The Anthony Davis Saga Update: Mind Games και ο Οδοστρωτήρας που λέγεται “Πραγματικότητα”

Posted on Jan 31 2019 - 2:33pm by Nicolas Radicopoulos

Ένα κείμενο που ετοιμαζόταν για το επόμενο Weekly Report του Ball Hog, μάλλον είναι αρκετά μεγάλο για να μην σταθεί από τώρα μόνο του, ειδικά με τον φόβο μην το προλάβουν ενδεχόμενες εξελίξεις. Στο update της κατάστασης που ακολούθησε το trade request του Anthony Davis ο αναλυτής των οικονομικοδιοικητικών κινήσεων του NBA του Ball Hog, ο Νίκος Ραδικόπουλος, σε ένα εντελώς μη formal κείμενο, σε αντίθεση με ό,τι μας/σας έχει συνηθίσει.

Mind Games, Βλακείες και ο Οδοστρωτήρας που λέγεται “Πραγματικότητα”

Η κλασσική κατάσταση που ακολουθεί μία μεγάλη είδηση που απαιτεί υπομονή μέχρι την ολοκλήρωσή της είναι να βγαίνει ο καθένας να λέει ό,τι του κατέβει, με αποτέλεσμα, ειδικά στην άλλη γωνιά του πλανήτη που βρισκόμαστε εμείς, να πρέπει να φιλτράρουμε διπλά και τρίδιπλα το τι επικοινωνείται, τι έχει βάση και τι είναι αποκλειστικά βλακείες.

Ας ξεκινήσουμε από τις βασικότερες:

  1. “Οι Pelicans δεν απαντούν καν σε κλήσεις για τον Davis”
  2. “Οι Pelicans δεν έχουν σκοπό να ανταλλάξουν τον Davis στους Lakers”
  3. “Ο Lonzo Ball δεν θέλει να πάει σε ομάδα που δεν θα είναι ο βασικός PG”
  4. “Ό,τι προσφορά υπάρξει τώρα για τον Davis θα είναι και το καλοκαίρι στο τραπέζι για τους Pelicans”

Ας τα δούμε αρχικά επιγραμματικά:

1) Η πρώτη βγαίνει από το Woj, αλλά παραμένει βλακεία. Μιλάμε για μια μπίζνα δισεκατομμυρίων και όχι για μουτράκια στην πρώην μας ή στον Κωστάκη στην τρίτη δημοτικού που δεν μας διάλεξε στην ομάδα του στην μπάλα. Σε μια κλειστή Λίγκα 30 ομάδων, περιοριστικού πλαισίου, χρονικά και οικονομικά, οφείλεις να μεγιστοποιήσεις το όφελος της ομάδας σου και όχι να κάνεις σαν 12χρονο.

2) Απόλυτα λογικό όταν βάζεις ένα αντικείμενο στο e-bay να αποκλείεις από τον πλειστηριασμό τον χρήστη που το θέλει παραπάνω!

3) “Χεστήκαμε”. Τις ίδιες μαλακίες έκανε και το καλοκαίρι, που με το που βγήκε το trade request του Kawhi ανακοίνωσε πως θα μπει χειρουργείο. Ο Ball οφείλει ό,τι απαντήσεις έχει να δώσει, να τις δώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξει πως μπορεί να είναι ένα από τα 30 καλύτερα pgs του κόσμου, ώστε να δικαιούται να έχει θέση βασικού σε ομάδα του NBA, όπως λέει πως θέλει. Όσο είναι ένας παίχτης κάτω του 50% από τις βολές (από τις βολές διάολε!) δεν δικαιούται να ζητά το παραμικρό. Έργα μικρέ. Όχι άλλα λόγια (πόσο δε του μπαμπά σου).

4) Ναι, φυσικά, Γιατί ο καθένας μας ό,τι θα έδινε για να νοικιάσει ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο για 1,5 χρόνο, ακριβώς το ίδιο ποσό θα δώσει και για έναν μόνο χρόνο. Για να μην θυμίσω πως οι παίχτες παρουσιάζονται στις ομάδες τον Σεπτέμβρη που ξεκινά η preseason. Άρα τι να τον έχεις για Φλεβάρη 2019 ως Ιούνη του 2020, τι να τον έχεις Σεπτέμβρη 2019 με Ιούνη 2020. Λογικό, ε;!

Για παράδειγμα, την ίδια προσφορά θα κάνουν τώρα οι Raptors που έχουν και τον Kawhi και πάνε να το πάρουν και την ίδια θα κάνουν τον Ιούλη αν ο Kawhi έχει πάει στους Clippers. Εξαιρετική η προσέγγιση, δεν μπορώ να πω…

Για όλα τα παραπάνω, η επόμενη βδομάδα απαιτεί πολύ υπομονή και μεγάλο ξεσκαρτάρισμα του ειδησεογραφικού “θορύβου”.

Και παρότι την όλη κατάσταση εξετάσαμε αρκετά αναλυτικά σε πρόσφατο άρθρο, η στάση των Pelicans μάς αναγκάζει να δούμε κυρίως τη δικιά τους ξανά, υπό διαφορετικό κάπως πρίσμα. Και τούτο με αφορμή το πως φαίνεται να αντιμετωπίζει η ομάδα τον Davis μετά την ανακοίνωση της επιθυμίας του τελευταίου να αποχωρήσει, και παρότι ο ίδιος δείχνει τον απόλυτο σεβασμό προς όλους ακόμα και τώρα. Και αναφερόμαστε πρώτον στην απρέπεια του προπονητή του, Alvin Gentry, να χαιρετίσει, μετά τη νίκη της ομάδας κόντρα στους Rockets, κάθε παίχτη του πλην του Davis, και δεύτερον η από τώρα αφαίρεσή του Davis από intro video των “Πελεκάνων“. Τρίτο -και κυριότερο- η στάση του GM Dell Demps, η οποία είναι η πλέον επιζήμια για τον οργανισμό συνολικά.

Και εξηγούμαι. Ο Davis στα εφτά χρόνια παρουσίας του στους Pelicans έδειξε τον απόλυτο σεβασμό στην ομάδα. Δεν έκανε ποτέ την παραμικρή δήλωση εναντίων προπονητή ή διοίκησης, παρότι, ειδικά η τελευταία, τα έκανε διαρκώς ρόιδο. Τους είδε να δίνουν συμβόλαια (κρατηθείτε!) $58 εκατ./5 χρόνια στον Asik, $48 εκατ./4 χρόνια στον Solomon Hill, $34 εκατ./4 χρόνια στον E’Twaun Moore, $20 εκατ./4 χρόνια στον Ajinca, να δίνουν picks πρώτου γύρου για να ξεφορτωθούν κάποια από αυτά (Asik), να μην καταφέρνουν να κρατήσουν τον Cousins, για τον οποίο είχαν δώσει προηγουμένως τον Buddy Hield.

Εκείνος την ίδια ώρα κατάφερνε αυτό:

Και μόνο.

Και με αυτό το “και μόνο” εννοώ ότι δεν έκανε τον Jimmy Butler να τα βάζει με θεούς και δαίμονες, δεν έκανε τον LeBron, να επιθυμεί λόγο στις αποφάσεις και συνδιοίκηση. Δεν έκανε τίποτα άλλο από το να παίζει το μπάσκετ του. Με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, όταν και μόνος του πήρε την ομάδα από το χεράκι και την πήγε ως τον δεύτερο γύρο των Playoffs, όταν εύλογα και αποκλείστηκαν από τους παντοδύναμους Warriors.

Αποτέλεσμα; Πέρσι να είναι μεν στην τριάδα για υποψήφιος MVP, μα φέτος να είναι μόλις 12ος στους ψήφους για το All Star. Να είναι για χρόνια ένας από τους καλύτερους πέντε με έξι παίχτες της Λίγκας, αλλά ακόμα να μην έχει το δικό του signature shoe από τη Nike. Αποκλειστικά επειδή παίζει στην Νέα Ορλεάνη των διαρκώς απογοητευτικών Pelicans (με την έμφαση να είναι στο δεύτερο σκέλος της πρότασης και όχι στο πρώτο). Και τούτο γιατί το franchise των Pelicansέκανε σχεδόν τα πάντα λάθος στα εφτά χρόνια της εκεί παρουσίας του.

Και ενώ μόλις πριν από έναν μήνα η ιδιοκτήτρια της ομάδας Gayle Benson είχε δηλώσει “αν ο παίχτης θέλει να αποχωρήσει, εμείς δεν θα του σταθούμε εμπόδιο”, η τωρινή τους στάση είναι “δεν σηκώνω το τηλέφωνο για προσφορές για αυτόν” ή “δεν θα τον δώσω στους Lakers ακόμα και αν εκεί θέλει να πάει”. Μια στάση που κάνει ακόμα μεγαλύτερο κακό στον οργανισμό. Γιατί η Λίγκα, όλοι οι υπόλοιποι παίχτες και ιδίως οι superstars του NBA, βλέπουν. Βλέπουν πως ένας από τους καλύτερους παίχτες του “Μαγικού Κόσμου” τους τίμησε και με το παραπάνω και η ομάδα τώρα του φέρεται σαν μουτρωμένο 12χρόνο: Δεν του δίνουν το χέρι, τον αφαιρούν από το video της ομάδας, δεν τιμούν τον λόγο που του έδωσαν μόλις πριν από έναν μήνα.

Ποιον ακριβώς κορυφαίο παίχτη σκοπεύουν να προσελκύσουν τα επόμενα χρόνια επιδεικνύοντας τέτοια συμπεριφορά, θα μου εξηγήσει κάποιος;! Ή, ακόμα χειρότερα, ποιο μελλοντικό draft pick τους θα πανηγυρίσει που επιλέχτηκε από αυτούς;

Και το πρόβλημα για την όλη κατάσταση έχει ονοματεπώνυμο: λέγεται “Dell Demps”, είναι GM της ομάδας από τον Ιούλη 2010, έχει παραμείνει στην συγκεκριμένη θέση τουλάχιστον πέντε χρόνια παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε, και, δυστυχώς, απλά επιβεβαιώνει το ρητό της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου: “Κώλο βάλεις μάγειρα, σκατά σου μαγειρεύει”.

“Ναι, αλλά εσύ δεν έγραφες πως είναι καλύτερα για τους Pelicans να περιμένουν ως το καλοκαίρι για να τον δώσουν;”

Ναι, εγώ το έγραφα. Και αυτή θα ήταν η ορθολογική στάση. Για κάποιον που φερόταν ορθολογικά και όχι όπως οι Pelicans τις τελευταίες μέρες. Ό,τι leverage διέθεταν τη Δευτέρα, καταφέρνουν και το χάνουν μέρα με τη μέρα με την στάση τους και δείχνουν τρομακτική αδυναμία να διαβάσουν σωστά την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η περίπτωση του Davis δεν είναι περίπτωση George ή Kawhi για να πει κάποιος “μα ο George έμεινε στην Oklahoma και ο Kawhi δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνει”. Θα πρέπει να έχεις πέσει από μετεωρίτη στη γη για να κάνεις πως δεν ξέρεις πως ο ατζέντης του Davis δεν είναι απλά ένα από τα γραφεία ατζέντηδων ή κάποιος θείος του παίχτη, όπως στις προηγούμενα αναφερθείσες περιπτώσεις αντίστοιχα. Είναι ο Rich Paul, άρα ο LeBron, το ισχυρότερο γραφείο εκπροσώπησης παιχτών στη Λίγκα. Άρα ο παίχτης δεν είναι εύκολο να μεταπεισθεί και να υπογράψει αλλού, αφού μιλάμε (για σαφώς παράνομα σχεδιασμένο και εκτελεσμένο, αλλά άντε απόδειξέ το) συγκεκριμένο πλάνο για το μέλλον του παίχτη: θέλει να παίξει στους Lakers, θέλει να έχει το exposure που οι Lakers προσφέρουν, πρόσβαση στα αντίστοιχα χρήματα που αυτό συνεπάγεται. Και όσο σκληραίνεις την στάση σου σαν franchise απέναντί του, τόσο πιθανότερο κάνεις το ενδεχόμενο τον Ιούλη του 2020 να είναι στους Lakers ως free agent.

Ποια θα ήταν η σωστή διαχείριση; Απλή, απλούστατη: “Davis σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για τον οργανισμό, σεβόμαστε την επιθυμία σου και θα προσπαθήσουμε να την ικανοποιήσουμε, αλλά επειδή μάλλον μας συμφέρει να περιμένουμε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν και οι Celtics που χρόνια τώρα έχουν κάνει σαφές πως είσαι ο βασικός τους στόχος, θα εξετάσουμε μεν την αγορά τώρα, αλλά πιθανότερο είναι να περιμένουμε ως το καλοκαίρι για να σε βάλουμε σε πλειστηριασμό μεταξύ των δύο κορυφαίων franchises της Λίγκας”. Να δείξεις έτσι σεβασμό στον παίχτη και την επιθυμία του, όπως απόλυτα σε σεβάστηκε αυτός τόσα χρόνια.

Επίσης, να κατανοήσεις αυτό που γράψαμε από το άρθρο ανάλυσης: ο παίχτης δεν έχει παίξει ακόμα το χαρτί “παιδιά μόνο Lakers θα υπογράψω το καλοκαίρι του 2020, για κάθε άλλον θα είμαι rental” που θα ρίξει άμεσα τα όποια προσφερόμενα για αυτόν πακέτα. Ζούμε την εποχή του απόλυτου “it’s a players’ league”. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα franchises που δεν το έχουν συνειδητοποιήσει. Με τον να κάνεις σαν κακομαθημένο, απλά τον εξωθείς να ρίξει νωρίτερα αυτό το χαρτί στο τραπέζι.

Και είναι ηλίου φαεινότερο πως άλλα ανταλλάγματα θα σου δώσει μία ομάδα που θα έχει 1,5 χρόνο μπροστά της, τόσο να εκμεταλλευτεί τις αγωνιστικές του δυνατότητες, όσο και να τον πείσει να παραμείνει, και άλλο για σκάρτο χρόνο επενοικίασης. Το παράδειγμα των Raptors που ανέφερα στην αρχή του άρθρου είναι το πλέον χαρακτηριστικό.

Με μια έξυπνη διαχείριση, οι Pelicans θα μπορούσαν να αποσπάσουν τον Tatum, δύο πρώτα picks και έναν καλό ρολίστα από τους Celtics, σαν βάση συζήτησης για να μπουν σε διαπραγματεύσεις. Με μία έξυπνη διαχείριση θα μπορούσαν να ανεβάσουν την τιμή του ακόμα περισσότερα τώρα, από Sixers ή Raptors που είναι αμφότερες σαν ομάδες στην απόλυτη “win now” λογική και κατάσταση. Να εξωθήσουν με αυτόν τον τρόπο τους Lakers και τους άλλους διεκδικητές στην πλέον παράλογα υψηλή προσφορά.

Με το να λένε “δεν τον δίνουμε στους Lakers” και να βγάζουν από το τραπέζι τον μόνο πλειοδότη που θα πει “all in” τώρα, τι ακριβώς στρατηγική είναι; Τι κερδίζουν ως προς τα δυνητικά ανταλλάγματα που θα πάρουν από τους υπόλοιπους; Είναι τρομακτικά δύσκολο να καταλάβουν πως έτσι ρίχνουν την τιμή, αντί να την ανεβάζουν;

Δυστυχώς, με την όλη διαχείριση της κατάστασης -μέσα σε μόλις τρεις μέρες, πανάθεμά τους!-, οι Pelicans έχουν καταφέρει να χάσουν το μεγαλύτερο μέρος της διαπραγματευτικής τους δύναμης.

Και, δυστυχώς για αυτούς, πλέον φαντάζει μάλλον σωστότερη η τακτική να τον δώσουν τώρα καθώς τώρα μπορεί να βρουν καλύτερη πρόταση από ό,τι το καλοκαίρι. Και τούτο γιατί αν κρατήσουν τους Lakers εκτός παιχνιδιού τόσο επιθετικά όσο το κάνουν μέχρι στιγμής, είναι πιθανό οι Lakers το καλοκαίρι να πουν “τώρα εμείς απλά θα τον περιμένουμε του χρόνου”. Και έτσι οι Celtics να μην έχουν τον παραμικρό λόγο να πάνε υψηλά την προσφορά τους, δεδομένου ότι με την επιθετική στάση των Pelicans ο παίχτης θα έχει παίξει το χαρτί “παιδιά το 2020 υπογράφω Lakers”.

Κυρίως, όμως, πλέον μάλλον το τώρα φαντάζει ως η ιδανικότερη στιγμή για ένα ολικό “blow it up”, ως η καλύτερη στρατηγική που μπορούν να χαράξουν: Να δώσουν, με άπλά λόγια, και τον Davis για young assets και picks (σε όποιον τους διαθέσει τα περισσότερα, Lakers, Sixers, Raptors ή Nuggets), να δώσουν και τους Jrue Holiday και Mirotic για αντίστοιχα πακέτα, και να πάνε σε ένα καλό tanking για το υπόλοιπο της σεζόν, με αυξημένες πιθανότητες για το #1 λόγω της αλλαγής του lottery, έχοντας στη διάθεσή τους πολλά picks, μαζί με αρκετούς νέους παίχτες για να χτίσουν την επόμενη μέρα του οργανισμού.

Οι Pelicans και ο Demps εξακολουθούν, παρόλα αυτά, ακόμα και τώρα, στο “και πέντε” του ναυαγίου που προκάλεσαν στον οργανισμό, να μην έχουν κατανοήσει τα μαθήματα γνώσης που θα έπρεπε να έχουν πάρει από τα λάθη τόσων χρόνων, να μην αντιλαμβάνονται καν την πραγματικότητα του σύγχρονου NBA, μια πραγματικότητα που σαν οδοστρωτήρας έχει αρχίσει να περνά από πάνω τους, καταστρέφοντας τον οργανισμό, σε βαθμό που να θέτει σε κίνδυνο το μέλλον αυτού στη Νέα Ορλεάνη. Κρίμα.

The following two tabs change content below.

Nicolas Radicopoulos

Επαγγελματίας auditor, εδώ βρέθηκε ως editor. Μέγας μάγιστρος του excel και neat freak, Νομίζει λόγω δουλειάς πως η δημιουργική γραφή δεν του ταιριάζει αλλά κάνει λάθος. Τον συναρπάζει το γρήγορο, αλλά ομαδικό, μπάσκετ, το παιχνίδι του Magic, κάθε point-forward, προεξάρχοντος του μερακλή Boris Diaw, οι αριθμοί του παιχνιδιού, είτε αυτοί αφορούν τα in game stats, είτε τα οικονομικά πίσω από αυτό (και μεταξύ μας ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σου απαντήσει από μνήμης στην ερώτηση "Πόσα παίρνει ο Wayne Selden;", εφόσον δηλαδή η ερώτηση δεν είναι "Ποιος είναι ο Wayne Selden;"), αλλά περισσότερο από όλα το τσίπουρο (με γλυκάνισο!) παρέα με τους υπόλοιπους συντελεστές του Ball Hog στα χωριουδάκια του Πηλίου. Σταμάτησε να αρθρογραφεί στο Hog τον Ιούνη του 2019.

8 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. nick January 31, 2019 at 15:00 -

    Αμα ηταν top5 οπως λενε ας μην ειχε ως δικαιολογια τους τραυματισμους φετος της ομαδας κι ας εκανε οτι ο Harden μολις τραυματιστηκαν Gordon,Paul,Capella..μια χαρα συμπαιχτες του φεραν και περυσι και φετος απλα απ οτι φενεται πιο πολυ σκορερ ειναι παρα ηγετης..ηγετης της ομαδας περυσι οποιος παρακολουθουσε ξερει οτι ηταν ο ροντο

    • Nicolas Radicopoulos January 31, 2019 at 15:35 -

      Νομίζω είναι σαφές πως φέτος παίζει σβηστός. Δεν τα δίνει όλα. Πέρσι που τα έδωσε μετά τον τραυματισμό του Cousins, έδειξε πιο είναι το επίπεδό του και το status του στην elite της Λίγκας.
      (τώρα αν είναι σωστό που παίζει σβηστός, όχι δεν είναι. Αλλά είναι και η αντίδραση για τα εφτά χρόνια των διοικητικών λαθών νομίζω)

      • nick January 31, 2019 at 16:31 -

        Δεν νομιζω οτι εκανε κατι διαφορετικο στο 2ο μερος περυσι απ οτι φετος..σκορερ και καλο σκιαχτρο στην αμυνα..η ιδια ομαδα με περυσι και του φεραν και Randle,Payton ενω τους εφυγε ο ροντο και η ομαδα κατερευσε..ας εκανε τα αισχη τυπου Harden να δικαιολογουταν και ο ντορος γι αυτον τον παιχτη που ακουγεται οτι οι σελτικς πρεπει να δωσουν Irving μαζι με αλλους 2 παιχτες αν ειναι δυνατον

        • Nicolas Radicopoulos January 31, 2019 at 16:59 -

          Ε, ενταξει, υπερβάλλεις θαρρώ. Ακόμα και αν δεν σε εντυπωσιάζει το παιχνίδι του (που απορω πως γινςται να μην…), άσε τι γράφω εγώ, καπως θα πρέπει να σε προβληματισει από μόνο του το γεγονός πως ολη η Λίγκα παιζει ρεστα για την απόκτησή του και οι σοβαροι δημοσιογράφοι, όπως ο Lowe, λενε πως θα είναι το σημαντικότερο trade απο του Jabbar. Υπάρχουν κακοί GMs στο ΝΒΑ, αλλά εδώ μιλαμε οτι τον διεκδικούν οι καλύτεροι.

          • nick January 31, 2019 at 17:54 -

            μια χαρα παιχτης ειναι δεν ειπα το αντιθετο..το θεμα ειναι αν εχει αποδειξει οτι ειναι ηγετης σε σχεση με αλλους παιχτες που με λιγοτερη βοηθεια εχουν καταφερει περισσοτερα πραγματα..Ισως ειναι ο καλυτερος παιχτης μιας ομαδας με souperstars και οχι ο παιχτης που θα παρει μια ομαδα απ το χερι και θα την εχει στα playoffs καθε χρονο..σαν Skillset ειναι ο καλυτερος ψηλος που εχουμε δει στο nba τα τελευταια χρονια αλλα πρεπει να το αποδεικνυει και στο παρκε

          • trust7 January 31, 2019 at 18:19 -

            Ρε φίλε sorry κιόλας αλλά δεν έχει κάτι να αποδείξει ο ντέιβις. Μετά τον τραυματισμό του κάζινς πέρυσι βγήκε μπροστά και έκανε τα αίσχη που έπρεπε να κάνει. Ότι ήταν ηγέτης της ομάδας πέρυσι ο ρόντο δεν προκύπτει από πουθενά, ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να το πιστεύει.

            Δηλαδή θεωρείς ότι ο χάρντεν έχει λιγότερη βοήθεια? Αν ναι κάνεις μεγάλο λάθος γιατί ο χάρντεν βρίσκεται σε μια ομάδα που έχει ιστορία και αυτή τη στιγμή έχει έναν κορυφαίο gm που μόλις είδε ότι στραβώνει το πράγμα έκανε κινήσεις να την ενισχύσει. Όχι ότι δεν κάνει συγκλονιστικά πράγματα ο χάρντεν αλλά όχι ότι δεν έχει και βοήθεια.

            Από εκεί και πέρα καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι οι πέλεκανς σε μέγεθος “φανέλας” είναι κάτι σαν τον κοροϊβό Αμαλιάδας ξέρω’γω με ότι αυτό συνεπάγεται για να καταφέρνει να την έχει κάθε χρόνο playoffs σε αυτή τη δύση που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

          • nick January 31, 2019 at 18:33 -

            Τον Harden τον φαιρνω σαν παράδειγμα επειδή μιλούσε συχνά για τραυματισμούς φέτος ο Φρυδιας..ο Mitchel έχει την Γιούτα στα playoffs, o lillard το ίδιο και έχουν χειρότερο υλικό..ο Ροντο πέρυσι έκανε τρελή δουλειά που δεν φαινοταν..αυτόν άκουγαν οι ρολιστες και έδινε έμφαση στην αμυνα..η ίδια ομάδα με πέρυσι είναι που σκούπισε το Πόρτλαντ + τον Randle

  2. @Lovethisgame10 January 31, 2019 at 21:47 -

    Mόλις κυκλοφόρησε (ο woj επιβεβαιώνει επαφή) ότι τελικά οι Lakers μίλησαν με Pelicans,ο Μagic έκανε 5 (!!!) διαφορετικές προτάσεις και περιμένουν απάντηση για το ποιά ενδιαφέρει περισσότερο τους Pelicans