Locked Out League 2018-19 Power Rankings

Posted on Aug 15 2017 - 11:32am by Nicolas Radicopoulos

Με την έναρξη της φαντασιακής χρονιά να είναι ακριβώς στην επόμενη στροφή, στην αρένα της Locked Out League, της πρώτης και ιστορικότερης ελληνικής salary, dynasty, NBA fantasy Λίγκας, οι 20 διεκδικητές ετοιμάζονται να πέσουν στη μάχη για το βαρύτημο LOL-oτρόπαιο, που από τον προηγούμενο Μάρτιο μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Γαλατσίου και Μελιγαλά. Με αρκετές ανακατατάξεις την offseason που προηγήθηκε, τόσο στα roster στων ομάδων (μόλις οχτώ παίχτες στον πέμπτο χρόνο τους και 17 στον τέταρτο), όσο και στα front offices αυτών (οχτώ συνολικά διοικητικές αλλαγές μέσα στο 2018), δεν έχει κάθε ομάδα την ίδια τύχη, αλλά κανείς δεν ξέρει και σε ποια θα χτυπήσει η ετήσια ατυχία των τραυματισμών. Ωστόσο, μία πρώτη κατάταξη μπορεί να γίνει, με δεδομένο να είναι πως αυτή θα προκαλέσει θυμηδία, γέλια, γκρίνια, αναθέματα.
Μα στην τελική, αυτός ακριβώς δεν είναι και ο λόγος που παίζουμε;! 

Για το ranking των ομάδων λήφθηκαν υπόψιν τα rosters τους, όπως είχαν διαμορφωθεί το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου 2018, λίγο μετά την επίσημη έναρξη ισχύς του ετήσιου salary cap. Επίσης, λήφθηκε υπόψιν και το γεγονός πως ο νικητής κάθε division έχει εξασφαλισμένη top-4 θέση.

Τα αποτελέσματα των ατελείωτων ωρών μελέτης που απαιτήθηκαν, αντίστοιχης αυτής που απαιτείται στα κεντρικά του Sports Illustrated για την ετήσια top-100 NBA Players λίστα του, οδήγησαν στα κάτωθι αποτελέσματα, χωρισμένα στις τρεις (και μία υπό) κατηγορίες, βάσει τις αντίστοιχες δυναμικότητες των ομάδων.

“Οι Σίγουροι”

Έξι ομάδες δείχνουν να έχουν πάρει προβάδισμα στον ανταγωνισμό με τα rosters που έχουν συνθέσει και οι θέσεις τους στα Playoffs, δείχνουν -ακραίων τραυματισμών aside- εξασφαλισμένες. Ποιες είναι αυτές; Ελάτε που δεν τις ξέρετε…

#01 New World Samurai

General Manager: Γιώργος Ραμαντάνης

Είχε την ευλογία να αναλάβει ένα franchise με τεράστιο βάθος. Δεν εφησυχάστηκε, όμως, με την καλή δουλειά του προηγούμενου GM, αλλά θέλησε να βάλει τη δική του σφραγίδα στο franchise και η σφραγίδα έγραψε “Τρόμος“. Giannis, AD, και Westbrook, τρεις top-10 fantasy παίχτες, σε κλειδωμένα συμβόλαια, στην πρώτη τους χρονιά στο roster, πλαισιωμένοι με τους McCollum, Murray, Hart και Rose. Και ένας, ακόμα και δύο, τραυματισμοί, δεν μπορούν να κλυδωνίσουν το συγκεκριμένο καράβι υπερωκεάνιο. Η LOL έχει βρει τον κακό της και “the team to beat” for the years to come.

#02 Kameha Meha

General Manager: Κώστας Αλεξόπουλος

Ο Πρωταθλητής. Η αναγκαστική αποχώρηση του Davis λόγω πενταετίας έγινε Ayton και Cousins. Kατάφερε χωρίς κόπο να ξεφορτωθεί τον Ibaka και το ρόστερ παραμένει γεμάτο σε κάθε θέση. Η συνέχεια και η πληρότητα τόν χρίζουν φαβορί τόσο για την κατάκτηση της Moron Mountain, όσο και της δεύτερης θέσης στη regular συνολικά. Ενδεχόμενη ταχεία και πλήρη επιστροφή του Cousins σε Cousins επίπεδα θα τον κάνουν ικανό να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο περίπατο.

#03 Jedi Worms

General Manager: Δημήτρης Μαντζούκας

Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις του τροπαίου της LOL την τελευταία τριετία. Στα λόγια. Στην πράξη, από τη μία η τακτική ατυχία σοβαρών τραυματισμών σημαντικών παιχτών του roster, και από την άλλη η διαρκής αυταρέσκια και αυτοθαυμασμός του roster από τον GM των Worms, σε βαθμό που καταλήγει εμπόδιο για το -απαραίτητο- βήμα παραπάνω, δεν έχουν επιτρέψει στους Worms να φτάσουν καν στον Τελικό, παρότι η ομάδα δείχνει να είναι, μετά από ένα σεμιναριακού επιπέδου rebuild και recruiting τριετίας, τόσο κοντά. Με λίγη τύχη (και ταυτόχρονη ατυχία των αντιπάλων) ίσως να τα καταφέρουν από φέτος. Ακόμα και αν όχι ωστόσο, στο μυαλό τους, στον καθρέφτη του GM τους και στα σχόλια στο LOL group θα είναι έτσι κι αλλιώς Πρωταθλητές. Και στις καρδιές μας Μήτσο, αλήθεια.

#04 Meligalas Stay Puft

General Manager: Κώστας Δαβίλλας

Η offseason δεν ξεκίνησε καλά για τον GM Δαβίλλα, με trades να χαλάνε στο παρά πέντε και παίχτες στο roster να χάνουν από τις NBA μεταβολές φαντασιακή αξία. Ωστόσο το ντεμαράζ του Αυγούστου θύμισε σε όλους ποιος είναι ο “Βασιλιάς των Trades” σε αυτή τη Λίγκα. Η κατάκτηση της κορυφής της Neverland φαντάζει πιο άνετη από κάθε άλλη χρονιά και “στα ζάρια” των Playoffs είναι ικανός για να κάνει την έκπληξη και να πάει “all the way”.

#05 Sultans of Swish

General Manager: Γρηγόρης Νικολάου

Με δύο χαμένους Τελικούς στο ενεργητικό (ή παθητικό, είναι θέμα οπτικής…) του, ο GM Νικολάου θεωρεί πως έχει βρει την συνταγή που θα τον οδηγήσει κάποια στιγμή στο να πάρει στα χέρια του το βαρύτιμο LOLοτρόπαιο: λίγα και εξαιρετικά κλεψιμαίικα trades, μάζεμα picks αδύναμων αντιπάλων, εξαιρετικό χτένισμα του fa pool. Το γεγονός πως διαθέτει μεγάλο χώρο στο cap, αλλά και πλειάδα picks για το επόμενο draft που μπορεί να προσφέρει, για κινήσεις -ή τη μία και καλή- μες στη χρονιά, τον κάνουν πολύ πιο επικίνδυνο από ό,τι η πρώτη ανάγνωση δείχνει.

#06 Vinegar Strokes

General Manager: Γιάννης Χάτσιος

Άκοπα, αβίαστα, αβασάνιστα και ατσαλάκωτα πρώτος Πρωταθλητής της LOL (ένα add όλο κι όλο, που και αυτό δεν αγωνίστηκε ποτέ, μετά το πρώτο-πρώτο draft), και στη συνέχεια τριετές yolάρισμα για τα επινίκια1)Ευτυχώς για τη Λίγκα, όχι σε επίπεδα Καούνη yolάρισμα.. Την τελευταία διετία κατάφερε να ξεμεθύσει και να στήσει και πάλι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Το δίδυμο Durant και Kawhi, πλαισιωμένο από τους categories experts, Rubio και Drummond, είναι ικανό σε άλλες Λίγκες να οδηγήσουν ομάδες στην κατάκτηση2)Δεν είναι τυχαίο προφανώς πως εδώ και χρόνια η Smurf’s Village είναι το πιο ανταγωνιστικό division.. Ωστόσο, στη LOL, με τα εδώ σχηματισμένα μεγαθήρια που αναφέρθηκαν ανωτέρω, ίσως δεν φτάνουν, αλλά αν κάνουν MVP level season οι δυο τους, ποιος ξέρει;

“Ο Λάκος των Λεόντων”

Δύο θέσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της οχτάδας των LOL-Playoffs και οχτώ είναι οι ομάδες που θεωρούμε πως θα τις διεκδικήσουν. Ωστόσο, δεν έχουν όλες τις ίδιες δυνατότητες και, για την καλύτερη παρουσίαση, θα γίνει ένας διαχωρισμός μέσα στην ίδια κατηγορία.

Τα Λίγο πιο Δυνατά Λιοντάρια 

Καμία από τις τέσσερις ομάδες που ακολουθούν δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν καταλάβει κάποια από τις εναπομείνασες δύο θέσεις των Playoffs. Οι διαφορές είναι ελάχιστες και πιθανότατα ο πιο καθοριστικός παράγοντας να είναι η τύχη, είτε με τη μορφή των αγωνιστικών και σε ποια βδομάδα θα αντιμετωπίσουν ποιον, είτε με τη μορφή των τραυματισμών (των αντιπάλων τους, ή της αποφυγής αυτών από τους ίδιους).

#07 Supernatural Junkies

General Manager: Βασίλης Θέλουρας

Νικητής του βραβείου “Ο Ληστής της Offseason” κατάφερε να δώσει τα κομμένα σε φέτες πόδια του Porzingis και να πάρει μέχρι και το pick του αγοραστή πίσω. Η ομάδα ήταν έκπληξη που έχασε τα περσινά Playoffs, και το front office πόνταρε στην ίδια συνταγή: πολύ και σκόρπιο ταλέντο στην 13άδα, παρά συγκέντρωση αυτού στο πρόσωπο δύο ή τριών All Stars. Αν και θα έλεγε κανείς πως είναι δύσκολο να καταφέρει ο Bulter να οδηγήσει την ίδια ομάδα (μέσες-άκρες) που δεν κατάφερε ο Giannis πέρσι στην post season, εμείς πιστεύουμε πως θα είναι δύσκολο να παρουσιαστεί για δεύτερη σερί χρονιά το ίδιο άτυχη.

#08 Randy’s Blues

General Manager: Νίκος Ραδικόπουλος

Η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό νικών στην Ιστορία της LOL και τις περισσότερες παρουσίες στα ημιτελικά της Λίγκας -με εντελώς άδεια τροπαιοθήκη ωστόσο-, ολοκλήρωσε την πενταετία που πούλαγε μέλλον για να αγοράζει παρόν και τώρα έφτασε στην ώρα που το μέλλον πρέπει να αποπληρωθεί. Βγαίνει από μία κακή offseason, όπου τα καλά με τα κακά trades ήταν για πρώτη φορά ισοσκελισμένα, και για πρώτη φορά ποντάρει σε βάθος και νιάτα αντί για star power. H σεζόν που ξεκινά αναμένεται ιδιαίτερα challenging για την ομάδα και το front office της. Αξίζει να αναφερθεί πως ποτέ ο Ραδικόπουλος δεν πήγε καλά σε χώρο κοινό με τη νέμεσή του, την μαυρόγατα τον Πάσουλα, ανεξαρτήτως αθλήματος ή δραστηριότητας εδώ και περίπου 30 χρόνια (με μοναδική εξαίρεση το Subbuteo, που πάντα τον σβέρκωνε).

#09 Burnt Chemists

General Manager: Κοσμάς Καψάλης

Μπήκε στην offseason με $60 εκατ. πρόβλημα. Δεν αγχώθηκε και είπε να το απολαύσει, πλατσουρίζοντας την τεράστια κορμάρα του, πίνοντας κοκτεϊλάρες και κάνοντας πούρα. Οι μέρες, ωστόσο, έτρεχαν, και σαν τον τζίτζικα στον γνωστό μύθο, το τέλος του Αυγούστου τον βρήκε να πρέπει να κάτσει στον -επίσης γνωστό- άξονα. Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου, αλλά δεν έγινε ούτε το απαραίτητο βήμα που απαιτούνταν και που φαινόταν κοντά, και που θα ανέβαζε το επίπεδο της ομάδας. Η υγεία του Embiid, η ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση του Fultz, o αγωνιστικός χρόνος των Whiteside και Randle, δίπλα στις σταθερές Oladipo και Harris, είναι που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη των Chemists, με την ομάδα να έχει αυτή την στιγμή την μεγαλύτερη απόκλιση μεταξύ του δυνητικά καλύτερού της και χειρότερου δυνατού αποτελέσματος.

#10 Holarghoma Cynic Hunter

General Manager: Γιάννης Πάσουλας

Ο GM που ήρθε και τα σάρωσε όλα στο διάβα του! Σε βαθμό που κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί έχει ακόμα τον Elmer Fudd σαν σήμα, όταν ξεκάθαρα θα έπρεπε να έχει τον Tasmanian Devil! Από την ομάδα έχουν περάσει σε ένα εξάμηνο περισσότεροι All Stars από ό,τι περνάνε σε ένα All Star Weekend από την πόλη που το All Star Game διεξάγεται! Εύκολα και από νωρίς πρωταθλητής των περισσότερων offseason trades, η ομάδα του μπαίνει εδώ στην αρχική κατάταξη αποκλειστικά και μόνο επειδή, ενώ όλοι βλέπουμε πως είναι καλή, όλοι μας ορκιζόμαστε πως δεδομένα αυτό δεν θα είναι το roster που θα έχει τα Χριστούγεννα. Χωρίς κανείς μας να ορκίζεται πως η επόμενη version του θα είναι καλύτερη από την τρέχουσα. Γιάννης Πάσουλας: o GM που όταν ο coach της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ φώναζε “Υπομονή!”, αυτός έκλεινε τα αυτιά του και τραγούδαγε “νια-νια-νια-νια-νια”.

Τα Λίγο Λιγότερο Δυνατά Λιοντάρια 

Δεύτερο tier μέσα στην ίδια κατηγορία, αποτελούμενο επίσης από τέσσερις ομάδες, αυτές που είναι κοντά στην post season, αλλά μάλλον θα χρειαστούν λίγη τύχη με το μέρος τους και κάμποση ατυχία πάνω στα ρόστερ των αμέσως προαναφερθέντων.

#11 B.A. Gurus

President of Basketball Operations: Λεωνίδας Τούσιας, General Manager: Πέτρος Σιδερέας

Μπασκετάνθρωποι με περγαμηνές, ήρθαν να αναλάβουν ένα από τα ιστορικότερα NBA fantasy franchises. Και εκεί που τους είχε φοβηθεί το μάτι μας με αυτά που ζητάγανε, πήγαν και έδωσαν τον Gobert για τον Vucevic και όλοι νιώσαμε μαλάκες3)Όλοι;! Όχι, όλοι! Ένας μικρός -στο μάτι- GM κάπου στον Μελιγαλά έτριβε την ίδια στιγμή τα χέρια του και γέλαγε σαρδόνια!! Με την εξαίρεση του συγκεκριμένου trade, οι υπόλοιπες κινήσεις ήταν λελογισμένες και αξιοπρόσεκτες, με την καλύτερη -για αντιστάθμισμα της προαναφερθείσας- να γράφει “χορηγία: Αλέκα”. Αποτέλεσμα η ομάδα να συγκαταλέγεται στις διεκδικήτριες μιας post season θέσης.

#12 Volos Grumpies

President of Basketball Operations: Gus Χρυσοχού, General Manager: Στέφανος Τύμπας

Το “νομίζω φέτος θα μπω Playoffs” πίνοντας τσίπουρα το έχω ακούσει από τον Gus περισσότερες φορές και από το “φέτος μπορεί η Liverpool να διεκδικήσει Πρωτάθλημα4)Όσα τσίπουρα και να πιούμε, ποτέ με ποτέ δεν θα πούμε “Φέτος η Liverpool θα πάρει το Πρωτάθλημα”. Liverpool είμαστε. Μάθαμε, ξέρουμε.. Ωστόσο, φέτος ίσως είναι χρονιά που μπορεί με αξιώσεις να τα διεκδικήσει. Κατάφερε και έπιασε δύο φορές κότσο -ποιον άλλον;!- τον νέο GM των Holarghoma κατά την offseason και η ομάδα απέκτησε νιάτα και βάθος, απαλλασσόμενη ταυτόχρονα από πολλά κακά συμβόλαια. Αν πάλι ούτε φέτος τα καταφέρει, εδώ θα είμαστε και το επόμενο, να τα ξαναπίνουμε, να τα ξαναλέμε, τόσο για το γιατί η Liverpool δεν πήρε πάλι Πρωτάθλημα, όσο και γιατί ούτε φέτος δεν μπήκαν Playoffs οι Grumpies. Στην παρέα μας πια και ο νέος GM, μπας και μετριάσει το ζύγι αισιοδοξίας-απαισιοδοξίας που χαρακτηρίζει διαχρονικά τον οργανισμό.

#13 Paros TinderWolves

General Manager: Νικόλας Κούσαντaς

Slow starter στα της Λίγκας ο GM Κουσαντάς, είχε πάρει με φόβο την κινητικότητα και τις άγριες διαθέσεις των υπολοίπων με το καλημέρα του στη Λίγκα. Ωστόσο οι κινήσεις στις οποίες προέβη κατά την offseason, τού δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα βαθύ ρόστερ που μπορεί, αν παραμείνει υγιές και αποδώσει -οριακά5)Με τραβηγμένο το τελευταίο “ά” για έμφαση.- παραπάνω, να είναι μέσα στις ομάδες που θα συναντήσουμε στην post season του Μάρτη.

#14 Well Bottoms

General Manager: Βαγγέλης Δουγαλής 

Η ομάδα που ακόμα πληρώνει την αποχώρηση LeBron, όταν όλοι μας είχαμε πιστέψει μετά τη 12η σεζόν του στο ΝΒΑ πως “λογικά θα αρχίσει κάπου εδώ το decline του”, πριν μας διαψεύσει οικτρά τις 27 σεζόν που ακολούθησαν με εκείνος σε top επίπεδοΑπό τα τελευταία drafts έχει μαζέψει αξιοπρόσεκτο ταλέντο, προεξάρχοντος του Ben Simmons, αλλά κοιτώντας το ρόστερ σού δίνεται διαρκώς η αίσθηση πως κάτι της λείπει για να πεις με σιγουριά πως “θα είναι στα Playoffs φέτος”. Από την άλλη, παραείναι καλή για μπει με τις ομάδες της κατηγορίας που ακολουθεί.

“Οι Μοσχούλες”

Έχετε ακούσει την έκφραση “ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού”; Ε, φτάσαμε.

#15 Juohmaru 18ers

General Manager: Θανάσης Κασαπίδης

Αν σας βάζανε μπροστά σας να διαλέξετε τρία πακέτα, όπου το πρώτο θα είχε Cousins, Ayton και Josh Hart, το δεύτερο θα είχε Anthony Davis και Josh Hart και το τρίτο θα είχε Kemba Walker, Clint Capela και Justin Jackson, ποιο θα διαλέγετε; Ο Kασάπας διάλεξε το τρίτο και για αυτό είναι εδώ στα ranking μας! Τα έχουμε χιλιοπεί και τα έχουμε χιλιογράψει: το μοντέλο προπονητή/GM δεν είναι λειτουργικό και πουθενά δεν έχει αποδώσει καλά αποτελέσματα. Και ο coach-K(ασάπας) είναι πολύ καλός προπονητής.

#16 Whiteblouse Killers

General Manager: Γρηγόρης Παπαποστόλου

Το γεγονός πως ο γνωστός τσογαδόρος γιατρός πόνταρε στους centers το 2016, μπορεί μόνο να συγκριθεί με κάποιον που πόνταρε στους δεινοσαύρους λίγο πριν τον μετεωρίτη και τον μεγάλο κατακλυσμό. Το ρόστερ αποτελείται είτε από γερόλυκους που μπορούν με την ίδια ευκολία να βγάλουν νούμερα, αλλά και με την ίδια ευκολία να χάσουν όλη τη χρονιά, είτε από άγουρο ταλέντο, που κανείς δεν ξέρει πως θα αποδώσει. Μία μεταβατική χρονιά που θα χρειαστεί δραστήριο τον GM για να απαλλάξει την ομάδα από μία σειρά κακά συμβόλαια και να αγοράσει καλύτερο μέλλον.

#17 BoomShakalaka Salesmen

President of Basketball Operations: Λουκάς Μοσχούλας, General Manager: Πάρις Πετρίδης

Νονός της κατηγορίας και τελευταίος της Λίγκας επί τριετίας. Η αντεπίθεση της ομάδας φαίνεται να ξεκίνησε και προβλέπει τέσσερις ολόκληρες θέσεις άνοδο! Η offseason της ομάδας διακρίθηκε για τις πάμπολλες κινήσεις και trades, που εν τέλει κανείς δεν κατάλαβε που αποσκοπούσαν. Παίχτες που αποκτήθηκαν μέσω ανταλλαγής πετάχτηκαν πριν καν αρχίσει η σεζόν, trades έγιναν και ακυρώθηκαν στην ουσία τους από επόμενα trades. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί ο GM ανέχεται ακόμα τον “Πρόεδρο”, πέρα του γεγονότος πως ο PoBO είναι εξαιρετικά καλό παιδί. Πίνει ωστόσο ακόμα το λάθος τσίπουρο… Και, ναι, προφανώς, δεν χρειάζεται καν να ρωτήσετε: έχει ήδη δώσει το επόμενο pick του. Γιατί είπαμε την κατηγορία “Οι Μοσχούλες” νομίζετε;

#18 Alexandroupolis Gatzoi

General Manager: Ηλίας Μεταξάς

Ο πιο αγαπητός GM της Λίγκας δείχνει να έχει αποδεχτεί την αλλαγή σκυτάλης και παράδοσης του Τίτλου του πιο δραστήριου παίχτη της LOL στον GM Πάσουλα, μα δείχνει να τον έχει κερδίσει και εκείνη η περίεργη μπάλα του waterpolo παραπάνω από την αγαπημένη σπυριάρα, έστω και στη φαντασιακή μορφή της τελευταίας. Μία καλή σεζόν, η καλύτερη από έναρξης της Λίγκας, διαδέχθηκε ένα ιδιαίτερα ήσυχο καλοκαίρι περιορισμένων κινήσεων και ένα ακραίο ρισκαδόρικο draft, με picks δεύτερου γύρου NBA να επιλέγονται ψηλά. Συμπληρώματα (κάμποσα) από το fa pool ολοκλήρωσαν το roster ενός παίχτη που μας έχει πείσει στις ετήσιες ότι όταν θέλει να κερδίσει ένα trade, θα το κάνει. Ηλία δεν ξέρουμε τι σου έχει συμβεί, αλλά γύρνα πίσω. Ή έστω τηλεφώνα!

#19 Titanic Ltd

Μούτσος: Γιώργος Παπαρήγας

Αλλαγή διοίκησης για το πιο ταλαιπωρημένο franchise της LOL. Παρέλαβε ένα καράβι με τίτλο Πρωταθλητή στις προθήκες του, πεσμένο στα βράχια, έκανε μία σειρά ενέργειες για να το ξεκολήσει από αυτά, έδειχνε πως τα κατάφερνε, ώσπου, με τα trades για Paul και Porzignis το ξανάριξε σε αυτά. Με αυτές τις κινήσεις βεβαιωθήκαμε πως αν δεν τον έλεγαν Αλέκα, θα τον έλεγαν σίγουρα και αυτόν Μοσχούλα.

#20 London IndiaPaleAles

General Manager: Αποστόλης Κουλουκουριώτης

Ο ορισμός του “άφησε τον γάμο για να πάει για πουρνάρια”! Μια μέρα πριν το γάμο του ανέλαβε ένα από τα πιο κακοδιοικημένα franchises της LOL. Το καλοκαίρι το πέρασε στους μήνες του μέλιτος και στις προετοιμασίες του επόμενου γάμου του, μιας και εδώ έχει πλήρη εφαρμογή το “και του χρόνου!”. Ωστόσο, στα μερεμέτια της offseason, με μία σειρά από εξαιρετικές κινήσεις, έδειξε να ενεργοποιεί κάπως το potential της ομάδας. Η αρχή έγινε, το roster έστρωσε σημαντικά, μέλλον αποκτήθηκε και επενδύθηκαν ελπίδες σε αυτό, μα παρόν, φέτος τουλάχιστον δεν βλέπουμε. Θέλει ακόμα κάμποση δουλίτσα. Ωστόσο, πιστεύουμε πως ο GM θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες “και του χρόνου”.

Επίλογος – Disclaimer

Για την κατάρτιση του συγκεκριμένου power ranking ζητήθηκαν οι γνώμες οχτώ GMs της Λίγκας, οι οποίοι με μεγάλη τους χαρά δεν ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα, πέρα των δύο! Άρα η ανωτέρω παρουσιασθείσα εικόνα δεσμεύει σχεδόν κατ’αποκλειστικότητα τον συντάκτη του power ranking. Παρόλ’ αυτά, θα ήθελα εκ μέρους αυτού, δηλαδή εμού, να σας διαβεβαιώσω πως οι γνώμες σας του/μου είναι παντελώς αδιάφορες και το μόνο που πραγματικά ελπίζω είναι να έχω πέσει έξω στην πρόβλεψη για τους Randy’s Blues, τους οποίους με χαρά θα ήθελα να δω πρώτους. Ευχαριστώ.

The following two tabs change content below.

Nicolas Radicopoulos

Επαγγελματίας auditor, εδώ βρέθηκε ως editor. Μέγας μάγιστρος του excel και neat freak, Νομίζει λόγω δουλειάς πως η δημιουργική γραφή δεν του ταιριάζει αλλά κάνει λάθος. Τον συναρπάζει το γρήγορο, αλλά ομαδικό, μπάσκετ, το παιχνίδι του Magic, κάθε point-forward, προεξάρχοντος του μερακλή Boris Diaw, οι αριθμοί του παιχνιδιού, είτε αυτοί αφορούν τα in game stats, είτε τα οικονομικά πίσω από αυτό (και μεταξύ μας ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σου απαντήσει από μνήμης στην ερώτηση "Πόσα παίρνει ο Wayne Selden;", εφόσον δηλαδή η ερώτηση δεν είναι "Ποιος είναι ο Wayne Selden;"), αλλά περισσότερο από όλα το τσίπουρο (με γλυκάνισο!) παρέα με τους υπόλοιπους συντελεστές του Ball Hog στα χωριουδάκια του Πηλίου. Σταμάτησε να αρθρογραφεί στο Hog τον Ιούνη του 2019.

References
1 Ευτυχώς για τη Λίγκα, όχι σε επίπεδα Καούνη yolάρισμα.
2 Δεν είναι τυχαίο προφανώς πως εδώ και χρόνια η Smurf’s Village είναι το πιο ανταγωνιστικό division.
3 Όλοι;! Όχι, όλοι! Ένας μικρός -στο μάτι- GM κάπου στον Μελιγαλά έτριβε την ίδια στιγμή τα χέρια του και γέλαγε σαρδόνια!
4 Όσα τσίπουρα και να πιούμε, ποτέ με ποτέ δεν θα πούμε “Φέτος η Liverpool θα πάρει το Πρωτάθλημα”. Liverpool είμαστε. Μάθαμε, ξέρουμε.
5 Με τραβηγμένο το τελευταίο “ά” για έμφαση.