι.

3/ Για τους οποίους Bulls επέστρεψε μετά από εφτά παιχνίδια ο Jabari.

Έκανε την κάτωθι μαγεία κόντρα στους Pacers:

Bγήκε και δεν ξαναμπήκε ούτε στο ίδιο παιχνίδι, ούτε στο επόμενο.

4/ Αν κάτι αγαπάμε στο NBA είναι το τρολλάρισμα. Και οι τελευταίες μέρες μας χάρισαν άφθονο τέτοιο!

i. Ο Curry κάνει το Harden-ικό step-back και καταλογίζεται με βήματα. Στη συνέχεια απορεί προς τον διαιτητή γιατί αυτό δεν σφυρίζεται στο “13”.

Επειδή καλέ μου το “13” το κάνει καλύτερα!

ii. Μένοντας στους Warriors, και στον “εύκολο στόχο” για δούλεμα αυτών, τον Kevin Durant:

iii. Το καλύτερο από όλα, όμως, ήταν αυτό:

5/ Το ότι αντάλλαξε ο Wade φανέλες με τον LeBron μετά την τελευταία τους αναμέτρηση, μάς άρεσε πόλυ.

Το ότι το έκανε και ο Beal, δηλώνοντας παράλληλα “είναι από τους κύριους λόγους που φοράω και εγώ το #3. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, μα είναι αλήθεια”, μάς άρεσε.

Το ότι το έκανε ακόμα και τον Trae Young, αρχίζει να μας φτάνει στα όρια της γραφικότητας φοβάμαι…

6/ Μιας και αναφερθήκαμε δις ανωτέρω στον Beal στο σημερινό κείμενο, γράφτηκε στην αντίπερα του Ατλαντικού πως για αυτόν ενδιαφέρθηκαν οι Raptors, με την τιμή, ωστόσο, που όρισαν οι Wizards, στο πακέτο Anunoby, Siakam, και δύο πρώτα picks, να είναι εντελώς απαγορευτική.

7/ Σημειώστε κάπου το όνομα “Kurucs”, του Λετονού rookie των Nets (#40) και αναμείνατε4)Αναλυτικότερα σχετικά στο “Διαβάσαμε” κατωτέρω..

8/ Πόσες αναμνήσεις ανακάλεσε αυτή η φάση διάολε…

9/ Boban στον διαγωνισμό καρφωμάτων τώρα!!

10/ Η λατρεία ο Boris o Diaw κάνει ντοκιμαντέρ για το πως να διασχίζεις τον Ατλαντικό με κότερο!

11/ “Λίγο κρασί” και “λίγο θάλασσα” με τον τεράστιο Boris, να και “το αγόρι της”, με τον LaMarcus:

Διαβάσαμε, μας άρεσαν και σας προτείνουμε
#AskTheHog

Με ερωτήσεις σας να έχουν ήδη έρθει στα HogQuarters και να δουλεύονται σχετικά, στο Μπασκετικό Γουρούνι περιμένουμε και τις επόμενες ερωτήσεις σας, τις οποίες μπορείτε να στείλετε μέσω των comments στα Weekly, στο mail μας, theballhogsite@gmail.com και με μήνυμα, είτε στη σελίδα μας στο facebook, The Ball Hog, είτε στον λογαριασμό μας στο twitter, @TheBallHogNet, ώστε να αρχίσουμε από το επόμενο Weekly Report την απάντηση αυτών.

The following two tabs change content below.

Nicolas Radicopoulos

Επαγγελματίας auditor, εδώ βρέθηκε ως editor. Μέγας μάγιστρος του excel και neat freak, Νομίζει λόγω δουλειάς πως η δημιουργική γραφή δεν του ταιριάζει αλλά κάνει λάθος. Τον συναρπάζει το γρήγορο, αλλά ομαδικό, μπάσκετ, το παιχνίδι του Magic, κάθε point-forward, προεξάρχοντος του μερακλή Boris Diaw, οι αριθμοί του παιχνιδιού, είτε αυτοί αφορούν τα in game stats, είτε τα οικονομικά πίσω από αυτό (και μεταξύ μας ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σου απαντήσει από μνήμης στην ερώτηση "Πόσα παίρνει ο Wayne Selden;", εφόσον δηλαδή η ερώτηση δεν είναι "Ποιος είναι ο Wayne Selden;"), αλλά περισσότερο από όλα το τσίπουρο (με γλυκάνισο!) παρέα με τους υπόλοιπους συντελεστές του Ball Hog στα χωριουδάκια του Πηλίου. Σταμάτησε να αρθρογραφεί στο Hog τον Ιούνη του 2019.

References
1 Διαβάστε το άρθρο “Πως να τα κάνεις όλα λάθος” στην αρχή του Weekly σχετικά.
2 Clutch είναι οι καταστάσεις που η διαφορά των δύο ομάδων είναι ως πέντε πόντοι με πέντε λεπτά να απομένουν για τη λήξη του αγώνα.
3 20 έλεγε ο Χάτσιος, αλλά αφού τους βάζει μόνο με τρίποντα, το στρογγύλεψα σχετικά.
4 Αναλυτικότερα σχετικά στο “Διαβάσαμε” κατωτέρω.